وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه سالاد میگو

طرز تهیه سالاد میگو

سالاد میگو , طرز تهیه سالاد میگو , دستور سالاد میگو , shghn ld

سالاد میگو به عنوان یکی از سالادهای خاص و لاکچری محسوب می شود که می توانید برای مهمانی های خاص خود از آن استفاده کنید. این سالاد خوشمزه با نام سالاد میگو و سبزیجات هم شناخته می شود. در این آموزش کامل ترین دستور طرز تهیه سالاد میگو را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سالاد میگو تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سالاد میگو در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم سس سالاد میگو
سرکه سفید½ پیمانه
روغن زیتون بکر½ پیمانه
سس خردل۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاهبه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی

طرز تهیه سس سالاد میگو

برای تهیه سس سالاد میگو ابتدا سرکه سفید را مخلوط کن یا میکسر می ریزیم ، سپس سس خردل را به سرکه سفید اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می کنیم و مواد را با هم میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

در پایان روغن زیتون را اضافه می کنیم. پس از اضافه کردن روغن زیتون بکر میکس کردن مواد را تا جایی ادامه می دهیم تا سس سالاد کاملا یکدست شود. سس را پس از اینکه آماده شد در یخچال قرار می دهیم و به سراغ تهیه سالاد می رویم.

مواد لازم سالاد میگو
میگو۸ عدد
کاهو۴ برگ
گوجه گیلاسی۸ عدد
کنسرو ذرت۲ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
لیمو ترش۱ عدد
پیازچه۲ عدد
کلم قرمز۲ برگ بزرگ
فلفل سیاهبه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی

دستور طرز تهیه

ابتدا میگوها را تمیز می کنیم و می شوییم. در مرحله بعد میگوها را به همراه ۱ لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و مقداری نمک و فلفل سیاه هم اضافه می کنیم. آب لیمو ترش را می گیریم و به قابلمه اضافه می کنیم.

حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید ، حدود ۵ دقیقه برای پختن میگوها کافی است. پس از گذشت ۵ دقیقه میگوها را آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم تا سرد شوند. یک ظرف مناسب برای سالاد انتخاب می کنیم.

کاهو و کلم قرمز را به اندازه دلخواه خرد می کنیم و داخل ظرف سالاد می ریزیم. در ادامه پیاز را به صورت حلقه ای برش می زنیم و به ظرف سالاد اضافه می کنیم. برای زیبایی بیشتر سالاد ، پیازچه را به صورت مورب برش می زنیم.

در ادامه میگو ها را به همراه گوجه گیلاسی و ذرت به مواد دیگر سالاد اضافه می کنیم. در این مرحله سس سالاد را اضافه می کنیم و سالاد را برای مدت حداقل ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا کمی خنک شود ، سپس سرو می کنیم.

نکات تهیه سالاد میگو

مواد مختلف

به این نکته توجه داشته باشید که در این سالاد می توانید از سبزیجات متنوعی استفاده کنید و هر کدام از مواد که باب میل تان نیست را می توانید با مواد دیگری جایگزین کنید. مثلا می توانید به جای کلم قرمز از کلم سفید یا کلم بروکلی استفاده کنید.

طرز تهیه شنیسل مرغ

طرز تهیه شنیسل مرغ

شنیسل مرغ , طرز تهیه شنیسل مرغ , دستور پخت شنیسل مرغ , akdsg lvy

شنیسل مرغ یکی از غذاهای خوشمزه ای است که می توانید با گوشت مرغ تهیه کنید. به این دلیل که این غذا در کل جهان فراگیر شده است یک غذای بین المللی محسوب می شود. البته در کشورهای دیگر شنیسل را با گوشت قرمز هم طبخ می کنند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر شنیسل مرغ تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه شنیسل مرغ در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم شنیسل مرغ
سینه مرغ۲ عدد
آرد سفید۱ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
آرد سوخاری۱ لیوان
روغن مایعبه اندازه کافی
فلفل سیاهبه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی
کنجدبه اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا سینه های مرغ را به صورتی افقی از وسط برش می زنیم تا نازک تر شوند. سپس قطعات مرغ را داخل پلاستیک فریزر قرار می دهیم و خوب می کوبیم تا کاملا نازک و یکدست شوند. با این روش هر سینه مرغ به ما دو قطعه شنیسل بزرگ می دهد.

سه کاسه مناسب انتخاب می کنیم. در کاسه اول آرد سفید را می ریزیم. در کاسه دوم تخم مرغ ها را می شکنیم و با چنگال کمی مخلوط می کنیم و در کاسه آخر هم آرد سوخاری را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و کنجد می ریزیم و مخلوط می کنیم.

یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. پس از اینکه روغن داغ شد ، شنیسل ها را داخل آرد سفید می زنیم ، سپس داخل تخم مرغ می زنیم و در پایان در کاسه آرد سوخاری میزنیم تا تمام سطح گوشت مرغ را آرد سوخاری بگیرد.

سپس داخل روغن داغ می اندازیم. باید حرارت زیر تابه ملایم باشد تا شنیسل ها کاملا مغز پخت شوند. پس از اینکه یک سمت شنیسل سرخ شد آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز طلایی شود. به همین ترتیب تمام شنیسل ها را سرخ می کنیم.

در پایان پس از اینکه شنیسل ها سرخ شدند ، آنها را روی یک دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. به طور معمول شنیسل را بدون نان یا برنج سرو می کنند. برای تجربه طعم بهتر می توانید از سس کچاپ در کنار شنیسل استفاده کنید.

در صورتی که می خواهید از پنیر پیتزا هم در غذای خود استفاده کنید ، زمانی که شنیسل ها آماده شدند حرارت زیر تابه را خاموش کنید و روی هر کدام یک پنیر ورقه ای قرار دهید تا آب شود ، سپس در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید.

طرز تهیه کباب تابه ای

طرز تهیه کباب تابه ای

کباب دیگی , کباب تابه ای , طرز تهیه کباب تابه ای , دستور پخت کباب تابه ای , fhf jhfi hd

کباب تابه ای یا کباب دیگی یکی از انواع کباب های ایرانی است که نسبت به کباب های معروف ایرانی مثل کباب کوبیده و کباب چنجه دردسر خیلی کمتری دارد و به راحتی و با سرعت می توانید آنرا در منزل تهیه کنید. مواد اصلی کباب تابه ای گوشت چرخ کرده و پیاز هستند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کباب تابه ای تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کباب تابه ای در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
زردچوبهبه اندازه کافی
فلفل سیاهبه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی
روغن مایعبه اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا یک کاسه جا دار انتخاب می کنیم و گوشت چرخ کرده را داخل کاسه می ریزیم. در مرحله بعد پیاز را به صورت جداگانه در یک ظرف دیگر با رنده ریز رنده می کنیم و پس از اینکه آبش را گرفتیم به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

مواد را به خوبی ورز می دهیم ، تا یکدست و منسجم شوند. مایه کباب را باید مانند کباب کوبیده خوب ورز دهیم تا در پایان کباب بهتری داشته باشیم. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و در حدی که فقط چرب شود چند قطره روغن داخل تابه می ریزیم.

مایه کباب را با دست درون تابه می ریزیم و به صورت یکسان با فشار کف دست تخت می کنیم. حرارت زیر تابه باید ملایم باشد. درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم آب موجود در گوشت تبخیر شود سپس مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم.

اجازه می دهیم گوشت کمی خودش را بگیرد سپس آنرا به صورت طولی مانند کباب کوبیده برش می زنیم. حرارت زیر تابه را ملایم تر می کنیم و به سراغ تهیه سس می رویم. برای تهیه سس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب را داخل یک تابه کوچک می ریزیم.

سپس مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مقداری از آب موجود در تابه تبخیر شود و سس غلظت کافی را به دست بیاورد. پس از اینکه سس آماده شد ، کباب ها را بر می گردانیم تا سمت دیگر کباب ها هم سرخ شود.

سپس سس را روی کباب ها می ریزیم. در این مرحله گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و درون تابه قرار می دهیم تا با آماده شدن کباب ، گوجه فرنگی ها نیز هم کاملا نرم شوند. پس از اینکه کباب آماده شد آنرا به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

طرز تهیه بابا غنوش

طرز تهیه بابا غنوش

بابا غنوج , بابا غنوش , طرز تهیه بابا غنوش , دستور پخت بابا غنوش , fhfh yk a

بابا غنوج یا بابا غنوش یکی از پیش غذاهای خوشمزه لبنانی است که به خاطر طعم خوبش در کشورهای زیادی فراگیر شده است. این غذای خوشمزه مانند میرزا قاسمی با بادمجان کبابی تهیه می شود. در این آموزش کامل ترین دستور پخت بابا غنوش را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر بابا غنوش تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه بابا غنوش در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم بابا غنوش
بادمجان۶ عدد
سیر۶ حبه
ارده۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
لیمو ترش۱ عدد
پیازچه۴ عدد
فلفل سیاهبه اندازه کافی
نمکبه انداره کافی
زیتونبرای تزیین

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا بادمجان ها را با پوست کباب می کنیم. برای این منظور می توانیم از اجاق گاز ، فر یا منقل ذغال استفاده کنیم. توجه داشته باشید باید تمام نقاط بادمجان روی حرارت قرار بگیرد تا کاملا کباب شود و درون آن نرم شود.

پس از اینکه بادمجان ها کاملا کباب شدند انها را درون آب سرد قرار می دهیم. ۵ دقیقه صبر می کنیم ، سپس پوست سوخته بادمجان ها را جدا می کنیم. پس از اینکه پوست بادمجان ها را گرفتیم ، آنها را به مدت ۱۵ دقیقه در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود.

پس از اینکه آب اضافی بادمجان ها خارجی شد آنها را به همراه ارده ، سیر پوست گرفته ، پیازچه ، آب لیمو ترش ، نمک و فلفل سیاه درون میکسر قرار می دهیم و میکس می کنیم تا کاملا مخلوط شوند و مایه بابا غنوش کاملا یکدست شود.

در صورتی که میکسر یا مخلوط کن در دسترس نداشتید می توانید با گوشتکوب برقی مواد را له کنید. البته ظاهر بابا غنوج با میکسر زیباتر و یکدست تر می شود. پس ز اینکه بابا غنوش آماده شد آنرا در ظرف مورد نظر می کشیم.

سپس روغن زیتون را روی غذا به صورت پخش می ریزیم و آنرا را با نان سرو می کنیم. ما برای تزیین بابا غنوش از زیتون استفاده کرده ایم البته شما می توانید از مواد دیگر مانند دانه های انار ، گوجه فرنگی ، جعفری و … استفاده کنید.

اگر از طعم بادمجان دودی خوشتان نمی آید می توانید بادمجان ها را سرخ کنید. در صورتی که ارده در دسترس نداشتید می توانید از کشک به جای آن استفاده کنید. در دستور اصلی این غذا از ارده غیر شیرین استفاده می شود.

طرز تهیه زولبیا و بامیه

طرز تهیه زولبیا و بامیه

زولبیا بامیه , زولبیا و بامیه , طرز تهیه زولبیا و بامیه , دستور پخت زولبیا و بامیه , c gfdh fhldi

زولبیا و بامیه نوعی شیرینی مناسبتی محسوب می شوند که فقط در ماه رمضان تهیه می شوند. این شیرینی های خوشمزه در بین روزه داران بسیار محبوب هستند ، به طوری که تقریبا در تمام سفره های افطاری می توانید زولبیا بامیه را پیدا کنید. در ادامه کامل ترین آموزش دستور پخت زولبیا و بامیه را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور شیرینی پزی می توانید برای ۶ نفر زولبیا و بامیه تهیه نمایید. با آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه زولبیا و بامیه در ادامه با هم دوره همراه باشید.

مواد لازم شربت زولبیا و بامیه
آب۱٫۵ لیوان
گلاب¼ لیوان
شکر۲ لیوان
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو½ قاشق چایخوری

طرز تهیه شربت زولبیا و بامیه

ابتدا یک قابلمه کوچک انتخاب می کنیم و آب را درون قابلمه می ریزیم. قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و شکر را اضافه می کنیم. در مرحله بعد شربت را به صورت متداوم هم می زنیم تا شکر در آب به طور کامل حل شود.

پس از اینکه شکر حل شد ، زعفران دم کرده را به همراه گلاب و آبلیمو به شربت اضافه می کنیم. اجازه می دهیم شربت حدود ۱۰ دقیقه بجوشد تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند و میزان غلظت شربت هم کمی بیشتر شود ، سپس شربت را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

مواد لازم زولبیا
نشاسته۵۰ گرم
ماست¼ لیوان
گلاب۱ قاشق غذاخوری
جوش شیرین¼ قاشق چایخوری
اسانس هل۲ قطره
آرد سفید۱ قاشق غذاخوری
روغن مایعبه اندازه کافی
کره½ قاشق چایخوری

دستور پخت و طرز تهیه زولبیا

برای تهیه زولبیا باید از ماستی استفاده کنیم که متعادل باشد ، یعنی نه سفت باشد نه شل. یک کاسه جا دار انتخاب می کنیم و نشاسته را به همراه ماست داخلش می ریزیم. مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

سپس به مدت ۵ دقیقه مخلوط ماست و نشاسته کنار می گذاریم و پس از گذشت این زمان دوباره مخلوط ماست و نشاسته را خوب هم می زنیم تا کاملا صاف و یکدست شود. در مرحله بعد کره را در فضای محیط قرار می دهیم تا نرم شود.

سپس آرد سفید را کم کم به همراه کره به کاسه اضافه می کنیم و مخلوط کردن مواد را ادامه می دهیم تا مایه زولبیا یکدست شود. در مرحله بعدی گلاب ، اسانس هل و جوش شیرین را اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.

در این مرحله باید غلظت مایه زولبیا به اندازه ماست باشد ، در صورتی که مایه زولبیا کمی سفت تر بود کمی گلاب به آن اضافه می کنیم تا غلظتش کمتر شود. در مرحله بعدی در یک ظرف تابه مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

در این مرحله باید به حدی روغن در تابه بریزیم که زولبیا ها در روغن شناور باشند. حرارت زیر تابه باید متعادل باشد . مایه زولبیا را درون قیف می ریزیم و با فشار قیف درون روغن به شکل دایره و اشکال نا منظم دستمان را می چرخانیم تا زولبیا شکل بگیرد.

برای راحتی کار می تونیم مایه زولبیا را درون یک جا سسی قرار دهیم تا راحتر و سریعتر به زولبیا ها شکل دهیم. شربت را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم ، در حدی که فقط گرم باشد.

پس از اینکه زولبیاها سرخ شدند آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. سپس درون شربت می اندازیم و اجازه می دهیم زولبیاها به مدت حداقل ۵ دقیقه درون شربت بمانند.

در این مدت شهد شربت کاملا به خورد آنها می رود و آماده می شوند. پس از گذشت این زمان زولبیا ها را در ظرف مورد نظر می چینیم و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شوند ، سپس سرو می کنیم.

مواد لازم بامیه
آرد½ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
آب½ پیمانه
کره۲۵ گرم
شکر۱ قاشق غذاخوری
روغن مایعبه اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه بامیه

یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و آب را به همراه کره در آن می ریزیم. قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش آمد شکر را اضافه می کنیم و با یک قاشق شکر را در آب حل می کنیم.

در مرحله بعد آرد را کم کم اضافه می کنیم و هم زدن مواد را متداوم ادامه می دهیم تا خمیری نرم به دست بیاید. پس از اینکه خمیر حالت گرفت ۱ قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه می کنیم و با خمیر مخلوط می کنیم تا به خورد خمیر برود.

حدودا باید ده دقیقه هم زدن خمیر را روی حرارت ملایم ادامه دهیم تا خمیر بپزد. پس از اینکه خمیر آماده شد ، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم خمیر خنک شود. پس از خنک شدن خمیر تخم مرغ را اضافه می کنیم.

تخم مرغ را با خمیر به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیری لطیف و نرم به دست بیاید. در مرحله بعد یک ظرف گود مانند شیر داغ کن روی حرارت قرار می دهیم و به حدی روغن درونش می ریزیم که مانند فلافل، بامیه ها در روغن شناور باشند.

پس از اینکه روغن داغ شد مایه بامیه را درون قیف با سر ماسوله مخصوص بامیه می ریزیم و با فشار قیف بامیه ها را به اندازه دلخواه در روغن قیچی می کنیم. بهتر است لبه های قیچی را با روغن چرب کنیم تا هنگام بریدن ، خمیر به آن نچسبد.

توجه داشته باشید اگر بیش از ظرفیت شیر داغ کن بامیه درون آن بریزیم بامیه ها ممکن است به خوبی پف نکنند. در همین حین بامیه ها را باید مرتب با یک قاشق هم بزنیم تا به هم بچسبند. پس از سرخ شدن بامیه ها روغن اضافی شان را با دستمال حوله ای می گیریم.

در مرحله پایانی هم بامیه ها را به مدت حداقل ۲ دقیقه درون شربت می ریزیم تا شربت به خوردشان برود. توجه داشته باشید که در زمان اضافه کردن بامیه ها به شربت ، دمای شربت باید متعادل باشد. سپس بامیه ها را در طرف مورد نظر می چینیم و سرو می کنیم.