وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه اسکندر کباب

اسکندر کباب , کباب اسکندر , طرز تهیه اسکندر کباب , دستور پخت اسکندر کباب

مواد لازم اسکندر کباب

گوشت گوساله    ۲۵۰ گرم

ماست    ۱۰۰ گرم

کره    ۱۲۰ گرم

نان بربری    نصف نان

آب گوشت    ۱ لیوان

رب گوجه فرنگی    ۱ قاشق غذاخوری

نمک و ادویه    به میزان کافی

طرز تهیه اسکندر کباب

ابتدا گوشت را به صورت بسیار ناز به قطر ۳۰ میلی متر ببرید. اگر گوشت را در فریزر قرار دهید تا نیمه یفریز شود راحت تر می توانید آنرا برش بزنید. پس از برش دادن گوشت آنرا در  یک تابه با مقدار کمی کره تفت دهید.

در تابه ی دیگر یک قاشق کره را آب نموده، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده بهم بزنید و آب گوشت را نیز اضافه نموده و اجازه دهید که جوش بیاید. آب گوشت که جوش آمد از روی اجاق بردارید. نان بربری را بصورت مربع های کوچک برش داده یک قاشق کره روی آنها بمالید.

سپس در تابه کمی سرخش کنید به طوری که نان خشک نشود و نرمی خود را حفظ کند. قطعات کوچک نان را در بشقابی بگذارید دو قاشق آب گوشت روی آنها بریزید. سپس نیمی از رب گوجه فرنگی روی نان ها بمالید.

گوشت را پس از اینکه سرخ شد ، روی نان بگذارید. باقیمانده رب گوجه فرنگی را هم روی گوشت بمالید. کره باقیمانده را هم آب کرده روی کباب بریزید. همراه با فلفل کبابی و گوجه کبابی و ماست میتوانید میل کنید و یا ماست را روی کباب ریخته با هم بصورت مخلوط میل کنید.

طرز تهیه کباب تابه ای

کباب تابه ای , طرز تهیه کباب تابه ای , دستور پخت کباب تابه ای

مواد لازم کباب تابه ای برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده    ۵۰۰ گرم

گوجه فرنگی    ۴ عدد

رب گوجه فرنگی    ۲ قاشق غذاخوری

پیاز    ۲ عدد

روغن مایع    به میزان کافی

نمک و ادویه    به میزان کافی

طرز تهیه کباب تابه ای

ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه  مناسب می ریزیم سپس پیازها را به صورت جداگانه در یک ظرف دیگر با رنده ریز رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی شان را می گیریم و پیاز آب گرفته را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

مواد را مانند مایه کباب کوبیده به خوبی ورز می دهیم ، تا یکدست و منسجم شوند. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و در حدی که فقط چرب شود چند قطره روغن داخل تابه می ریزیم. مایه کباب را با دست درون تابه می ریزیم و به صورت یکسان با فشار کف دست تخت می کنیم.

حرارت زیر تابه باید ملایم باشد. درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم آب موجود در گوشت تبخیر شود سپس مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم. اجازه می دهیم گوشت کمی خودش را بگیرد سپس آنرا به صورت طولی مانند کباب کوبیده برش می زنیم.

طرز تهیه قیمه نثار

طرز تهیه قیمه نثار

قیمه نثار , طرز تهیه قیمه نثار , دستور پخت قیمه نثار

قیمه نثار یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی شهر قزوین است که به دلیل طعم خوبش در سراسر کشورمان فراگیر شده است. این غذا با مخلفات زیادی از جمله خلال پسته و خلال بادام طبخ می شود و یک غذای گران قیمت محسوب می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر قیمه نثار تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه قیمه نثار در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم قیمه نثار
گوشت بدون استخوان۵۰۰ گرم
برنج۳ پیمانه
زرشک۱۰۰ گرم
خلال پسته و بادام۱۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
پودر قند۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین۳ عدد
زردچوبهبه اندازه لازم
نمکبه اندازه لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا برنج را نسبت به نوع آن می خیسانیم تا نرم شود ، سپس آنرا با مقداری آب و نمک در یک قابلمه می ریزیم و می جوشانیم. زمانی که دانه های برنج نرم شدند و مغزشان سفت بود برنج را آبکشی می کنیم. در ادامه داخل یک قابلمه مناسب مقداری روغن می ریزیم.

و ته دیگ را به دلخواه نان یا سیب زمینی قرار می دهیم سپس برنج را اضافه می کنیم. چند قاشق آب و روغن روی برنج می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم برنج دم بکشد. در مرحله بعدی پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

و با مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شوند. وقتی پیاز طلایی شد مقداری زرچوبه به آن اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم. در مرحله بعد گوشت را خرد می کنیم و به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم.

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ، رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم ، کمی مواد را تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. پس از سرخ شدن رب گوجه فرنگی ، چوب های دارچین را داخل قابلمه می اندازیم.

زعفران دم کرده را همراه با ۲ لیوان آب به گوشت اضافه می کنیم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم گوشت بپزد و نرم شود. وقتی گوشت به طور کامل پخت ، نمک را اضافه می کنیم. اگر نمک را زود اضافه کنیم باعث دیر پز شدن گوشت می شود.

در یک تابه مناسب زرشک ، خلال پسته و خلال بادام را با کمی روغن تفت می دهیم سپس پودر قند را به آنها اضافه و مواد را زیر و رو می کنیم تا یکدست شوند. سپس مخلوط خلال پسته و بادام را کنار می گذاریم تا برای تزیین قیمه نثار از آن استفاده کنیم.

پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت آنرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. پس از اینکه برنج دم کشید مقداری از برنج را با زعفران دم کرده مخلوط می کنیم. برنج سفید را در دیس می ریزیم و روی برنج را با برنج زعفرانی ، گوشت و مخلوط خلال پسته و بادام تزیین می کنیم.

طرز تهیه انار پلو شیرازی

طرز تهیه انار پلو شیرازی

انار پلو شیرازی , انار پلو , طرز تهیه انار پلو , دستور پخت انار پلو , hkhv g

انار پلو شیرازی یکی از غذاهای خوشمزه و فصلی شهر شیرازی است که با نام انار پلوی شیرازی معروف است. این غذای خوشمزه را می توانید در فصل پاییز و زمستان که انار به وفور یافت می شود طبخ کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر انار پلو شیرازی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه انار پلو شیرازی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم انار پلو شیرازی
دانه انار۲ پیمانه
برنج۴ پیمانه
سینه مرغ۳ عدد
گشنیز خرد شده۱٫۵ پیمانه
پیاز۲ عدد
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
خلال پستهنصف پیمانه
نمک و ادویهبه اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا سینه های مرغ را به همراه ۳ لیوان آب ، ۱ عدد پیاز ، مقداری زردچوبه و نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزند پس از اینکه سینه های مرغ کاملا پخت آنها را ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم.

برنج را باید از ۳۰ دقیقه قبل از پخت بخیسانیم. پس از گذشت این مدت برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و نرم شود. هر وقت دانه برنج نرم شد و مغز آن سفت بود آنرا آبکشی می کنیم.

برای تهیه مایه انار پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و با مقداری روغن تفت می دهیم تا سبک شود سپس سینه های مرغ ریش ریش شده ، گشنیز خرد شده ، خلال پسته ، دانه های انار و مقداری نمک اضافه می کنیم.

حدود ۵ دقیقه مواد را با هم تفت می دهیم تا به خوبی مخلوط شوند ، سپس از روی حرارت بر می داریم. قابلمه ای را که برای تهیه انار پلو در نظر گرفته ایم روی حرارت قرار می دهیم و ته قابلمه مقداری روغن می ریزیم.

ته دیگ مورد نظرمان را ته قابلمه می چینیم و مقداری برنج آبکش شده روی ته دیگ می ریزیم. در ادامه مقداری از مایه انار را روی برنج می ریزیم و به همین ترتیب یک لایه برنج یک لایه مایه انار تمام مواد و برنج را داخل قابلمه می ریزیم.

حرارت را زیاد می کنیم تا برنج بخار کند. پس از اینکه برنج بخار کرد زعفران دم کرده و چند قاشق روغن را در نصف لیوان آب حل می کنیم و روی برنج می ریزیم. پس از اینکار حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم.

حدود ۱ ساعت اجازه می دهیم تا برنج با حرارت ملایم دم بکشد ، سپس انار پلو را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با مقداری دانه انار و خلال پسته تزیین می کنیم. انار پلو را می توانید با مرغ قالبی سرخ شده هم تهیه کنید.

طرز تهیه آش اسفناج

طرز تهیه آش اسفناج

آش اسفناج , طرز تهیه آش اسفناج , دستور پخت آش اسفناج

آش اسفناج یکی از آش های خوشمزه ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد. این آش خوشمزه برای درمان سرماخوردگی و فصل سرما بسیار مناسب است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ تا ۶ نفر آش اسفناج تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه آش اسفناج در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم آش اسفناج
اسفناج۱ کیلوگرم
عدس۱٫۵ پیمانه
کلم برگ۱٫۵ پیمانه
پیاز داغ۵ قاشق غذاخوری
سیر داغ۱ قاشق غذاخوری
نعناع داغ۱ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
رشته آشبه اندازه کافی
کشکبه اندازه کافی
فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبهبه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا پیاز را خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم. پس از اینکه پیاز ها را کمی تفت دادیم مقداری زردچوبه اضافه می کنیم. پس از اینکه پیاز سبک شد اسفناج را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

در ادامه عدس را اضافه می کنیم و پس از تفت دادن مقداری آب اضافه می کنیم. حرارت زیر قابلمه را ملایم می کنیم تا مواد  به آرامی بپزند. در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه به مواد اضافه می کنیم.

در مرحله بعدی کلم سفیدها را جداگانه خرد و آبپز می کنیم ، سپس به قابلمه اصلی آش اضافه می کنیم. در این مرحله ۳ قاشق پیاز داغ را به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه مواد آش پختند در پایان رشته آشی و کشک را اضافه می کنیم.

اجازه می دهیم آش به خوبی جا بیفتد و رشته ها بپزند سپس آش را سرو می کنیم. برای تزیین آش از کشک ، نعناع داغ ، سیر داغ و پیاز داغ استفاده می کنیم.