وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه ترشی سالاد فصل

طرز تهیه ترشی سالاد فصل

طرز تهیه ترشی سالاد فصل با رب گوجه , دستور ترشی سالاد فصل با آب گوجه , xvc jidi jvad shghn twg

ترشی سالاد فصل

ترشی سالاد فصل یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پر طرفدار فصل زمستان است که می توانید آنرا جایگزین سالادهایی مثل سالاد فصل کنید. مواد این ترشی خوشمزه شباهت هایی به ترشی گل کلم دارد البته این دو ترشی از نظر ظاهر کاملا متفاوت هستند.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک ظرف بزرگ ترشی سالاد فصل تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی سالاد فصل تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه ترشی سالاد فصل با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ ظرف بزرگ

مواد لازم ترشی سالاد فصل

  • سیر ۶ حبه
  • هویج ۲ پیمانه بزرگ
  • کرفس ۲ پیمانه بزرگ
  • فلفل سبز تند ۶ عدد
  • گل کلم ۳ پیمانه بزرگ
  • گوجه فرنگی ۲ کیلوگرم
  • سرکه سفید ۲ پیمانه بزرگ
  • نمک و زرد چوبه ۲ قاشق سوپخوری

دستور تهیه

طرز تهیه ترشی سالاد فصل

برای تهیه ترشی سالاد فصل ابتدا گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و خرد می کنیم و در ظرفی پلاستیکی قرار می دهیم و کمی نمک روی آن ها می پاشیم و دستکش به دست می کنیم و خوب گوجه فرنگی ها را چنگ می زنیم

و به مدت ۱۵ ساعت می گذاریم در جای خنک بماند. پس از آن گوجه فرنگی ها را از صافی رد می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و آب آن تبخیر شود و کمی گوجه فرنگی غلیظ شود.

تا غلیظ شدن گوجه فرنگی ها ،هویج ها را با پوست کن پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه به هر مدلی که تمایل دارید خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم.همچنین ساقه کرفس ها را نیز تمیز می شوییم

و (متناسب با خرد شده هویج ها) خرد می کنیم و به هویج ها اضافه می کنیم.سپس گل کلم را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد خرد می کنیم و به گوجه فرنگی مجددا سر می زنیم اگر آب آن تبخیر شده بود

و کمی غلیظ بود گل کلم های خرد شده را به همراه هویج و کرفس خرد شده و فلفل سبز تند و سیر به آن می افزاییم و می گذاریم تا مواد جوش بزنند و زردچوبه و نمک و کمی ادویه ترشی را به آن اضافه می کنیم و در آخر سرکه را داخل مواد می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم

و ۵ دقیقه بعد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم تا خنک شوند. سپس مواد ترشی را در ظرف مورد نظر می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم و بعد از ۲الی ۳ هفته بعد ترشی کاملا جاافتاده است و می توانید مصرف کنید. نوش جان

منبع : parsiday.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.