وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه بستنی سنتی

طرز تهیه بستنی سنتی

بستنی سنتی , طرز تهیه بستنی سنتی , دستور بستنی سنتی , fsjkd skjd

بستنی سنتی یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین دسرهای ایرانی است. یکی از معروف ترین انواع بستنی سنتی متعلق به فردی به نام اکبر مشدی بوده است که از خدمه دربار قارجار بوده است و پس از انقراض قاجار ، او به بستنی فروشی روی می آوررد و به واسطه بستنی های خوشمزه اش شهرت بسیاری کسب می کند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۶ نفر بستنی سنتی تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه بستنی سنتی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم بستنی سنتی
خامه۱۰۰ گرم
شیر پر چرب۴ پیمانه
شکر۲ پیمانه
گلاب½ پیمانه
ثعلب۲ قاشق چایخوری
خلال پسته۲ قاشق غذاخوری
زعفران۱ قاشق غذاخوری
اسانس هلبه دلخواه

دستور طرز تهیه

خامه را در یک سینی لبه دار و بزرگ می ریزیم و آنرا با یک جسم صاف فشار می دهیم تا صاف و نازک ( به قطر ۲ میلیمتر ) به صورت یک دست پهن شود ، سپس سینی را درون فریزر قرار میدهیم تا خامه یخ بزند. در مرحله بعد شیر را در یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

پس از اینکه شیر جوش آمد ، حرارت زیر آنرا ملایم می کنیم و گلاب و زعفران دم کرده را به شیر اضافه می کنیم. در مرحله بعد ثعلب و شکر را به خوبی با هم مخلوط می کنیم ، سپس برای اینکه مایه بستنی یکدست باشد با یک قاشق کم کم به شیر اضافه می کنیم.

شیر را باید در زمان اضافه کردن مخلوط شکر و ثعلب به صورت متداوم هم بزنیم. پس از اینکه تمام مخلوط شکر و ثعلب را اضافه کردیم و مایه بستنی غلیظ شد ، آنرا از روی حرارت بر می داریم و درون یک کاسه بزرگ می ریزیم.

در یک قابلمه بزرگتر یخ می ریزیم و کاسه بستنی را روی یخ ها قرار می دهیم و با همزن بستنی را خوب می زنیم تا کمی کش دار شود. پس از اینکار بستنی را به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان مجددا بستنی را خارج می کنیم.

مجدد بستنی را با همزن می زنیم تا کشدار شود ، سپس آنرا در یخچال قرار می دهیم. این عمل را باید ۳ تا ۵ باز انجام دهیم تا بستنی ما کاملا منسجم و کشدار شود. پس از اینکه بستنی آماده شد خامه یخ زده را خرد می کنیم و به همراه خلال پسته به آن اضافه می کنیم.

کمی بستنی را مخلوط می کنیم تا خلال پسته و خامه یخ زده به همه جای آن برسد سپس بستنی را به مدت ۲ ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا آماده مصرف شود. در صورت تمایل می توانید کمی اسانس هل هم به مواد بستنی خود اضافه کنید.

نکات تهیه بستنی سنتی

یخ نزدن خامه

شاید برای خیلی ها این موضوع پیش آمده باشد که هنگامی که خامه را در فریزر قرار داده اند و پس از مدتی متوجه شده اند که خامه یخ نزده است. دلیل این موضوع این است که از خامه ای با چربی بالا استفاده است. حتما از خامه کم چرب برای این کار استفاده کنید و در صورتی که خامه کم چرب موجود نبود مقداری شیر به خامه اضافه کنید ، سپس در فریزر قرار دهید.

همچنین ببینید : ذرت مکزیکیمسقطی

جملات موفقیت آمیز

جملات موفقیت آمیز

جملات موفقیت , جملات موفقیت آمیز , رازهای موفقیت انگلیسی , جملات موفقیت بزرگان در زندگی ، درس و کار

جملات موفقیت آمیز

جملات موفقیت

زندگی هر چقدر هم بد به نظر برسد،

باز هم کاری وجود دارد که می توانی انجام دهی

و در آن موفق شوی.

استیون هاوکینگ

جملات موفقیت آمیز

افراد موفق، کسانی هستند که

عادت های موفقی دارند.

برایان تریسی

جملات موفقیت بزرگان

من معتقدم

تقریبا نیمی از چیزی که کارآفرینان موفق را

از افراد ناموفق جدا می کند

فقط پشتکار است.

استیو جابز

جملات موفقیت آمیز بزرگان

صبر، عنصر اصلی موفقیت است.

بیل گیتس

جملات موفقیت در زندگی

همیشه خودت باش،

خودت را ابراز کن،

به خودت ایمان داشته باش؛

به دنبال شخصیتی موفق نباش که از آن تقلید کنی.

بروس لی

جملات موفقیت آمیز درسی

بزرگترین ضعف ما در تسلیم شدن است.

مطمئن ترین راه برای موفق شدن اینست که

همیشه فقط یک بار دیگر هم تلاش کنی.

توماس ادیسون

جملات موفقیت انگلیسی

All good things come to those who wait.

هر چه خوبی در جهان است، برای صبرکنندگان است.

جملات موفقیت در کار

هیچ چیز به جز خودت،

نمی تواند برایت موفقیت به ارمغان بیاورد.

ناپلئون هیل

جملات موفقیت انگلیسی با ترجمه

Success consists of going from failure to failure

without loss of enthusiasm.

موفقیت شامل گذر از شکستی به شکست دیگر است

بدون از دست دادن شور و اشتیاق

متن موفقیت آمیز و انگیزشی

اینکه بعضی ها به موفقیت های بزرگی دست پیدا می کنند،

اثبات کننده این است که دیگران هم می توانند

به آنها دست پیدا کنند.

آبراهام لینکلن

متن موفقیت

اگر واقعا با دقت نگاه کنی،

می بینی که بیشتر موفقیت های یک شبه

زمان زیادی طول کشیدند.

استیو جابز

جملات موفقیت از بزرگان

هم موفقیت و هم شکست،

تا حد زیادی نتیجۀ عادت هستند.

ناپلئون هیل

همچنین ببینید : جملات زیبااس ام اس دعاجملات فلسفی

بیوگرافی مهران مدیری

بیوگرافی مهران مدیری

مهران مدیری , عکس مهران مدیری , بیوگرافی مهران مدیری , خانواده مهران مدیری , اینستاگرام مهران مدیری

معرفی کوتاه مهران مدیری
نام اصلیمهران
نام خانوادگیمدیری
تاریخ تولد۱۳۴۶/۱/۱۸
محل تولدتهران
تحصیلاتدیپلم

mehran modiri , مهران مدیری و دخترش , شهرزاد مدیری , عکس همسر مهران مدیری

مهران مدیری و دخترش شهرزاد

بیوگرافی و زندگینامه

مهران مدیری متولد هجدهم فروردین ماه ۱۳۴۶ در شهر تهران ( محله سر آسیاب دولاب ) است. پدر و مادرش هر دو اراکی هستند. کودکی متفاوتی را تجربه کرده است و در دوران کودکی احساس تنهایی می کرد و دوستان زیادی نداشته است.

همانطور که چندین بار در برنامه دورهمی گفته است با ریاضیات و درس هایی که در آنها ریاضیات کاربرد دارد رابطه خیلی خوبی ندارد. نکته جالب در بیوگرافی مهران مدیری این است که سه سال در دوران دفاع مقدس در جبهه ها جنگیده است.

مهران مدیری از نظر خیلی ها آدم غمگین و تلخی است. حتی بهاره رهنما در مصاحبه ای گفته بود : مهران مدیری یکی از تلخ ترین آدم هایی است که در تمام عمرم دیده ام. مدیری در مورد این موضوع گفته است که خیلی وقت ها درست است.

در طول روز غمگین بودم به شاد بودنم می چربد و خیلی زود هم خودش را نشان می دهد. پدرش را بر اثر سکته از دست داده است و طبق گفته یکی از همسایگان قدیمی شان مهران مدیری از نظر اخلاق و رفتار به پدرش شباهت زیادی دارد.

مهران مدیری متاهل است و دو فرزند دارد. پسرش فرهاد مدیری مشغول آهنگسازی و دخترش شهرزاد مدیری طراحی لباس خوانده است. جالب است بدانید که حیوان خانگی مهران مدیری یک مار است که در فیلم همیشه پای یک زن در میان است هم بازی کرده است.

livhk lndvd , مهران مدیری و پسرش , فرهاد مدیری , پدر مهران مدیری , پسر مهران مدیری

مهران مدیری و پسرش فرهاد

شایعه برادر خواننده

امید سلطانی خواننده لس آنجلسی در یکی از شبکه های ماهواری اعلام کرده بود که مهران مدیری برادر من است ، هرچند که از هم دور هستیم ولی روابط بسیار خوبی داریم. این شایعه به سرعت در فضای مجازی پخش شد.

البته با مصاحبه ای که مهران مدیری انجام داد مشخص شد که این خبر فقط در حد یک شایعه است. خبرنگار از مهران مدیری در مورد این موضوع پرسید که خوانند اونطرف آبی با شما برادر هستند : مهران مدیری در جواب گفت : خیر.

همچنین ببینید : رامبد جوان

طرز تهیه سس مایونز

طرز تهیه سس مایونز

سس مایونز , طرز تهیه سس مایونز , دستور سس مایونز , ss lhd kc

سس مایونز یکی از پر مصرف ترین سس های موجود در دنیاست. این سس خوشمزه را می توانید با انواع سالاد ها و غذاهای فست فودی مانند ساندویچ ها سرو کنید. در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه سس سفید یا همان سس مایونز را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای تست مقداری سس مایونز تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه سس مایونز در ادامه با هم دوره همراه باشید.

مواد لازم سس مایونز
روغن مایع۱ لیوان
زرده تخم مرغ۱ عدد
پودر خردل¼ قاشق مرباخوری
آبلیمو۲ قاشق مرباخوری
شکر۱ قاشق مرباخوری
سرکه۲ قاشق مرباخوری
نمک¼ قاشق چایخوری
فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه سس مایونز

ابتدا در یک ظرف مناسب زرده های تخم مرغ را به همراه شکر ، نمک و پودر خردل به خوبی مخلوط می کنیم و تا کاملا یکدست شوند. توجه داشته باشید که اگر مواد شما حاوی سفیده تخم مرغ باشند امکان بریدن و خراب شدن سس شما خیلی زیاد است.

پس از اینکار آبلیمو و سرکه را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط می کنیم ، سپس نیمی از مخلوط سرکه و آبلیمو را کم کم به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. پس از اینکار نوبت اضافه کردن روغن مایع است.

برای تهیه سس مایونز بهتر است از روغن های خنثی مانند روغن زیتون استفاده است ولی اگر روغن زیتون در دسترس نیست با روغن مایع های معمولی هم می توانید این سس خوشمزه را درست کنید. روغن را باید قطره قطره به مواد اضافه کنیم.

به طور متداوم مواد را مخلوط می کنیم و روغن را قطره قطره اضافه می کنیم. زمانی که نصف روغن مایع را اضافه کردیم و مایه سس خودش را گرفت باقیمانده مخلوط آبلیمو و سرکه را به سس اضافه می کنیم و مجددا روغن مایع را به صورت قطره قطره به سس اضافه می کنیم.

و به صورت متداوم مواد را مخلوط می کنیم. پس از اینکه سس خودش را گرفت هم زدن آنرا متوقف می کنیم. فلفل سیاه را به سس اضافه می کنیم و به آرامی با یک قاشق با سس مخلوط می کنیم. در پایان به مدت ۲ ساعت اجازه می دهیم سس در دمای محیط باقی بماند.

سپس آنرا در ظرف دربسته قرار می دهیم و داخل یخچال می گذاریم. به این دلیل که سس مایونز خانگی مواد نگه دارنده ندارد ، زمان نگهداری آن در یخچال حدودا یک هفته است و بهتر است در هر بار تهیه سس ، مقداری سس تهیه کنیم که بتوانیم آنرا در مدت یک هفته مصرف کنیم.

نکات تهیه سس مایونز

دلیل بریدن سس مایونز

یکی از مهم ترین دلایلی که باعث می شود سس مایونز خانگی خراب شود اینست که سس می بُرد.مهم ترین دلیلی که ممکن است سس شما ببرد و خراب شود اضافه کردن روغن به صورت یکجا است. حتما روغن را به صورت قطره قطره به مواد سس اضافه کنید.

دلیل زرد شدن سس مایونز

شاید در خیلی از مواقع رنگ سس مایونز شما به زردی بزند. مهم ترین دلیل این مسئله استفاده از تخم مرغ هایی است که زرده های خیلی پر رنگی دارند. دلیلی دیگر هم وجود دارد ، اگر در مرحله اول زرده تخم مرغ را به خوبی نزده باشید ، سس شما کمی زرد رنگ خواهد شد.

طرز تهیه آش ترخینه دوغ

طرز تهیه آش ترخینه دوغ

آش ترخینه , آش ترخینه دوغ , طرز تهیه آش ترخینه دوغ , دستور پخت آش ترخینه دوغ , HA jvodki n y

آش ترخینه دوغ یکی از غذاهای خوشمزه و محلی شهر اراک است. این آش در شهرهای مختلفی مثل ملایر ، کرمانشاه ، همدان و بروجرد طبخ می شود. ترخینه دوغ یک ماده غذایی دست ساز است که از بلغور گندم تهیه می شود. در شهر اراک این آش خوشمزه را بیشتر در مهمانی ها و مراسم های خاص مانند تعطیلات عید نوروز و سیزده بدر می پزند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ تا ۶ نفر آش ترخینه دوغ تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه آش ترخینه دوغ در ادامه با هم دوره همراه باشید.

مواد لازم ترخینه
بلغور گندم۵۰۰ گرم
ماست ترش۱٫۵ کیلوگرم
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
زعفران½ قاشق چایخوری
پونه خشک۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه ترخینه

ابتدا بلغور گندم را در آب قرار می دهیم تا خیس بخورد. حدود ۶ ساعت زمان برای خیس خوردن بلغور گندم نیاز است. پس از گذشت این زمان بلغور گندم را آبکشی می کنیم. ماست را خوب می زنیم تا یکدست شود سپس به بلغور اضافه می کنیم.

مخلوط بلغور گندم و ماست را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا مواد کاملا بپزند. حدود یک ساعت زمان نیاز است تا مواد بپزند ، در این مدت باید مواد را هر چند دقیقه یکبار هم بزنیم تا ته نگیرد. در پایان پخت زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ، زعفران و پونه خشک را اضافه می کنیم.

زمانی که مواد به شکل خمیر در آمد حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا مایه ترخینه کمی سرد شود. سپس به اندازه یک پرتقال از مایه بر می داریم و به آن شکل می دهیم سپس آن را فشار می دهیم تا کمی تخت شود.

به همین ترتیب تمام ترخینه را آماده می کنیم. پس از اینکه ترخینه ها آماده شد آنها را در یک سینی بزرگ می چینیم و در یک جای خشک قرار می دهیم تا آب موجود در مواد ترخینه ها گرفته شود و کاملا خشک و اماده مصرف شوند.

مواد لازم آش ترخینه دوغ
ترخینه دوغ۳ عدد
کشک۱ لیوان
لوبیا چیتی۷۵ گرم
نخود۷۵ گرم
عدس۷۵ گرم
سبزی آشی۵۰۰ گرم
پیاز۳ عدد
سیر۸ حبه
نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری
زردچوبهبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

طرز تهیه آش ترخینه دوغ

ابتدا باید حبوبات آش را از شب قبل در آب بخیسانیم تا ضمن اینکه نفخ شان برطرف شود ، زمان کمتری نیز برای پخت شان صرف شود. ترخینه ها را نیز باید ۲ ساعت قبل از شروع آشپزی در مقداری آب بخیسانیم تا نرم شوند.

یک قابلمه بزرگ انتخاب می کنیم ، نخود و لوبیا چیتی را به همراه ترخینه ها داخل قابلمه می ریزیم و ۱ تا ۲ لیتر آب اضافه می کنیم تا حبوباتمان کاملا بپزند. در همین حین باید سیر داغ ، نعناع داغ و پیاز داغ را برای داخل آش و تزیین آن آماده کنیم.

سیرها و پیاز ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه در روغن تفت می دهیم تا طلایی شوند. نعناع خشک را هم به صورت جداگانه با مقداری روغن تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد سپس از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

پس از اینکه نخود ، لوبیا چیتی نیم پز شدند عدس را اضافه می کنیم. دلیل اینکه عدس را حدود ۱ ساعت بعد به دیگر حبوبات اضافه می کنیم این است که عدس زودتر از نخود و لوبیا چیتی می پزد. حالا سبزی آشی را خرد می کنیم.

پس از اینکه حبوبات پختند سبزی آشی را اضافه می کنیم و پس از چند دقیقه نیمی از مخلوط سیر داغ و پیاز داغ را به قابلمه آش اضافه می کنیم. در این مرحله نمک آش را اندازه می گیریم و در صورت نیاز مقداری نمک اضافه می کنیم.

بهتر است بعد از اضافه کردن سبزی آشی درب قابلمه را نبندیم ، زیرا بستن درب قابلمه باعث بد رنگ شدن سبزی آش می شود. پس از اینکه آش جا افتاد آن را در ظرف می کشیم و با نعناع داغ ، پیاز داغ ، سیر داغ و کشک تزیین می کنیم.

نکات تهیه آش ترخینه دوغ

سبزی آش

سبزی آش ترخینه دوغ شامل تره ، جعفری ، گشنیز ، اسفناج یا برگ چغندر است. سبزی آشی را باید نسبت به سبزی خورشتی درشت تر خرد کرد. می توانید از سبزی فروشی ها سبزی آماده و خرد شده آشی تهیه نمایید.