وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه پسران کریم , باقالی پلو با ماهیچه جواد جوادی , xvc jidi fhrhgd g fh lhid i

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پلو با ماهیچه تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری باقالی پلو با ماهیچه تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم باقالی پلو با ماهیچه

  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۴ عدد
  • برنج ۴ پیمانه
  • باقلا سبز ۱ لیوان
  • ماهیچه ۵۰۰ گرم
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • شوید خشک ۳ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه مجلسی ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه خلالی خرد می کنیم و در قابلمه ای که برای پخت ماهیچه تدارک دیده ایم روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم

و پیازها را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند و ماهیچه ها را داخل قابلمه می چینیم و درب قابلمه را می گذاریم تا به مدت 15 دقیقه بپزند.سپس درب قابلمه را بر می داریم و ماهیچه ها را بر می گردانیم تا سمت دیگر آن ها نیز بپزد و سرخ شود.

2 عدد از سیرها را پوست می گیریمی و می شوییم و ریز خرد می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم و فلفل سیاه و زردچوبه و کمی نمک نیز روی ماهیچه ها می ریزیم و تا جایکه سطح ماهیچه ها پوشیده شود آب سرد داخل قابلمه می ریزیم

و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا به مدت 4 ساعت ماهیچه ها خوب مغز پخت شوند.(بهتر است حرارت ملایم باشد تا ماهیچه ها به آرامی مغز پخت شوند و همین طور حرارت ملایم باعث می شود که نیاز نباشد مجددا آب جوش به غذا اضافه کنید

و ماهیچه ها با همان مقدار آب پخته شوند) تا پخت ماهیچه ها باقی مواد را آماده می کنیم .باقالی پلو را آماده می کنیم.باقالی ها را پوست می گیریم و از وسط نصف می کنیم و می شوییم و در کاسه ای می ریزیم و روی آن ها آب می ریزیم

و می گذاریم تا به مدت 1 ساعت خیس بخورند. سپس در قابلمه ای 7 الی 8 لیوان آب می ریزیم و نمک به آن می افزاییم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب زودتر به جوش بیاید. زمانیکه آب به جوش آمد برنج را چندین مرتبه می شوییم تا شفاف شود

و آب برنج را خالی می کنیم و برنج را به آب در حال جوشیدن اضافه می کنیم و یکبار هم می زنیم و اجازه می دهیم تا برنج نیم پز شود.بهتر است اگر در پخت برنج مهارت نداریم این مدت 10 دقیقه را بالای سر برنج بمانیم و برنج را لای دندان تست کنیم

اگر اطراف برنج پخته بود ولی مغز آن سفت بود برنج را آبکش می کنیم.باقالی ها را در آبکش می ریزیم و می شوییم و در تابه ای که بزرگ و ترجیحا لبه دار باشد روغن و بلافاصله باقالی ها را می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم و تفت می دهیم

و سیرهای باقی مانده را پوست می گیریم و می شوییم و ریز خرد می کنیم و داخل تابه می ریزیم و نمک و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و با هم مخلوط می کنیم و مواد را تفت می دهیم و برنج را با کفگیر کم کم به مواد اضافه می کنیم

و شوید خشک شده روی برنج می پاشیم و با مواد برنج را زیر رو می کنیم تا همه نقاط پلو با مواد و شوید آغشته شود و تابه را از روی حرارت بر می داریم و در قابلمه ای که برای پخت باقالی پلو تدارک دیده ایم روغن می ریزیم

و ته دیگ نان یا سیب زمینی حلقه شده کف قابلمه می چینیم و باقالی پلو را با کفگیر کم کم داخل قابلمه می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و اول حرارت را زیاد می کنیم تا بخار داخل قابلمه بپیچد و بعد حرارت را ملایم می کنیم تا باقالی پلو بپزد.

پس از آنکه 3 الی 4 ساعت از پخت ماهیچه ها با حرارت ملایم گذشت گوشت ماهیچه ها را بررسی می کنیم و طعم آب آن را نیز می چشیم اگر نیاز به نمک بود به آن اضافه می کنیم.گوشت های ماهیچه کاملا پخته شده اند

و آب غلیظی از ماهیچه ها داریم.ماهیچه ها را در ظرف می گذاریم و آب آن را داخل ظرف می ریزیم و اگر تمایل داشتید می توانید کمی زرشک نیز روی ماهیچه ها بریزید تا زیبایی بیشتری به غذا بدهد و باقالی پلو را نیز در دیس بکشید و نوش جان کنید.


https://parsisara.com/baghali-polo-mahiche-2759/

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه آش گندم بدون گوشت , دستور پخت آش گندم با سبزی مشهدی یزدی , xvc jidi Ha knl

طرز تهیه آش گندم

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سنتی می توانید برای ۴ نفر آش گندم تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری آش گندم تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم آش گندم

  • نخود ۲۰۰ گرم
  • لوبیا چیتی ۲۰۰ گرم
  • سبزی آشی ۷۵۰ گرم
  • پیاز داغ ۴ قاشق غذاخوری
  • گندم پوست کنده ۳۰۰ گرم
  • سیر داغ ۲ قاشق غذاخوری
  • نعناع داغ ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و کشک به اندازه کافی

دستور پخت آش گندم

طرز تهیه آش گندم

برای تهیه آش گندم نذری ابتدا نخود و لوبیا و گندم را در کاسه های مجزا می ریزیم و تا سطح آن ها آب می گیریم و به مدت 6 ساعت اجازه می دهیم تا خیس بخورند و در این مدت چندین مرتبه آب آن ها را عوض می کنیم تا نفخ آن ها نیز از بین برود.

سبزی را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش می گذاریم تا آب اضافه اش خارج شود و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم البته چون سبزی آش است نیاز نیست خیلی ریز خرد کنید. گندم را می شوییم و آب آن را خالی می کنیم

و در قابلمه ای که برای پخت آش در نظر گرفته ایم می ریزیم و نخود و لوبیا را نیز در آبکشی می ریزیم و می شوییم و به گندم اضافه می کنیم و 10 لیوان آب روی حبوبات می ریزیم و اول قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب داخل قابلمه جوش بیاید

و بعد از جوش آمدن حرارت را ملایم می کنیم تا به مرور زمان حبوبات بپزند.حدودا 2 ساعت زمان می برد تا نخود و گندم بپزد. پس از پخت حبوبات و گندم سبزی آش را اضافه می کنیم و بلافاصله کمی نمک روی مواد می پاشیم

و سیر داغ و 2 قاشق غذاخوری پیاز داغ نیز به آش می افزایییم و دیگر درب قابلمه را نمی گذاریم و اجازه می دهیم تا سبزی به مدت 30 دقیقه الی 45 دقیقه بپزد.بعد از پخت سبزی آش نمک و فلفل سیاه داخل آش می ریزیم

و می گذاریم تا آش با حرارت ملایم قوام یابد.در آخرین مرحله که آش جاافتاد کمی کشک اضافه می کنیم و آش را از روی حرارت بر می داریم و در شیرجوش روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و نعناع خشک را داخل شیرجوش می ریزیم

و تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم و آش گندم را در کاسه ای می کشیم و با سیرداغ و نعناع داغ و کشک تزئین می کنیم.

https://parsisara.com/ash-gandom-2763/

طرز تهیه آش ترش

طرز تهیه آش ترش

طرز تهیه آش ترشمازندرانی گیلانی , دستور پخت آش ترش زنجان تبریزی , xvc jidi Ha jva

طرز تهیه آش ترش

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی شمالی می توانید برای ۴ نفر آش ترش تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری آش ترش تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم آش ترش

  • سیر ۶ عدد
  • باقلا ۱ لیوان
  • جغندر ۲ عدد
  • عدس ۱ لیوان
  • لوبیا چیتی ۱ لیوان
  • سبزی آش ۵۰۰ گرم
  • برنج نیم دانه نصف لیوان
  • شکر و رب انار به اندازه کافی
  • نمک و روغن مایع به اندازه کافی

دستور پخت آش ترش

طرز تهیه آش ترش

برای تهیه آش ترش گیلانی ابتدا لوبیا چیتی و باقلا را هر کدام جداگانه در کاسه هایی می ریزیم و تا سطح روی آن ها آب می ریزیم و می گذاریم تا به مدت 6 ساعت خیس بخورند و در این مدت چندین مرتبه آب آن ها را تعویض می کنیم تا نفخ حبوبات از بین برود.

سبزی آش را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش می گذاریم تا آب اضافه آن خارج شود و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم .چغندر ها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

در قابلمه ای که برای پخت آش تدارک دیده ایم 8 الی 9 لیوان آب می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و لوبیا چیتی و باقلا را در آبکشی می ریزیم و می شوییم و داخل قابلمه می ریزیم و همین طور عدس را نیز در آبکشی می ریزیم و می شوییم

و به حبوبات داخل قابلمه اضافه می کنیم و بلافاصله چغندر خرد شده را نیز می افزاییم و درب قابلمه را می گذاریم تا حبوبات پخته شوند. سپس حبوبات را لای دندان تست می کنیم اگر کاملا پخته شده بودند برنج نیم دانه را می شوییم

و آب آن را خالی می کنیم و به آش اضافه می کنیم و بعد از گذشت 15 دقیقه سبزی آش را می افزاییم و بلافاصله کمی نمک اضافه می کنیم تا رنگ سبزی همان طور بماند و از این مرحله به بعد دیگر درب قابلمه را نمی گذاریم و اجازه می دهیم تا سبزی آش 30 دقیقه دیگر بپزد.

سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و سیرها را داخل تابه می ریزیم و کمی نمک روی آن ها می پاشیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا سرخ و به رنگ طلایی بشوند.

زمانیکه سبزی آش پخت و به اصطلاح آش جاافتاد چند قاشق شکر و کمی رب انار و نصف سیرداغ را به آش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا 15 دقیقه دیگر آش بپزد.آش قوام یافته را می چشیم و اگر همگی مواد کاملا پخته بودند

و چاشنی ها به اندازه بود حرارت را خاموش می کنیم و آش را در کاسه می ریزیم و با سیر داغ باقی مانده تزئین می کنیم.نوش جان

https://parsisara.com/ash-torsh-2761/

طرز تهیه استانبولی پلو

طرز تهیه استانبولی پلو

طرز تهیه استانبولی پلو با مرغ گوشت چرخ کرده , دستور پخت استانبولی پلو , xvc jidi hsjhkf gd g

طرز تهیه استانبولی پلو

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سنتی می توانید برای ۴ نفر استانبولی پلو تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری استانبولی پلو تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم استانبولی پلو

  • پیاز ۱ عدد
  • برنج ۳ پیمانه
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت استانبولی پلو

طرز تهیه استانبولی پلو

برای تهیه استانبولی پلو مجلسی ابتدا در قابلمه ای 3 لیوان آب می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب زودتر به جوش بیاید و سینه مرغ را همراه با کمی زردچوبه داخل آب در حال جوش قرار می دهیم و حرارت را ملایم می کنیم

تا سینه مرغ به مدت 30 دقیقه بپزد و بعد از پخت سینه مرغ را در آبکشی می گذاریم تا خنک شود و پس از خنک شدن روی تخته آشپزخانه می گذاریم و با چاقو ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.پیاز و سیب زمینی ها را پوست می گیریم

و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای بزرگ روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا کمی داغ شود و سیب زمینی ها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم و تامل می کنیم تا کمی نیم پز و طلایی رنگ شود

و بعد در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم و پیاز را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شود و گوشت های مرغ را به آن اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم و گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و نگینی خرد می کنیم

و داخل تابه محتوی گوشت مرغ و پیاز می ریزیم و تفت می دهیم تا آب گوجه فرنگی ها تبخیر شود.می توانید رب گوجه فرنگی را نیز داخل مواد بریزید و تفت دهید اما اگر می خواهید رنگ رب گوجه فرنگی تیره تر و بوی خامی آن گرفته شود بهتر است

در شیرجوش نصف قاشق روغن بریزیم و روی حرارت ملایم قرار دهیم و رب گوجه فرنگی را داخل شیرجوش بریزیم و به مدت 1 دقیقه مداوم تفت دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و تیره تر شود و بعد به مواد داخل تابه می افزاییم و همگی مواد را مخلوط می کنیم

و اگر آب گوجه فرنگی ها کاملا تبخیر شده بود سیب زمینی های سرخ شده را اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل سیاه روی سس استانبولی می ریزیم و مجددا مواد را زیر و رو می کنیم. سپس در قابلمه ای 6 لیوان آب می ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم

و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب به جوش بیاید.زمانیکه آب در حال جوشیدن بود برنج را می شوییم تا شفاف شود و آب داخل برنج را خالی می کنیم و برنج را داخل آب در حال جوشیدن می ریزیم و یکبار هم می زنیم و دیگر اجازه می دهیم تا نیم پزشود.

پس از 8 دقیقه مجددا به برنج سر می زنیم و لای دندان برنج را تست می کنیم اگر اطراف آن نرم و مغز برنج سفت بود،بهترین زمان است که برنج را آبکش کنیم.قابلمه ای که برای پخت استانبولی تدارک دیده ایم را روی حرارت می گذاریم و روغن داخل آن می ریزیم

و ته دیگ نان یا سیب زمینی های حلقه شده کف قابلمه می چینیم و لایه لایه با کفگیر اول برنج می ریزیم و لایه بعد از سس می ریزیم و مجددا لایه بعدی برنج و لایه بعد سس می ریزیم تا مواد تمام شود و با دسته قاشق یک حفره وسط استانبولی ایجاد می کنیم

و درب قابلمه را می گذاریم و اول روی حرارت زیاد می گذاریم تا بخار داخل قابلمه بپیچد و بعد حرارت را ملایم می کنیم تا استانبولی به مرور زمان بپزد. پس از آنکه استانبولی آماده شد با کفگیر برنج و سس را داخل خود قابلمه کاملا زیر ورو و مخلوط می کنیم

تا همه نقاط پلو آغشته به مواد سس شود و استانبولی را داخل دیس می کشیم و با سالاد شیرازی نوش جان کنید.

https://parsisara.com/estanboli-polo-2757/

طرز تهیه اشکنه

طرز تهیه اشکنه

طرز تهیه اشکنه کشک عدس گوجه فرنگی , دستور پخت اشکنه شیرازی تهرانی , xvc jidi ha ki

طرز تهیه اشکنه

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سنتی می توانید برای ۴ نفر اشکنه تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری اشکنه تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم اشکنه

  • پیاز ۱ عدد
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • شنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت اشکنه

طرز تهیه اشکنه

برای تهیه اشکنه اصفهانی ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در قابلمه ای که برای پخت اشکنه تدارک دیده ایم روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پیازهای خرد شده را داخل قابلمه می ریزیم

و تفت می دهیم تا سبک شوند و اجازه می دهیم تا سرخ و طلایی شوند و کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه روی پیازها می پاشیم و شنبلیله خشک را نیز اضافه می کنیم و مواد را تفت می دهیم و پیاز داغ و شنبلیه را تا جاییکه امکان دارد کنار قابلمه جمع می کنیم

و رب گوجه فرنگی را وسط قابلمه می ریزیم و به مدت 1 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود و کمی تیره تر شود و بعد آرد را اضافه می کنیم و همگی مواد داخل قابلمه را زیر و رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند و 3 لیوان آب به مواد اضافه می کنیم

و حرارت را ابتدا زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و مواد خوب بجوشند و بپزد.(می توانید در این مرحله سیب زمینی نیز پوست بگیرید و بشویید و نگینی خرد کنید و اضافه کنید) سپس زمانی که مواد اشکنه پخت تخم مرغ ها را یکی یکی در پیاله ای می شکنیم

و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم و داخل قابلمه محتوی اشکنه می ریزیمو مداوم هم می زنیم تا تخم مرغ خودش را بگیرید و سفت شود و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و در کاسه های می ریزیم و مانند آبگوشت با نان اشکنه را ترید کنید و نوش جان کنید.

https://parsisara.com/eshkene-2765/