کوکوی ذرت یکی از کوکوهای خوشمزه و سالم ایرانی است . کوکو ذرت را می توانید بدون گوشت چرخ کرده هم تهیه نمایید ، البته در دستور پخت ما این کوکو حاوی گوشت چرخ کرده می باشد. ضمن اینکه می توانید گوشت مرغ یا سیب زمینی را جایگزین گوشت چرخ کرده کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۳ نفر کوکوی ذرت تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کوکو ذرت در ادامه با همدوره همراه باشید.
مواد لازم کوکو ذرت | |
کنسرو ذرت | ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۱۰۰ گرم |
آرد سیب زمینی | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
فلفل | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و تخم مرغ ها را درون آن می شکنیم. تخم مرغ ها را کمی هم می زنیم تا بافت شان از هم جدا شود. در مرحله بعد آرد سیب زمینی را کم کم به تخم مرغ اضافه می کنیم به طوری که آرد گلوله نشود.
پس از اینکار سیر را رنده می کنیم و به همراه نمک و فلفل سیاه به مایه کوکو اضافه می کنیم. در مرحله بعدی دانه های ذرت را به همراه گوشت چرخ کرده به مایه کوکو اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
در یک تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود. سپس مانند کوکوی سیب زمینی مایه کوکو را کم کم با قاشق داخل تابه می ریزیم و پس از اینکه سمت زیرین کوکوها سرخ شد بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.
به همین ترتیب تمام کوکوها را سرخ می کنیم و با نان سرو می کنیم. یکی از نکات مهم در زیبایی این کوکو این است که می توانید برای طعم بهتر و زیبایی هر چه بیشتر کوکوی خود از هویج و فلفل دلمه ای رنگی هم در مواد لازم آن استفاده کنید.
کوکوی سویا یکی از کوکوهای خوشمزه و مفید ایرانی است که برای کسانی که می خواهند پروتئین بدن خود را از طریق سویا تامین کنند بسیار مفید است. در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه کوکو سویا را با قارچ و سیب زمینی آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کوکو سویا تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کوکو سویا در ادامه با همدوره همراه باشید.
مواد لازم کوکوی سویا | |
سویا | ۲٫۵ پیمانه |
جعفری | ۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۳ عدد |
زردچوبه | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
ابتدا سویا را در آب گرم قرار می دهیم تا خوب خیس بخورد و نرم شود. سپس آبکشی می کنیم و در یک ظرف مناسب می ریزیم. بهتر است سویا را یک مرتبه چرخ کنیم تا کاملا یکدست شود که اگر فرصت ندارید نیاز نیست اینکار را انجام دهید.
پس از اینکار پیاز را رنده می کنیم و پس از اینکه آبش را گرفتیم به سویا اضافه می کنیم. سیب زمینی را آبپز می کنیم و پس از گرفتن پوستش ، رنده می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به سویا اضافه می کنیم.
قارچ را هم بهتر است کمی در روغن تفت دهیم تا نرم شود سپس به صورت ریز خرد کنیم و به مواد اضافه کنیم. در مرحله بعدی تخم مرغ را به همراه آرد ، زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه به مایه کوکو اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.
یک تابه مناسب انتخاب می کنیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. پس از داغ شدن روغن مانند کوکو سیب زمینی از مایه بر می داریم و در روغن سرخ می کنیم. به همین ترتیب تمام کوکوها را آماده می کنیم و با سس مورد علاقه سرو می کنیم.
کوکوی شوید یکی از کوکوهای خاص و خوشمزه ایرانی است. توصیه می کنیم حتما این کوکوی خوشمزه را به دلیل فواید فراوان شوید تهیه نمایید. کوکو شوید از نظری ظاهری چیزی میان کوکوی سبزی و کوکوی سیب زمینی است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کوکو شوید تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کوکو شوید در ادامه با همدوره همراه باشید.
مواد لازم کوکو شوید | |
شوید | ۳۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
زیره | ½ قاشق چایخوری |
روغن مایع | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
ابتدا در یک کاسه مناسب تخم مرغ ها را می شکنیم و مقداری زردچوبه ، فلفل سیاه و نمک به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. در مرحله بعد شوید ها را پس از تمیز کردن و شستشو به صورت ساطوری ریز می کنیم.
شوید را به کاسه تخم مرغ ها اضافه می کنیم پس از آن پیاز را رنده می کنیم و پس از گرفتن آبش به کاسه مواد اضافه می کنیم. سیب زمینی را آبپز می کنیم و پس از گرفتن پوستش رنده می کنیم و به مواد دیگر اضافه می کنیم.
اضافه کردن زیره اختیاری است. در این مرحله زیره را هم اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا مایه کوکو کاملا یکدست و منسجم شود. این کوکو را می توانیم مانند کوکوی سبزی به صورت یک تکه یا به صورت قطعات کوچک سرخ کنیم.
در تابه ای مناسب مقداری روغن می ریزیم و پس از داغ شدن روغن مایه کوکو را به صورت دلخواه ( یک تکه یا به صورت شامی کباب ) سرخ می کنیم. پس از سرخ شدن یک سمت کوکو آنرا برش می زنیم و بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز طلایی شود.
کوکو شکم پر یکی از کوکوهای خوشمزه و متفاوت ایرانی است که مانند بادمجان شکم پر درون آن موادی قرار می گیرد. در تهیه این کوکو دست شما باز است و می توانید مواد دلخواه خود را به آن اضافه کنید. در این آموزش کامل ترین روش تهیه کوکوی شکم پر را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۲ نفر کوکو شکم پر تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کوکو شکم پر در ادامه با همدوره همراه باشید.
مواد لازم کوکوی شکم پر | |
سیب زمینی | ۲ عدد بزرگ |
قارچ | ۱۰۰ گرم |
پیازچه | ۴ شاخه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | به میزان کافی |
زردچوبه | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
ابتدا سیب زمینی ها را آبپز می کنیم و پس از گرفتن پوست شان آنها را با گوشتکوب خوب له می کنیم. تخم مرغ را به همراه مقداری زردچوبه ، فلفل سیاه و نمک به سیب زمینی اضافه می کنیم مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
حالا قارچ و پیازچه را خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم. نیاز نیست که مواد کاملا سرخ شوند فقط تفت می دهیم که مواد نرم شوند. مقداری از سیب زمینی له شده بر می داریم و مانند کوکوی سیب زمینی به آن حالت می دهیم.
سپس مقداری قارچ و پیازچه داخلش می گذاریم. پس از اینکار مقداری پنیر پیتزا روی مواد می ریزیم و با دست سیب زمینی را به شکل یک توپ کوچک ( مانند کوفته قلقلی ) حالت می دهیم. در صورتی که گرد کردن کوکو سخت است می توانید آنرا به صورت لوله ای شکل دهید.
پس از اینکه تمام کوکو ها را آماده کردیم در تابه ای گود مقداری روغن می ریزیم و کوکو ها با حرارت متوسط سرخ می کنیم. در صورت تمایل می توانید کوکوها را قبل از سرخ کردن در آرد سوخاری بغلتانید. پس از اینکه کوکوها سرخ شدند آنها را روی یک دستمال کاغذی ضخیم قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود.
پن کیک سیب زمینی یک غذای جدید و بسیار خوشمزه است که از نظر ظاهری شباهت هایی به کوکوی سیب زمینی دارد. در مواد این غذای خوشمزه از پنیر پارمیزان استفاده می شود که طعم بسیار خوبی به آن می دهد. در این آموزش کامل ترین روش تهیه پن کیک سیب زمینی را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر پن کیک سیب زمینی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه پن کیک سیب زمینی در ادامه با همدوره همراه باشید.
مواد لازم پن کیک سیب زمینی | |
سیب زمینی | ۴ عدد |
پنیر پارمیزان | ¼ لیوان |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
آرد | ۶ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
ابتدا سیب زمینی ها را آبپز می کنیم و پس از گرفتن پوستشان با گوشتکوب خوب له می کنیم تا شبیه به پوره شوند. یک کاسه بزرگ انتخاب می کنیم و پوره سیب زمینی را داخلش می ریزیم. پس از آن تخم مرغ را داخل کاسه می شکنیم.
و در مرحله بعد نیمی از آرد را به همراه پنیر پارمزان رنده شده و نمک و فلفل به پوره سیب زمینی اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را رنده می کنیم و به همراه جعفری ( باید به صورتی ساطوری ریز خرد شود ) به مایه پن کیک اضافه می کنیم.
حالا مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در مرحله بعد مقداری روغن سرخ کردنی در تابه ای مناسب می ریزیم و پس از داغ شدن روغن ، مقداری از مایه بر می داریم و مانند کوکو سیب زمینی به آن شکل می دهیم .
سپس آنرا در آرد باقیمانده می غلتانیم و در روغن داغ سرخ می کنیم. صبر می کنیم تا یک طرف پن کیک سرخ شود ، سپس آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز طلایی شود. به همین ترتیب پن کیک ها را سرخ می کنیم و به همراه ماست چکیده سرو می کنیم.