وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه آش گندم بدون گوشت , دستور پخت آش گندم با سبزی مشهدی یزدی , xvc jidi Ha knl

طرز تهیه آش گندم

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سنتی می توانید برای ۴ نفر آش گندم تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری آش گندم تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم آش گندم

  • نخود ۲۰۰ گرم
  • لوبیا چیتی ۲۰۰ گرم
  • سبزی آشی ۷۵۰ گرم
  • پیاز داغ ۴ قاشق غذاخوری
  • گندم پوست کنده ۳۰۰ گرم
  • سیر داغ ۲ قاشق غذاخوری
  • نعناع داغ ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و کشک به اندازه کافی

دستور پخت آش گندم

طرز تهیه آش گندم

برای تهیه آش گندم نذری ابتدا نخود و لوبیا و گندم را در کاسه های مجزا می ریزیم و تا سطح آن ها آب می گیریم و به مدت 6 ساعت اجازه می دهیم تا خیس بخورند و در این مدت چندین مرتبه آب آن ها را عوض می کنیم تا نفخ آن ها نیز از بین برود.

سبزی را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش می گذاریم تا آب اضافه اش خارج شود و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم البته چون سبزی آش است نیاز نیست خیلی ریز خرد کنید. گندم را می شوییم و آب آن را خالی می کنیم

و در قابلمه ای که برای پخت آش در نظر گرفته ایم می ریزیم و نخود و لوبیا را نیز در آبکشی می ریزیم و می شوییم و به گندم اضافه می کنیم و 10 لیوان آب روی حبوبات می ریزیم و اول قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب داخل قابلمه جوش بیاید

و بعد از جوش آمدن حرارت را ملایم می کنیم تا به مرور زمان حبوبات بپزند.حدودا 2 ساعت زمان می برد تا نخود و گندم بپزد. پس از پخت حبوبات و گندم سبزی آش را اضافه می کنیم و بلافاصله کمی نمک روی مواد می پاشیم

و سیر داغ و 2 قاشق غذاخوری پیاز داغ نیز به آش می افزایییم و دیگر درب قابلمه را نمی گذاریم و اجازه می دهیم تا سبزی به مدت 30 دقیقه الی 45 دقیقه بپزد.بعد از پخت سبزی آش نمک و فلفل سیاه داخل آش می ریزیم

و می گذاریم تا آش با حرارت ملایم قوام یابد.در آخرین مرحله که آش جاافتاد کمی کشک اضافه می کنیم و آش را از روی حرارت بر می داریم و در شیرجوش روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و نعناع خشک را داخل شیرجوش می ریزیم

و تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم و آش گندم را در کاسه ای می کشیم و با سیرداغ و نعناع داغ و کشک تزئین می کنیم.

https://parsisara.com/ash-gandom-2763/

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.