عناب
عناب درختچه ای هست که البته در برخی مواقع ارتفاع آن حتی تا متر هم می رسد. نام علمی عناب به انگلیسی Ziziphus zizyphus است. این درختچه مانند میوه های گرمسیری مثل انبه بومی مناطق گرمسیر است.
میوه عناب در ابتدا سبز است و بعد از اینکه برسد قرمز می شود. خواص بیشمار این میوه باعث شده است که مصارف دارویی بسیار داشته باشد. میوه عناب تقریبا در پاییز می رسد و علاوه بر خواصش طعم خوبی هم دارد.
خواص عناب
تحقیقات نشان داده است که عناب می تواند از کبد در برابر برخی بیماری ها محافظت کند.مصرف میوه عناب باعث کاهش چشمگیر سطوح آنزیم های کبدی می شود. این آنزیم ها نشان می دهند که کبد چقدر آسیب بافتی دارد.
با عناب می توانید سنگ مثانه را نیز از بین ببرید. برای این کار ۳۰ عدد عناب را در یک فنجان آب بریزید و رویش آب بریزید تا خوب خیس بخورند. صبح به صورت ناشتا عناب ها را بخورید تا سنگ مثانه رفع شود. این کار را باید به مدت یک هفته انجام دهید.
یکی دیگر از خواص عناب اینست که یک آرامبخش طبیعی است و می تواند باعث قوی شدن مغز و حافظه انسان شود.همچنین مصرف عناب باعث شستشوی سلول های مغزی می شود. به وسسیله عناب می توانید بدخلقی را کم کنید.
عناب هم مانند انبه دارای خواص آنتی اکسیدان است که این ماده باعث می شود از ابتلا به سرطان پیشگیری کند. تحقیقات نشان داده است که عصاره عناب می تواند سلول های سرطان خون را مهار کند.
یکی از دیگر از دلایلی که عناب را پیشگیری کننده از سرطان می دانند اینست که حاوی ویتامین C و آنتی اکسیدان است که مانع از رشد و حرکت رادیکال های آزاد در بدن می شود که نتیجه اش پیشگیری از ابتلا به سرطان است.
یکی از فواید عناب اینست که علاوه بر اینکه می تواند جلوی پوسیدگی دندان ها را بگیرد و دندان ها را مقاوم کند می تواند برای دندان درد هم استفاده شود به این صورت که مقداری عناب پودر شده در محل درد دندان قرار دهید.
یکی از خواص عناب این است که می تواند جلوی افزایش قند خون را بگیرد. ترکیبات اتری موجود در عناب از افزایش قند خون جلوگیری می کنند. ضمن اینکه مصرف عناب می تواند قند خون ، اوره ، کراتین و … را به سطح نرمال نزدیک کند.
زیان های عناب
زیاده روی در مصرف هر ماده غذایی می تواند آسیب رسان باشد و عناب هم از این قائده مستثنا نیست. مصرف بیش از حد عناب می تواند غرایز جنسی را در فرد کاهش دهد که همین مورد باعث مشکلات زیادی در ادامه خواهید شد.
افرادی که سرمزاج هستند نباید عناب را به تنهایی مصرف کنند چون باعث نفخ شدید و تولید گاز در بدن می شود. برای رفع این نفخ البته می توانید عناب را به همراه مویز مصرف کنید. اینکار باعث می شود نفخ عناب خنثی شود.
منبع : hamdore.com/596-anab
ورق می خورد تقویم
می رسد به روزی که
آمدنش هیچ کس رو خوشحال نمی کند
حتی خودم را
تولدم را جشن می گیرم
با یک کیک تولد تنهایی
و چند شمع اشک
و یک کادو پیچیده به اندوه
و چه زیباست رسیدن دوباره به روز زیبای آفرینش
و چه اندازه عجیب است روز ابتدای بودن
و چه اندازه شیرین است امروز ،
روز میلادت ، روزی که تو آغاز شدی
میلادت مبارک
میلاد تو شیرین ترین بهانه ایست
که می توان با آن به رنج های زندگی هم دل بست . . .
شب میلاد توست
و من همچنان در آرزوی لحظه ای هستم که
دستانت را بگیرم
و در چشمانت خیره شوم
و با عشق بگویم :
تولدت مبارک
روز تولدت بهانه ای شد تا
بهترین شاد باشهایم را تقدیم حضورت کنم
دلت شاد و روزگارت بهاری باد
گل زیبای زندگیم تولدت مبارک
هزاران بار خدا را شکر که
چنین روزی را آفرید
تا باغ جهان
نظاره گر شکفتن گلی چون تو باشد . . .
سالروز شکفتنت مبارک
مبارک بادم این روز جهانی
که نوشیدم شراب زندگانی
تولدم مبارک
خورش غوره
خورش غوره یکی از خورش های خوشمزه و محبوب ایرانی است که به عنوان یک خورش فصلی شناخته می شود. این خورش طعم ترشی دارد و توصیه می کنیم کسانی که غذاهای ترش را دوست دارند حتما آنرا امتحان کنند.
در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه خورش غوره را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورش غوره تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره در ادامه با همدوره همراه باشید.
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
غوره ۲۵۰ گرم
نعناع ۱۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
جعفری ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع به اندازه کافی
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه مقدار کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت دهید تا پیاز سبک شود. پس از اینکه پیاز سبک شد مقداری زردچوبه اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا به طور کامل یکدست شوند.
در مرحله بعدی گوشت خورشتی را خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. در ادامه گوشت را کمی تفت دهید تا سرخ شود. پس از اینکه گوشت سرخ شد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود.
در مرحله بعدی چند لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت با حرارت متوسط بپزد. در ادامه نعناع و جعفری را پس از شستشو به صورت ریز خرد کنید و به همراه مقداری روغن مایع تفت دهید تا سبزیجات کمی سرخ شوند.
در این مرحله صبر کنید تا گوشت به طور کامل بپزد سپس سبزیجات را به خورش اضافه کنید. پس از ۱۵ دقیقه غوره را به همراه نمک ، فلفل سیاه اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد سپس به همراه برنج سرو کنید.
منبع : hamdore.com
متن فلسفی
در این مطلب مجموعه ای از بهترین و جدیدترین اس ام اس ها ، جملات و متن های زیبای فلسفی و عارفانه را جمع آوری می کنیم. در ادامه با بهترین اس ام اس های مفهومی و فلسفی با سایت پارسی دی همراه باشید.
متن و اس ام اس فلسفی
عاقل ترین مردم کسی است که
عواقب کار را بیشتر بنگرد
حضرت علی (ع)
گاهی درست در لحظه سقوط
فرصت پرواز هم هست
انتخاب با توست
عکس های زیبا و مفهومی
هیچکس به خرد و خردمندی نرسد
مگر آن را در خود جستجو کند
انیشتین
آنجایی که باد نمی وزد
آدم ها دو دسته می شوند
آنهایی که بادبادکشان را جمع می کنند
و آنهایی که می دوند که بادبادکشان بالا بماند
فقط دنبال شادی ها بگردید
غم ها خودشان شما را پیدا می کنند
نیچه
بگذار اکثر اوقات
دیگران فکر کنند حق با آنهاست
به جای اثبات خود
مهربان بودن را انتخاب کن . . .
اگر میخواهی دروغ نشنوی
اصراری برای شنیدن حقیقت مکن
من دریافته ام که
ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند
که مصمم به داشتن چنین ایده هایی باشیم
چارلی چاپلین
من از عشق بدم می آید
برای اینکه یک بار عاشق شدم و مادرم را فراموش کردم
مارک تواین
انجام کارهای غیر ممکن نوعی لذت است
دیزنی
انسان تا وقتی فکر میکند نارس است
به رشد و کمال خود ادامه میدهد
و به محض آنکه گمان کرد رسیده شده است دچار آفت میشود !
کسی که بخواهد کاری را انجام دهد
راهش را پیدا می کند
و کسی هم که نخواهد کاری را انجام دهد
بهانه اش را
گذران زندگی به من آموخت که . . .
آدم ها معمولا چیز هایی را از دست میدهند که
از داشتنشان مطمئن هستند!
ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖ
ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ
منبع : parsiday.com
پونه
پونه یکی از گیاهان بسیار مفید در طبیعت است که در خانواده نعنائیان دسته بندی می شود. بیشترین مصرف این گیاه پر فایده در صنایع غذایی مانند آشپزی و شیرینی پزی است ، البته پونه از دیرباز در طب سنتی به عنوان آرام بخش مورد استفاده قرار می گرفته است.
از اسانس پونه برای صنایع عطر سازی استفاده می شود. جالب است بدانید روغن پونه سمی است و در سالیان دور مهاجرین امریکایی برای دور کردن حشرات استفاده می شده است. نکته مهم در مورد این گیاه این است که اسانس آن می تواند حتی کشنده باشد.
پونه گیاه پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این خواص را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند ، به همین جهت خلاصه ای از خواص پونه را برایتان جمع آوری کرده ایم. برای شناخت بیشتر مهم ترین خواص پونه در ادامه با پارسی دی همراه باشید.
خواص پونه
کسانی که ناراحتی و مشکلات گوارشی دارند می توانند از پونه استفاده کنند ، پونه برای درمان بیماری های گوارشی و همچنین درمان سکسکه موثر است.
پونه را به همراه ماست یا دوغ مصرف کنید زیرا به دلیل کلسیم بالا برای تقویت استخوان ها و کودکان در حال رشد بسیار مناسب است.
یکی دیگر از کاربردهای پزشکی پونه در بی حس کنندگی می باشد که باعث می شود تا درد بیماری هایی مثل رماتیسم و آرتروز کاهش یابد.
از برگ های گیاه پونه و همچنین ساقه های آن می توان برای جایگزین کردن بسیاری از داروها استفاده کرد. گیاه پونه دارای فوایدی نظیر بادشکن ، معرق ، مدر و محرک می باشد.
پونه باعث می شود تا تعریق بدن زیاد شود و همین امر کافی است تا میزان تب بدن شما کاهش پیدا کند.
شما می توانید از این گیاه برای درمان سرماخوردگی استفاده کنید. گیاه پونه را می توان در مصارف پزشکی استفاده نمود ، از پونه می توان برای درمان سرفه و عفونت سینه استفاده کرد.
از دیگر خواص سلامت پونه می توان به درمان ناراحتی های کبدی ، اسهال های خونی ، ناراحتی های عصبی و اختلالات گوارشی اشاره کرد.
پونه به عنوان یک گیاه دارویی مورد استفاده قرار می گیرد. پونه به عنوان یک گیاه قاعده آور می باشد و باعث انقباضات در رحم می شود و به جریان قاعدگی کمک می کند.
استفاده از پونه باعث می شود تا ترشح صفرا شما افزایش پیدا کند و این امر به سلامت بدن کمک می کند.
پونه می تواند در حذف گازهای انباشته در روده و معده بسیار موثر باشد و به عنوان یک گیاه دارویی برای گوارش محسوب می شود. خاصیت ضداسپاسم روده ها باعث می شود تا دردهای شکمی شما تسکین پیدا کند.
یکی دیگر از خواص پونه که می توان به آن اشاره کرد رفع ترشحات انباشته شده در ریه می باشد که برای درمان بیماری های مختلف به مانند برونشیت و سرماخوردگی موثر است.
همانطور که قبلا اشاره شد پونه یک آرام بخش طبیعی است. دمنوش پونه باعث تسکین درد و آرامش ذهن می شود.
پونه باعث می شود تا اسید اوریک بدن کاهش پیدا کند. کسانی که اوره ی بالا دارند می توانند از پونه استفاده کنند.
پونه برای ناراحتی های معده بسیار موثر می باشد. اگر شما در طول روز زیاد دچار نفخ ، اسهال و … می شوید می توانید از پونه برای کاهش تورم دستگاه گوارش خود استفاده کنید.
از عصاره پونه نیز می توان برای درمان تب خال ، آنفلوآنزا ، بیماری نیوکاسل استفاده نمود. شما می توانید پونه را به صورت جویدنی مصرف کنید چرا که دارای خواص ضدباکتریایی برای دهان و دندان می باشد. پونه به مانند یک آنتی بیوتیک عمل می کند.
پونه دارای خاصیت ضدعفونی کنندگی برای بدن می باشد ، عفونت رحم ، ادرار و کلیه را می تواند به راحتی ضدعفونی کند. همچنین از پونه برای تمیز کردن زخم های بدن استفاده می شود.
مضرات پونه
تا به اینجای کار در مورد فواید پونه صحبت کردیم ، پونه دارای مضراتی هم می باشد که می بایست به آن توجه کنید. زنان باردار بایستی با احتیاط بیشتری پونه را مصرف کنند چرا که ممکن است منجر به سقط جنین شود.
افرادی که از فشار خون بالا رنج می برند باید در مصرف پونه احتیاط کنند زیرا پونه باعث افزایش فشار خون می شود و کسانی که فشار خون دارند ممکن است با مصرف پونه دچار حمله شوند
منبع : parsiday.com