وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه آش گندم

آش گندم , طرز تهیه آش گندم , دستور پخت آش گندم , Ha knl

آش گندم یکی از انواع آش های ایرانی است. این آش خوشمزه هم مانند آش های معروف ایرانی شامل سبزیجات و حبوبات است. در این آموزش کامل ترین دستور پخت آش گندم ساده را آماده کرده ایم ، در برخی مناطق کشور آش گندم را با گوشت طبخ می کنند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر آش گندم تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه آش گندم در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم آش گندم
نخود۲۰۰ گرم
لوبیا چیتی۲۰۰ گرم
گندم پوست کنده۳۰۰ گرم
سبزی آشی۷۵۰ گرم
سیر داغ۲ قاشق غذاخوری
پیاز داغ۴ قاشق غذاخوری
نعناع داغ۲ قاشق غذاخوری
کشکبه اندازه کافی
فلفل سیاهبه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

بهتر است برای گرفتن نفخ نخود و لوبیا ، آنها را از شب قبل در آب بخیسانیم تا هم راحت تر پخته شوند هم باعث نفخ نشوند. گندم را به خوبی می شوییم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. نخود و لوبیا را هم به همراه چند لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم.

قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا حبوبات به خوبی بپزند. در همین حین سبزی آشی را خرد می کنیم و پس از نرم شدن حبوبات سبزی را به قابلمه اضافه می کنیم. در همین مرحله ۲ قاشق غذاخوری پیاز را به همراه ۱ قاشق غذاخوری سیر داغ به قابلمه اضافه می کنیم.

پس از اینکه تمام مواد آش را داخل قابلمه ریختیم نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آش با حرارت ملایم جا بیفتد. پس از اینکه آش آماده شد می توانیم مقداری کشک به آن اضافه کنیم و با آش مخلوط کنیم. در پایان آش را با کشک ، نعناع داغ ، پیاز داغ و سیر داغ تزیین می کنیم.

نکات تهیه آش گندم

سبزی آش گندم

برای آش گندم می توانیم از سبزی متداول که برای تمام آش ها مورد استفاده قرار می گیرد ، استفاده کنیم. این سبزی شامل سبزیجاتی مثل تره ، گشنیز ، جعفری و اسفناج می شود. در صورت تمایل می توانید برگ چغندر هم به این سبزی اضافه کنید.

طرز تهیه کباب لقمه ای

طرز تهیه کباب لقمه ای

کباب لقمه ای , طرز تهیه کباب لقمه ای , دستور پخت کباب لقمه ای , fhf grli hd

کباب لقمه ای یکی از انواع کباب های پر طرفدار ایرانی است که بیشتر در رستوران های سنتی سرو می شود. البته این کباب خوشمزه مانند کباب تابه ای بیشتر از رستوران ها در منازل تهیه و سرو می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کباب لقمه ای تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کباب لقمه ای در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم کباب لقمه ای
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
سبزی معطر۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی۴ عدد
پیاز۲ عدد
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری۱ قاشق غذاخوری
سیخ چوبیبه اندازه کافی
روغن مایعبه اندازه کافی
فلفل سیاهبه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و گوشت چرخ کرده را درونش می ریزیم. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه به گوشت اضافه می کنیم. پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از اینکه آبشان را گرفتیم به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

مانند مایه کباب کوبیده ، مواد را خوب ورز می دهیم تا یکدست و منسجم شوند. سبزیجات معطر را به صورت ساطوری خرد کنیم سپس به مایه کباب اضافه می کنیم. در ادامه زعفران دم کرده را به مایه کباب اضافه می کنیم.

و در آخرین مرحله آرد سوخاری را به مایه کباب اضافه می کنیم و فقط در حدی که مواد منسجم شوند آنها را مخلوط می کنیم. پس از اینکه مایه کباب آماده شد یک سلفون روی کاسه می کشیم و آنرا به مدت ۲۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم.

در این میان سیخ های چوبی را حدود ۱۰ دقیقه درون آب ولرم قرار می دهیم تا در زمان کباب کردن سیخ ها نسوزند. پس از گذشت ۲۰ دقیقه مایه کباب را از یخچال خارج می کنیم. سیخ ها را از آب خارج می کنیم و کباب را سیخ می گیریم.

پس از اینکه تمام کباب ها را سیخ گرفتیم ، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درونش می ریزیم . پس از اینکه روغن داغ شد سیخ ها را درون تابه می چینیم. پس از سرخ شدن قسمت زیرین کباب آنها را می چرخانیم تا قسمت دیگرشان نیز سرخ شود.

پس از اینکه کباب ها تقریبا آماده شدند گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و کنار تابه می چینیم تا سرخ شوند. در کنار این غذای خوشمزه می توانیم از سیب زمینی سرخ کرده هم استفاده کنیم. در پایان غذا را با نان یا برنج سرو کنیم.

نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد

نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد

معنی و تفسیر و تعبیر فال حافظ از شعر نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد

فال حافظ

نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد

عالم پیر دگرباره جوان خواهد شد

ارغوان جام عقیقی به سمن خواهد داد

چشم نرگس به شقایق نگران خواهد شد

این تطاول که کشید از غم هجران بلبل

تا سراپرده گل نعره زنان خواهد شد

گر ز مسجد به خرابات شدم خرده مگیر

مجلس وعظ دراز است و زمان خواهد شد

ای دل ار عشرت امروز به فردا فکنی

مایه نقد بقا را که ضمان خواهد شد

ماه شعبان منه از دست قدح کاین خورشید

از نظر تا شب عید رمضان خواهد شد

گل عزیز است غنیمت شمریدش صحبت

که به باغ آمد از این راه و از آن خواهد شد

مطربا مجلس انس است غزل خوان و سرود

چند گویی که چنین رفت و چنان خواهد شد

حافظ از بهر تو آمد سوی اقلیم وجود

قدمی نه به وداعش که روان خواهد شد

معنی فال

تعبیر اول

در آینده تغییرات زیادی در پیش رو دارید و مانند تغییر فصل از زمستان به بهار خواهید رفت. روزهای ناراحتی به پایان خواهد رسید و به یاری خداوند متعال مشکلات یکی پس از دیگری حل خواهند شد. از این فرصت به نحو احسنت استفاده کنید چرا فرصت ها بسیار زودگذر هستند و ممکن است آنها را از دست بدهید.

تعبیر دوم

زندگی شما دستخوش تغییرات زیادی خواهد شد که همه اطرافیانتان را حیرت زده می کند. قدر سلامتی خود را بدانید که سلامتی یکی از بهترین نعمت های خداوند متعال است. به زودی روزهای خوشی برای شما و خانواده تان فرا خواهید رسید و ایام غم و ناراحتی به پایان خواهد رسید. از شکست هایتان عبرت بگیرید و فرصت های آینده را برای موفقیت از دست ندهید.

طرز تهیه بریانی اصفهان

طرز تهیه بریانی اصفهان

بریانی , طرز تهیه بریانی , دستور پخت بریانی , fvdhkd hwtihkd

بریانی یا بریان یکی از غذاهای پر طرفدار و محبوب شهر اصفهان است که کمتر کسی وجود دارد که به اصفهان برود و سراغ این غذای خوشمزه را نگیرد. بریانی اصل با گوشت گوسفند تهیه می شود البته امروزه بریانی هم مانند دیگر غذاها دستخوش تغییر شده است و آنرا در منزل با گوشت مرغ هم تهیه می کنند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر بریانی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه بریانی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم بریانی
گوشت گوسفندی۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
جگر سفید۱۰۰ گرم
دنبه۵۰ گرم
نعناع خشک۱ قاشق چایخوری
دارچین۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق چایخوری
مغز گردوبرای تزیین
خلال پستهبرای تزیین
خلال بادامبرای تزیین
روغن مایعبه اندازه کافی
فلفل سیاهبه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و ۴ لیوان آب درونش می ریزیم. در ادامه گوشت سردست گوسفندی را به همراه دنبه ، ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع و یکی از پیازها به قابلمه اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.

اجازه می دهیم گوشت گوسفندی با حرارت ملایم بپزد و زمانی که گوشت کاملا پخت و مقداری از آب گوشت داخل قابلمه باقیمانده بود ، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. آب گوشت را کنار می گذاریم و گوشت را به همراه دنبه چرخ می کنیم.

زعفران دم کرده را به همراه نعناع خشک و مقداری نمک و فلفل سیاه به گوشت اضافه می کنیم و مجددا گوشت را یک بار دیگر چرخ می کنیم. در همین حین جگر سفید را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه دیگر می ریزیم.

پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه نمک ، فلفل سیاه و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به قابلمه حاوی جگر سفید اضافه می کنیم. قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و حرارت زیرش را به صورت ملایم قرار می دهیم تا مواد کاملا بپزند.

پس از تبخیر شدن آب داخل قابلمه ، پیاز و جگر سفید را کمی تفت می دهیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. پس از این کار اجازه می دهیم مخلوط پیاز و جگر سفید کمی سرد شوند سپس آنها را چرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

مخلوط گوشت و دنبه را به شکل همبرگر حالت می دهیم و روی آن کمی دارچین می پاشیم. یک تابه مناسب را با روغن مایع کمی چرب می کنیم و بریانی ها را درون تابه سرخ می کنیم. پس از اینکه سمت زیرین بریانی سرخ شد آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.

پس از اینکه بریانی آماده شد مقداری آب گوشت روی نان می ریزیم و بریانی را روی نان قرار می دهیم. مخلوط چرخ شده جگر سفید و پیاز را به همراه خلال بادام ، خلال پسته و مغز بادام برای تزیین بریانی استفاده می کنیم و غذا را سرو می کنیم.

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی

راتاتویی , طرز تهیه راتاتویی , دستور پخت راتاتویی فرانسوی

راتاتویی یکی از غذاهای سنتی و قدیمی کشور فرانسه است که اصلیت آن به شهر نیس باز می گردد. این غذای خوشمزه یک غذای گیاهی است و به همین دلیل بین طرفداران غذاهای سالم و رژیمی بسیار محبوب است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۲ نفر راتاتویی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه راتاتویی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم راتاتویی
بادمجان۳ عدد
پیاز۱ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
سیر۲ حبه
گوجه فرنگی۲ عدد
تخم مرغ۲ عدد
پودر آویشن۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاهبه اندازه کافی
روغن زیتونبه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا بادمجان را پوست می گیریم و خرد می کنیم. برای خارج کردن آب اضافی و تلخی بادمجان ها مقداری نمک رویشان می پاشیم و کنار می گذاریم. ۱ساعت بعد بادمجان ها را آبکشی می کنیم و با دست فشار وارد می کنیم تا آب اضافی خارج شود.

مقداری روغن زیتون درون یک تابه می ریزیم و تابه را روی حرارت قرار می دهیم. سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و درون روغن زیتون تفت می دهیم. پس از اینکه سیر و پیاز سبک شدند فلفل دلمه ای را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

تفت دادن را ادامه می دهیم تا فلفل دلمه ای هم کاملا نرم شود ، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم و مواد داخل تابه را خارج می کنیم. مجددا مقداری روغن زیتون داخل تابه می ریزیم و بادمجان را اضافه می کنیم.

در ادامه گوجه فرنگی را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در مرحله بعدی مخلوط سیر ، پیاز و فلفل دلمه ای را به تابه اضافه می کنیم و پودر آویشن را روی مواد می ریزیم. سپس ادویه های دلخواه را به همراه نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می کنیم.

در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را در یک ظرف کوچک با مقداری روغن کمی تفت می دهیم سپس نصف لیوان آب به آن اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن رب و آب آن را به تابه حاوی بادمجان اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم.

حرارت زیر تابه را کم می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا آب موجود در تابه تبخیر شود و غذا آماده شود. پس از اینکه آب غذا تبخیر شد تخم مرغ ها را روی غذا می شکنیم و اجازه می دهیم تا تخم مرغ ها پخته شود ، سپس غذا را سرو می کنیم.

در برخی دستور های راتاتویی تخم مرغ وجود ندارد و پس از آماده شدن غذا مانند پیتزا مقداری پنیر پیتزا روی سطح آن می پاشیم و درون فر قرار می دهیم. پس از اینکه پنیر طلایی شد راتاتویی را از فر خارج می کنیم و سرو می کنیم.