وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

خواص و مضرات کدو حلوایی برای سلامتی

خواص و مضرات کدو حلوایی برای سلامتی

خواص و مضرات کدو حلوایی , عوارض و زیان های کدو حلوایی , فواید و خاصیت های کدو حلوایی , o hw n pg hdd

خواص و مضرات کدو حلوایی

همانطور که از نام این خوراکی خوشمزه پیداست به خانواده ی کدوم تعلق دارد. رنگ کدو حلوایی زرد پررنگ می باشد و یا نارنجی تیره است. این خوراکی دارای پوست ضخیم و ناصافی می باشد. اشکال مختلفی دارد و معمول قسمت زیری آن از سرش بزرگ تر است. اندازه کدو حلوایی نسبتا بزرگ است.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات کدو حلوایی را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص کدو حلوایی و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فواید و خاصیت های کدو حلوایی

سلامت قلب

مطالعات انجام شده در دانشگاه هاروارد نشان می دهد که فیبر موجود در کدو حلوایی باعث سلامت قلب شده و خطر بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد

رفع جوش صورت

کدو یک منبع مناسب از نیاسین است و برای بهبود گردش خون در پوست ضروری است ، اگر می خواهید جوش صورت را درمان کنید کدو حلوایی میل کنید.

سلامت چشم

کاروتنوئید و بتاکاروتن دو ماده ای است که برای سلامت و تقویت بینایی مفید است و باعث کاهش بیماری های چشمی می شود. این دو ماده به همراه ویتامین ای و سی در کدو حلوایی وجود دارد که باعث کاهش بیماری چشمی دژنراسیون ماکولا می شود.

پیشگیری از سرماخوردگی

کدو حلوایی یا کدو تنبل دارای بتاکاروتن و ویتامین سی می باشد که هر دو ماده برای تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است. ویتامین سی موجود در این خوراکی از سرماخوردگی و سرفه جلوگیری کرده و بتاکاروتن موجود در کدو باعث افزایش تولید گلبول های سفید خون می شود که این امر به کاهش عفونت های باکتریایی کمک می کند.

خواص ضد سرطان

تحقیقات انجام شده نشان می دهد که بتاکاروتن موجود در این کدو از ابتلا به سرطان پروستات و سرطان روده بزرگ پیشگیری می کند.

قوای جنسی مردان

محققان هر روز در حال کشف موارد جدید پزشکی هستند ، روی موجود در کدو تنبل باعث افزایش سطح تستوسترون بدن مردان شده و ناتوانی جنسی و مشکلات باروری در مردان را درمان می کند.

بهبود گوارش

فیبر موجود در کدو حلوایی باعث بهبود هضم غذا شده و زخم معده را درمان می کند. کسانی که مشکلات دستگاه گوارش دارند بهتر است از کدو استفاده کنند.

سلامت و پاکسازی کبد

کدو تنبل دارای یک دیورتیک طبیعی می باشد که باعث سم زدایی بدن شده و کبد را پاکسازی می کند ، اگر می خواهید بیماری های کبد را درمان کنید بهتر است از کدو حلوایی کمک بگیرید.

افزایش رشد مو

روی موجود در کدو تنبل باعث حفظ کلاژن مو شده و تقویت مو را به دنبال دارد ، ویتامین های گروه ب موجود در این خوراکی خوشمزه باعث بهبود گردش خون شده و تقویت فولیکول و افزایش رشد مو را به دنبال دارد.

لاغری و کاهش وزن

یکی از خوراکی هایی که به لاغری بدن کمک می کند و باعث می شود تا کاهش وزن را تجربه کنید کدو تنبل است ، کدو تنبل باعث کاهش شاخص توده بدنی می شود. فیبر موجود در کدو تنبل باعث می شود تا اشتها کم شده و از پرخوری جلوگیری می کند.

مناسب برای دیابت

آزمایش های مختلف علمی نشان می دهد که کدو تنبل باعث کاهش سطح قند خون شده و به کسانی که به بیماری دیابت گرفتار هستند کمک می کند. مصرف کدو تنبل باعث بهبود تحمل گلوکز در بدن شده و افزایش تولید انسولین را به دنبال دارد. فیبر موجود در کدو تنبل باعث می شود تا جذب گلوکز از طریق روده ها کاهش پیدا کند و به این ترتیب دیابت کم می شود.

عوارض و زیان های کدو حلوایی

مشکلات گوارشی

اگر در مصرف کدو تنبل زیاده روی کنید قطعا دچار بیماری های شکمی مانند شکم درد ، سوزش سردل ، گاز معده و نفخ روده خواهید شد. پس بهتر است در مصرف کدو تنبل اعتدال را رعایت کنید.

خواص و مضرات پای مرغ برای سلامتی

خواص و مضرات پای مرغ برای سلامتی

خواص و مضرات پای مرغ , خاصیت ها و فواید پای مرغ , عوارض و زیان های پای مرغ , o hw hd lvy

خواص و مضرات پای مرغ

خیلی از افراد پای مرغ را دور می ریزند و به آن علاقه ندارند اما باید توجه داشته باشید که پای مرغ بسیار مقوی می باشد و برای سلامت بدن مفید است. شما می توانید از پای مرغ در سوپ استفاده کنید چرا که بسیار خوشمزه می شود. پای مرغ برای خوش طعم کردن غذا موثر است.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات پای مرغ را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص پای مرغ و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فواید و خاصیت های پای مرغ

تقویت سیستم ایمنی

در پای مرغ ، کلاژن و مواد معدنی مختلف مانند فسفر ، کلسیم ، روی و منیزیم وجود دارد که برای سلامتی مفید است. پای مرغ برای تقویت سیستم ایمنی بدن نقش دارد.

سلامت ناخن

اسید آمینه و گلیسین و پرولین در پای مرغ به وفور یافت می شود که باعث حفظ سلامت بدن و ناخن ها می شود. کسانی که به صورت روزانه از پای مرغ استفاده می کنند دارای ناخن های سالم تری هستند. ژلاتین یک ماده مغذی می باشد که باعث جذب کلسیم شده و برای سلامت ناخن موثر است.

پیشگیری از پوکی استخوان‌

زمانی که سن افزایش پیدا می کند جذب کلسیم در بدن کم می شود. مصرف پای مرغ باعث می شود تا کلسیم به شکل بهتری جذب بدن شود. کلسیم باعث تقویت مفاصل شده و از شکنندگی استخوان ها در زمان پیری پیشگیری می کند.

رفع چین و چروک پوست

کلاژن یک ماده ای می باشد که برای جوانی پوست موثر است. اگر می خواهید پوست زیبایی داشته باشید که چین و چروک آن کم باشد بهتر است از مواد کلاژن ساز مصرف کنید. پای مرغ به دلیل خواصی که دارد باعث افزایش کلاژن پوست شده و خشکی پوست را برطرف می کند. همچنین کلاژن باعث می وشد تا آکنه از بین رفته و عفونت های پوست دفع شود.

مناسب برای کودکان

یکی از مواد غذایی مقوی برای کودکان سوپ می باشد که بهترین دارو برای درمان سرماخوردگی است. کودکان با مصرف سوپ مرغ کلسیم و ویتامین دی زیادی دریافت می کنند. پای مرغ سرشار از موادی است که باعث غضروف سازی می شود. سولفات کندروئتین موجود در پای مرغ برای جلوگیری از پوسیدگی مفاصل موثر است.

کاهش استرس

پای مرغ باعث تولید اسید آمینه مختلف شده که باعث جلوگیری از استرس می شود. نوعی اسید آمینه از چنگال مرغ بیرون می آید که آرژنین نام دارد. این اسید آمینه برای سلامت بدن موثر است چرا که باعث آزاد کردن هورمون هایی می شود که از استرس جلوگیری می کند.

سلامت و تقویت لثه‌

یکی از بخش های مهم دهان و دندان لثه می باشد چرا که تمام غذاهای دریافتی توسط لثه ها فرآوری می شوند. سلامت لثه یکی از نکات حیاتی برای ادامه زندگی می باشد. مصرف پای مرغ باعث می شود تا لثه ها در سلامت باقی بمانند چرا که پای مرغ حاوی کلاژن ، اسید آمینه و مواد ژلاتین ساز است که باعث تقویت لثه ها می شوند.

جوان سازی پوست

همانطور که اشاره شد پای مرغ دارای کلاژن بالایی می باشد که برای سلامت پوست مفید است. کلاژن باعث بازسازی سلول ها شده و به سلامت پوست کمک می کند. کلاژن باعث می شود تا انعطاف پذیری پوست افزایش پیدا کند. خیلی از پزشکان برای جوان سازی پوست پای مرغ را پیشنهاد می دهند.

عوارض و زیان های پای مرغ

افزایش کلسترول

پای مرغ علاوه بر فوایدی که برای سلامت بدن دارد دارای مضراتی نیز می باشد. کلسترول بالای پای مرغ یکی از مضرات اصلی آن است. کسانی که کلسترول بالا یا بیماری های قلبی دارند بهتر است از مصرف زیاد پای مرغ خودداری کنند.

طرز تهیه آب دوغ خیار مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه آب دوغ خیار مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه آب دوغ خیار ساده مجلسی , آب دوغ خیار خوشمزه حرفه ای , xvc jidi Hfn y odhv

طرز تهیه آب دوغ خیار

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سنتی می توانید برای 4 نفر آب دوغ خیار تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری آب دوغ خیار تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم آب دوغ خیار

  • دوغ ۱ لیتر
  • خیار ۲ عدد
  • خامه ۵۰ گرم
  • گردو ۱۰۰ گرم
  • کشمش ۱۰۰ گرم
  • ماست چکیده ۳۰۰ گرم
  • سبزی خوردن ۳۰۰ گرم

دستور تهیه آب دوغ خیار

طرز تهیه آب دوغ خیار

برای تهیه آب دوغ خیار مجلسی ابتدا سبزی خوردن که شامل هر نوع سبزی معطری می تواند باشد اعم از ریحان ، نعناع ، پیازچه ، شاهی ، تره و… را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش می گذاریم تا آب اضافه آن خارج شود و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم

و در کاسه ای بزرگ می ریزیم.خیارها را می شوییم و مانند سالاد شیرازی افقی و عمودی روی آن ها برش می زنیم و خرد می کنیم و به سبزی اضافه می کنیم و کشمش ها را می شوییم و آبکش می کنیم و روی خیارها و سبزی ها می ریزیم

و گردوها را نیز می توانید با چاقو خرد کنید و روی مواد بریزید و یا همان طور درسته به مواد اضافه کنید. سپس خامه را به ماست چکیده اضافه می کنیم و با قاشق کاملا با هم مخلوط می کنیم و بعد دوغ را می افزاییم و مجددا با هم مخلوط می کنیم

تا کاملا خامه و ماست چکیده در دوغ حل شود و اگر خیلی غلیظ بود کمی آب به آن اضافه می کنیم و می توانید کمی نمک نیز روی آن بپاشید و به مخلوط سبزی و خیار داخل کاسه اضافه می کنیم و همگی مواد آب دوغ خیار را خوب زیر و رو می کنیم

و کمی نان خشک نیز داخل آن ترید می کنیم و اگر زمان ندارید می توانید چند تکه یخ داخل آب دوغ خیار بریزید و میل کنید ولی اگر زمان دارید بهتر است به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و نوش جان کنید.

طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه و جنوبی

طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه و جنوبی

طرز تهیه سوسیس بندری بدون سیب زمینی , دستور پخت سوسیس بندری با قارچ خانگی , xvc jidi s sds fknvd

طرز تهیه سوسیس بندری

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فست فودی می توانید برای 4 نفر سوسیس بندری تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوسیس بندری تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم سوسیس بندری

  • پیاز ۲ عدد
  • سوسیس ۶ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت سوسیس بندری

طرز تهیه سوسیس بندری

برای تهیه سوسیس بندری اصل ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم و داخل قابلمه ای می گذاریم و روی آن ها آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم آبپز شوند.(نباید زیاد پخته شوند تا باعث له شدن آن ها شود)سپس سیب زمینی ها را از داخل قابلمه بیرون می آوریم

و اجازه می دهیم تا خنک شوند و روی تخته آشپزخانه به صورت مربع های در اندازه های متوسط خرد می کنیم و کنار می گذاریم.پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم

و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کمی داغ شود و پیازها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهید تا سبک شوند و اجازه می دهیم تا طلایی و سرخ شوند و در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم وبلافاصله سیب زمینی ها را داخل تابه می ریزیم

(اگر نیاز به روغن بود مجددا داخل تابه روغن می ریزیم) و تفت می دهیم و می گذاریم تا کمی نرم و طلایی شوند.در همین حین سوسیس ها را روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و بعد از طلایی شدن سیب زمینی ها را داخل تابه می ریزیم

و با سیب زمینی ها،سوسیس ها را نیز تفت می دهیم تا رنگ آن ها تغییر کند و کمی سرخ شوند و پیاز سرخ شده را داخل تابه می ریزیم و کمی نمک و فلفل سیاه (اصل سوسیس بندری باید تند باشد)روی مواد می پاشیم و رب گوجه فرنگی را نیز می افزاییم

و کمی تفت می دهیم و با همگی مواد کاملا مخلوط می کنیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم و سوسیس بندری را در نان های ساندویج می ریزیم و اگر تمایل داشتید خیار شور و گوجه فرنگی نیز می توانید داخل نان ها قرار دهید و با سس تند نوش جان کنید.

طرز تهیه هات داگ خوشمزه فست فودی

طرز تهیه هات داگ خوشمزه فست فودی

طرز تهیه هات داگ بدون فر پنیری , دستور پخت هات داگ با مایکروفر دست ساز با پنیر پیتزا , xvc jidi ihj nh

طرز تهیه هات داگ

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فست فودی می توانید برای 4 نفر هات داگ تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری هات داگ تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم هات داگ

  • قارچ ۴ عدد
  • کاهو ۴ برگ
  • خیارشور ۶ عدد
  • نان ساندویچ ۴ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • پنیر ورقه ای موزارلا ۴ عدد
  • سوسیس هات داگ ۴ عدد
  • روغن مایع و سس فرانسوی به اندازه کافی

دستور پخت هات داگ

طرز تهیه هات داگ

برای تهیه هات داگ خانگی ابتدا قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه حلقه حلقه برش می دهیم و در تابه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و قارچ ها را داخل تابه می ریزیم

و تفت می دهیم تا آب آن تبخیر شود و کمی سرخ شود و از روی حرارت تابه را بر می داریم. سپس روی هات داگ ها را با چاقو به صورت اریب از ابتدا تا انتهای آن برش می زنیم البته توجه کنید که نباید برش عمیق باشد.

تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و سوسیس ها را داخل تابه می چینیم و می گذاریم تا کمی رنگ آن تغییر کند و سوسیس ها را در تابه جابه جا می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا 2 دقیقه و بعد درب تابه را کمی بر می داریم

و در حد 1 قاشق آب سریع داخل تابه می ریزیم و درب تابه را می گذاریم این کار باعث شک می شود(اگر سرعت عمل ندارید لطفا این کار را انجام ندهید چون ممکن است باعث پاشیدن آب به صورتتان شود و خطرناک است) و سوسیس ها کمی دارای حجم می شوند و پف می کنند.

پس از اینکه سوسیس ها پف کردند حرارت را خاموش می کنیم و نان های ساندویجی را خالی می کنیم و گوجه فرنگی ها و خیارشورها را روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و کاهوها را نیز در کنار آن ها خرد می کنیم و داخل نان ساندویجی ها قرار می دهیم

و از قارچ های سرخ شده نیز داخل نان باگت ها می ریزیم و هات داگ های سرخ شده را در نان ها می گذاریم و یک ورقه پنیر موزارلا را نصف می کنیم و هر دو نیمه پنیر را روی هات داگ ها می گذاریم تا همه سوسیس را پنیر بپوشاند و سس فرانسوی روی هات داگ ها می ریزیم و داغ نوش جان کنید.