-
خواص بادمجان
سهشنبه 21 آذر 1396 18:45
خواص بادمجان بادمجان همه چیز در مورد بادمجان بادمجان در زبان پارسی گذشته با نام های پانتگان و کهپَرک شناخته می شده است. زادگاه اصلی بادنجان به احتمال زیاد هندوستان است و این گیاه در تیره سیب زمینیان دسته بندی می شود. بادمجان می تواند در تمام مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد کند. ارتفاع این گیاه در برخی مواقع می تواند...
-
خواص و مضرات فلفل سیاه
سهشنبه 21 آذر 1396 17:16
خواص و مضرات فلفل سیاه کمک به کاهش وزن کمک به کاهش وزن یکی از خواص فلفل سیاه است. اگرچه فلفلسیاه میتواند باعث افزایش اشتها شود، ولی در عین حال میتواند راهی برای کاهش وزن نیز باشد. لایه خارجی دانه فلفلسیاه محتوی فیتونوترینتهایی است که در شکستن سلولهای چربی موثرند.در سال ۲۰۱۰ درمورد تاثیر پیپرین بر سوختوساز...
-
طرز تهیه خورش کرفس
دوشنبه 20 آذر 1396 18:54
طرز تهیه خورش کرفس خورش کرفس یکی از خورش های اصیل و محبوب ایرانی است. مواد اصلی تشکیل دهنده خورش کرفس عبارتند از گوشت ، کرفس و جعفری . البته در بعضی مواقع مانند قورمه سبزی در این خورش هم از لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز استفاده می شود. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورشت کرفس تهیه نمایید. با...
-
طرز تهیه سالاد اسفناج
دوشنبه 20 آذر 1396 18:39
طرز تهیه سالاد اسفناج سالاد اسفناج مخصوص افرادی است که دوست دارن مزه های جدید را کشف کنند. ضمن اینکه این سالاد به خاطر مواد مغذی که در آن استفاده می شود برای بدن بسیار مفید است. مواد اصلی تشکیل دهنده این سالاد اسفناج ، انار ، گردو و رب انار هستند. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر سالاد...
-
بیوگرافی ریما رامین فر
یکشنبه 19 آذر 1396 21:28
بیوگرافی ریما رامین فر معرفی کوتاه ریما رامین فر نام اصلی ریما نام خانوادگی رامین فر تاریخ تولد ۱۳۴۹/۱/۵ محل تولد تهران تحصیلات کارگردانی تئاتر ریما رامین فر به همراه پسر و شوهرش بیوگرافی و زندگینامه ریما رامین فر متولد پنجم فروردین ماه ۱۳۴۹ در شهر تهران است. در سال ۱۳۶۷ موفق به دریافت دیپلم شد و در همان سال در رشته...
-
طرز تهیه میرزا قاسمی
یکشنبه 19 آذر 1396 21:21
طرز تهیه میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از معروف ترین غذاهای محلی استان گیلان است که امروزه در کل کشور فراگیر شده است. مواد اصلی میرزا قاسمی رشتی سیر ، بادمجان و تخم مرغ هستند. میرزا قاسمی توسط ( محمد قاسم خان والی ) حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه قاجار ابداع و گسترش یافت. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می...
-
جنجال سخنان سحر قریشی در مورد استادیوم نرفتن خانم ها
شنبه 18 آذر 1396 19:44
جنجال سخنان سحر قریشی در مورد استادیوم نرفتن خانم ها سحر قریشی اخیرا در مصاحبه ای گفته است فوتبال را دوست دارم و نگاه هم می کنم اما دوست ندارم برای تماشای فوتبال به استادیوم بروم. او در ادامه صحبت های جنجالی اش گفت : دوست ندارم به استادیوم بروم زیرا زمانی که کنار آقایان زیادی قرار می گیرم منقلب می شوم و احساس امنیت...
-
طرز تهیه سوپ قارچ
شنبه 18 آذر 1396 19:29
طرز تهیه سوپ قارچ سوپ قارچ یکی از انواع سوپ های مجلسی است که بیشتر در رستوران های خاص سرو می شود. البته شما می توانید با کمک این آموزش این سوپ ویژه را برای مهمانی های خود در منزل تهیه و سرو کنید. این سوپ به سوپ قارچ و شیر یا سوپ قارچ و مرغ هم شهرت دارد. در دستور اصلی این سوپ جو وجود ندارد اما بعضی افراد آنرا مانند سوپ...
-
طرز تهیه کوکو قارچ
شنبه 18 آذر 1396 19:12
طرز تهیه کوکو قارچ کوکوی قارچ یکی از غذاهای فوری و خوشمزه ای هست که می توانید برای شام یا ناهار تهیه نمایید. این کوکو را با توجه به ذائقه خود می توانید با مواد متفاوتی از جمله سیب زمینی ، گوشت مرغ ، اسفناج و … تهیه نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر کوکو قارچ تهیه نمایید. با دستور پخت...
-
طرز تهیه سالاد الویه
پنجشنبه 16 آذر 1396 20:16
طرز تهیه سالاد الویه سالاد الویه یک سالاد معروف و پرطرفدار روسی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن مرغ ، سیب زمینی ، سس مایونز و خیارشور هستند. سالاد الویه در کشورهای اروپایی با نام سالاد روسی شناخته می شود. این سالاد غذای اصلی شب سال نو در کشور روسیه نیز می باشد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴...
-
طرز تهیه شربت پرتقال
پنجشنبه 16 آذر 1396 20:09
طرز تهیه شربت پرتقال شربت پرتقال یک شربت خوش طعم است که به دلیل وجود پرتقال سرشار از ویتامین C است. این شربت را می توانید در کنار صبحانه یا عصرانه میل نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای تست مقداری شربت پرتقال تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه شربت پرتقال در ادامه با همدوره همراه باشید. مواد لازم...
-
طرز تهیه شربت به لیمو
چهارشنبه 15 آذر 1396 16:03
طرز تهیه شربت به لیمو شربت به لیمو یک شربت مفید و خوشمزه است که برای رفع عطش در روزهای تابستان و پایین آوردن حرارت بدن بسیار عالی عمل می کند. ضمن اینکه برای تقویت معده و خوشبو شدن دهان هم موثر است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای تست مقداری شربت به لیمو تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه شربت به لیمو در...
-
طرز تهیه کیک یزدی
چهارشنبه 15 آذر 1396 15:58
طرز تهیه کیک یزدی کیک یزدی یکی از کیک های معروف ایرانی است که همانطور که از نامش بر می آید اصالتا متعلق به شهر یزد است. از این کیک خوش خوراک و خوش طعم بیشتر برای پذیرایی در مراسم های مذهبی استفاده می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور شیرینی پزی می توانید برای تست مقدار کمی کیک یزدی تهیه نمایید. با آموزش شیرینی...
-
بیوگرافی بهاره کیان افشار
سهشنبه 14 آذر 1396 15:25
بیوگرافی بهاره کیان افشار معرفی کوتاه بهاره کیان افشار نام اصلی بهاره نام خانوادگی کیان افشار تاریخ تولد ۱۳۶۲/۲/۱۲ محل تولد تهران تحصیلات مهندس نرم افزار عکس کودکی بهاره کیان افشار بیوگرافی و زندگینامه بهاره کیان افشار متولد دوازدهم اردیبهشت ماه ۱۳۶۲ در شهر تهران است. تحصیلاتش را در رشته مهندسی کامپیوتر به پایان...
-
خواص انجیر
سهشنبه 14 آذر 1396 15:11
خواص انجیر انجیر همه چیز در مورد انجیر انجیر از راسته گل سرخ سانان است و گونه های بسیار زیادی دارد. تاکنون بیش از ۶۰۰ گونه درخت انجیر مختلف ثبت شده است. البته اکثر گونه های این درخت وحشی هستند یا اینکه به صورت زینتی مورد استفاده قرار می گیرند. زادگاه اصلی درخت انجیر در روستایی به نام سمغان یا سمنگان در ایران است. میوه...
-
طرز تهیه آش رشته
دوشنبه 13 آذر 1396 19:31
طرز تهیه آش رشته آش رشته یکی از معروف ترین و پر طرفدارترین آش های ایرانی است. خانواده های ایرانی اغلب این آش خوشمزه را در فصل های زمستان و پاییز تهیه می کنند. ضمن اینکه آش رشته در ماه رمضان یکی از پیش غذاهای ویژه سفره افطار است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ تا ۶ نفر آش رشته تهیه نمایید. با...
-
طرز تهیه خورش فسنجان
یکشنبه 12 آذر 1396 23:08
طرز تهیه خورش فسنجان خورش فسنجان از قدیمی ترین و اصیل ترین خورش های ایرانی است. مواد اصلی خورش فسنجان گوشت ، گردو و رب انار هستند. خورش فسنجان اصالتا یک خورش گیلانی است. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورشت فسنجان تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش فسنجان در ادامه با همدوره همراه...
-
طرز تهیه خورش قیمه
یکشنبه 12 آذر 1396 21:59
طرز تهیه خورش قیمه خورش قیمه در کنار قورمه سبزی از پر طرفدارترین خورش های ایرانی است. مواد اصلی این خورش گوشت ، لپه ، سیب زمینی و لیمو عمانی هستند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورشت قیمه تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش قیمه در ادامه با همدوره همراه باشید. مواد لازم خورش قیمه...
-
اس ام اس زمستان
یکشنبه 12 آذر 1396 21:33
اس ام اس زمستان اس ام اس زمستان اس ام اس زمستان اشک هایم که سرازیر می شوند دیر نمی پاید که قندیل میبندند عجب سرد است هوای نبودنت . . . اس ام اس های زمستان شال و کلاه می بافم با خیالت تا در سرمای نبودنت یخ نبندم اشعار زمستان تو اگر باز کنی پنجره ای سوی دلت می توان گفت که من چلچله باغ توام مثل یک پوپک سرمازده در بارش...
-
بیوگرافی آشا محرابی
شنبه 11 آذر 1396 15:32
بیوگرافی آشا محرابی معرفی کوتاه آشا محرابی نام اصلی آشا نام خانوادگی محرابی تاریخ تولد ۱۳۵۲/۵/۳۱ محل تولد تهران تحصیلات رشته فیلم سازی بیوگرافی و زندگینامه آشا محرابی متولد سی و یکم مرداد ماه ۱۳۵۲ در شهر تهران است. تحصیلاتش را تا مقطع کارشناسی در رشته مترجمی زیان انگلیسی و دوره کارشناسی ارشد را در رشته روابط بین الملل...
-
خواص عسل
شنبه 11 آذر 1396 15:26
خواص عسل عسل همه چیز در مورد عسل عسل یا انگبین مایعی شیرین و پر فایده است که توسط زنبورهای عسل از شهد گل ها تولید می شود. عسل یک محلول در آب بسیار غلیظ قندی است که مهم ترین قندهای موجود در آن فروکتوز ، گلوکز و ساکاروز هستند. جالب است بدانید عسل در کمک به هضم غذا جزو بهترین مواد غذایی است. به این علت که مقدار آب موجود...
-
طرز تهیه میلک شیک شکلات
شنبه 11 آذر 1396 15:20
طرز تهیه میلک شیک شکلات میلک شیک یک نوع نوشیدنی خنک است که معمولا از شیر ، بستنی ، شکلات ، میوه و … تهیه می شود. میلک شیک تنوع بالایی دارد و در انواع طعم ها تهیه می شود. نام این نوشیدنی از زیان انگلیسی گرفته شده است و Milkshake در زبان فارسی به معنای شیر زده شده است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲...
-
طرز تهیه شیر کاکائو
شنبه 11 آذر 1396 15:13
طرز تهیه شیر کاکائو شیر کاکائو یکی از نوشیدنی های خوشمزه و پرطرفدار است که هم به صورت سرد سرو می شود هم به صورت گرم. جالب است بدانید که در ابتدا برای شیر کاکائو از آب استفاده می شده است که بعدها توسط انگلیسی ها شیر جایگزین آب شد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر شیرکاکائو تهیه نمایید. با دستور...
-
خواص شیر
شنبه 11 آذر 1396 15:00
خواص شیر شیر همه چیز در مورد شیر شیر مایعی خوراکی و مفید است که توسط چهارپایان اهلی مانند گاو ، گوسفند ، شتر ، گاومیش و بز تولید می شود. شیر اهمیت غذایی بسیار زیادی دارد و در کشورهای در حال توسعه به عنوان یک عنصر کلیدی برای بهبود تغذیه و امنیت غذایی حساب می شود. جالب است بدانید که ۸۵ درصد شیر خوراکی مورد نیاز انسان ها...
-
بیوگرافی لیلا حاتمی
پنجشنبه 9 آذر 1396 17:21
بیوگرافی لیلا حاتمی معرفی کوتاه لیلا حاتمی نام اصلی لیلا نام خانوادگی حاتمی تاریخ تولد ۱۳۵۱/۷/۹ محل تولد تهران تحصیلات رشته ادبیات فرانسه لیلا حاتمی و همسرش علی مصفا بیوگرافی و زندگینامه لیلا حاتمی متولد نهم مهر ماه ۱۳۵۱ در شهر تهران است. او در خانواده ای هنرمند متولد شده است. پدرش علی حاتمی یکی از کارگردانان مطرح...
-
خواص پرتقال
پنجشنبه 9 آذر 1396 17:11
خواص پرتقال پرتقال همه چیز در مورد پرتقال پرتقال یکی از پر مصرف ترین مرکبات در جهان است. درخت پرتقال مانند درخت کاج یک درخت همیشه سبز است و ارتفاعش می تواند تا ۱۰ متر برسد. زادگاه اصلی پرتقال را جنوب شرقی آسیا می دانند. پرتقال یک میوه پیوندی است که احتمالا در دوران باستان به وسلیه پیوند نارنگی و پومیلو به وجود آمده...
-
خواص پیازچه
پنجشنبه 9 آذر 1396 17:04
خواص پیازچه پیازچه همه چیز در مورد پیازچه پیازچه یکی از انواع تره پیاز است که با نام پیاز بهاره هم شناخته می شود. نام انگلسی آن Scallion است و در سرده والک دسته بندی می شود. پیازچه ها بعد از بلوغ دارای سر گلودار می گردند و قبل از رسیدن به بلوغ به تره شباهت دارند. در کشورهای امریکای شمالی به صورت خام و بیشتر در...
-
طرز تهیه ته چین مرغ
پنجشنبه 9 آذر 1396 16:50
طرز تهیه ته چین مرغ ته چین مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که بیشتر برای مجالس و مهمانی های خاص تهیه می شود. ته چین مرغ بیشتر به عنوان یک پیش غذا در کنار غذای اصلی سرو می شود. البته بعضی افراد از آن به عنوان غذای اصلی استفاده می کنند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر ته چین...
-
طرز تهیه کوکو پیازچه
پنجشنبه 9 آذر 1396 16:37
طرز تهیه کوکو پیازچه پیازچه فواید بسیاری دارد که یکی از از این فواید این است که باعث باز شدن اشتها می شود. کوکوی پیازچه را می توانید به عنوان یک غذای حاضری و فوری در فهرست غذایی خود اضافه کنید و از خاصیت های پیازچه بهره ببرید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کوکو پیازچه تهیه نمایید. با...
-
طرز تهیه سالاد اندونزی
چهارشنبه 8 آذر 1396 16:38
طرز تهیه سالاد اندونزی سالاد اندونزی همانطور که از نامش مشخص است یک سالاد اندونزیایی است. البته سالادی که ما ایرانیان تهیه می کنیم با سالاد اصلی متفاوت است. این موضوع به این دلیل است که ذائقه ما با ذائقه مردم اندونزی متفاوت است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۶ نفر سالاد اندونزی تهیه نمایید. با...