وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه سالاد روسی

طرز تهیه سالاد روسی

سالاد روسی, salad rousi ,طرز تهیه سالاد روسی,دستور سالاد روسی, shghn v,sd

سالاد روسی از معروف ترین غذاهای کشور روسیه است و با نام سالاد الویه روسی هم شناخته می شود. جالب است بدانید که سالاد روسی توسط یک سر آشپز بلژیکی در روسیه ابداع شده است و به خاطر طعم خوبش امروزه در تمام جهان فراگیر شده است. این سالاد یکی از غذای اصلی مردم روسیه در شب سال نو نیز می باشد. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر سالاد روسی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سالاد روسی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم سالاد روسی
سیب زمینی۵۰۰ گرم
کالباس۵۰۰ گرم
خیارشور۲۵۰ گرم
هویج۱ عدد
نخود فرنگی۲ قاشق غذاخوری
شویدبه میزان لازم
سس مایونزبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور طرز تهیه

ابتدا سیب زمینی ها را به همراه مقداری آب در یک قابلمه می ریزیم و آبپز می کنیم. توجه داشته باشید باید به قدری سیب زمینی ها در آب جوش بمانند که در زمان برش زدن له نشوند. پس از اینکه سیب زمینی ها پخت ، پوستشان را می گیریم و به صورت مکعب های کوچک برش می زنیم.

سیب زمینی ها برش خورده را در ظرفی که برای سالاد آماده کرده ایم می ریزیم. حالا کالباس و خیار شور را نیز به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم و به ظرف اضافه می کنیم. حالا سس مایونز را به همراه نمک و فلفل سیاه به دیگر مواد اضافه می کنیم.

مقدار سس مایونزی که می خواهیم استفاده کنیم به ذائقه ما بستگی دارد و سالاد روسی هم مانند سالاد ماکارونی با سس بیشتر خوشمزه تر و لذیذتر خواهد بود. مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا سس به تمام مواد سالاد برسد.

حالا در مرحله بعد نخود فرنگی را به همراه شوید خرد شده به سالاد اضافه می کنیم. هویج را می توانیم بپزیم و به صورت مکعبی به سالاد اضافه کنیم. یا اینکه به صورت خام رنده کنیم و برای تزیین روی سالاد استفاده کنیم. در پایان پس از پوشاندن روی سالاد ، آنرا برای حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا آماده شود.

سالاد اندونزی,طرز تهیه سالاد اندونزی,دستور سالاد اندونزی

طرز تهیه کوفته قلقلی

طرز تهیه کوفته قلقلی

کوفته قلقلی, koofteh ghelgheli ,طرز تهیه کوفته قلقلی,دستور پخت کوفته قلقلی, ;,tji rgrgd

کوفته قلقلی یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ ایرانی است. کوفته قلقلی یکی از غذاهای بسیار لذیذی است که می توانید با گوشت چرخ کرده تهیه نمایید. این غذا از نظر ظاهری تقریبا شبیه به کوفته تبریزی است ولی با ابعاد کوچکتر تهیه می شود. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر کوفته قلقلی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کوفته قلقلی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم کوفته قلقلی
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
تخم مرغ۱ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آرد نخودچیبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

برای تهیه مایه کوفته قلقلی یک کاسه بزرگ انتخاب می کنیم و گوشت چرخ کرده را داخلش می ریزیم. حالا ۱ پیاز را با رنده ریز روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم و پس از آن تخم مرغ را به همراه نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به دیگر مواد اضافه می کنیم.

در این مرحله حدود ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. اگر مایه کوفته قلقلی در این مرحله سفت شد مقداری آب ولرم به آن اضافه می کنیم تا حالتی شبیه به ماست به خود بگیرد.

اگر مایه کوفته قلقلی سفت باشد پس از سرخ شدن خشک می شود. پس از اینکه مایه کوفته قلقلی آماده شد ، داخل یک ظرف گود و کوچک روغن می ریزیم ، از مایه برمیداریم و با دست به شکل گرد در می آوریم و در روغن داغ سرخ می کنیم.

می توانید کوفته قلقلی را مانند فلافل در روغن شناور سرخ کنید یا اینکه در روغن کم بگذارید یک طرف کوفته ها سرخ شود سپس برگردانید تا سمت دیگرانشان نیز سرخ شود. پس از اینکه تمام مایه را سرخ کردیم باید سس مخصوص را تهیه نماییم.

برای تهیه سس کوفته قلقلی پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک تابه با مقداری روغن تفت می دهیم تا پیاز نرم شود. سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم. گوجه فرنگی ها را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می کنیم. در پایان ۱ لیوان آب به سس اضافه می کنیم و پس از آن کوفته قلقلی های سرخ شده را در سس می چینیم و اجازه می دهیم سس با حرارت بسیار کم بجوشد و به کوفته ها طعم بدهد.

توجه داشته باشید که باید حرارت زیر تابه بسیار ملایم باشد. صبر می کنیم تا آب داخل تابه کاملا تبخیر شود و کوفته ها به خوبی طعم دار شوند. در پایان کوفته ها را در ظرف مورد نظر می چینیم و پس از تزیین به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

کوفته قلقلی,طرز تهیه کوفته قلقلی,دستور پخت کوفته قلقلی

طرز تهیه پیتزا مخلوط

طرز تهیه پیتزا مخلوط

پیتزا مخلوط, pitza makhloot ,طرز تهیه پیتزا مخلوط,دستور پخت پیتزا مخلوط, \djch log,x

پیتزا مخلوط محبوب ترین نوع پیتزا است که تقریبا هیچ محدودیتی در مواد آن وجود ندارد و می توانید نسبت به ذائقه خود موادی را اضافه و مواد دیگری را حذف کنید. در این دستور ما بهترین روش تهیه پیتزا مخلوط را برای شما اماده کرده ایم. مواد اصلی پیتزا مخلوط عبارتند از نان پیتزا ، قارچ ، کالباس ، سس کچاپ و پنیر پیتزا. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۲ نفر پیتزا مخلوط تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه پیتزا مخلوط در ادامه با همدوره همراه باشید.

آموزش تهیه خمیر پیتزا خانگی

مواد لازم پیتزا مخلوط
کالباس۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
قارچ۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
ذرت۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزابه میزان کافی
زیتونبه میزان کافی
آویشنبه میزان کافی

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن تفت می دهیم تا پیاز نرم شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند سپس آویشن را به همراه نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می کنیم.

مواد را با حرارت بسیار ملایم تفت می دهیم تا گوشت پخته شود ، سپس از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. در این مرحله کالباس را به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم ، قارچ ها را به صورت حلقه ای با دقت خرد می کنیم.

فلفل دلمه ای را هم به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. چند عدد زیتون را هم به صورت حلقه ای خرد می کنیم. پس از آماده کردن خمیر پیتزا آنرا در ظرف مخصوص قرار می دهیم. رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت می دهیم.

پس از اینکه رب گوجه فرنگی خوب سرخ شد آنرا روی نان پیتزا می ریزیم و با پشت قاشق روی نان پیتزا پخشش می کنیم. مقداری پنیر پیتزا روی رب گوجه فرنگی پخش می کنیم و پس از آن کالباس را به همراه گوشت چرخ کرده روی پیتزا می ریزیم.

در مرحله بعد قارچ را به همراه فلفل دلمه ای و ذرت روی پیتزا می ریزیم و در مرحله پایانی مقداری پنیر پیتز روی مواد می ریزیم. روی پنیر پیتزا مقداری زیتون ، فلفل دلمه ای ، قارچ و ذرت برای زیبایی روی پیتزا می ریزیم.

فر را باید از قبل روی درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا گرم شود. پس از اینکه مواد پیتزا آماده شد آن را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا رنگ پنیر طلایی شود. سپس پیتزا را به ۸ قسمت تقسیم می کنیم و با سس کچاپ سرو می کنیم.

پیتزا مخلوط,طرز تهیه پیتزا مخلوط,دستور پخت پیتزا مخلوط

اس ام اس ناامیدی

اس ام اس ناامیدی

اس ام اس ناامیدی,شعر ناامیدی,متن ناامیدی,جملات ناامیدی,عکس ناامیدی

اس ام اس ناامیدی

اس ام اس ناامیدی,شعر ناامیدی,متن ناامیدی,جملات ناامیدی,عکس ناامیدی

اس ام اس ناامیدی

نمـــــیـدانــــی چه دردی دارد

وقـــتـی حــــالـم در واژه هــا هــم

نــمی گنــــجــد . . .

اس ام اس ناامیدی,شعر ناامیدی,متن ناامیدی,جملات ناامیدی,عکس ناامیدی

جملات ناامیدی

وقـتـی خــواب بــــرایِ فــــرار از بیــــداری بـــاشـد

تمــــــام شـــده ای !

اس ام اس ناامیدی,شعر ناامیدی,متن ناامیدی,جملات ناامیدی,عکس ناامیدی

متن ناامیدی

هــر کس یـا شب می میـــرد یــــا روز . . .

مـــن شبـانــه روز

اس ام اس ناامیدی,شعر ناامیدی,متن ناامیدی,جملات ناامیدی,عکس ناامیدی

متن های ناامیدی

پروانه من

در تاری افتاده است که عنکبوتش سیر است

نه می تواند پرواز کند نه می میرد . . .

اس ام اس غمگین,متن غمگین,جملات غمگین,شعر غمگین,عکس غمگین,دلنوشته غمگین

شعر ناامیدی

این روزها

پارو را رها کرده ام

و دراز شده ام کف قایقی معلق که

به هیچ کجا نمی رود

اس ام اس ناامیدی,شعر ناامیدی,متن ناامیدی,جملات ناامیدی,عکس ناامیدی

عکس ناامیدی

حس پرنده ای رو دارم

که از قفس آزاد شده

اما پرواز از یادش رفته . . .

اس ام اس فاصله,شعر فاصله,متن فاصله,عکس فاصله,جملات فاصله

اس ام اس غمگین ناامیدی

خدایا فکر کنم سرنوشت منو

وسط میدون شهر نوشتی

بس که هرکی به من رسید منو دور زد

اس ام اس ناامیدی,شعر ناامیدی,متن ناامیدی,جملات ناامیدی,عکس ناامیدی

اس ام اس ناامیدی

هــر کــس از ایــن دنـیــا چـیـزی بـرمـیـدارد

من امـا فـقـطـ دسـت بــرمــیــدارم

اس ام اس ناامیدی,شعر ناامیدی,متن ناامیدی,جملات ناامیدی,عکس ناامیدی

جملات زیبا ناامید نشدن

ممکن است گاهی بیفتم و بلغزم

اما هرگز در سقوط تنها نمی مانم

دستان خدا همواره با من است

قلب من خانه خداست . . .

اس ام اس ناامیدی,شعر ناامیدی,متن ناامیدی,جملات ناامیدی,عکس ناامیدی

اس ام اس ناامید شدن

تنها نشسته ام و چای می نوشم و بغض می کنم

هیچکس مرا به یاد نمی آورد

این همه آدم روی کهکشان به این بزرگی

و من حتی آرزوی یک نفر هم نبودم

اس ام اس ناامیدی,شعر ناامیدی,متن ناامیدی,جملات ناامیدی,عکس ناامیدی

طرز تهیه رولت بادمجان

طرز تهیه رولت بادمجان

رولت بادمجان, rolet bademjan ,طرز تهیه رولت بادمجان,دستور پخت رولت بادمجان, v,gj fhnl[hk

رولت بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای است که می توانید با بادمجان تهیه کنید. این غذای خوشمزه از ترکیب بادمجان ، گوشت چرخ کرده و … تشکیل شده است و طعم بسیار خوبی دارد. رولت بادمجان با روش های مختلفی طبخ می شود که در این آموزش بهترین روش تهیه رولت بادمجان را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر رولت بادمجان تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه رولت بادمجان در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم رولت بادمجان
بادمجان۴ عدد
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد
سیر۳ حبه
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا۴ قاشق غذاخوری
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا سیر و پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم. پس از اینکه سیر و پیاز نرم شدند گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن گوشت را تا زمانی که رنگش تغییر کند ادامه می دهیم.

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ۱ عدد از گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. باید مواد را خوب تفت دهیم تا آب موجود در تابه تبخیر شود. پس از آن رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.

پس از اینکه مواد را خوب تفت دادیم تابه را از روی حرارت بر می داریم. حالا به سراغ بادمجان ها می رویم و پس از پوست کندن آنها را به صورت باریک برش می زنیم و مقداری نمک روی بادمجان ها می ریزیم تا آب موجود در آنها خارج شود.

حدود ۳۰ دقیقه زمان نیاز است تا بادمجان ها آماده سرخ کردن شوند. پس از گذشت این مدت بادمجان ها را آبکشی می کنیم و پس از خشک شدن بادمجان ها آنها را به همراه مقداری روغن در یک تابه به خوبی سرخ می کنیم تا رنگشان طلایی شود.

پس از اینکه بادمجان ها را سرخ کردیم مقداری از مایه گوشت را در وسط هر ورق بادمجان می ریزیم و بادمجان ها رو مانند رولت رول می کنیم و با خلال دندان از باز شدن رولت ها جلوگیری می کنیم. پس از اینکار مقداری پنیر پیتزا روی هر رولت بادمجان می ریزیم. تمام بادمجان ها را به همین صورت رول می کنیم و داخل یک ظرف پیرکس می چینیم.

پس از اینکه تمام رولت های بادمجان را در ظرف چیدیم آنها را در فر قرار می دهیم تا پنیر روی رولت ها طلایی شود. در همین زمان می توانیم سس گوجه فرنگی را آماده کنیم. برای این منظور گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم و در یک تابه می ریزیم.

مقداری روغن مایع ، نمک و فلفل سیاه به گوجه فرنگی ها اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس با حرارت ملایم جا بیفتد و آب موجود در تابه تبخیر شود. پس از آماده شدن سس گوجه فرنگی آن را فورا روی رولت های بادمجان می ریزیم و غذا را به صورت گرم سرو می کنیم.

خورش بادمجان,خورشت بادمجان,طرز تهیه خورش بادمجان,دستور پخت خورش بادمجان

خواص بادمجان

کشک بادمجان,کشک و بادمجان,طرز تهیه کشک و بادمجان,دستور پخت کشک و بادمجان