وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

شعر رونق عهد شباب است دگر بستان را

رونق عهد شباب است دگر بستان را

معنی و تفسیر فال حافظ رونق عهد شباب است دگر بستان را

فال حافظ

رونق عهد شباب است دگر بستان را

می‌رسد مژده گل بلبل خوش الحان را

ای صبا گر به جوانان چمن بازرسی

خدمت ما برسان سرو و گل و ریحان را

گر چنین جلوه کند مغبچه باده فروش

خاکروب در میخانه کنم مژگان را

ای که بر مه کشی از عنبر سارا چوگان

مضطرب حال مگردان من سرگردان را

ترسم این قوم که بر دردکشان می‌خندند

در سر کار خرابات کنند ایمان را

یار مردان خدا باش که در کشتی نوح

هست خاکی که به آبی نخرد طوفان را

برو از خانه گردون به در و نان مطلب

کان سیه کاسه در آخر بکشد مهمان را

هر که را خوابگه آخر مشتی خاک است

گو چه حاجت که به افلاک کشی ایوان را

ماه کنعانی من مسند مصر آن تو شد

وقت آن است که بدرود کنی زندان را

حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی

دام تزویر مکن چون دگران قرآن را

معنی فال

شما انسان خوب و بی آزاری بوده اید. در آینده ای نزدیک همه چیز بر وفق مراد شما خواهد بود ، البته این فرصت هم مانند همه فرصت ها گذراست و باید به خوبی قدرش را بدانید و از آن استفاده کنید. زیاد به دنبال مال دنیا نباشید زیرا خودش به سمت شما می آید. از گذشته تاریکی که در زندگی شخصی داشته اید خداحافظی کنید و با امید به خدا آینده ای روشن بسازید.

طرز تهیه شربت تخم شربتی

طرز تهیه شربت تخم شربتی

شربت تخم شربتی , طرز تهیه شربت تخم شربتی , دستور شربت تخم شربتی

شربت تخم شربتی یکی از شربت های مفید ایرانی است که علاوه بر رفع تشنگی فواید بسیاری برای بدن دارد. این شربت پس از مصرف باعث می شود که فرد مصرف کننده به مدت طولانی تشنه نشود و به همین جهت برای ماه رمضان بسیار مناسب است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر شربت تخم شربتی تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه شربت تخم شربتی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم شربت تخم شربتی
آب خنک۴ لیوان
تخم شربتی۴ قاشق غذاخوری
لیمو ترش۱ عدد
زعفران دم کردهبه اندازه کافی
شکربه اندازه کافی

دستور طرز تهیه

ابتدا برای لعاب دار شدن و تمیز کردن تخم شربتی ، آنرا به مدت ۱۰ دقیقه درون یک کاسه آب می ریزیم. پس از اینکه ۱۰ دقیقه گذشت به آرامی تخم شربتی را از داخل آب بر می داریم. این مرحله را باید با دقت انجام دهیم تا شن های ریز وارد شربت نشوند.

پس از اینکه تخم شربتی ها تمیز شدند آنها را داخل یک پارچ بزرگ می ریزیم ، سپس ۴ لیوان آب خنک اضافه می کنیم. در ادامه آب لیمو ترش را می گیریم و به شربت اضافه می کنیم. در مرحله آخر هم شکر را اضافه می کنیم.

اضافه کردن زعفران به این شربت به صورت دلخواه است ، در صورت تمایل مقداری زعفران دم کرده هم به شربت اضافه می کنیم و مواد شربت را خوب مخلوط می کنیم تا شکر به صورت کامل در آب حل شود سپس به صورت خنک نوش جان می کنیم.

دل می رود ز دستم صاحب دلان خدا را

دل می رود ز دستم صاحب دلان خدا را

معنی و تفسیر فال حافظ دل می رود ز دستم صاحب دلان خدا را

فال حافظ

دل می رود ز دستم صاحب دلان خدا را

دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا

کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز

باشد که بازبینم دیدار آشنا را

ده روزه مهر گردون افسانه است و افسون

نیکی به جای یاران فرصت شمار یارا

در حلقه گل و مل خوش خواند دوش بلبل

هات الصبوح هبوا یا ایها السکارا

ای صاحب کرامت شکرانه سلامت

روزی تفقدی کن درویش بی‌نوا را

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت با دشمنان مدارا

در کوی نیک نامی ما را گذر ندادند

گر تو نمی‌پسندی تغییر کن قضا را

آن تلخ وش که صوفی ام الخبائثش خواند

اشهی لنا و احلی من قبله العذارا

هنگام تنگدستی در عیش کوش و مستی

کاین کیمیای هستی قارون کند گدا را

سرکش مشو که چون شمع از غیرتت بسوزد

دلبر که در کف او موم است سنگ خارا

آیینه سکندر جام می است بنگر

تا بر تو عرضه دارد احوال ملک دارا

خوبان (ترکان) پارسی گو بخشندگان عمرند

ساقی بده بشارت رندان پارسا را

حافظ به خود نپوشید این خرقه می آلود

ای شیخ پاکدامن معذور دار ما را

معنی فال

شما انسانی با باطن پاک هستید اما مردم از خوش قلبی شما بی خبر هستند و به همین دلیل شما را به خوبی نمی شناسند. این موضوع باعث رنجش و ناراحتی شما شده است. البته نا امید نباشید چون با توکل بر خدا و صبر می توانید در مسیری که پا گذاشته اید موفق شوید. ضمن اینکه خورشید برای همیشه پشت ابر نمی ماند و همه متوجه نیت خیر و خوش قلبی شما می شوند.

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

سبزی پلو با ماهی , طرز تهیه سبزی پلو با ماهی , دستور پخت سبزی پلو با ماهی , sfcd g fh lhid

سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که در مناسبت های خاص مثل شب عید نوروز هم تهیه می شود. سبزی پلو با ماهی علاوه بر اینکه یک غذای سالم است می تواند به عنوان یک غذای مجلسی در مراسم ها و مهمانی ها مورد استفاده قرار بگیرد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سبزی پلو با ماهی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم سبزی پلو با ماهی
برنج۴ پیمانه
ماهی۴ عدد
سبزی پلویی۴۰۰ گرم
سیر۲ حبه
لیمو ترش۲ عدد
ادویه ماهیبه اندازه کافی
زردچوبهبه اندازه کافی
فلفل سیاهبه اندازه کافی
روغن مایعبه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا سبزی پلویی را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم. سپس سبزی ها را به همراه مقداری روغن داخل یک تابه می ریزیم و خوب تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند ، توجه داشته باشید نیاز نیست که سبزی ها را به صورت کامل سرخ کنید.

فقط کافیست سبزی ها را مقداری تفت دهید تا آب اضافی شان تبخیر شود و کمی سرخ شوند. در مرحله بعدی برنج را با مقداری آب و نمک می خیسانیم تا کمی نرم شود. سپس یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و برنج خیس خورده را به همراه چند لیوان آب و کمی نمک درون قابلمه می ریزیم.

و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. باید زمانی برنج را آبکشی کنیم که اطراف دانه های برنج نرم و مغز آن سفت باشد. پس از اینکه برنج جوشید آنرا آبکشی می کنیم. ته قابلمه کمی روغن می ریزیم و صبر می کنیم تا داغ شود.

برای ته دیگ سبزی پلو می توانیم به دلخواه از سیب زمینی یا نان لواش استفاده کنیم. پس از قرار دادن ته دیگ در کف قابلمه ، مقداری برنج کف قابلمه می ریزیم و کمی سبزی اضافه می کنیم و با برنج مخلوط می کنیم.

به هیمن صورت به صورت لایه لایه تمام برنج را با سبزی مخلوط می کنیم. سیر ها را هم به صورت خیلی ریز خرد می کنیم و لا به لای برنج قرار می دهیم. حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا غذا بخار کند سپس نصف لیوان آب و روغن به برنج می دهیم.

در ادامه حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم تا بخار قابلمه خارج نشود و برنج به خوبی دم بکشد. در مرحله بعد ماهی ها را پس از تمیز کردن و خرد کردن با مقداری ادویه ماهی ، زردچوبه ، نمک و آب ۲ لیمو ترش طعم دار می کنیم.

سپس روی ظرف ماهی ها یک سلفون می کشیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شوند. پس از گذشت این زمان ماهی ها را در روغن سرخ می کنیم و پس از دم کشیدن برنج با سبزی پلو سرو می کنیم.

نکات تهیه سبزی پلو

سبزی پلویی

سبزی پلویی از تره ، جعفری ، گشنیز و شوید تشکیل می شود. البته توجه داشته باشید که در برخی مناطق از سبزی های معطر کوهی مانند تره کوهی هم برای تهیه سبزی پلو استفاده می شود که باعث طعم بهتر این غذا می شود.

طرز تهیه مربای هویج

طرز تهیه مربای هویج

مربای هویج , مربا هویج , طرز تهیه مربای هویج , دستور پخت مربای هویج , lvfhd i d

مربای هویج یکی از پر مصرف ترین و محبوب ترین صبحانه های ایرانی است. امروزه با اینکه تقریبا از تمام میوه ها مربا تهیه می شود و تنوع مرباها خیلی بالا رفته است ولی مرباهایی مثل مربا هویج هنوز جایگاه ویژه و محبوب خود را از دست نداده اند. در این آموزش کامل ترین دستور طرز تهیه مربا هویج را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید مقداری مربای هویج به صورت آزمایشی تهیه کنید. با دستور و طرز تهیه مربای هویج در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم مربای هویج
هویج۵۰۰ گرم
شکر۵۰۰ گرم
گلاب۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
آب۲ لیوان
زعفرانمقدار کمی
هلمقدار کمی

دستور طرز تهیه

ابتدا پوست هویج ها را می گیریم و آنها را در یک قابلمه مناسب رنده می کنیم. با توجه به سلیقه خود می توانید از رنده ریز یا درشت برای رنده کردن هویج ها استفاده نمایید.پس از اینکه هویج را رنده کردیم ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

اجازه می دهیم رنگ هویج های رنده شده کمی تغییر کند و بافت شان نرم شود ، سپس در ادامه شکر را به همراه ۲ لیوان آب ، گلاب ، زعفران ، آبلیمو و هل به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا شکر کاملا در آب حل شود.

و باقی مواد هم با هویج های رنده شده کاملا مخلوط شوند. یک شعله پخش کن زیر قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم مربا با حرارت بسیار ملایم جا بیفتد. حدودا ۲ تا ۳ ساعت زمان نیاز است تا مربای هویج ما آماده شود.

برای اینکه متوجه شویم مربا کاملا جا افتاده است با یک قاشق کمی از شربت مربا را از داخل قابلمه بر می داریم و اجازه می دهیم سرد شود. اگر شربت غلظت داشت و به راحتی از قاشق نریخت مربا آماده است ولی اگر مانند آب براحتی از قاشق ریخت مربا باید روی حرارت بماند تا غلظتش بیشتر شود.

پس از اینکه مربا آماده شد آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا در دمای محیط خنک شود. در صورت تمایل در این مرحله می توانیم مقداری خلال بادام یا خلال پسته به آن اضافه کنیم. در پایان مربا را داخل شیشه می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

نکات تهیه مربای هویج

علت کپک زدن

اگر مربا را زود از روی حرارت بر داریم به طوری که هویج آن کاملا نپخته باشد و شربت آن هم به غلظت کافی نرسیده باشد ممکن است خیلی زود مربای ما کپک بزند. دلیل دیگری که می تواند باعث کپک زدن مربا هویج شود اینست که شکر مربا به اندازه کافی نباشد.

علت شکرک زدن

مهم ترین دلیل شکرک زدن مربای هویج این است که بیش از حد بجوشد و دیر از روی حرارت برداشته شود. دلایل دیگری هم هستند که باعث ایجاد شکرک در مربا شوند ، یکی دیگر از این دلایل این است که شکر مربا کم باشد.

برای رفع شکرک موجود در مربا ، آن را در یک قابلمه مناسب می ریزیم ، سپس مقداری آب جوش و آبلیمو به آن اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا چند قُل بزند سپس از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم در دمای محیط خنک شود.