وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه مربای توت فرنگی

طرز تهیه مربای توت فرنگی

مربای توت فرنگی , مربا توت فرنگی , طرز تهیه مربای توت فرنگی , دستور پخت مربای توت فرنگی

مربای توت فرنگی یک از مرباهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است. جالب است بدانید که مربا توت فرنگی به خاطر ظاهر جذابش می توانید باعث شود که اشتهای شما باز شود. در این آموزش کامل ترین دستور طرز تهیه مربای توت فرنگی را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید مقداری مربای توت فرنگی به صورت آزمایشی تهیه کنید. با دستور و طرز تهیه مربای توت فرنگی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم مربای توت فرنگی
توت فرنگی۵۰۰ گرم
شکر۵۰۰ گرم
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری

دستور طرز تهیه

ابتدا توت فرنگی ها را با دقت تمیز می کنیم ، سپس آنها را می شوییم و با کارد از وسط نصف می کنیم. یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و توت فرنگی ها را داخل قابلمه می ریزیم. در مرحله بعد شکر را لا به لای توت فرنگی ها می پاشیم.

و توت فرنگی ها را زیر و رو می کنیم تا شکر به تمام نقاط توت فرنگی ها نفوذ کند. قابلمه را به مدت ۱۲ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا توت فرنگی ها آب بیندازند. پس از گذشت این زمان قابلمه را از یخچال خارج می کنیم و روی حرارت متعادل قرار می دهیم تا آب موجود در قابلمه به جوش بیاید.

در این مرحله روی مربا کمی کف می کند که می توانیم در چند مرحله با کف گیر ، کف های موجود روی توت فرنگی ها را بگیریم. پس از اینکه شربت موجود در مربا غلظت کافی را به دست آورد ، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

در این مرحله آبلیمو را به مربا اضافه می کنیم و به خوبی با مربا مخلوط می کنیم ، آبلیمو باعث می شود که مربای ما شکرک نزد. ضمنا به این نکته توجه داشته باشید که اگر آبلیمو را زودتر اضافه کینم باعث تیره شدن رنگ مربا می شود.

نکته دیگر جهت جلوگیری از تیره شدن رنگ مربا این است که در زمان پخت مربا به هیچ وجه درب قابلمه را نگذاریم. در پایان اجازه می دهیم مربا در دمای محیط کمی خنک شود سپس درون شیشه می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

نکات تهیه مربای توت فرنگی

علت کپک زدن

اگر مربا را زود از روی حرارت بر داریم به طوری که توت فرنگی ها کاملا نپخته باشد و شربت آن هم به غلظت کافی نرسیده باشد ممکن است خیلی زود مربای ما کپک بزند. دلیل دیگری که می تواند باعث کپک زدن مربا توت فرنگی شود اینست که شکر مربا به اندازه کافی نباشد.

علت شکرک زدن

مهم ترین دلیل شکرک زدن مربای توت فرنگی این است که بیش از حد بجوشد و دیر از روی حرارت برداشته شود. دلایل دیگری هم هستند که باعث ایجاد شکرک در مربا شوند ، یکی دیگر از این دلایل این است که شکر مربا کم باشد.

برای رفع شکرک موجود در مربا ، آن را در یک قابلمه مناسب می ریزیم ، سپس مقداری آب جوش و آبلیمو به آن اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا چند قُل بزند سپس از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم در دمای محیط خنک شود.

طرز تهیه فالوده

طرز تهیه فالوده

فالوده , طرز تهیه فالوده , دستور فالوده

فالوده یکی از دسرهای سنتی و قدیمی ایرانی محسوب می شود که طرفداران بسیار دارد. این دسر خوشمزه به صورت تنها یا با بستنی سنتی سرو می شود. معروف ترین نوع فالوده متعلق به شهر شیراز است که با نام فالوده شیرازی شناخته می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر فالوده تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه فالوده در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم فالوده
نشاسته۳۰۰ گرم
آب۴ لیوان
شکر۱ لیوان
گلاب¼ لیوان
لیمو ترش۱ عدد
شربت آلبالوبرای تزیین

دستور طرز تهیه

برای تهیه شربت فالوده ابتدا ۲ لیوان آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر کاملا داخل آب حل شود. پس از اینکه شربت کاملا غلیظ شد ، گلاب را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کمی روی حرارت بماند.

پس از اضافه کردن شربت اجازه می دهیم شربت چند جوش بزند سپس از روی حرارت بر می داریم. شربت را در دمای محیط قرار می دهیم تا سرد شود سپس درون یک کاسه می ریزیم و در فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند.

پس از اینکه شربت به طور کامل یخ زد آن را از فریزر خارج می کنیم و در مخلوط کن می ریزیم تا کاملا پودر شود. یخ پودر شده را مجددا در کاسه ای می ریزیم و در فریزر قرار می دهیم تا حالتش را از دست ندهد و به صورت پودر باقی بماند.

پس از اینکه پودر یخ آماده شد به سراغ تهیه رشته های فالوده می رویم. نشاسته را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا آب موجود در قابلمه تبخیر شود و نشاسته غلیظ و کشدار شود.

پس از اینکه نشاسته غلیظ و کشدار شد آنرا درون یک آبکش با سوراخ های ریز می ریزیم و با فشار نشاسته را از سوراخ های آبکش رد می کنیم تا به صورت رشته های نازک از آبکش خارج شود. هر چه سوراخ های آبکش کوچکتر باشد فالوده زیباتری در پایان کار خواهیم داشت.

یک ظرف حاوی آب و یخ فراوان زیر رشته های فالوده قرار می دهیم تا بعد از خارج شدن از آبکش داخل آب یخ ریخته شوند. ضمنا با دست رشته ها را در آب یخ زیر و رو می کنیم تا در اثر سرمای آب یخ حالت بگیرند و سفت شوند.

یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم و یخ پودر شده را داخلش می ریزیم . در ادامه رشته ها را از داخل آب یخ خارج می کنیم و در ظرف یخ پودر شده می ریزیم. یخ پودر شده را با رشته های فالوده مخلوط می کنیم تا کل نقاط شان را در بر بگیرد.

در این مرحله پس از کشیدن فالوده در ظرف مناسب ، آب لیمو ترش را به فالوده اضافه می کنیم و سرو می کنیم. توجه داشته باشید که می توانید از طعم های متفاوتی مثل شربت آلبالو برای خوشمزه تر کردن فالوده خود استفاده کنید.

خمی که ابروی شوخ تو در کمان انداخت

خمی که ابروی شوخ تو در کمان انداخت

معنی و تفسیر فال حافظ خمی که ابروی شوخ تو در کمان انداخت

فال حافظ

خمی که ابروی شوخ تو در کمان انداخت

به قصد جان من زار ناتوان انداخت

نبود نقش دو عالم که رنگ الفت بود

زمانه طرح محبت نه این زمان انداخت

به یک کرشمه که نرگس به خودفروشی کرد

فریب چشم تو صد فتنه در جهان انداخت

شراب خورده و خوی کرده می‌روی به چمن

که آب روی تو آتش در ارغوان انداخت

به بزمگاه چمن دوش مست بگذشتم

چو از دهان توام غنچه در گمان انداخت

بنفشه طره مفتول خود گره می‌زد

صبا حکایت زلف تو در میان انداخت

ز شرم آن که به روی تو نسبتش کردم

سمن به دست صبا خاک در دهان انداخت

من از ورع می و مطرب ندیدمی زین پیش

هوای مغبچگانم در این و آن انداخت

کنون به آب می لعل خرقه می‌شویم

نصیبه ازل از خود نمی‌توان انداخت

مگر گشایش حافظ در این خرابی بود

که بخشش ازلش در می مغان انداخت

جهان به کام من اکنون شود که دور زمان

مرا به بندگی خواجه جهان انداخت

معنی فال

از حسودی کردن و انسان های حسود دوری کنید که ممکن است برایتان مشکلاتی به وجود آورند. با امید بیشتری به آینده و زندگی فکر کنید و گرفتار زیبایی های زودگذر نشوید. مشکلاتی را که به وجود آورده اید بپذیرید و با تحمل و صبر حل شان کنید. آینده ای درخشان در انتظارتان است ، خدا را فراموش نکنید و در هر حال از او کمک بخواهید.

طرز تهیه قارچ کبابی

طرز تهیه قارچ کبابی

قارچ کبابی , کباب قارچ , طرز تهیه قارچ کبابی , دستور پخت قارچ کبابی , rhv fhfd

قارچ کبابی یکی از پیش غذاهای خوشمزه و سالم است که اخیرا به دلیل فراگیر شدن مصرف قارچ ، محبوبیت زیادی پیدا کرده است. برای تهیه این پیش غذای خوشمزه کافیست قارچ ها را طعم دار نموده ، سپس به صورتی کبابی طبخ کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر قارچ کبابی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه قارچ کبابی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم قارچ کبابی
قارچ۸ عدد
لیمو ترش۲ عدد
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاهبه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

برای تهیه قارچ کبابی بهتر است از قارچ های یک اندازه و با کیفیت استفاده کنید. این کار باعث می شود علاوه بر کیفیت کباب ، ظاهر قارچ کباب شما نیز بهتر و زیباتر باشد. ابتدا قارچ ها را به خوبی تمیز می کنیم و می شوییم.

در ادامه قارچ ها را با یک دستمال تمیز خشک می کنیم و با کارد از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و قارچ ها را داخل کاسه می ریزیم. آب لیمو ترش ها را می گیریم و به قارچ ها اضافه می کنیم.

در ادامه روغن زیتون را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قارچ ها اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. پس از اینکه قارچ ها را با مواد خوب مخلوط کردیم یک سلفون روی درب کاسه می کشیم و آنرا در یخچال می گذاریم.

قارچ ها برای اینکه طعم بگیرند حداقل یک ساعت باید داخل یخچال باشند. پس از گذشت این مدت قارچ ها را از یخچال خارج می کنیم و سیخ می کنیم. قارچ ها را می توانیم روی شعله اجاق گاز یا ذغال کباب کنیم. از قارچ کباب به عنوان یک شام سبک هم می توانیم استفاده کنیم.

گفتم ای سلطان خوبان رحم کن بر این غریب

گفتم ای سلطان خوبان رحم کن بر این غریب

معنی و تفسیر فال حافظ گفتم ای سلطان خوبان رحم کن بر این غریب

فال حافظ

گفتم ای سلطان خوبان رحم کن بر این غریب

گفت در دنبال دل ره گم کند مسکین غریب

گفتمش مگذر زمانی گفت معذورم بدار

خانه پروردی چه تاب آرد غم چندین غریب

خفته بر سنجاب شاهی نازنینی را چه غم

گر ز خار و خاره سازد بستر و بالین غریب

ای که در زنجیر زلفت جای چندین آشناست

خوش فتاد آن خال مشکین بر رخ رنگین غریب

می‌نماید عکس می در رنگ روی مه وشت

همچو برگ ارغوان بر صفحه نسرین غریب

بس غریب افتاده است آن مور خط گرد رخت

گر چه نبود در نگارستان خط مشکین غریب

گفتم ای شام غریبان طره شبرنگ تو

در سحرگاهان حذر کن چون بنالد این غریب

گفت حافظ آشنایان در مقام حیرتند

دور نبود گر نشیند خسته و مسکین غریب

معنی فال

اکنون شما به موفقیت و سعادت رسیده اید و این تمام ماجرا نیست ، زیرا خداوند هنوز هم به شما لطف می کند و موفقیت های بیشتری در آینده کسب خواهید کرد. توجه داشته باشید که کسی که در راه موفقیت به شما کمک می کند خدای متعادل است و نباید در این راه به خود مغرور شوید. در این زمان مسافرت برای شما شانس های جدید می آورد.