وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

جان بی جمال جانان میل جهان ندارد

جان بی جمال جانان میل جهان ندارد

معنی و تفسیر و تعبیر فال حافظ از شعر جان بی جمال جانان میل جهان ندارد

فال حافظ

جان بی جمال جانان میل جهان ندارد

هر کس که این ندارد حقا که آن ندارد

با هیچ کس نشانی زان دلستان ندیدم

یا من خبر ندارم یا او نشان ندارد

هر شبنمی در این ره صد بحر آتشین است

دردا که این معما شرح و بیان ندارد

سرمنزل فراغت نتوان ز دست دادن

ای ساروان فروکش کاین ره کران ندارد

چنگ خمیده قامت می‌خواندت به عشرت

بشنو که پند پیران هیچت زیان ندارد

ای دل طریق رندی از محتسب بیاموز

مست است و در حق او کس این گمان ندارد

احوال گنج قارون کایام داد بر باد

در گوش دل فروخوان تا زر نهان ندارد

گر خود رقیب شمع است اسرار از او بپوشان

کان شوخ سربریده بند زبان ندارد

کس در جهان ندارد یک بنده همچو حافظ

زیرا که چون تو شاهی کس در جهان ندارد

معنی فال

تعبیر اول

زندگی اگر بدون عشق باشد تنها زنده ماندن است و زندگی کردن نیست. از نیکی های دنیا لذت ببرید و به نصیحت ها افراد دنیا دیده و با تجربه گوش فرا دهید که برای شما بسیار سودمند هستند. هر چقدر هم دنبال مال اندوزی باشی ، مال دنیا بی وفاست و در آخر متوجه خواهید شد که زندگی کردن را با جمع کردن مال به پایان رسانده اید. پس از خوب زندگی کردن غافل نشوید.

تعبیر دوم

در شرایط سخت زندگی به هیچ وجه نا امید نشوید که این بدترین و مضر ترین انتخاب ممکن است. زندگی روزهای خوب و بد زیادی دارد و نمی توانید از این روزها فرار کنید. از رحمت خداوند متعال نا امید نشوید که خداوند در همه حال همراه و یاور شماست. اگر هوشیار باشید می توانید مال از دست رفته خود را مجددا به دست آورید. مراقب صحبت کردن با دیگران باشید و رازهای خود را برملا نکنید.

دستور پخت و طرز تهیه پیاز سوخاری

پیاز سوخاری , طرز تهیه پیاز سوخاری , دستور پخت پیاز سوخاری , dhc s ohvd


مواد لازم پیاز سوخاری

پیاز سفید بزرگ    ۱ عدد

سرکه سفید    ۱ قاشق غذاخوری

آرد گندم    ۱ لیوان

شیر    ۱ لیوان

ماست    نصف لیوان

پودر سیر    ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه    به اندازه کافی

نمک    به اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه پیاز سوخاری

ابتدا پیاز را پوست می گیریم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم. ضخامت حلقه های پیاز بهتر است حدود ۱ سانتی متر باشد. پس از اینکه حلقه های پیاز را با دقت از هم جدا کردیم در یک کاسه مناسب شیر را با سرکه سفید مخلوط می کنیم.

حدود ۵ دقیقه صبر می کنیم ، سپس ماست را به مخلوط شیر و سرکه سفید اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مایع سوخاری یکدست شود. در کاسه ای دیگر آرد را به همراه پودر سیر ، نمک و فلفل سیاه مخلوط می کنیم.

یک ظرف مناسب مانند شیر داغ کن روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن درون آن می ریزیم. مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که پیازهای سوخاری در روغن شناور باشند تا تمام نقاط شان به صورت یکدست سرخ شود.

حالا حلقه های پیاز را در مخلوط ماست بزنید و پس از آن در مخلوط آرد بغلتانید تا تمام نقاط آنها را آرد فرا بگیرد. این مرحله را باید دو مرتبه انجام بدهیم. پس از اینکه مجددا پیازها را در ماست زدیم و در آرد غلتاندیم آنها را روی یک سینی می چینیم.

صبر می کنیم تا روغن داغ شود سپس چند پیاز حلقه ای را درون روغن می اندازیم تا سرخ شوند. باید به صورتی پیاز ها را در روغن بیندازیم که به هم نچسبند و کمی فاصله داشته باشند. پس از اینکه پیاز های سوخاری آماده شد روغن اضافه شان را با توری یا دستمال حوله ای می گیریم.

در پایان پیاز های سوخاری را به دلخواه با سس کچاپ یا سس مایونز سرو می کنیم. از پیاز سوخاری به همراه سیب زمینی سرخ کرده برای دورچین و تزیین غذاهای فست فودی مانند همبرگر ، چیزبرگر و … هم می توانید استفاده کنید.

طرز تهیه سالاد هویج

طرز تهیه سالاد هویج

سالاد هویج , طرز تهیه سالاد هویج , دستور سالاد هویج , shghn i d

سالاد هویج یک سالاد جدید و بسیار خوشمزه است که می تواند جایگزین سالادهایی مثل سالاد فصل و سالاد شیرازی و همچنین باعث تنوع در میز غذای شما شود. سالاد هویج را می توانید با مواد متنوعی مثل کشمش ، انار و … تهیه کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سالاد هویج تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سالاد هویج در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم سالاد هویج
هویج۴ عدد
سس مایونزنصف لیوان
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
کشمشنصف لیوان
فلفل سیاهبه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی

دستور طرز تهیه

ابتدا سس سالاد را تهیه می کنیم. برای این منظور سس مایونز را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم ، سپس آبلیمو را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به سس مایونز اضافه می کنیم. مواد سس را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

برای تهیه سالاد ، هویج ها را پس از شستشو رنده می کنیم. اگر با رنده متوسط هویج ها را رنده کنیم سالاد ما ظاهر زیباتری خواهد داشت. در مرحله بعد هویج ها را داخل ظرف سالادخوری می ریزیم و کشمش را اضافه می کنیم.

هویج و کشمش را به خوبی مخلوط می کنیم و در ادامه سس را به سالاد اضافه می کنیم. سالاد را کاملا زیر و رو می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد. در پایان سالاد را برای مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود ، سپس سرو می کنیم.

طرز تهیه خورش کنگر

طرز تهیه خورش کنگر

خورش کنگر , خورشت کنگر , طرز تهیه خورش کنگر , دستور پخت خورش کنگر , o va k v

خورش کنگر یکی از خورش های سنتی و بسیار پر فایده ایرانی است. این خورش خوشمزه را در زمانی هایی که فصل کنگر است می توانید تهیه نمایید. با یک جستجوی ساده در اینترنت متوجه خواهید شد که کنگر چه خواص بی نظیری دارد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورش کنگر تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش کنگر در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم خورش کنگر
گوشت خورشتی۳۰۰ گرم
کنگر۶۰۰ گرم
نعناع و جعفری۱۵۰ گرم
لیمو عمانی۲ عدد
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
زردچوبهبه اندازه کافی
فلفل سیاهبه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا پیاز را خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم. پس از اینکه پیاز سبک شد قطعات گوشت خورشتی را به همراه مقداری زردچوبه اضافه میکنیم و تفت دادن پیاز و گوشت را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

در مرحله بعد چند لیوان آب به مخلوط گوشت و پیاز اضافه می کنیم و پس از بستن درب قابلمه اجازه می دهیم با حرارت متوسط گوشت کاملا بپزد. در همین حین کنگرها را با دقت تمیز می کنیم و پس از شستشو خرد می کنیم.

در ادامه نعناع و جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم. در مرحله بعد کنگر را به همراه جعفری و نعناع برای چند دقیقه در مقداری روغن تفت می دهیم سپس زمانی که گوشت نیمپز شد سبزیجات تفت داده شده را به قابلمه اضافه می کنیم.

لیمو عمانی ها را یک ساعت زودتر با چنگال سوراخ می کنیم و در یک لیوان آب قرار می دهیم تا خورش را تلخ نکنند. در مرحله بعد لیمو عمانی را به همراه رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد.

حدود ۳ ساعت برای جا افتادن خورش زمان نیاز است. در پایان پس از اینکه خورش روغن انداخت و به خوبی جا افتاد آنرا به همراه برنج سرو می کنیم. این خورش طعمی مانند خورش کرفس دارد و مانند خورش کرفس فواید بسیاری برای بدن دارد.

طرز تهیه سالاد قارچ

طرز تهیه سالاد قارچ

سالاد قارچ , طرز تهیه سالاد قارچ , دستور سالاد قارچ , shghn rhv

سالاد قارچ یکی از سالاد های نوین و خوشمزه ایرانی است. سالاد قارچ را علاوه بر اینکه می توانید مانند دیگر سالادهای ایرانی مثل سالاد فصل یا سالاد شیرازی در کنار غذا سرو کنید ، می توانید آنرا مانند سالاد الویه به عنوان یک غذای اصلی هم سرو کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سالاد قارچ تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سالاد قارچ در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم سالاد قارچ
قارچ۸ عدد
سیب زمینی آب پز۲ عدد
خیار شور۴ عدد
کره۵۰ گرم
لیمو ترش۱ عدد
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاهبه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی

دستور طرز تهیه

ابتدا قارچ ها را به خوبی می شوییم تا کاملا تمیز و سفید شوند. سپس به صورت ورقه ای خرد می کنیم. در ادامه کره را در یک تابه مناسب می ریزیم و با حرارت کم اجازه می دهیم ذوب شود سپس قارچ های ورقه شده را درون کره می ریزیم.

تفت دادن قارچ ها را تا جایی ادامه می دهیم که آب قارچ ها تبخیر شود ، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. یک ظرف سالاد خوری مناسب انتخاب می کنیم و خیار شور را به صورت مکعبی کوچک درونش خرد می کنیم.

در ادامه سیب زمینی را هم به همین ترتیب به صورت مکعبی خرد می کنیم و داخل ظرف سالادخوری می ریزیم. در مرحله بعد قارچ ها را نیز به سالاد اضافه می کنیم. برای تهیه سس سالاد قارچ ، سس مایونز را در یک ظرف کوچک می ریزیم.

در ادامه آب لیمو را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و روغن زیتون به سس مایونز اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در پایان سس را روی مواد داخل ظرف سالادخوری می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم.

برای تزیین سالاد می توانیم از سبزیجات معطر مانند جعفری و ریحان استفاده کنیم. در صورت تمایل می توانید یک سینه مرغ آبپز هم به صورت ریش ریش خرد کنید و به سالاد اضافه کنید. در پایان سالاد را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس سرو می کنیم.