وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه شربت لیموناد

طرز تهیه شربت لیموناد

لیموناد , شربت لیموناد , طرز تهیه شربت لیموناد , دستور شربت لیموناد , avfj gdl khn

لیموناد یا شربت لیموناد یکی از محبوب ترین شربت ها در فصل تابستان است. این شربت پرطرفدار علاوه بر اینکه برای رفع تشنگی بسیار مناسب است ، طعم بسیار خوبی نیز دارد. شربت لیموناد را با طعم های مختلفی مانند نعناع ، ساده و … تهیه می کنند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر شربت لیموناد تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه شربت لیموناد در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم شربت لیموناد
آب ولرم۱ لیوان
آب سرد۳ لیوان
شکر½ لیوان
لیموی تازه۴ عدد
یخبه اندازه کافی

دستور طرز تهیه

ابتدا آب ولرم را به همراه شکر در یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. شکر را به خوبی هم می زنیم تا کاملا درون آب حل شود ، پس از اینکه شربت غلظت کافی را به دست آورد ، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

در این مرحله آب لیمو ها را می گیریم و به شربت اضافه می کنیم. شربت را به همراه آب لیمو کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شود. در ادامه شربت را درون یک پارچ مناسب می ریزیم و ۳ تا ۴ لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم.

با یک قاشق بلند شربت را کاملا مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس در لیوان می ریزیم و به همراه یخ سرو می کنیم. شربتی که ما تهیه کردیم ساده ترین نوع لیموناد است. در صورت تمایل می توانید به شربت خود نعناع یا زعفران هم اضافه کنید.

سر ارادت ما و آستان حضرت دوست

سر ارادت ما و آستان حضرت دوست

معنی و تفسیر و تعبیر فال حافظ از شعر سر ارادت ما و آستان حضرت دوست

فال حافظ

سر ارادت ما و آستان حضرت دوست

که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست

نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر

نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست

صبا ز حال دل تنگ ما چه شرح دهد

که چون شکنج ورق‌های غنچه تو بر توست

نه من سبوکش این دیر رندسوزم و بس

بسا سرا که در این کارخانه سنگ و سبوست

مگر تو شانه زدی زلف عنبرافشان را

که باد غالیه سا گشت و خاک عنبربوست

نثار روی تو هر برگ گل که در چمن است

فدای قد تو هر سروبن که بر لب جوست

زبان ناطقه در وصف شوق نالان است

چه جای کلک بریده زبان بیهده گوست

رخ تو در دلم آمد مراد خواهم یافت

چرا که حال نکو در قفای فال نکوست

نه این زمان دل حافظ در آتش هوس است

که داغدار ازل همچو لاله خودروست

معنی فال

شما خواستار موفقیت و محبوبیت در میان مردم هستید و این خواسته میسر نمی شود مگر اینکه در دوستی های خود ثابت قدم باشید. موفقیت شما در دوستی خالصانه و عاری از هر ناپاکی میسر می شود. در هیچ حالتی خداوند متعال را فراموش نکنید و بی وفایی در رفاقت و دوستی را کنار بگذارید تا انشاءالله به موفقیت برسید.

غزل تصادفی

طرز تهیه آلبالو پلو

طرز تهیه آلبالو پلو

آلبالو پلو , طرز تهیه آلبالو پلو , دستور پخت آلبالو پلو , Hgfhg g

آلبالو پلو یکی از غذاهای پلویی ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد. آلبالو پلو یکی از معروف ترین غذاهای شهر شیراز است که با شروع فصل تابستان و آمدن آلبالو به بازار تهیه می شود. آلبالو پلو را می توان با توجه به ذائقه خود با گوشت چرخ کرده قلقلی یا گوشت مرغ تهیه کرد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر آلبالو پلو تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه آلبالو پلو در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم آلبالو پلو
آلبالو۵۰۰ گرم
برنج۴ پیمانه
شکر۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
روغنبه اندازه کافی
فلفل سیاهبه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا هسته آلبالوها را با دقت خارج می کنیم ، سپس داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه شکر را روی آلبالوها می ریزیم و اجازه می دهیم حدود ۱۰ دقیقه با هم بجوشند. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

در مرحله بعد آلبالوها را از یک صافی رد می کنیم تا شربت آن از آلبالوها جدا شود. پس از اینکار شربت آلبالو را مجددا روی حرارت قرار می دهیم تا کمی غلیظ تر شود. پس از اینکه شربت غلیظ تر شد آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

در مرحله بعد پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از گرفتن آبش به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه به مخلوط گوشت و پیاز می زنیم و پس از ورز دادن مواد ، آنرا مانند کوفته قلقلی به صورت ریز شکل می دهیم.

یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن درونش می ریزیم. پس از اینکه روغن داغ شد کوفته های قلقلی را در آن سرخ می کنیم. پس از اینکه تمام کوفته های قلقلی را سرخ کردیم آنها را کنار می گذاریم و به سراغ آماده کردن برنج می رویم.

برنج را نسبت به نوع آن از قبل به مدت حدودا ۳۰ دقیقه در آب می خیسانیم. سپس در یک قابلمه چند لیوان آب به همراه مقداری نمک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. برنج را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب به جوش بیاید.

زمانی که اطراف برنج نرم و مغز آن سفت بود قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و برنج را با آب ولرم آبکشی می کنیم. درون قابلمه ای که برای تهیه آلبالو پلو آماده کرده ایم کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

سپس مقداری نان لواش به عنوان ته دیگ در ته قابلمه قرار می دهیم. کمی برنج داخل قابلمه می ریزیم و در ادامه مقداری کوفته قلقلی و آلبالو روی برنج اضافه می کنیم. در ادامه کمی برنج اضافه می کنیم و به همین ترتیب تمام مواد را داخل قابلمه می ریزیم.

حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا داخل قابلمه بخار ایجاد شود سپس نصف لیوان شربت آلبالو به برنج می دهیم. ۱ قاشق غذاخوری روغن به برنج می دهیم و یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم تا آلبالو پلو دم بکشد.

پس از اینکار حرارت زیر قابلمه را کمی می کنیم تا آلبالو پلو به آرامی دم بکشد و آماده شود. برای تزیین آلبالو پلو می توانیم از گوشت های قلقلی ، آلبالو و برنج زعفرانی استفاده کنیم. در صورت تمایل می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید.

طرز تهیه املت

طرز تهیه املت

املت گوجه فرنگی , طرز تهیه املت گوجه فرنگی , دستور پخت املت گوجه فرنگی , hlgj tvk d

املت گوجه فرنگی یکی غذاهای ایرانی است که به خاطر محبوبیتش یکی از پر مصرف ترین غذاهای فوری می باشد. شاید در مواقعی وقت و حوصله زیادی برای تهیه غذا نداشته باشید ، در این مواقع می توانید یک املت خوشمزه و قهوه خانه ای در منزل تهیه نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر املت گوجه فرنگی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه املت گوجه فرنگی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم املت گوجه فرنگی
گوجه فرنگی۸ عدد
تخم مرغ۴ عدد
پیاز۱ عدد
فلفل سیاهبه اندازه کافی
روغن مایعبه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و در یک تابه مناسب می ریزیم. مقداری روغن مایع داخل تابه می ریزیم و تابه را روی حرارت قرار می دهیم. پیاز را تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود ، سپس گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم.

و به تابه اضافه می کنیم. درب تابه را می گذاریم تا درون تابه بخار ایجاد شود و گوجه فرنگی ها سریعا نرم و پخته شوند. در این مرحله در صورت تمایل می توانیم کمی زردچوبه هم به مواد املت بزنیم. پس از اینکه آب گوجه فرنگی ها تبخیر شد.

حرارت زیر تابه را کم می کنیم تا گوجه فرنگی ها کمی سرخ شوند. اینکار باعث می شود طعم بهتری داشته باشیم. در همین حین تخم مرغ ها را داخل یک کاسه می شکنیم و خوب مخلوط می کنیم. در ادامه کمی فلفل سیاه و نمک به تخم مرغ ها می زنیم.

پس از اینکه ادویه ها را با تخم مرغ مخلوط کردیم حرارت زیر تابه را کمی زیاد می کنیم و تخم مرغ را به املت اضافه می کنیم. مخلوط کردن مواد املت را ادامه می دهیم تا املت کاملا بپزد. در پایان املت را به صورت داغ با نان بربری یا نان سنگک سرو می کنیم.

نکات تهیه املت

پیاز در املت

اضافه کردن پیاز در املت به صورت دلخواه است ، اما توصیه می کنیم اگر طعم بهتری می خواهید به املت خود پیاز اضافه کنید. توجه داشته باشید که در املت های قهوه خانه ای فقط از گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی و تخم مرغ استفاده می شود و پیاز به ندرت استفاده می شود.

طرز تهیه حریره بادام

طرز تهیه حریره بادام

حریره بادام نوزاد , طرز تهیه حریره بادام , دستور پخت حریره بادام , pvdvi fhnhl

حریره بادام یکی از مقوی ترین غذاهای کمکی برای نوزادن و کودکان است. متخصصین تغذیه بر این باور هستند که حریره بادام می تواند علاوه بر کودکان برای افراد مسن هم مفید است زیرا این غذا بسیار زود هضم است و میتواند برای رشد استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان و نرمی استخوان مفید باشد. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید مقدار کمی حریره بادام تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه حریره بادام در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم حریره بادام
بادام۳ عدد
آرد برنج۱ قاشق سوپخوری
شیر½ لیوان
شکر۱ قاشق چایخوری
آببه اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

بادام ها را به همراه نصف لیوان آب در یک کاسه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. پس از اینکه آب جوش آمد ۳۰ ثانیه صبر می کنیم و کاسه را از روی حرارت بر می داریم. در این مرحله بادام ها را با آب سرد آبکشی می کنیم.

در ادامه پوست بادام ها را جدا می کنیم و به همراه شکر و ۶ قاشق غذاخوری آب داخل مخلوط کن می ریزیم. مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند و مایعی شبیه به شیر به دست بیاید. حالا این مخلوط را داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم.

و روی حرارت قرار می دهیم. در این مرحله حدود ۱۵ دقیقه مخلوط بادام ، شیر و آب را روی حرارت هم می زنیم. در همین حین آرد برنج را در شیر حل می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. مواد را باید اینقدر هم بزنیم تا غلظتش شبیه به ماست شود.

در این مرحله قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم حریره بادام کمی سرد شود ، سپس سرو می کنیم. در صورتی که تمام حریره بادام مصرف نشد و مقداری از آن باقی ماند می توانیم تا دو روز آنرا در یخچال نگهداری کنیم.