وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

خواص و مضرات گریپ فروت

خواص و مضرات گریپ فروت

خواص و مضرات گریپ فروت , عوارض و زیان های گریپ فروت , فواید و خاصیت های گریپ فروت , o hw vd tv j

خواص و مضرات گریپ فروت

گریپ فروت میوه ای می‌ باشد که از تیره مرکبات است و از پیوند پرتقال و دارابی حاصل شده است. این میوه مانند سایر مرکبات سرشار از ویتامین سی می باشد که در فصل پاییز زمستان می‌‌ توان از خواص آن برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا استفاده کرد.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات گریپ فروت را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص گریپ فروت و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فواید و خاصیت های گریپ فروت

پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا

از گریپ فروت به‌‌ عنوان یک ماده گیاهی برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا استفاده می شود. در گریپ فروت آنتی‌ اکسیدان‌ هایی وجود دارد که دارای خواص ضد ویروسی، ضد قارچی و ضد باکتریایی هستند که می‌ تواند از بروز بیماری‌ های سرماخوردگی و آنفلوانزا پیشگیری کند. همچنین دارای خاصیت ضد سرطان و ضد التهاب است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

درمان یبوست

گریپ فروت دارای فیبر بسیار می باشد که فیبر برای درمان یبوست یک گزینه بسیار عالی است. زیرا فیبر آب‌ های روده را به خود جذب می‌ کند و باعث تحریک روده شده و حرکات روده را افزایش می‌ دهد و عمل دفع را بهبود می‌ بخشد.

کاهش وزن و لاغری

از گریپ فروت همیشه به‌‌ عنوان یک چربی سوز بسیار قوی و مهارکننده اشتها یاد می شود. استشمام بوی گریپ‌ فروت می‌ تواند احساس گرسنگی را به میزان قابل‌ توجهی کاهش دهد و به همین دلیل می‌ تواند برای افرادی که به دنبال لاغری و کاهش وزن هستند بسیار عالی باشد.

همچنین در گریپ فروت فیبر بسیار وجود دارد که همین امر می‌ تواند حجم معده را پر کرده و گرسنگی را کاهش دهد و به شما احساس سیری بدهد همچنین از ریزه خواری هایی که در روز انجام می‌ دهید جلوگیری کند.

گریپ فروت می‌ تواند هورمونی که عمل گوارش را تنظیم می‌کند تحریک کند و ترشح آن را افزایش دهد. بهترین زمان برای مصرف گریپ فروت برای این‌ که بخواهید لاغر شوید نیم تا قبل از هر وعده غذایی می باشد.

مناسب برای کودکان

گریپ فروت سرشار از ویتامین C می باشد که کودک شما را در برابر عفونت ها ایمن می کند. گریپ فروت غنی از فیبر است و از یبوست و سوء هاضمه در نوزادان و کودکان پیشگیری می کند. گریپ فروت منبع عالی ویتامین A است که برای رشد نوزاد و کودک شما مناسب می باشد.

درمان زخم معده

مصرف 10 تا 20 قطره آب گریپ فروت قبل از هر سه وعده غذایی می تواند برای درمان نفخ، ناراحتی معده و زخم معده مفید باشد.

سلامت کلیه ها

استفاده از گریپ‌ فروت می‌ تواند شما را از ابتلا به سنگ کلیه دور نگه دارد و احتمال ابتلا به آن را کاهش دهد. شایع‌ ترین نوع سنگ کلیه در میان تمام افراد نوع سنگ‌ های اگزالات کلسیم هستند و در نتیجه اسید سیتریک که در گریپ فروت وجود دارد مانع از تشکیل این سنگ‌ ها می‌ شود و همچنین در صورت وجود آن به درمان کمک بسیاری می‌ کند.

کاهش فشار خون

استفاده از گریپ فروت می‌ تواند فشار خون سیستولیک را کاهش دهد درنتیجه برای افرادی که از فشارخون بالا رنج می‌ برند می‌ تواند مفید باشد. زیرا گریپ‌ فروت می‌ تواند پتاسیم در خون را افزایش دهد درنتیجه بالا رفتن پتاسیم باعث کاهش اثرات منفی سدیم می شود و فشارخون را پایین می‌ آورد. اما در مصرف گریپ‌ فروت باید دقت داشته باشید اگر داروهای فشار خون نیفیدیاک و افیدیتاب استفاده می‌ کنید استفاده هم‌ زمان با آن می‌ تواند خطرناک باشد.

درمان کبد چرب

گریپ فروت دارای آنتی اکسیدان و مواد مغذی می باشد که باعث سم زدایی و پاکسازی کبد می شود، همچنین گریپ فروت نیرینژنین است که برای درمان کبد چرب مفید می باشد.

مناسب برای دیابت

گریپ فروت شاخص گلایسمی پایینی دارد و که باعث می شود برای کنترل قند خون و کاهش حساسیت نسبت به انسولین در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مفید می باشد.اما دقت داشته باشید با مصرف گریپ فروت واکنش افراد مبتلا به دیابت می تواند بسیار متفاوت باشد، اگر شما دیابت نوع 2 دارید خوردن گریپ فروت پس از غذا و چک کردن قند خون پس از آن می تواند به شما بگوید که می توانید از گریپ فروت در رژیم خود استفاده نمایید و یا خیر.

سلامت قلب

مصرف گریپ فروت کاهش فشار خون و کاهش کلسترول خون بالا را به همراه دارد که هر دوی آن باعث سلامت قلب و عروق خواهد شد. آنتی اکسیدان های موجود در گریپ فروت از افراد در برابر بیماری های قلبی و سکته محافظت می کنند.

عوارض و زیان های گریپ فروت

افزایش خطر سرطان پستان

آب گریپ فروت می تواند باعث کاهش میزان استروژن در بدن شود و خطر ابتلا به سرطان پستان را در زنان افزایش دهد.


خواص و مضرات نارنگی

خواص و مضرات نارنگی

خواص و مضرات نارنگی , عوارض و زیان های نارنگی , فواید و خاصیت های نارنگی , o hw khvk d

خواص و مضرات نارنگی

نارنگی یک میوه خوش‌مزه از گروه میوه‌های پاییزی متعلق به خانواده مرکبات می‌باشد که پوست آن سبز بوده و در صورت رسیدن، پوست آن به رنگ نارنجی تغییر رنگ می‌دهد. نارنگی دارای خواص زیادی برای بدن بوده و به راحتی پوست می شود.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات نارنگی را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص نارنگی و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فواید و خاصیت های نارنگی

کاهش خطر سکته مغزی

پتاسیم موجود در این میوه مانع از لخته شدن خون و بروز سکته قلبی می شود. مطالعاتی که انجام گرفته نشان می‌دهد کسانی که به‌صورت منظم نارنگی مصرف کنند نوزده درصد کمتر از سایر افراد دچار سکته مغزی می شوند.

رفع چین و چروک صورت

ویتامین آ و سی موجود در نارنگی برای سلامت پوست حیاتی می باشد و با تولید کلاژن پوست باعث نرمی پوست و کاهش چین‌وچروک می‌شود. خاصیت آنتی‌اکسیدانی موجود در نارنگی برای جلوگیری از پیری زودرس مؤثر است.

خواص ضد سرطان

نارنگی برای جلوگیری از بیماری سرطان بسیار مفید می باشد چرا که دارای ویتامین‌های مختلف و آنتی‌اکسیدان و ترکیباتی می باشد که از جهش سلولی طبیعی و تکثیر سلول‌های سرطانی پیشگیری می کند. نارنگی دارای ترکیبات مختلفی مانند لیمونوئید است که به‌گفته برخی از محققان برای جلوگیری از سرطان سینه بسیار مفید است.

سلامت قلب

نارنگی برای سلامت قلب بسیار مفید می باشد چرا که از آسیب‌های رادیکال‌های آزاد و التهاب جلوگیری کرده و خطر انسداد عروق و آترواسکلروز را کاهش می‌دهد و باعث بهبود جریان خون می‌شود. خاصیت آنتی‌اکسیدانی موجود در این میوه به کاهش کلسترول بد خون کمک می‌کند. همچنین برای تنظیم فشار خون به پتاسیم نیاز دارید که در نارنگی یافت می‌شود.

لاغری و کاهش وزن

در این میوه فیبر فراوانی وجود دارد که باعث کاهش اشتها شده و برای طولانی‌مدت فرد را سیر نگه می‌دارد. نارنگی دارای پکتین و همی سلولز است که باعث جذب کلسترول در روده شده و خطر ابتلا به چاقی را کاهش می دهد.

نارنگی یک منبع غنی از ترکیبات فلاونوئیدی به نام نابیلتین است که به چربی سوزی بدن کمک کرده و از تولید چربی بیش از حد در بدن پیشگیری می‌کند. همچنین این میوه دارای ویتامین‌هایی است که باعث کاهش کورتیزول بدن شده که این ماده هورمونی است که استرس و ذخیره چربی در بدن را افزایش می‌دهد.

روشن کننده پوست

برای روشن کردن پوست خود می‌توانید از نارنگی کمک بگیرید شما می‌توانید یک ترکیب روشن‌کننده پوست به کمک نارنگی درست کرده و برای از بین بردن چربی اضافه پوست بر روی صورت خود قرار دهید. برای این امر چهار قطعه نارنگی را له کرده و با یه قاشق عسل و یه قاشق ماست ترکیب کنید و روی پوست خود بمالید و بعد از پانزده دقیقه با آب سرد بشویید.

پیشگیری از آنفولانزا و سرماخوردگی

ویتامین سی موجود در این میوه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از بروز بیماری‌های مختلف مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا جلوگیری می کند.

مناسب برای دیابت

نارنگی شاید به‌صورت مستقیم در پیشگیری از بیماری دیابت تاثیر نداشته باشد اما باید بدانید به‌صورت غیرمستقیم برای بیماران دیابتی مفید است چرا که با افزایش چربی سوزی در بدن از بروز عوارض مختلف مانند چربی خون بالا جلوگیری کرده و همچنین می‌تواند اختلالات انسولین را کنترل کند.

سلامت چشم

ویتامین سی و آ موجود در این میوه برای سلامت چشم ضروری می باشد و از بروز مشکلات چشمی مانند آب مروارید و دژنراسیون ماکولا جلوگیری می‌کند.

بهبود گوارش

نارنگی یک منبع غنی از فیبر بوده که برای تنظیم حرکات روده بسیار مؤثر است و هضم غذا را بهبود می‌بخشد. روغن این میوه نیز مشکلات مختلف گوارشی مانند زخم معده ، یبوست و نفخ را برطرف می‌کند. این میوه به‌‌عنوان یکی از پرآب‌ترین میوه‌ها شناخته‌شده و ویتامین آ موجود در آن برای بهبود دستگاه گوارش مفید است.

درمان کم خونی

نارنگی به دلیل داشتن ویتامین سی و فولات، جذب آهن در بدن را زیاد کرده و کم خونی را درمان می کند.

عوارض و زیان های نارنگی

حساسیت و آلرژی

این میوه ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد حساسیت و آلرژی شود که به‌صورت بثورات پوستی ظاهر می شود. همچنین نارنگی ممکن است برای کسانی که مشکلات گوارشی دارند باعث انسداد روده شود.


طرز تهیه سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی یونانی , دستور سالاد تبوله با گندم و عدس بلغور , xvc jidi shghn jf gi

طرز تهیه سالاد تبوله

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی عربی می توانید برای 4 نفر سالاد تبوله تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد تبوله تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم سالاد تبوله

  • خیار ۱ عدد
  • بلغور ½ لیوان
  • پیازچه ½ لیوان
  • جعفری ۱٫۵ لیوان
  • آب جوش ¾ لیوان
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور پخت سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد تبوله

برای تهیه سالاد تبوله عربی ابتدا بلغور را در کاسه ای می ریزیم و 1 قاشق از روغن زیتون را به آن می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم و آب جوش را به آن می افزاییم و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت 15 دقیقه اجازه می دهیم تا استراحت کند.

سپس بلغور را آبکشی می کنیم تا آب اضافه آن بیرون بیاید و در ظرف مورد نظر بلغور را می ریزیم.پیازچه را پاک می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و به بلغور اضافه می کنیم.همین طور گوجه فرنگی و خیار را نیز می شوییم

و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و به مواد سالاد اضافه می کنیم.جعفری را نیز پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد در پارچ خردکن می ریزیم و ریز خرد شده تحویل می گیریمو به مواد سالاد می افزاییم.

آن وقت فلفل و کمی نمک و آبلیمو و باقی روغن زیتون را به سالاد اضافه می کنیم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا طعم ها با هم مخلوط شوند و اگر دوست ارید 1 سیر را نیز می توانید پوست بگیرید و بشویید و خرد کنید و به سالاد اضافه کنید.سالاد را در یخچال می گذاریم و 30 دقیقه بعد از یخچال بیرون می آوریم و خنک نوش جان کنید.


طرز تهیه کوکو شکم پر

طرز تهیه کوکو شکم پر

طرز تهیه کوکو شکم پر با مرغ و سیب زمینی , دستور پخت کوکو شکم پر شمالی , xvc jidi a l v

طرز تهیه کوکو شکم پر

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی می توانید برای 2 نفر کوکو شکم پر تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو شکم پر تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.

مواد لازم برای 2 نفر

مواد لازم کوکوی شکم پر

  • قارچ ۱۰۰ گرم
  • پیازچه ۴ شاخه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پنیر پیتزا به اندازه کافی
  • سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت کوکو شکم پر

طرز تهیه کوکو شکم پر

برای تهیه کوکو شکم پر سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم و در قابلمه ای قرار می دهیم و روی آن ها آب می گیریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آبپز شوند.پیازچه ها را پاک می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم.

قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و خیلی سریع آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و در تابه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و ققارچ های خرد شده را به همراه پیازچه های خرد شده داخل تابه می ریزیم

و تفت می دهیم تا نرم شوند و تابه را از روی حرارت بر می داریم. سپس سیب زمینی ها را در آبکشی قرار می دهیم تا خنک شوند و پوست آن ها را می گیریم و با گوشتکوب برقی آن ها را له می کنیم.پوره سیب زمینی را در کاسه ای می ریزیم

و کمی نمک،فلفل،زردچوبه روی آن می پاشیم و تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به پوره سیب زمینی اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم.در قابلمه یا تابه ای کوچک با عمق زیاد روغن بحدی که کوکوها در آن شناور باشند می ریزیم

و روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان روغن داغ شود.به اندازه یک گردو درشت از مایه سیب زمینی بر می داریم و با کف دست آن را به صورت دایره شکل می دهیم و بعد کف دست تخت می کنیم و کمی از مایه قارچ و پیازچه تفت داده وسط آن می ریزیم

و کمی پنیرپیتزا نیز روی مواد می ریزیم و سیب زمینی را جمع می کنیم و با دست به صورت توپ آن را گرد می کنیم و داخل روغن داغ شده قرار می دهیم تا سرخ شود.همگی کوکوها را به همین شکل آماده می کنیم و داخل روغن سرخ می کنیم.

البته می توانید بعد از حالت دادن به سیب زمینی ها آن ها را در آرد سوخاری بغلتانید و بعد در روغن بگذارید.کوکوها را پس از سرخ شدن در توری قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود و در بشقابی کوکوهای شکم پر را می چینیم و با سس مورد نظر نوش جان کنید.


طرز تهیه کوکو استامبولی

طرز تهیه کوکو استامبولی

طرز تهیه کوکو استامبولی خوشمزه , دستور پخت کوکو استانبولی , xvc jisi hsjhlf gd

طرز تهیه کوکو استامبولی

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای 4 نفر کوکو استامبولی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو استامبولی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم کوکو استانبولی

  • پیاز 2 عدد
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • لوبیا سبز  ۱ پیمانه
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • پنیر پیتزا ورقه ای ۳ عدد
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت کوکو استامبولی

طرز تهیه کوکو استامبولی

برای تهیه کوکو استانبولی خوشمزه ابتدا لوبیاهای سبز را پاک می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به اندازه یک بند انگشت خرد می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و کمی نمک روی آن ها می پاشیم و تا روی آن ها آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا بپزند.

سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود و سیب زمینی های خرد شده را داخل تابه می ریزیم تا سرخ شوند و پیازها را نیز پوست می گیریم

و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و زمانیکه سیب زمینی ها سرخ شدن در کاسه ای بزرگ می ریزیم و پیازها را داخل تابه می ریزیم تا سرخ شوند. سپس لوبیا سبزهای پخته شده را در آبکشی می ریزیم تا آب اضافه آن خارج شود

و داخل کاسه محتوی سیب زمینی های سرخ شده می ریزیم.پیازهای سرخ شده را نیز داخل کاسه می ریزیم و تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به مواد داخل کاسه می افزاییم و کمی نمک،فلفل،زردچوبه به آن اضافه می کنیم

و همگی مواد را با هم مخلوط می کنیم و در تابه ای متناسب با مقدار کوکو و (اینکه تمایل دارید کوکوهای ضخیم یا نازکی داشته باشید) روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان روغن داغ شود

و به یکباره مایه کوکو را یکجا داخل تابه می ریزیم و با پشت قاشق سطح آن را صاف می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا کوکو سرخ شود. پس از اینکه کوکو سرخ شد پنیرهای ورقه ای را روی کوکو می چینیم و درب تابه را می گذاریم تا پنیرها آب شوند.

(کوکو استانبولی مانند کوکو سبزی نیاز به برگرداندن ندارد تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود)کوکو استانبولی را برش می زنیم و در بشقاب می گذاریم و با نان نوش جان کنید.