وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

خواص و مضرات انار

خواص و مضرات انار

خواص و مضرات انار , عوارض و زیان های انار , خاصیت ها و فواید انار , o hw hkhv

خواص و مضرات انار

انار به عنوان یک میوه بهشتی بوده که دارای فواید زیادی برای سلامتی انسان می باشد. این میوه دارای پوستی صاف و ضخیم به رنگ های سفید، زرد، قرمز، قهوه‌ای و سیاه می‌باشد و بیش از شش‌صد دانه کوچک ترش و شیرین دارد.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات انار را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص انار و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فواید و خاصیت های انار

درمان کبد چرب

انار به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان‌های زیاد و خواص ضد التهابی می‌تواند به پاک‌سازی و سم‌زدایی کبد کمک کرده و برای درمان بیماری کبد چرب مؤثر است.

قوای جنسی مردان

مصرف انار و آب انار خالص سطح تستوسترون را زیاد کرده و می‌تواند به درمان اختلالات نعوظ و ناتوانی جنسی در مردان کمک کند و همچنین افزایش میل جنسی در مردان را شامل می‌شود.

درمان کم خونی

انار یک میوه عالی برای درمان کم خونی می باشد، کم‌خونی دارای علائم مختلف مانند خستگی، سرگیجه و ضعف است. اگر می‌خواهید کم‌خونی را به‌صورت طبیعی درمان کنید انار میل کنید.

کاهش ریزش مو

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در انار باعث بهبود گردش خون در سر شده و با تقویت فولیکول‌ها احتمال ریزش مو را کاهش می‌دهد.

کاهش وزن و لاغری

انار یک میوه بهشتی می باشد که می‌تواند تشنگی را رفع کرده و اشتها را کاهش دهد و با جلوگیری از پرخوری، باعث لاغری و کاهش وزن می شود. یک تحقیق انجام‌شده نشان می‌دهد که مصرف آب انار به مدت یک ماه باعث کاهش وزن در افراد چاق می شود. باید بدانید که انار چربی اشباع‌شده و کلسترول ندارد و مقدار بالای فیبر موجود در آن به دفع سموم و چربی کمک کرده و برای لاغری بسیار مفید می باشد.

جوان سازی پوست

در این میوه بهشتی آنتی‌اکسیدان ، فلاونوئیدها و ویتامین سی وجود دارد که به افزایش تولید کلاژن و الاستین در پوست کمک کرده و باعث جوان‌سازی پوست می‌شود. شما برای این امر می‌توانید دو قاشق غذاخوری پودر پوست انار را با یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری آب لیموی ترش تازه ترکیب کرده تا ترکیب خمیری ایجاد شود. خمیر را به صورت و گردن خود مالیده و بگذارید ده الی پانزده دقیقه بماند سپس صورت خود را با آب بشویید.

تقویت سیستم ایمنی بدن

انار به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان‌های فراوان و همچنین ویتامین سی برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید بوده و خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف مانند سرماخوردگی، آنفولانزا و عفونت ریه را کاهش می دهد. انار دارای خاصیت ضد باکتری و ضدویروسی قوی می‌باشد و احتمال ابتلا به بیماری ها را کم می کند.

مناسب برای ورزش بدنسازی

انار یک میوه عالی برای بدنسازان می باشد چرا که باعث تقویت عملکرد آن‌ها در بدن‌سازی می شود. تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که مصرف آب انار پس از تمرینات ورزشی برای جلوگیری از گرفتگی عضلات مؤثر است.

ضد آفتاب طبیعی

خوردن انار به دلیل داشتن خاصیت ضد التهابی قوی و وجود آنتی‌اکسیدان‌های فراوان باعث می‌شود تا رادیکال‌های آزاد در بدن کم شده و مانند یک ضدآفتاب طبیعی به محافظت از پوست در برابر اشعه خورشید کمک می‌کند و خطر ابتلا به آفتاب سوختگی را کاهش می‌دهد.

بهبود گوارش

انار به دلیل داشتن فیبر فراوان به بهبود هضم کمک کرده و اختلالات معده و دستگاه گوارش را کم می‌کند و باعث سلامت دستگاه گوارش می شود. انار به دلیل داشتن خواص ضد التهابی قوی برای درمان کولیت روده مؤثر است.

درمان آکنه و جوش

این میوه دارای خاصیت ضد التهابی و ضد میکروبی قوی می باشد که می‌تواند به پیشگیری و درمان آکنه و جوش صورت کمک کند. شما برای این امر می‌توانید دو قاشق غذاخوری دانه انار را له کرده و یه قاشق غذاخوری ادویه زردچوبه به آن اضافه کنید، ترکیب بدست آمده را بر روی پوست صورت خود گذاشته و پس از گذشت ده دقیقه با آب سرد خوب بشویید.

تقویت حافظه

دانه‌های انار به دلیل داشتن فلاونول های فراوان می‌تواند باعث تقویت حافظه شودو یک تحقیق در دانشگاه لومیا لیندا انجام‌شده است که نشان می دهد انار باعث تقویت حافظه و بهبود عملکرد عضلات شده و از ابتلا به بیماری آلزایمر پیشگیری می‌کند و یک درمان طبیعی برای این بیماری شناخته می شود.

مناسب برای دوران بارداری

فولات موجود در انار به بهبود رشد جنین کمک کرده و خطر ابتلا به زایمان زودرس و تولد نوزادان با وزن کم را کاهش می‌دهد. همچنین آهن موجود در این میوه به درمان کم‌خونی در دوران بارداری کمک می کند. پتاسیم موجود در انار برای جلوگیری از گرفتگی عضلات پا در زنان باردار مفید است. در طب سنتی از این میوه برای افزایش شیر مادر استفاده می شود.

عوارض و زیان های انار

کاهش شدید فشار خون

اگر فشارخون بالا دارید و برای درمان فشار خون از داروهای مرتبط استفاده می‌کنید بهتر است در مصرف این میوه زیاده‌روی نکنید چرا که باعث کاهش شدید فشارخون می‌شود.


خواص و مضرات کیوی

خواص و مضرات کیوی

خواص و مضرات کیوی , خاصیت ها و فواید کیوی , عوارض و زیان های کیوی , o hw d d

خواص و مضرات کیوی

کیوی یک میوه تخم مرغی شکل می‌باشد که رنگ پوست آن قهوه‌ای و گوشت آن سبز کم‌رنگ است. نام دیگر کیوی انگور فرنگی چینی می باشد. درخت کیوی در آب‌وهوای معتدل رشد می‌کند. در این بخش می‌خواهیم در مورد فواید کیوی مطالبی را برای شما قرار دهیم.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات کیوی را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص کیوی و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فواید و خاصیت های کیوی

درمان یبوست

تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که کیوی به‌‌عنوان یک ملین عمل کرده و می‌تواند برای درمان بیماری یبوست بسیار مفید باشد. شما می‌توانید برای افزایش حجم مدفوع کیوی میل کرده و به دستگاه گوارش خود کمک کنید.

کاهش ریزش مو

در این میوه ویتامین‌های سی و ای به‌وفور یافت می‌شود و می‌تواند برای پیشگیری از ریزش مو مؤثر باشد. کیوی دارای منیزیم، روی و فسفر است که باعث تقویت رشد مو می شود.

کاهش وزن و لاغری

کیوی به‌‌عنوان یک میوه کم کالری شناخته‌شده که باعث افزایش چربی سوزی شده و چون سرشار از فیبر می باشد وزن را کاهش می‌دهد.

قوای جنسی مردان

این میوه یک منبع غنی از روی بود که باعث افزایش تستوسترون در مردان شده و چون حاوی اسید آرژینین است برای درمان ناتوانی‌های جنسی در مردان مؤثر است.

جوان سازی پوست

در این میوه ویتامین سی به وفور یافت می‌شود که باعث افزایش تولید کلاژن در پوست شده که از چین‌وچروک پوست جلوگیری می‌کند و باعث جوان‌سازی پوست می شود. شما برای این امر می‌توانید یک عدد کیوی له‌شده را با نصف آووکادو و یک قاشق غذاخوری عسل ترکیب کرده و بر روی صورت خود به مدت پانزده دقیقه قرار دهید و سپس با آب ولرم بشویید.

پیشگیری از آنفولانزا و سرماخوردگی

همان‌طورکه گفته شد کیوی دارای ویتامین سی فراوان و آنتی‌اکسیدان زیاد می باشد که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای جلوگیری از بیماری‌های مختلف مانند سرماخوردگی و آنفولانزا مفید است. کیوی دارای خاصیت ضد باکتریایی در برابر استافیلوکوک اورئوس و استافیلوکوکوس پیتوژنز دارد و برای جلوگیری از گلودرد و سرفه مفید می باشد.

کاهش فشار خون

کسانی که فشارخون بالا دارند می‌توانند از پتاسیم موجود در این میوه کمک بگیرند و میزان سدیم خون بدن خود را کم کنند که همین امر باعث کاهش فشارخون می شود.

درمان آکنه و جوش

کیوی دارای خاصیت ضد التهابی و ضد باکتریایی بوده که چربی پوست را کنترل کرده و برای درمان بیماری آکنه مؤثر است. بهتر است برای این امر یک کیوی را با یک قاشق چای‌خوری آب لیموترش مخلوط کرده و آن را روی صورت خود قرار دهید و پس از پانزده دقیقه با آب سرد بشویید.

مفید برای کودکان

کیوی یک میوه عالی برای کودکان می‌باشد که دارای ویتامین سی، کلسیم، منیزیم، آهن و سدیم است که برای رشد نوزادان و کودکان مؤثر است. ویتامین سی موجود در این میوه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان می‌شود و از زخم‌ها پیشگیری می کند.

کاهش قند خون

این میوه دارای شاخص گلیسمی کمی بوده و پس از خوردن قند خون فرد را افزایش نمی‌دهد و یک میوه مناسب برای دیابت و کاهش قند خون محسوب می شود.

رفع سیاهی دور چشم

کیوی به‌‌عنوان یکی از میوه‌های مفید در درمان خانگی رفع سیاهی دور چشم است. کیوی را حلقه حلقه کنید و ده تا پانزده دقیقه بر روی چشم‌های خود قرار دهید و سپس با آب ولرم بشویید.

عوارض و زیان های کیوی

حساسیت و آلرژی

آلرژی به میوه کیوی می‌تواند باعث ایجاد علائم مختلف مانند آب‌ریزش بینی، خارش چشم، تورم و حتی شوک آنافیلاکسی شود.


طرز تهیه دلمه بادمجان

طرز تهیه دلمه بادمجان

طرز تهیه دلمه بادمجان تبریزی در فر , دستور پخت دلمه بادمجان ترکی شکم پر , xvc jidi ngli fhnl hk

طرز تهیه دلمه بادمجان

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی اصیل ایرانی می توانید برای 5 نفر دلمه بادمجان تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری دلمه بادمجان تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.

مواد لازم برای 5 نفر

مواد لازم دلمه بادمجان

  • پیاز ۳ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • لپه ½ پیمانه
  • برنج ½ پیمانه
  • گوجه فرنگی ۳ عدد
  • بادمجان بزرگ ۵ عدد
  • سبزی دلمه ۲۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت دلمه بادمجان

طرز تهیه دلمه بادمجان

برای تهیه دلمه بادمجان تبریزی ابتدا لپه را در کاسه ای می ریزیم و روی آن آب می ریزیم و به مدت 6 ساعت می گذاریم تا خیس بخورد و در این مدت 2 الی 3 مرتبه آب آن را تعویض می کنیم.بعد در قابلمه ای کوچک 2 لیوان آب می ریزیم

و لپه ها را آبکش می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا نیم پز شود.پوست بادمجان ها را می گیریم و داخل آن ها را به آرامی خالی می کنیم و روی آن ها نمک می پاشیم و در سینی می چینیم تا به مدت 30 دقیقه تلخی و آب اضافه آن ها خارج شود

و بعد آبکشی می کنیم و در صافی می گذاریم تا خشک شوند.سبزی دلمه که شامل ریحان،نعناع،پیازچه،مرزه،شوید به اندازه یکسان هست را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد در پارچ خرد کن می ریزیم

تا ریز تحویل بگیریم و یا روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم.بعد در قابلمه ای کوچک 2 لیوان آب می ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب زودتر به جوش بیاید.برنج را می شوییم و آب آن را خالی می کنیم

و داخل آب در حال جوش می ریزیم و اجازه می دهیم تا 5 دقیقه با آب جوش پخته شود.بعد دانه ای از برنج را لای دندان تست می کنیم اگر مغز آن کمی سفت بود ولی اطراف آن نرم بود برنج را باید آبکشی کنیم. سپس 2 عدد از پیاز را به هراه 2 حبه از سیر را پوست می گیریم

و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و پیازها و سیرهای خرد شده را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی سبک شوند و گوشت چرخ کرده را نیز می افزایییم

و تفت می دهیم و کمی نمک و فلفل روی آن می پاشیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و 1 دقیقه تفت می دهیم و لپه تغریبا نیم پز شده را همراه با سبزی دلمه به مواد داخل تابه می افزاییم

و بلافاصله کمی نمک روی مواد می پاشیم و با هم مخلوط می کنیم و پیاپی تفت می دهیم تا سبزی آب نیاندازد و زمانیکه رنگ سبزی کمی تغییر کرد درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم مواد کمی بپزند.

پس از 10 دقیقه که داخل تابه بخار پیچید درب تابه را بر می داریم و برنج آبکشی شده را می افزاییم و با مواد مخلوط می کنیم و تامل می کنیم تا آب داخل مواد کاملا تبخیر شود و تابه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا مواد داخل دلمه خنک شود.

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و بادمجان ها را در تابه می چینیم و می گذاریم تا کمی سرخ شود.آن ها را با قاشق جابه جا می کنیم تا همه نقاط بادمجان ها سرخ شود و در توری قرار می دهیم

تا روغن اضافه آن ها خارج شود و کمی خنک شوند. تا خنک شدن بادمجان ها زمان داریم تا سس دلمه بادمجان را آماده کنیم.1 عدد پیاز و 1 حبه سیر باقیمانده را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم

و در تابه ای بزرگ کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم  و پیاز و سیر را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم و گوجه فرنگی ها را می شوییم و ریز خرد می کنیم(بهتر است پوست آن ها را بگیرید) و داخل تابه می ریزیم

و با سیر و پیاز سبک شده تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند (می توانید 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز اضافه کنید)و 2 لیوان آب و کمی نمک و فلفل روی مواد می ریزیم و درب تابه را می گذاریم و حرارت را زیاد می کنیم

تا آب داخل تابه به جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می کنیم تا سس کمی غلیظ شود . سپس داخل بادمجان ها را با مایه دلمه پر می کنیم(ترکیب گوشت،برنج،لپه و….) و بادمجان های آماده شده را داخل سس می چینیم

و درب تابه را می گذاریم و به مدت 30 الی 45 دقیقه اجازه می دهیم تا بادمجان ها با حرارت ملایم در سس طعم دار و کاملا پخته شوند.دلمه های بادمجان را در ظرف قرار می دهیم و روی آن ها سس غلیظ شده می ریزیم.نوش جان


طرز تهیه قارچ سوخاری

طرز تهیه قارچ سوخاری

طرز تهیه قارچ سوخاری تو خونه با دلستر , دستور پخت قارچ سوخاری پنیری در فر , xvc jidi rhv s ohvd

طرز تهیه قارچ سوخاری

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فست فودی می توانید برای 4 نفر قارچ سوخاری تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری قارچ سوخاری تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم قارچ سوخاری

  • قارچ ۵۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • زعفران ۱ قاشق چایخوری
  • آرد سوخاری به اندازه کافی
  • آب لیمو ترش ۱ قاشق مرباخوری
  • ماست چکیده ۴ قاشق غذاخوری
  • روغن ، نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور پخت قارچ سوخاری

طرز تهیه قارچ سوخاری

برای تهیه قارچ سوخاری خوشمزه ابتدا قارچ ها را با یک دستمال نمدار می شوییم و سریع آبکشی می کنیم و می گذاریم تا شک شوند.تخم مرغ را در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن در کاسه ای بزرگ می ریزیم و ماست را به آن می افزاییم

و زعفران دم کرده ،آبلیمو ،نمک و کمی فلفل نیز به آن اضافه می کنیم و با هم خوب مخلوط می کنیم و آرد سوخاری را کم کم به آن اضافه می کنیم تا مایه کمی سفت شود.قارچ های خشک شده را داخل کاسه می اندازیم و آن ها را زیر رو می کنیم تا آغشته به مایه شوند

و روی کاسه را سلفون می کشیم و به مدت 30 دقیقه اجازه می دهیم تا قارچ ها در مایه بمانند تا طعم دار شوند. سپس در قابلمه ای ترجیحا کوچک و گود روغن به حدی می ریزیم که قارچ ها بتوانند در آن شناور باشند

و روی حرارت کم قابلمه را قرار می دهیم  تا به مرور زمان روغن داغ شود.در کاسه ای کمی آرد سوخاری درشت می ریزیم و قارچ ها را از یخچال بیرون می آوریم و هر کدام از قارچ ها را از مایه بیرون می آوریم و داخل کاسه آرد سوخاری قرار می دهیم

تا کاملا در آرد سوخاری بغلتند و بعد داخل قابلمه روغن می گذاریم تا سرخ شوند و بعد از سرخ شدن از روغن خارج می کنیم و در توری قارچ های طلایی شده را قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود و با سس مورد علاقه نوش جان کنید.

طرز تهیه شامی مرغ

طرز تهیه شامی مرغ

طرز تهیه شامی مرغ ساده با لپه , دستور پخت شامی مرغ با سیب زمینی و گوشت , xvc jidi ahld lvy

طرز تهیه شامی مرغ

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سریع می توانید برای 4 نفر شامی مرغ تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شامی مرغ تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم شامی مرغ

  • پیاز ۱ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • گوشت مرغ ۳۰۰ گرم
  • آرد سوخاری ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک ، آویشن و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور پخت شامی مرغ

طرز تهیه شامی مرغ

برای تهیه شامی مرغ ساده ابتدا گوشت مرغ که بهتر است سینه باشد را در چرخ گوشت می ریزیم و چرخ کرده تحویل می گیریم و در کاسه ای می ریزیم.پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و آب آن را کاملا می گیریم

و آب آن را به گوشت مرغ اضافه می کنیم.تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به گوشت مرغ اضافه می کنیم و آویشن،فلفل سیاه و کمی نمک روی مواد می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا مایه چسبنده ای داشته باشیم

و آرد سوخاری را کم کم به مایه شامی اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا مایه منسجم شود و دیگر آرد سوخاری نمی ریزیم.سپس تابه ای ترجیحا کوچک با عمق زیاد  را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم

تا به مرور زمان روغن داغ شود و کمی از مایه شامی بر می داریم و با کف دست ابتدا یک گلوله درست می کنیم و بعد در آرد سوخاری آن را می غلتانیم و بعد در روغن داغ می گذاریم تا سرخ شود.دقت کنید به هیچ عنوان حرارت را زیاد نمی کنیم

تا زود شامی آماده شود چون روی آن سرخ می شود ولی مغز پخت نمی شود.شامی مرغ های سرخ شده را در توری می گذاریم تا روغن اضافه آن خارج شود و بعد در بشقاب می چینیم و با سس مورد علاقه نوش جان کنید.