وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی

قورمه سبزی,khoresh ghorme sabzi,خورشت قورمه سبزی,طرز تهیه خورش قورمه سبزی, o,va r,vli sfcd

قورمه سبزی معروف ترین خورش ایرانی است. این خورش را می توان پر طرفدارترین غذای ایرانی محسوب کرد. مواد اصلی خورش قورمه سبزی عبارتند از سبزی خورشتی ، لوبیا قرمز ، لیمو عمانی و گوشت گاو یا گوسفند. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر قورمه سبزی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش قورمه سبزی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم قورمه سبزی
گوشت خورشتی۴۰۰ گرم
سبزی خورشتی۵۰۰ گرم
لوبیا قرمز۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
لیمو عمانی۲ عدد
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت

برای اینکه نفخ لوبیا قرمز موجود در خورشت قورمه سبزی را بگیریم باید لوبیا را برای چند ساعت در آب بخیسانیم. اگر امکانش باشد که از شب قبل لوبیا قرمز را بخیسانیم خیلی بهتر است و کاملا نفخش برطرف می شود ضمن اینکه راحت تر پخته می شود.

لوبیا قرمز می تواند رنگ خورشت را سیاه کند برای جلوگیری از این موضوع می توانیم حدود ۱۰ دقیقه آن را در آب جوش قرار دهیم سپس آبکش کنیم و کنار بگذاریم. پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و در مقدار کمی روغن در یک قابلمه یا تابه لبه دار تفت می دهیم تا رنگش کمی تغییر کند و طلایی شود.

پس از اینکه پیاز نرم شد قطعات گوشت را به آن اضافه می کنیم و گوشت را به مقداری تفت می دهیم تا رنگش کمی تغییر کند. پس از اینکه گوشت کمی پخت لوبیا قرمز را به گوشت و پیاز سرخ شده اضافه می کنیم.

سبزی خورشتی را پس از شستن و خرد کردن با مقدار کمی روغن در تابه ای جداگانه تفت می دهیم. حدود ۱۵ دقیقه سبزی ها را تفت می دهم سپس داخل خورشت اضافه می کنیم. حالا حدود ۳ لیوان آب ولرم داخل قابلمه می ریزیم.

لیمو عمانی ها را هم با چنگال سوراخ می کنیم و داخل خورش می ریزیم. حرارت زیر خورش را زیاد می کنیم تا آب خورش به جوش بیاید. وقتی خورش به جوش آمد زیرش را کم می کنیم و اجازه می دهیم حداقل ۲ ساعت به صورت ملایم بپزد.

در این مدت چند بار به خورش سر بزنید تا اطمینان پیدا کنید که خورش آب کافی داشته باشد و نسوزد. در آخر نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و درب قابلمه را حدود ۱۰ دقیقه باز می گذاریم تا پخت قورمه سبزی کامل شود.

نکات تهیه قورمه سبزی

سبزی قورمه سبزی

سبزی خورشتی شامل جعفری ، تره ، گشنیز ، اسفناج و شنبلیله می باشد. نکته مهم در مورد سبزی این خورش این است که باید کاملا ریز و ساطوری باشد. اگر سبزی به خوبی خرد شده باشد ، تاثیر خوبی روی جا افتادن خورش شما خواهد داشت.

نکته دیگر این است اگر می خواهید ظاهر خورش شما زیباتر و خوش رنگ تر باشد بهتر است از سبزی تازه استفاده کنید. البته برای سرعت در تهیه خورش قورمه سبزی می توانید از سبزی خشک یا سبزی فریز شده هم استفاده نمایید.

توصیه مهمی که برای سلامتی شما هم ضروری است این است که سبزی خورشتی را به صورت سرخ نشده در فریزر نگهداری نمایید زیرا هم سالم تر و خوشرنگ تر می ماند هم اینکه اگر روغن یخ بزند می تواند برای سلامتی شما مضر باشد.

بیوگرافی لیندا کیانی

بیوگرافی لیندا کیانی

لیندا کیانی,بیوگرافی لیندا کیانی,زندگینامه لیندا کیانی

معرفی کوتاه لیندا کیانی
نام اصلیلیندا
نام خانوادگیکیانی
تاریخ تولد۱۳۵۹/۸/۲۳
محل تولدآبادان
تحصیلاتفلسفه

Linda Kiani,لیندا کیانی و مادرش,مادر لیندا کیانی

لیندا کیانی به همراه مادرش و آرام جعفری

بیوگرافی و زندگینامه

لیندا کیانی متولد بیست و سوم شهریور ماه ۱۳۵۹ در شهر آبادان است. خانواده لیندا کیانی از خانواده های پر جمعیت به شمار می آورد ؛ او یک خواهر و چهار برادر دارد. تحصیلاتش را تا مقطع فوق لیسانس در رشته فلسفه دانشگاه مفید ادامه داده است.

بعد از اتمام تحصیلاتش به دلیل علاقه ای که به بازیگری داشت به کلاس های آموزش بازیگری می رود که تحت نظارت آزیتا حاجیان و محمدرضا شریفی نیا برگزار می شدند. اولین حضورش در تلویزیون با سریال گارد ساحلی در سال ۱۳۸۴ بود.

پس از آن در سال ۱۳۸۶ توسط محمدرضا شریفی نیا برای بازی در سریال ساعت شنی معرفی شد. در سال ۱۳۸۷ با بازی در سریال روز حسرت در کنار بازیگرانی همچون پوریا پورسرخ ، مهراوه شریفی نیا و … به شهرت رسید.

gdknh ;dhkd,لیندا کیانی و همسرش,ایمان حضرتی شوهر شایعه ای لیندا کیانی

لیندا کیانی و ایمان حضرتی

شایعه ازدواج

شایعه ازدواج لیندا کیانی و ایمان حضرتی تا جایی پیش رفت که دیگر همه باور کرده بودند که این دو با هم ازدواج کرده اند. در مدتی که این شایعه ایجاد شد هیچ یک از این هنرمندان واکنشی به آن نشان نداد تا اینکه لیندا کیانی در موردش صحبت کرد.

لیندا کیانی در مصاحبه ای در اردیبهشت ماه ۱۳۹۲ اعلام کرد من ازدواج نکرده ام و عکسی را که به عنوان تصویر من و همسرش منتشر کرده اند یک عکس معمولی است که در پشت صحنه یک تله فیلم با ایمان حضرتی انداخته ام ، همین !

شانس بازیگر در کودکی

در ۹ سالگی یکبار شانس بازیگر شدن را به صورت اتفاقی به دست آورده است. روزی برای جشن تولدش دوستش آماده شده بوده که برنامه تغییر می کند و باید با مادرش به یک مهمانی دیگر بروند. اصرار زیادی می کند که همراه مادرش نرود.

اما فایده ای ندارد و در نهایت مجبور می شود همراه مادرش برود. از خانه که خارج می شوند یک گروه فیلمبرداری مشغول کار بوده اند که دنبال دختری همسن و سال لیندا کیانی بودند. برای همین سریعا با مادرش صحبت می کنند و آدرس و شماره منزلشان را می گیرند.

چند عکس هم از لیندا کیانی می گیرند و این موضوع باعث خوشحالی مادرش می شود اما به قول خودش قسمت نبود در آن زمان بازیگر شود و قبل از اینکه گروه با او تماس بگیرند آدرس منزلشان تغییر می کند و این شانس را از دست می دهد.

خواص فلفل دلمه ای

خواص فلفل دلمه ای

مضرات فلفل دلمه ای,khavas felfel dolmei,عوارض فلفل دلمه ای,o,hw tgtg ngli hd

فلفل دلمه ای

همه چیز در مورد فلفل دلمه ای

فلفل دلمه نوعی فلفل پرطرفدار است که از خانواده سیب زمینیان محسوب می شود. فلفل دلمه ای در رنگ های مختلفی از جمله قرمز ، زرد ، سبز و نارنجی یافت می شود. فلفل دلمه ای به دلیل اینکه تند نیست در برخی کشورها با نام فلفل شیرین شناخته می شود.

زادگاه اصلی فلفل دلمه ای مکزیک ، شمال آمریکای جنوبی و آمریکای مرکزی هستند. امروزه مصرف فلفل دلمه ای در کشورمان بسیار فراگیر شده است و در غذاهای مختلف از آن استفاده می شود. در ادامه با همدوره همراه باشید تا بیشتر با این فلفل مفید آشنا شوید.

خواص فلفل دلمه ای

سلامت استخوان ها

یکی از خواص فلفل دلمه ای این است که می تواند در سلامت استخوان ها تاثیر زیادی داشته باشد. مصرف فلفل دلمه ای قرمز می تواند بیش از ۵۰ درصد نیاز روزانه بدن انسان را به مواد مغذی مورد نیاز برای سلامت استخوان ها فراهم نمایید.

فلفل دلمه ای قرمز حاوی مقادیر غنی از کلسیم ، منیزیم ، فسفر ، آهن ، پتاسیم و روی است که همگی این مواد برای سلامت استخوان ها نیاز هستند و باعث استحکام و حفظ بافت استخوانی در بدن انسان می شوند.

پیشگیری از سرطان

فلفل دلمه ای های رنگی حاوی مقادیر غنی از بیوفلاونوئیدها هستند که این رنگدانه ها برای پیشگیری از سرطان بسیار مفید هستند. همچنین فلفل دلمه ای حاوی مقادیر مناسبی از اسیدفنولیک است که باعث می شود از تشکیل شدن نیتروزآمین های سرطان زا در بدن جلوگیری شود.

جالب است بدانید که هر چه رنگ فلفل دلمه ای پر رنگ تر باشد بدین معناست که حاوی میزان استرول گیاهی بالاتری است. این ترکیباب پیش ساز ویتامین D می باشند که آن هم می تواند از برخی سرطان ها پیشگیری کند.

سلامت موها

یکی از فواید فلفل دلمه ای قرمز محافظت از موهاست. فلفل دلمه ای قرمز رنگ حاوی مقادیر غنی از ویتامین C است. این ویتامین در ساخت کلاژن نقش دارد. فولیکول های مو برای سالم ماندن و رشد نیاز مبرم به کلازن دارند. کمبود ویتامین C می تواند باعث شاخه شاخه شدن ، شکنندگی و خشک شدن موها شود.

زیان های فلفل دلمه ای

ایجاد جوش و کهیر

یکی از زیان های فلفل دلمه ای برای افرادی که پوست حساس و تحریک پذیری دارند این است که می تواند باعث مشکلاتی روی سطح پوست شما شود.  این حساسیت ها می توانید به ایجاد جوش ، آکنه ، اگزمای پوستی و کهیر ختم شود. این افراد بهتر است مشاوره با متخصص تغذیه را فراموش نکنند.

ناراحتی معده و نفخ

یکی از عوارض فلفل دلمه ای در صورتی که خام مصرف شود ایجاد مشکلاتی برای دستگاه گوارش است. مصرف فلفل دلمه ای به صورت خام باعث می شود معده نفخ کند و افرادی که از معده حساس دارند یا مشکلات معده ای دارند بهتر فلفل دلمه ای را به صورت خام مصرف نکنند.

طرز تهیه کوکو گل کلم

طرز تهیه کوکو گل کلم

کوکو گل کلم,kookoo golkalam,طرز تهیه کوکو گل کلم,دستور پخت کوکو گل کلم

در گذشته بیشتر از گل کلم برای تهیه ترشی استفاده می شد ولی امروزه غذاهای زیادی با آن تهیه می شود. یکی از غذاهای خوشمزه ای که می توانید با گل کلم تهیه نمایید کوکوی گل کلم است. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۳ تا ۴ نفر کوکو گل کلم تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه گل کلم در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم کوکو گل کلم
گل کلم۵۰۰ گرم
جعفری۲۰۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
آرد سوخاری۲ قاشق غذاخوری
سرکه۱ قاشق غذاخوری
زردچوبهبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا گل کلم را بشویید و خرد کنید سپس آنرا داخل یک قابلمه با مقداری آب جوش قرار دهید تا کاملا نرم شود. یک قاشق غذاخوری سرکه داخل قابلمه بریزید تا بوی نامطبوع گل کلم پخته در فضای منزلتان نپیچد. حدود ۱۵ دقیقه بعد گل کلم ها را آبکش کنید.

پس از اینکه گل کلم را آبکش کردید آنرا را ریز خرد کنید ( نباید به صورتی خرد کنید که گل کلم ها له شوند ) . حالا گل کلم ها را می ریزیم داخل یک کاسه بزرگ ، سپس جعفری را به صورت ساطوری مثل سبزی کوکویی خرد می کنیم.

و به گل کلم ها اضافه می کنیم. تخم مرغ ها را در یک کاسه جداگانه یک به یک می شکنیم و بعد از اینکه خوب هم زدیم نمک ، فلفل و زردچوبه را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. پس از آن آرد را هم کم کم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.

باید طوری آرد را اضافه کنیم که گلوله نشود. حالا مخلوط تخم مرغ ها را به گل کلم و جعفری اضافه می کنیم. مواد را خوب مخلوط می کنیم تا مایه کوکو کاملا صاف و یکدست شود. تابه ای روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم.

پس از اینکه روغن داغ شد مانند کوکوی ماکارونی کل مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم و با پشت قاشق آنرا صاف و یکدست می کنیم. در اینجا درب تابه را می گذاریم و حرارت زیرش را ملایم می کنیم. پس از اینکه سمت پایین کوکو سرخ شد.

آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. وقتی کوکو را برگرداندیم دیگر نیاز نیست مانند مرحله اول درب تابه را بگذارید. در پایان پس از اینکه دو طرف کوکوی گل کلم ما طلایی رنگ شد کوکو را در دیس یا بشقاب می کشیم و سرو می کنیم.

طرز تهیه ترشی گل کلم

طرز تهیه ترشی گل کلم

ترشی گل کلم,torshi golkalam,طرز تهیه ترشی گل کلم,jvad 'g ;gl

به طور متداول ترشی ها مخصوص فصول سرد سال هستند. یکی از این ترشی ها ، ترشی گل کلم است که از پر طرفدارترین ترشی هاست. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید مقدار کمی ترشی گل کلم به صورت آزمایشی تهیه نمایید. در صورتی که تجربه ای بیشتری به دست آوردید می توانید مواد ترشی را افزایش دهید. با دستور طرز تهیه ترشی گل کلم در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم ترشی گل کلم
گل کلم۱ عدد
هویج۵۰۰ گرم
فلفل سبز تند۵ عدد
سیب زمینی ترشی۵۰۰ گرم
سرکهبه میزان لازم
ترخونبه میزان لازم
گلپربه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور طرز تهیه

پس از شستشو و خشک کردن تمام سبزیجات ، ابتدا گل کلم ها را به اندازه دلخواه خرد می کنیم . توجه داشته باشید زیبایی این ترشی به اندازه گل کلم ها خیلی بستگی دارد و اگر خیلی درشت و یا خیلی ریز خرد شوند روی زیبایی ترشی تاثیر می گذارند.

سپس پوست هویج ها را می گیریم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم. سیب زمینی ترشی را نیز پوست می گیریم و با اندازه مناسب خرد می کنیم. اگر از ترخون تازه استفاده می کنید آنرا ساطوری کنید و روی مواد ترشی بریزید.

اگر از ترخون خشک استفاده می کنید آنرا با دست خرد کنید و روی مواد ترشی بریزید. مواد ترشی را داخل ظرف بزرگی می ریزیم و پودر گلپر را نیز اضافه می کنیم. خوب مواد را مخلوط می کنیم تا گلپر به تمام مواد ترشی برسد.

حالا مواد ترشی را به همراه فلفل سبز تند داخل شیشه مناسب می ریزیم و روی مواد ترشی مخلوطی از سرکه و نمک می ریزیم تا حدی که روی تمام مواد را سرکه بگیرد. ترشی را در جای مناسبی قرار می دهیم تا حدود ۱۵ روز تا آماده مصرف شود.

نکات تهیه ترشی گل کلم

قرمز شدن رنگ ترشی

در این ترشی می توانیم مواد دیگری نیز اضافه کنیم تا هم روی رنگ آن تاثیر بگذاریم و هم روی مزه اش. مثلا برخی دوست دارند رنگ ترشی که درست می کنند قرمز باشد. برای این منظور مقداری لبو بگیرید و داخل ترشی بریزید.

ترشی گل کلم فوری

شما می توانید ترشی گل کلم را به صورت فوری تهیه نمایید به صورتی که دو ساعت بعد از تهیه بتوانید از آن مصرف کنید. برای این منظور مواد ترشی را داخل سرکه بریزید و بگذارید با سرکه بپزند. مواد ترشی نباید بیش از حد بپزند که خیلی نرم شوند.