وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه سوپ ورمیشل

طرز تهیه سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل, soup vermishel ,سوپ رشته ای,طرز تهیه سوپ ورمیشل,دستور پخت سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل یا سوپ رشته ای یکی از سوپ هایی است که بیشتر برای سرماخوردگی تهیه می شود. این سوپ با نام سوپ رشته فرنگی هم شناخته می شود. مواد اصلی این سوپ عبارتند از رشته سوپی ، سبزیجات و آب مرغ. در این آموزش کامل ترین روش طبخ سوپ ورمیشل را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر سوپ ورمیشل تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه سوپ ورمیشل در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم سوپ ورمیشل
ورمیشلنصف بسته
هویج۳ عدد
عصاره مرغ۲ عدد
سیب زمینی۲ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
جعفریبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و ۱۰ لیوان آب داخلش می ریزیم سپس عصاره های مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم و آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. در این مرحله هویج و سیب زمینی را به صورت نگینی خرد می کنیم.

و پس از جوش آمدن آب مرغ هویج و سیب زمینی نگینی شده را داخلش می ریزیم. پس از اینکه سیب زمینی و هویج پختند و نرم شدند ، رب گوجه فرنگی را در یک ظرف جداگانه با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا کمی سرخ شود سپس به همراه نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه می کنیم.

در این مرحله مواد را خوب مخلوط می کنیم تا رب گوجه فرنگی به سوپ رنگ بدهد. پس از این کار رشته ورمیشل را اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا سوپ به خوبی جا بیفتد. پس از اینکه سوپ جا افتاد باید جعفری را اضافه کنیم.

برای این منظور جعفری ها را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه جعفری را اضافه کردیم حدود ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا جعفری بپزد پس از آن قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و سوپ را به همراه لیمو سرو می کنیم.

سوپ مرغ,طرز تهیه سوپ مرغ,دستور پخت سوپ مرغ

طرز تهیه سوپ گشنیز

طرز تهیه سوپ گشنیز

سوپ گشنیز, soup geshniz ,طرز تهیه سوپ گشنیز,دستور پخت سوپ گشنیز

سوپ گشنیز یکی از سوپ های خوشمزه ایرانی است که به دلیل استفاده از گشنیز برای بدن بسیار مفید است. این سوپ در نقاط مختلف کشور با روش های مختلفی طبخ می شود که ما در این آموزش کامل ترین روش دستور پخت سوپ گشنیز را اماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر سوپ گشنیز تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه سوپ گشنیز در ادامه با هم دوره همراه باشید.

مواد لازم سوپ گشنیز
گشنیز۱۰۰ گرم
جو پوست کنده۱۵۰ گرم
هویج۱ عدد
سیر۲ حبه
ماست۵۰۰ گرم
آرد۱ قاشق غذاخوری
آب مرغ۲ لیوان
روغن مایعبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

بهتر است جو پوست کنده را از قبل بخیسانیم تا راحت تر پخته شود. برای این منظور حداقل باید جو را چند ساعت بخیسانیم. پس از خیساندن جو آن را آبکشی می کنیم و به همراه چند لیوان آب و ۱ قاشق مرباخوری روغن مایع در یک قابلمه روی حرارت ملایم می گذاریم تا جو بپزد و لعاب بیاندازد.

۱ ساعت بعد هویج را رنده می کنیم و به همراه مقداری نمک و آب مرغ به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مواد بپزند. ابتدا حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم می کنیم.

در این مرحله سیر را رنده می کنیم و به همراه ماست و آرد خوب در یک قابلمه با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در مرحله بعد سوپ را از روی حرارت بر میداریم و کم کم به قابلمه حاوی ماست اضافه می کنیم تا ماست کم کم گرم شود.

پس از اینکه تمام مواد را با هم مخلوط کردیم قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم. در این مرحله باید سوپ را متداوم هم بزنیم تا شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه سوپ شروع به جوشیدن کرد گشنیز را ساطوری می کنیم و به آن اضافه می کنیم.

در پایان نمک و فلفل سوپ را اندازه می کنیم. نکته مهم این است که باید از ماست ترش در سوپ گشنیز استفاده شود. اگر ماست ترش در دسترس نداشتید در پایان مقداری آب لیمو ترش به سوپ اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه صبر می کنیم.

بعد از حدود ۵ دقیقه پس از اضافه گشنیز سوپ را از روی حرارت بر می داریم. سوپ را در ظرف سوپ خوری می ریزیم و با مقداری گشنیز تزیین می کنیم. برای تزیین این سوپ می توانیم از سبزیجات معطر مثل جعفری هم استفاده کنیم.

سوپ جو,سوپ جو رستورانی,سوپ جو قرمز,طرز تهیه سوپ جو قرمز,دستور پخت سوپ جو قرمز

طرز تهیه آش دوغ

طرز تهیه آش دوغ

آش دوغ, ash doogh ,طرز تهیه آش دوغ,دستور پخت آش دوغ, Ha n,y

آش دوغ مانند آش رشته یکی از آش های قدیمی و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف ایران با روش های مختلفی طبخ می شود. این آش خوشمزه در شهرهایی مانند اردبیل ، شیراز ، تبریز ، کردستان ، همدان و … به صورت سنتی و هر شهر با روش خاص خودش طبخ می شود. این آش مانند آش های دیگر متشکل از حبوبات و سبزی های محلی و معطر است که با دوغ طعم دار می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر آش دوغ تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه آش دوغ در ادامه با هم دوره همراه باشید.

مواد لازم آش دوغ
دوغ۲ لیتر
نخود۲۵۰ گرم
سبزی آش۷۰۰ گرم
برنج۱ پیمانه
سیر۲ عدد
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

بهتر است برای رفع نفخ نخود ، آنرا از شب قبل در آب بخیسانیم و در صورت امکان چند بار آبش را تعویض کنیم. این کار علاوه بر رفع نفخ نخود باعث می شود که راحت تر پخته شود. برنج را هم بهتر است از شب قبل در مقداری آب و کمی نمک بخیسانیم.

نخود خیس خورده را به همراه ۶ لیوان آب در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا نخود پخته شوند. پس از اینکه نخود پخت برنج را آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. باید صبر کنیم تا برنج کاملا مغز پخت شود.

باید صبر کنیم تا آب موجود در قابلمه کم شود تا زمان اضافه کردن دوغ به مشکل بر نخوریم. پس از اینکه برنج پخت سبزی آشی را ساطوری خرد می کنیم و به آش اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که بستن درب قابلمه به طور کامل باعث بد رنگ شدن سبزی می شود.

برای همین منظور درب قابلمه را نیمه باز می گذاریم. پس از اینکه سبزی آش هم تقریبا پخت دوغ را به قابلمه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید اگر دوغ محلی در دسترس نبود می توانیم از دوغ گازدار پاستوریزه هم استفاده کنیم.

زمانی که دوغ را اضافه کردیم باید متداوم آش را هم بزنیم تا کاملا با مواد مخلوط شود. نکته مهم در این مرحله اینست که نباید درب قابلمه را بگذاریم چون باعث بریدن دوغ می شود. بعد از ۱۵ دقیقه که از اضافه کردن دوغ گذشت فلفل و نمک آش را اندازه می کنیم.

سیر را به صورت نگینی بسیار ریز خرد می کنیم و در زمان سرو کردن آش ، سیر را به آن اضافه می کنیم. در کنار این آش بهتر است یک نوشیدنی شیرین هم بگذاریم چون به دلیل وجود سیر و دوغ باعث افت فشار خون می شود.

برخی به آش دوغ ، جو هم اضافه می کنند که شما هم در صورت تمایل می توانید حدود نصف لیوان جو بخیسانید و در مرحله اول به آش اضافه کنید. نکته مهم دیگر این است که سبزی آش دوغ شامل تره ، جعفری و شوید به اندازه یکسان است.

آش جو,طرز تهیه آش جو,دستور پخت آش جو

طرز تهیه سوپ تره فرنگی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی

سوپ تره فرنگی,طرز تهیه سوپ تره فرنگی,دستور پخت سوپ تره فرنگی

سوپ تره فرنگی یکی از سوپ های خوشمزه و متفاوت ایرانی است که می توانید برای پیش غذا در مهمانی های خود جایگزین سوپ های مثل سوپ جو یا سوپ شیر کنید. مواد اصلی این سوپ شامل تره فرنگی ، خامه و سیب زمینی است. در این آموزش دستور پخت مجلسی ترین سوپ تره فرنگی را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر سوپ تره فرنگی تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه سوپ تره فرنگی در ادامه با هم دوره همراه باشید.

مواد لازم سوپ تره فرنگی
تره فرنگی۶ عدد
شیر۱ لیتر
کره۵۰ گرم
آرد۲ قاشق غذاخوری
قلم گوساله۱ عدد
خامه۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
آب۲ لیوان
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا مقداری از قسمت سبز تره فرنگی ها را جدا می کنیم و برای تزیین روی سوپ نگه می داریم. باقیمانده تره فرنگی را خرد می کنیم و به همراه قلم گوساله و ۲ لیون آب می گذاریم بپزد. حدود ۱ ساعت زمان نیاز است تا مواد بپزند.

پس از گذشت این زمان مغز قلم را داخل آب می ریزیم و با تره فرنگی ها داخل غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم و میکس می کنیم تا مواد شبیه به پوره شود. حالا آرد را در یک قابلمه می ریزیم و به همراه کره تفت می دهیم تا رنگ آرد تغییر کند.

سپس شیر را اضافه می کنیم و خوب با آرد مخلوط می کنیم تا آرد کاملا حل شود سپس پوره تره فرنگی و مغز قلم را به قابلمه اضافه می کنیم. در این مرحله نمک و فلفل سیاه را به مقدار لازم به سوپ اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا سوپ شروع به جوشیدن کند.

حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا سوپ به خوبی جا بیفتد. زرده تخم مرغ را در ظرف سوپ خوری می ریزیم و با چنگال بافتش را از هم جدا می کنیم سپس سوپ را به صورت داغ کم کم به ظرف اضافه می کنیم و با زرده تخم مرغ مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

به همین صورت تمام سوپ را در ظرف سوپ خوری می ریزیم. در این مرحله مقداری از تره فرنگی را خرد می کنیم و به همراه خامه روی سوپ را تزیین می کنیم. برای تزیین می توانیم از سبزیجات معطر مانند جعفری و گشنیز هم استفاده کنیم.

سوپ مرغ,طرز تهیه سوپ مرغ,دستور پخت سوپ مرغ

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

سوپ کدو حلوایی,سوپ کدو تنبل,طرز تهیه سوپ کدو حلوایی,دستور پخت سوپ کدو حلوایی

سوپ کدو حلوایی یکی از سوپ های مقوی و خوشمزه ایرانی است که مختص فصل پاییز و زمستان است. ماده اصلی این سوپ کدو حلوایی است که فقط در فصول سرد سال در بازار موجود است. این سوپ را به روش های مختلفی طبخ می کنند که ما در این آموزش بهترین روش را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر سوپ کدو حلوایی تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه سوپ کدو حلوایی در ادامه با هم دوره همراه باشید.

مواد لازم سوپ کدو حلوایی
کدو حلوایی کوچکنصف ۱ عدد
هویج۱۰۰ عدد
ساقه کرفس۱۰۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد
پیاز۱ عدد
کره۵۰ گرم
آب مرغ۲ لیوان
زردچوبهبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
خامهبرای تزیین

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با کره در یک تابه بزرگ و جادار تفت می دهیم تا نرم شود سپس مقداری زردچوبه به پیاز می زنیم. حالا سیب زمینی ، ساقه کرفس و هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

۵ دقیقه مواد را تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند سپس آب مرغ را به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا مواد به خوبی بپزند. در این بین کدو حلوایی را خرد می کنیم و به دیگر مواد موجود در تابه اضافه می کنیم.

در این مرحله نمک ، فلفل سیاه و ادویه های مورد نظر خود را به مواد اضافه می کنیم. زمانی که تمام مواد موجود در تابه پختند و به خوبی نرم شدند به صورت داغ داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و میکس می کنیم تا شبیه به پوره شود.

پس از اینکار سوپ را در ظرف مورد نظر می کشیم با خامه یا سبزیجات معطر مثل جعفری و گشنیز تزیین می کنیم. توجه داشته باشید که سوپ کدو تنبل برای درمان بیمارهایی مثل سرماخوردگی هم بسیار مفید است و باعث افزایش قوای بدنی می شود.

سوپ جو,سوپ جو رستورانی,سوپ جو قرمز,طرز تهیه سوپ جو قرمز,دستور پخت سوپ جو قرمز