وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه جوجه ترش

طرز تهیه جوجه ترش

جوجه ترش,طرز تهیه جوجه ترش,دستور پخت جوجه ترش

جوجه ترش یکی از غذاهای خوشمزه ای است که با گوشت مرغ تهیه می شود. این غذا شباهت زیادی به جوجه کباب دارد و تفاوت آن با جوجه کباب در نحوه پخت و برخی از مواد تشکیل دهنده است. این غذای خوشمزه مانند جوجه کباب نیازی به منقل و ذغال ندارد و در تابه می توانید آنرا تهیه نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر جوجه ترش تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه جوجه ترش در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم جوجه ترش
سینه مرغ۲ عدد
فلفل دلمه ای۱عدد
پیاز۱ عدد
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
گشنیز۵۰ گرم
نعناع۵۰ گرم
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
آب نارنج۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا گوشت مرغ را از استخوان جدا می کنیم و به شکل جوجه کباب قطعه قطعه می کنیم. قطعات جوجه را در یک کاسه بزرگ می ریزیم ، سپس سیر ، پیاز و فلفل دلمه ای را خلالی خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. آبلیمو را هم اضافه می کنیم.

و پس از آن نمک ، فلفل و روغن زیتون را به مواد اضافه می کنیم. مواد را کاملا مخلوط می کنیم تا به تمام قسمت های گوشت مرغ برسند. پس از اینکار مواد را در یک ظرف درب دار می گذاریم و برای مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شوند.

پس از گذشت این مدت جوجه ها را از یخچال خارج می کنیم و سیخ می کنیم. برای جوجه ترش باید از سیخ چوبی استفاده کنیم. بهتر است سیخ ها را کمی با روغن چرب کنیم تا هنگام آماده شدن کباب ، گوشت مرغ به سیخ نچسبد و به راحتی جدا شود.

یک تابه چدنی روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. سیخ ها را در تابه می چینیم و اجازه می دهیم جوجه ها با حرارت بسیار ملایم سرخ شوند. برای تهیه سس جوجه ترش ، گردو را می سابیم و داخل یک کاسه می ریزیم.

پس از آن آب نارنج را اضافه می کنیم و در پایان سبزیجات معطر را ساطوری خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم ، مواد را خوب مخلوط می کنیم تا سس آماده شود. پس از آماده شدن جوجه ها سس را روی جوجه ها می ریزیم و اجازه می دهیم ۱۰ دقیقه با جوجه ها بپزد.

کوکو مرغ,کوکوی مرغ,طرز تهیه کوکو مرغ,دستور پخت کوکو مرغ

طرز تهیه چیز برگر

طرز تهیه چیز برگر

چیز برگر,چیزبرگر,طرز تهیه چیز برگر,دستور پخت چیز برگر

چیز برگر یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه ای است که شباهت زیادی به همبرگر دارد. از نظر ظاهری شبیه به همبرگر است ولی در مواد کمی متفاوت هستند. چیزبرگر را معمولا باید در فست فودها تهیه کنیم اما اینبار با این آموزش می توانید این ساندویچ خوشمزه را در منزل تهیه و سرو نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر چیز برگر تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه چیز برگر در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم چیز برگر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
سیر۲ حبه
پودر سیر۲ قاشق مربا خوری
پیاز۱ عدد
پنیر چدار۴ عدد
تخم مرغ۱ عدد
آرد سوخاری۲ قاشق غذاخوری
نان همبرگر۴ عدد
فلفلبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا پیاز و سیر را رنده می کنیم و با دست فشار می دهیم تا آبشان کاملا گرفته شود. سپس پیاز و سیر آب گرفته را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و خوب مواد را ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند.

در مرحله بعد تخم مرغ را به همراه پودر سیر به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و مواد را خوب ورز می دهیم تا یکدست و منسجم شوند. حالا آرد سوخاری را کم کم به مایه چیز برگر اضافه می کنیم به طوری که پس از اضافه کردن آرد سوخاری گوشت قابلیت شکل دادن پیدا کند.

پس از این کار اگر مایه چیز برگر شل بود مجددا مقداری آرد سوخاری اضافه می کنیم. مایه چیزبرگر را به ۴ قسمت مساوی ( یا ۸ قسمت ) تقسیم می کنیم و هر قسمت را ابتدا به شکل یک گلوله سپس آنرا تخت می کنیم و شبیه همبرگر حالت می دهیم.

ضخامت چیز برگر نباید بیشتر از نیم سانتی متر باشد زیرا مغز پخت نمی شود. پس از حالت دادن به گوشت آن را بین کیسه فریزر قرار می دهیم و به همین ترتیب تمام مواد را آماده می کنیم. پس از آماده شدن مواد باید آنها را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در یخچال فریزر قرار دهیم.

پس از گذشت این مدت چیز برگر ها را در روغن داغ سرخ می کنیم. پس از سرخ شدن یک سمت چیز برگر آن را بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. در پایان روی هر کدام از چیزبرگر های سرخ شده یک پنیر چدار قرار می دهیم تا نیمه آب شود.

سپس نان های همبرگر را آماده می کنیم و چیز برگر را به همراه گوجه فرنگی ، خیار شور و کاهو درون نان همبرگر قرار می دهیم و به همراه سس مایونز یا سس فرانسوی سرو می کنیم. می توانید مقدار زیادی چیزبرگر آماده کنید و در فریزر قرار دهید تا در زمان های نیاز به صورت فوری برای شام یا ناهار آماده کنید.

همبرگر,طرز تهیه همبرگر,دستور پخت همبرگر

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده

سیب زمینی سرخ کرده,سیب زمینی سرخ شده,طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده

سیب زمینی سرخ شده یکی از پیش غذاهای معروف فست فودها می باشد. البته در خانه هم می توانیم سیب زمینی سرخ کرده تهیه کنیم اما مشکل این است که مثل سیب زمینی سرخ شده فست فودها نمی شود. در این آموزش بهترین روش تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۲ نفر سیب زمینی سرخ کرده تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم سیب زمینی سرخ کرده
سیب زمینی۲ عدد
سس کچاپبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
آویشنبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا در یک قابلمه ۴ لیوان آب می ریزیم و قابلمه روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. در همین حین سیب زمینی ها را پوست می گیریم و پس از ورقه ورقه کردن به شکل خلالی ضخیم به صورت یک اندازه خرد می کنیم.

پس از اینکه آب به جوش آمد سیب زمینی های خلال شده را درون آب جوش می ریزیم و حدود پنج دقیقه اجازه می دهیم سیب زمینی ها نیم پز شوند. توجه داشته باشید که سیب زمینی نباید بیش از حد نرم شوند و حالت خود را از دست بدهند.

پس از اینکه سیب زمینی ها نیم پز شدند آنها را آبکشی می کنیم و در بین یک دستمال تمیز قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند. سپس سیب زمینی ها را در یک نایلون قرار می دهیم و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال فریزر قرار می دهیم.

پس از گذشت این زمان و منجمد شدن سیب زمینی ها ، حالا نوبت سرخ کردن سیب زمینی ها می باشد. در یک ظرف گود مثل شیر داغ کن مقداری روغن می ریزیم به صورتی که سیب زمینی ها در روغن شناور باشند.

اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود سپس سیب زمینی های منجمد شده را درون روغن می ریزیم تا سرخ شوند. ممکن است سیب زمینی ها در این هنگام فریز کردن به هم چسبیده باشند ، قبل از ریختن سیب زمینی ها در روغن آنها را از هم جدا کنید.

پس از اینکه سیب زمینی ها را سرخ کردیم در یک توری قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود و حالت تردی خود را از دست ندهند. در پایان به سیب زمینی ها آویشن ، نمک و فلفل می زنیم و به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی,دستور پخت کوکو سیب زمینی,کوکو سیب زمینی,کوکوی سیب زمینی

خاصیت های سیب زمینی

خواص سیب زمینی,عوارض سیب زمینی,مضرات سیب زمینی,زیان های سیب زمینی,فواید سیب زمینی,سیب زمینی

طرز تهیه حلوا ارده

طرز تهیه حلوا ارده

حلوا ارده,طرز تهیه حلوا ارده,دستور حلوا ارده

حلوا ارده یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که البته بیشتر به عنوان صبحانه سرو می شود. به دلیل اینکه در این نوع حلوا از کنجد بو داده ( ارده ) استفاده می شود نام آن حلوا ارده نهاده شده است. مواد اصلی این صبحانه خوشمزه عبارتند از کنجد ، مغز پسته و شیره خرما یا شیره انگور. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر حلوا ارده تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه حلوا ارده در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم حلوا ارده
کنجد۱ فنجان
کنجد بو داده۲ قاشق سوپخوری
شیره خرما۲ قاشق غذاخوری
پودر نارگیلبه میزان لازم
پودر گردوبه میزان لازم
پودر و خلال پستهبه میزان لازم

دستور طرز تهیه

ابتدا کنجد خام را داخل آسیاب برقی می ریزیم و به خوبی آن را پودر می کنیم. حالا کنجد پودر شده را در یک کاسه بزرگ می ریزیم و شیره خرما را به آن اضافه می کنیم. مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

نکته مهم در این مرحله این است که اگر مخلوط کنجد و شیره خرما سفت شد کمی شیر به آن اضافه می کنیم و رقیق ترش می کنیم. حالا ظرفی که برای حلوا در نظر گرفته ایم را بر می داریم و مقداری از مخلوط شیره خرما و کنجد را داخلش می ریزیم.

روی آن مقداری پودر نارگیل ، پودر پسته ، پودر گردو ، کنجد بوداده و خلال پسته می ریزیم. دوباره از مخلوط کنجد و شیره خرما می ریزیم و به همین ترتیب تمام مواد را داخل ظرف می ریزیم و در انتها روی لایه آخر فقط خلال پسته می ریزیم.

حالا حلوا ارده ما تقریبا آماده است فقط باید آنرا را برای مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهیم تا خودش را بگیرد. اگر می خواهید حلوا ارده شما رنگش سفید شود می توانید به جای شیره از عسل استفاده کنید. نکته دیگر اینکه می توانید از شیره میوه های دیگر مثل شیره انگور هم استفاده کنید.

کرم کارامل,دسر کرم کارامل,طرز تهیه کرم کارامل,دستور کرم کارامل

طرز تهیه کباب خلیج فارس

طرز تهیه کباب خلیج فارس

کباب خلیج فارس,طرز تهیه کباب خلیج فارس,دستور پخت کباب خلیج فارس

کباب خلیج فارس یکی از انواع کباب های ایرانی است که بیشتر در جنوب کشور طبخ می شود. این کباب خوشمزه شباهت زیای به کباب کوبیده دارد و تفاوت آن با کباب کوبیده در موادی مثل گردو ، زرشک و سبزیجات است که به مواد کباب خلیج فارس اضافه می شوند. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر کباب خلیج فارس تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کباب خلیج فارس در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم کباب خلیج فارس
گوشت راسته گوسفند۵۰۰ گرم
فلفل قرمز۱ عدد
پیاز۲ عدد
جعفری۱۰۰ گرم
زرشک۱۰۰ گرم
گردوبه میزان کافی
نمکبه میزان کافی

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا گوشت راسته را دو بار چرخ می کنیم. برای تهیه این کباب نیاز نیست چربی گوشت زیاد باشد چون باعث ریختن گوشت از سیخ می شود. پیازها را رنده می کنیم و آبشان را می گیریم. پیاز آب گرفته را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

پیاز و گوشت را خوب ورز می دهیم تا یکدست شوند. سپس جعفری و فلفل قرمز را ساطوری ریز خرد می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم. زرشک را می خیسانیم و پس از آبکشی به مواد کباب اضافه می کنیم. نیاز به تفت دادن زرشک قبل از اضافه کردن به مواد نیست.

اضافه کردن گردو به مایه کباب اختیاری است. در صورت تمایل مقداری گردو هم چرخ می کنیم و به مایه کباب اضافه می کنیم. پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم و ورز دادیم روی مایه کباب را می پوشانیم و آنرا برای مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم.

پس از اینکه مواد را از یخچال خارج کردیم مجددا آنرا ورز می دهیم و پس از آن کباب ها را سیخ می گیریم. پس از آماده کردن ذغال کباب ها را روی منقل می چینیم و اجازه می دهیم کمی گوشت خودش را بگیرد سپس شروع به چرخاندن سیخ ها می کنیم تا یکدست بپزند.

پس از اینکه کباب ها آماده شد می توانیم مانند کباب های معروف ایرانی مثل کباب چنجه یا جوجه کباب مقداری گوجه فرنگی و فلفل سبز هم در کنار کباب خلیج فارس کباب کنیم و در پایان غذا را با نان داغ یا برنج سرو کنیم.

کباب برگ,طرز تهیه کباب برگ,دستور پخت کباب برگ