وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه ناگت میگو

طرز تهیه ناگت میگو

ناگت میگو,طرز تهیه ناگت میگو,دستور پخت ناگت میگو, kh'j ld',

ناگت میگو یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار دریایی است که همانطور که از نامش مشخص است ماده اصلی آن میگو می باشد. این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کنید. طعم دهی به این غذا خیلی مهم است زیرا اگر از ادویه و طعم دهنده های مناسب استفاده نشود ممکن است غذای شما طعم جذابی ندهد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر ناگت میگو تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه ناگت میگو در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم ناگت میگو
میگو پاک کرده۳۰۰ گرم
سیر۲ حبه
تخم مرغ۱ عدد
پنیر پیتزا۱۰۰ گرم
آرد سوخاری۱٫۵ لیوان
پودر گشنیز و زیرهبه میزان لازم
زنجبیل تازهبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا میگو ، زنجبیل و سیر را باید میکس کنیم ، برای این منظور می توانیم از چرخ گوشت یا غذاساز استفاده کنیم. اگر این وسایل در دسترس نبود می توانیم سیر ، زنجبیل و میگو را کاملا ساطوری کنیم. پس از اینکار پودر گشنیز و زیره را اضافه می کنیم.

در مرحله بعد به مواد مقداری نمک و فلفل می زنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. در مرحله بعد تخم مرغ و نصف لیوان آرد سوخاری را به مخلوط میگو اضافه می کنیم و مواد ناگت را خوب ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند.

در پایان مایه ناگت ما باید مقداری حالت چسبندگی داشته باشد. بهتر است قبل از سرخ کردن مایه ناگت ، آنرا به مدت حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهیم تا استراحت کند. پس از اینکه مایه آماده شد باید آنرا سرخ کنیم.

برای این منظور مقداری از مایه ناگت ( تقریبا به اندازه فلافل ) بر می داریم و کمی پنیر پیتزا وسطش قرار می دهیم و ناگت را جمع می کنیم تا پنیر دقیقا در مرکز مایه قرار بگیرد. اگر پنیر هنگام سرخ کردن ناگت خارج شود ظاهر غذا خراب می شود.

حالا ۱ لیوان آرد سوخاری را در یک کاسه می ریزیم و ناگت هایی که آماده کرده ایم در آرد سوخاری می غلتانیم سپس در روغن داغ شده سرخ می کنیم. به همین ترتیب تمام ناگت ها را سرخ می کنیم و به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.

ناگت مرغ,طرز تهیه ناگت مرغ,دستور پخت ناگت مرغ

طرز تهیه ناگت گوشت

طرز تهیه ناگت گوشت

ناگت گوشت,طرز تهیه ناگت گوشت,دستور پخت ناگت گوشت , kh'j ',aj

ناگت گوشت یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که تقریبا شبیه به کتلت گوشت یا شامی کباب است اما با طعمی متفاوت می تواند در میان برنامه غذایی شما قرار بگیرد. این غذای خوشمزه در دسته بندی غذاهایی که با گوشت چرخ کرده تهیه می شوند قرار می گیرد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر ناگت گوشت تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه ناگت گوشت در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم ناگت گوشت
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
پنیر پیتزا۱۰۰ گرم
آرد سوخاریبه میزان لازم
پودر سیربه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و آبش را می گیریم. حالا گوشت چرخ کرده را به پیاز آب گرفته اضافه می کنیم و مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه و پودر سیر به گوشت اضافه می کنیم و مواد را خوب ورز می دهیم تا کاملا مخلوط شوند.

بعد از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم پنیر پیتزا را به گوشت اضافه می کنیم و مواد را خوب ورز می دهیم تا کاملا مخلوط شوند. برای اینکه مایه ناگت منسجم تر شود بهتر است در صورت امکان مخلوط گوشت و پنیر پیتزا را دو بار چرخ کنیم.

اگر چرخ گوشت در دسترس نبود با غذاساز هم می توانیم مواد را مخلوط کنیم البته باید به طوری مواد را در غذاساز مخلوط کنیم که بافت مواد از بین نرود و له نشوند. حالا مایه ناگت ما آماده است و در مرحله بعد باید گوشت را در آرد سوخاری بغلتانیم.

آرد سوخاری را در یک ظرف مناسب می ریزیم و مقداری از گوشت ( تقریبا به اندازه فلافل ) بر می داریم و در آرد سوخاری می غلتانیم. به همین صورت تمام مایه را در آرد سوخاری می غلتانیم. برای اینکه ناگت گوشت مانند ناگت مرغ سریع مغز پخت نمی شود بهتر است وسط هر ناگت با انگشت یک سوراخ ایجاد کنیم.

حالا مقداری روغن در یک تابه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم ، صبر می کنیم تا روغن داغ شود سپس ناگت ها را در تابه می اندازیم تا سرخ شوند. بهتر است حرارت زیر تابه خیلی ملایم نباشد چون باعث می شود ناگت ها روغن را جذب کنند.

پس از اینکه یک سمت ناگت سرخ شد ، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود. به همین ترتیب تمام ناگت ها را سرخ می کنیم. برای گرفتن روغن اضافی ناگت ها می توانیم آنها را روی یک دستمال کاغذی قرار دهیم. پس از اینکه غذا حاضر شد آنرا به همراه نان و سس مورد نظرتان سرو کنید.

ناگت گوشت,طرز تهیه ناگت گوشت,دستور پخت ناگت گوشت

طرز تهیه ناگت مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ

ناگت مرغ,طرز تهیه ناگت مرغ,دستور پخت ناگت مرغ, kh'j lvy

ناگت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه ای است که با مرغ تهیه می شود. این غذا را هم می توان به عنوان پیش غذا سرو کرد هم به عنوان غذای اصلی. این غذا به غذاهای سوخاری ( مانند مرغ کنتاکی ) شباهت دارد و طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر ناگت مرغ تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه ناگت مرغ در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم ناگت مرغ
سینه مرغ کامل۲ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۴ حبه
آرد سوخاریبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا گوشت سینه های مرغ را از استخوان جدا می کنیم و به صورتی که قطعات مرغ کمی از گوشت خورشتی بزرگتر باشد ( تقریبا اندازه جوجه کباب ) خرد می کنیم. در مرحله بعد باید گوشت مرغ را طعم دار کنیم. برای این منظور مرغ را در یک کاسه بزرگ می ریزیم.

پیاز را به صورت نگینی درشت خرد می کنیم و روی مرغ می ریزیم. پس از آن سیر را خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در پایان مقداری نمک و فلفل به مرغ می زنیم و درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و برای مدت زمان حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم.

پس از گذشت این زمان مرغ را از یخچال خارج می کنیم. در این مرحله به صورت اختیاری می توانیم کمی پنیر پیتزای رنده شده به قطعات مرغ اضافه کنیم. برای این منظور قطعات مرغ را از کاسه حاوی سیر و پیاز خارج می کنیم و در ظرفی دیگر به خوبی با پنیر پیتزای رنده شده مخلوط می کنیم.

در مرحله بعد در یک کاسه آرد سوخاری می ریزیم و قطعات مرغ را به صورتی که تماما آغشته به آرد شوند در آرد سوخاری می غلتانیم. در مرحله بعد باید ناگت ها را سرخ کنیم. برای این منظور در یک تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم.

اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود سپس ناگت های مرغ را داخل روغن می ریزیم تا سرخ شوند. پس از اینکه یک سمت ناگت سرخ شد آنرا بر می گردانیم تا دو طرفش طلایی رنگ شود. به همین ترتیب تمام ناگت ها را سرخ می کنیم و به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.

خورش مرغ,خورشت مرغ,طرز تهیه خورش مرغ,دستور پخت خورش مرغ

طرز تهیه شیرینی لطیفه

طرز تهیه شیرینی لطیفه

شیرینی لطیفه,طرز تهیه شیرینی لطیفه,دستور پخت شیرینی لطیفه

شیرینی لطیفه یکی از انواع شیرینی های تَر و خامه ای است که طرفدران بسیاری زیادی دارد. این شیرینی خوشمزه از دو تکه نان تشکیل می شود که بین این دو تکه نان را خامه پر می کند. در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه لطیفه خامه ای را آماده کرده ایم که به راحتی می توانید با این آموزش در منزل این شیرینی خوشمزه را تهیه کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور شیرینی پزی می توانید برای ۶ نفر شیرینی لطیفه تهیه نمایید. با آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی لطیفه در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم شیرینی لطیفه
آرد۱ لیوان
شکر۱ لیوان
تخم مرغ۴ عدد
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری
خامهبه میزان لازم
پودر قندبرای تزیین

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا زرده های تخم مرغ را به صورتی از سفیده ها جدا می کنیم به طوری که هیچ اثری از زرده در سفیده ها موجود نباشد. در مرحله بعد سفیده های تخم مرغ را چند دقیقه با همزن می زنیم تا کاملا خودشان را بگیرند و سفت شوند.

توجه داشته باشید باید به صورتی سفیده ها را بزنیم که در هنگام برگرداندن ظرف سفیده تخم مرغ سفت باشد و از ظرف نریزد. حالا نیمی از شکر را آرام آرام به سفید تخم مرغ اضافه می کنیم و متداوم مواد را با همزن می زنیم تا یکدست شوند.

اگر شکر را به صورت یک مرتبه روی سفیده های تخم مرغ بریزیم باعث می شود که سفیده ها آب بیندازند. در مرحله بعد زرده تخم مرغ را به همراه باقیمانده شکر و وانیل درون یک ظرف می ریزیم و خوب مواد را می زنیم تا مایه کرمی رنگ بدست بیاید.

حالا این مایه را با سفیده های تخم مرغ مخلوط می کنیم و به آرامی مواد را در یک جهت هم می زنیم. حالا آرد را با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و چند بار الکش می کنیم تا کاملا نرم شود سپس کم کم به مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم.

حالا در همان جهت که سفیده و زرده را مخلوط کردیم مواد را مجددا مخلوط می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. در مرحله بعد یک کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار می دهیم. مایه شیرینی را در قیف می ریزیم و با فاصله مناسب روی سینی فر به شکل دایره های کوچک تقریبا اندازه گردو می ریزیم.

حالا روی شیرینی ها مقداری پودر قند می پاشیم و سینی را در فر قرار می دهیم. بهتر است برای اینکه معطل نشویم از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ در جه سانتیگراد روشن کنیم تا گرم شود. مدت ۱۰ دقیقه کافی است تا شیرینی ها لطیفه آماده شوند.

نکته قابل توجه این است که سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید و در هنگام پخت شیرینی به هیچ وجه درب فر را باز و بسته نکنید. پس از پخت شیرینی از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم تا خنک شوند سپس بین هر دو شیرینی مقداری خامه می ریزیم.

شیرینی نارگیلی,طرز تهیه شیرینی نارگیلی,دستور پخت شیرینی نارگیلی

اشعار اردلان سرفراز

اشعار اردلان سرفراز

اردلان سرفراز,اشعار اردلان سرفراز,شعرهای اردلان سرفراز,عکس اردلان سرفراز

اردلان سرفراز متولد سال ۱۳۲۹ در شهر داراب در استان فارس است. او بزرگترین فرزند خانواده بود و مادرش هم بعضی مواقع شعر می سرود. او با تشویق معلم سال اول دبیرستانش شروع به سرودن شعر کرد و زندگی هنری اش آغاز شد.

برای تحصیل در رشته روانشناسی در یکی دانشگاه های خوب کشور به نام پارس پذیرفته شد و به تهران مهاجرت کرد. در همین حین به پیشنهاد پسر عموی مادرش برای کسب درآمد و گذران زندگی با رادیو و ارکستر جوانان همکاری کرد و ترانه سرایی را آغاز کرد.

اشعار اردلان سرفراز

اردلان سرفراز,اشعار اردلان سرفراز,شعرهای اردلان سرفراز,عکس اردلان سرفراز

اشعار اردلان سرفراز

چشم من بیا منو یاری بکن

گونه هام خشکیده شد کاری بکن

غیره گریه مگه کاری میشه کرد

کاری از ما نمیاد زاری بکن

اونکه رفته دیگه هیچوقت نمیاد

تا قیامت دل من گریه میخواد

اردلان سرفراز,اشعار اردلان سرفراز,شعرهای اردلان سرفراز,عکس اردلان سرفراز

اشعار اردلان سرفراز

وقتی تو نیستی . قلبمو واسه کی تکرار بکنم؟

گلهای خواب آلوده رو . واسه کی بیدار بکنم؟

دست کبوترای عشق . واسه کی دونه بپاشه؟

مگه تن من میتونه بدون تو زنده باشه؟

اردلان سرفراز,اشعار اردلان سرفراز,شعرهای اردلان سرفراز,عکس اردلان سرفراز

اشعار اردلان سرفراز

ای که بی تو خودمو تک و تنها میبینم

هر جا که پا میزارم تورو اونجا میبینم

یادمه چشمای تو پر درد و غصه بود

قصهء غربت تو قد صدتا قصه بود

یادتو هرجا که هستم با منه

داره عمره منو آتیش میزنه

اردلان سرفراز,اشعار اردلان سرفراز,شعرهای اردلان سرفراز,عکس اردلان سرفراز

اشعار اردلان سرفراز

آدم خیلی حقیره

بازیچه ی تقدیره

پل بین دو مرگه

مرگی که ناگزیره

حتی خود تولد

آغاز راه مرگه

حدیث عمر و آدم

حدیث باد و برگه

اردلان سرفراز,اشعار اردلان سرفراز,شعرهای اردلان سرفراز,عکس اردلان سرفراز

اشعار اردلان سرفراز

شب من پنجره ای بی فردا

روز من قصه ی تنهایی ها

مانده بر خاک و اسیر ساحل

ماهی ام ، ماهی دور از دریا

پای من خسته از این رفتن بود

قصه ام ، قصه ی دل کندن بود

دل به هر کس که سپردم دیدم

راهش افسوس ، جدا از من بود

روح آواره ی من بعد از من

کولی در به در صحراهاست

می رود بی خبر از آخر راه

همچنان مثل همیشه تنهاست . . .

اردلان سرفراز,اشعار اردلان سرفراز,شعرهای اردلان سرفراز,عکس اردلان سرفراز

اشعار اردلان سرفراز

بوی موهات زیر بارون

بوی گندم زار نمناک

بوی سبزه زار خیس

بوی خیس تن خاک

جاده های مهربونی

رگای آبی دستات

غم بارون غروب

ته چشمات تو صدات

قلب تو شهر گل یاس

دست تو بازار خوبی

اشک تو بارون روی

مرمر دیوار خوبی

ای گل آلوده گل من

ای تن آلوده ی دل پاک

دل تو قبله ی این دل

تن تو ارزونی خاک

تن تو ارزونی خاک

بوی موهات زیر بارون

بوی گندم

زار نمناک

بوی شوره زار خیس

بوی خیس تن خاک

یاد بارون و تن تو

یاد بارون و تن خاک

بوی گل تو شوره زار

بوی خیس تن خاک

همیشه صدای بارون

صدای پای تو بوده

همدم تنهایی هام

قصه های تو بوده

وقتی که بارون می باره

تو رو یاد

من می آره

یاد گلبرگ های خیس

روی خاک شوره زار

ای گل آلوده گل من

ای تن آلوده تن پاک

دل تو قبله ی این دل

تو تو ارزونی خاک

تن تو ارزونی خاک

اردلان سرفراز,اشعار اردلان سرفراز,شعرهای اردلان سرفراز,عکس اردلان سرفراز

اشعار اردلان سرفراز

در انتظار معجزه ، فصل به فصل رفته ام

هم از خزان تکیده ام ، هم از بهار خسته ام

به گرد خویش گشته ام ، سوار این چرخ و فلک

بس است تکرار ملال ،‌ ز روزگار خسته ام

دلم نمی تپد چرا ، به شوق این همه صدا

من از عذاب کوه بغض ، به کوله بار خسته ام

همیشه من دویده ام ، به سوی مسلخ غبار

از آنکه گم نمی شوم در این غبار ، خسته ام

اردلان سرفراز,اشعار اردلان سرفراز,شعرهای اردلان سرفراز,عکس اردلان سرفراز

اشعار اردلان سرفراز

چه رنجی از محبت ها کشیدیم

برهنه پا به تیغستان دویدیم

نگاه آشنا در این همه چشم

ندیدیم و ندیدیم و ندیدیم

اردلان سرفراز,اشعار اردلان سرفراز,شعرهای اردلان سرفراز,عکس اردلان سرفراز

اشعار اردلان سرفراز

عشق به شکل پرواز پرنده است

عشق خواب یه آهوی رمنده است

من زائری تشنه زیر باران

عشق چشمه آبی اما کشنده است

من می‌میرم از این آب مسموم

اما اونکه مرده از عشق تا قیامت هرلحظه زنده است

من می‌میرم از این آب مسموم

مرگ عاشق عین بودن اوج پرواز یه پرنده است

تو که معنای عشقی به من معنا بده ای یار

دروغ این صدا را به گور قصه‌ها بسپار

صدا کن اسممُ از عمق شب از نَـقب دیوار

برای زنده بودن دلیل آخرینم باش

منم من بذر فریاد خاک خوب سرزمینم باش

طلوع صادق عصیان من بیداریم باش

عشق گذشتن از مرز وجوده

مرگ آغاز راه قصه بوده

من راهی شدم نگو که زوده

اون کسی که سرسپرده مثل ما عاشق نبوده

اما اونکه عاشقونه جون سپرده هرگز نمرده

اردلان سرفراز,اشعار اردلان سرفراز,شعرهای اردلان سرفراز,عکس اردلان سرفراز

اشعار اردلان سرفراز

سکوتت را ندانستم، نگاهم را نفهمیدی

نگفتم گفتنی‌ها رو، تو هم هرگز نپرسیدی

شبی که شام آخر بود، به دست دوست خنجر بود

میان عشق و آینه یه جنگ نابرابر بود

اردلان سرفراز,اشعار اردلان سرفراز,شعرهای اردلان سرفراز,عکس اردلان سرفراز