وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

اس ام اس روز مادر

اس ام اس روز مادر

اس ام اس روز مادر , متن روز مادر , تبریک روز مادر , پیام روز مادر , جملات روز مادر , عکس روز مادر , شعر روز مادر

عکس روز مادر

اس ام اس های روز مادر

لبخند مهربان تو جان در تنم دمید

فریاد حاجتم چو برون آمد از گلو

دست نوازش تو به فریاد من رسید

روزت مبارک مادر مهربانم

شعرهای روز مادر , کارت تبریک روز مادر , عکس روز مادر , عکس پروفایل روز مادر

اس ام اس روز مادر

دغدغهء روزمره ام ، بودن توست !

نفس کشیدنت ..

ایستادنت ..

خندیدنت ..

مــــــــــادرم تو باشی

دنیا برایم بس است ….

عکس روز مادر

در دو چشم تو خدا جا دارد

عشق با چشم تو معنا دارد

مادرم چشمه ی احساس تویی

عطر خوشبوی گل یاس تویی

متن روز مادر

جز رنج ،

چه بود سهمت از این همه عشق

مظلوم ترین عاشق دنیا

مـــــــــــادر

پیام روز مادر

مادرم یک لبخند ابدی در قلبم است

صدای او آرام بخش روح و جانم است

و آغوش او نردبانی تا ستاره هاست.

روزت مبارک مادرم

شعر روز مادر

هر کسی عطر خاصی دارد

گاهی برخی عجیب بوی خدا می‌دهند

همـــانند مـــادر

کارت تبریک روز مادر

پشت همه داستان های ما مادرها هستند

چون آنها همانجایی هستند که ما آغاز شده‌ایم.

مادر خوبم روزت مبارک

تبریک روز مادر فوت شده

مادرها اگه منطق داشتن مادر نمی‌شدند

نمی‌شود با منطق آن قدر عاشق بود!

مادر مهربانم روزت مبارک

جملات زیبا روز مادر

مادر خوبم ، روزت مبارک

به تو سلام میکنم، تا خانه عروجم با دعای تو بنا شود

و دلم در آسمان آبی مهرت رها شود

روزت خجسته، لبانت پر ز خنده و دلت شاداب و سر زنده باد …

جملات روز مادر

نبودنِ تــوپ

فقط نبودنِ تو نیست

نبودنِ خیلی چیزهاست…

کلاه روی سَرمان نمی‌ایستد!

شعر نمی‌چسبد …

پول در جیب‌مان دوام نمی‌آورد!

نمک از نان رفته!!!

خنکی از آب …

ما بی‌تو فقیر شده‌ایم مادر …

همچنین ببینید : تبریک سالگرد ازدواجتبریک تولد

طرز تهیه خورش هویج

طرز تهیه خورش هویج

خورش هویج , خورشت هویج , طرز تهیه خورش , دستور پخت خورش هویج , o,va i,d[

خورش هویج یکی از خورش های خوشمزه ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر تبریز می باشد ، به همین دلیل این خورش را اکثرا با نام خورش هویج تبریزی می شناسند. این خورش را مانند خورش قیمه می توان هم با گوشت قرمز طبخ کرد هم با گوشت سفید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ تا ۶ نفر خورش هویج تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش هویج در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم خورش هویج
گوشت خورشتی۶۰۰ گرم
هویج۶۰۰ گرم
آلو خشک۱۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
شکر۱ قاشق غذاخوری
زعفران۱ قاشق غذاخوری
روغنبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا گوشت را می شوییم و به اندازه گوشت خورشتی ( مانند قورمه سبزی ) خرد می کنیم. پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب با مقداری روغن تفت می دهیم تا نرم شود سپس گوشت را اضافه می کنیم.

گوشت و پیاز را به قدری تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود. پس از اینکه گوشت کمی پخت ۳ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را کم میکنیم تا گوشت آرام آرام بپزد.

در مرحله بعد هویج ها را پس از اینکه پوست گرفتیم به صورت خلالی نازک خرد می کنیم ، سپس در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. آلوها را پس از شستشو به همراه هویج های سرخ شده به قابلمه حاوی گوشت اضافه می کنیم.

زعفران را پس از دم کردن به همراه شکر و مقداری نمک به خورش هویج اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش کم کم روغن بیندازد و جا بیفتد شود. در پایان خورشت را به همراه برنج ساده یا برنج زعفرانی سرو می کنیم.

همچنین ببینید : خورش قورمه سبزی خورش قیمه • خورش فسنجان • خورش کرفس

طرز تهیه کباب شیشلیک

طرز تهیه کباب شیشلیک

کباب شیشلیک,طرز تهیه کباب شیشلیک,دستور پخت کباب شیشلیک, ;fhf adagd;

کباب شیشلیک یکی از کباب های سنتی و پر طرفدار ایرانی است. جالب است بدانید کباب شیشلیک به خاطر طعم خوبش در کشورهای زیادی دارای محبوبیت است. این کباب خوشمزه با گوشت دنده گوسفند یا گوساله تهیه می شود و مانند دنده کباب تهیه آن به صورت ایده آل کار آسانی نیست و فوت و فن های خاص خودش را دارد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کباب شیشلیک تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کباب شیشلیک در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم کباب شیشلیک
گوشت دنده گوسفند۱ کیلوگرم
پیاز۵ عدد
گوجه فرنگی۸ عدد
ماست۱ لیوان
آبلیمو۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع۸ قاشق غذاخوری
زعفران۲ قاشق غذاخوری
کره۱۰۰ گرم
نمکبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ما در این آموزش از گوشت دنده گوسفند استفاده کرده ایم که در صورت موجود نبودن می توانید از گوشت دنده گوساله نیز استفاده کنید. ابتدا باید گوشت را طعم دار کنیم ، برای این منظور یک ظرف بزرگ و مناسب انتخاب می کنیم.

گوشت را با اندازه های یکسان برش می زنیم و داخل ظرف می ریزیم. پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم و به همراه آبلیمو ، روغن مایع ، نمک ، فلفل سیاه و زعفران دم کرده به گوشت اضافه می کنیم. در صورت تمایل می توانید فقط از آب پیاز استفاده کنید.

اگر می خواهید کباب خوش طعمی داشته باشید باید گوشت را به مدت یک شب کامل در مواد بخوابانید و در یخچال قرار دهید تا بخوبی طعم دار شود. پس از اینکه گوشت طعم دار شد آنرا از یخچال خارج می کنیم و به سیخ می کشیم.

کره را آب می کنیم و در زمان کباب کردن گوشت ها به طور متداوم روی گوشت ها می مالیم. کره باعث لذیذتر شدن گوشت و نرم تر شدن کباب می شود. در پایان گوجه ها را هم کباب می کنیم و به همراه کباب شیشلیک با برنج زعفرانی سرو می کنیم.

کباب بختیاری,طرز تهیه کباب بختیاری,دستور پخت کباب بختیاری

طرز تهیه کوکو رشته ای

طرز تهیه کوکو رشته ای

کوکو رشته ای , کوکوی رشته ای , طرز تهیه کوکو رشته ای , دستور پخت کوکو رشته ای

کوکو رشته ای یکی از انواع کوکوهای ایرانی است که خیلی سریع آماده می شود و طعم بسیار خوبی دارد. مواد اصلی این کوکو سیب زمینی و تخم مرغ هستند و به همین خاطر با نام کوکو سیب زمینی رشته ای هم شناخته می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۲ تا ۳ نفر کوکو رشته ای تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کوکو رشته ای در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم کوکو رشته ای
سیب زمینی۲ عدد
تخم مرغ۲ عدد
آرد۸ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزای رنده شده۲ قاشق غذاخوری
روغن مایعبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا پوست سیب زمینی ها را می گیریم و پس از شستشو و آبکشی به وسیله رشته کن ، سیب زمینی ها را به صورت رشته ای خرد می کنیم. اگر رشته کن در دسترس نداشتید می توانید با یک چاقوی تیز این کار را انجام دهید.

یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم سپس تخم مرغ ها را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه داخل کاسه می ریزیم. کمی آب به مایه اضافه می کنیم و پس از آن آرد را کم کم اضافه می کنیم. در مرحله بعد پنیر پیتزای رنده شده را به مواد اضافه می کنیم.

در پایان سیب زمینی های رشته ای را اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست و منسجم شوند. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم ، اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود.

سپس با قاشق از مایه کوکو بر می داریم و داخل روغن داغ می ریزیم ، پس از ریختن مایه کوکو ، سریعا با قاشق به آن شکل می دهیم . پس از سرخ شدن یک سمت کوکو آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز طلایی شود.

شاید در ابتدا نتوانید کوکو ها را سریعا به شکل گرد در آورید ولی با چند بار تمرین به راحتی می توانید به کوکوها شکل دهید. به همین ترتیب تمام کوکوها را سرخ می کنیم و به همراه نان ، گوجه فرنگی و خیار شور سرو می کنیم.

کوکو سیب زمینی خام , طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام , دستور پخت کوکو سیب زمینی خام

طرز تهیه دنده کباب مخصوص کرمانشاه

طرز تهیه دنده کباب مخصوص کرمانشاه

دنده کباب

دنده کباب از قدیمی ترین و اصیل ترین کباب های ایرانی است. بهترین دنده کباب عمرتان را می توانید در شهر کرمانشاه نوش جان کنید. این دنده کباب بهترین دنده کباب کل جهان است زیرا کرمانشاه معدن این غذا محسوب می شود. با آموزش پخت دنده کباب سنتی کرمانشاهی ما را همراهی کنید.

مواد لازم دنده کباب

دنده ی گوسفند:یک کیلو

سیر:یک حبه

فلفل سیاه:نصف قاشق چایخوری

سماق:یک و نیم قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی:نصف قاشق سوپ خوری

پیاز ریز خرده شده:2 عد

روغن زیتون:سه قاشق سوپ خوریجراحی بینی

مواد لازم برای دورچین

لیمو ترش:به مقدار لازم

گوجه فرنگی کبابی:به مقدار لازم

جعفری ساطوری:به مقدار لازم

نان تازه:به مقدار لازم

پیاز:یک عدد

طرز تهیه دنده کباب کرمانشاه

دنده گوسفندی را در ابعاد 10*15 سانتی متر خرد کنید. چربی های اضافه آن را بگیرید.

پیاز را در کاسه گودی بریزید . سیر را له کنید و با فلفل سیاه ، نیمی از سماق ، رب گوجه فرنگی و روغن زیتون را به پیاز اضافه کرده ، مخلوط کنید .

سپس گوشت را در کاسه بریزید و با دست کاملا مخلوط کنید تا تمام قسمت های گوشت به این مایع آغشته شود. مایع را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و مزه دار شود .

کباب را به سیخ بکشید و روی کباب پز با حرارت ملایم کباب کنید تا رنگ آن قرمز قهوه ای شده ، کاملا بپزد. کباب را با دورچین آن سرو کنید. در آخر باقی مانده سماق را روی آن بپاشید.

دنده کباب تخصصمی خواهد مانند کباب کوبیده و مانند جوجه کباب نیست که هر کسی بتواند در ان ادعا داشته باشد. برای داشتن یک دنده کباب عالی باید بارها این غذا را درست کنید تا به مهارت کافی برسید.