وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه کیک زبرا

طرز تهیه کیک زبرا

کیک زبرا,طرز تهیه کیک زبرا,دستور پخت کیک زبرا

کیک زبرا یکی از کیک های ساده و خوشمزه ای است که بیشتر برای عصرانه به همراه چای مصرف می شود. محبوبیت این کیک بسیار بالاست و به همین دلیل در منوی اکثرا کافی شاپ ها می توانید نام کیک زبرا را مشاهده کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور شیرینی پزی می توانید برای ۵ نفر کیک زبرا تهیه نمایید. با آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه کیک زبرا در ادامه با هم دوره همراه باشید.

مواد لازم کیک زبرا
آرد سفید۱ لیوان
پودر کاکائو۱٫۵ قاشق غذاخوری
ماست½ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
روغن¼ لیوان
وانیل½ قاشق چایخوری
بکینگ پودر½ فاشق غذاخوری
شکر½ لیوان

دستور پخت و طرز تهیه

یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم و تخم مرغ ها را درون آن می شکنیم ، در ادامه وانیل و شکر را به تخم مرغ اضافه می کنیم و با همزن مواد را خوب مخلوط می کنیم. در مرحله بعدی روغن مایع و ماست را به ظرف اضافه می کنیم.

مواد را مجددا با همزن می زنیم تا مایعی یکدست به دست بیاید. آرد سفید را دو مرتبه الک می کنیم ، سپس بکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و با هم مخلوط شان می کنیم. حالا آرد را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.

مایه کیک ما آماده است. نیمی از آنرا کنار می گذاریم و نیم دیگر آنرا با پودر کاکائو مخلوط می کنیم. قالب کیک مان را کمی چرب می کنیم و در ادامه مایه کیک ساده را داخل قالب می ریزیم. پس از اینکار مایه کیک کاکائویی را به صورت دایره ای داخل قالب اضافه می کنیم.

البته می توانید با ابتکار عمل خود طرح های جالبی در کیک زیرا به وجود آورید. فر را باید از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا گرم شود ، کیک را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا آماده شود ، سپس برش می زنیم و به همراه چای سرو می کنیم.

کیک یزدی,طرز تهیه کیک یزدی,دستور پخت کیک یزدی

طرز تهیه کوکو گردو

طرز تهیه کوکو گردو

کوکو گردو,کوکوی گردو,طرز تهیه کوکو گردو,دستور پخت کوکو گردو

کوکوی گردو یکی از کوکوهای خوشمزه و مقوی ایرانی است که به عنوان میان وعده سرو می شود. کوکو گردو چون یک کوکوی شیرین است و شباهت هایی هم به شیرینی گردویی دارد ، می توانید آنرا به عنوان عصرانه یا صبحانه نوش جان کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید چند تکه کوکو گردو تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کوکو گردو در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم کوکو گردو
گردو۴ قاشق غذاخوری
آرد برنج۴ قاشق سوپخوری
دارچین۱ قاشق سوپخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ۱ عدد
شکر۱ پیمانه
آب½ پیمانه
زعفرانبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

گردو را باید به صورت چرخ شده استفاده کنیم. گردو را در ظرفی مناسب می ریزیم و پس از آن آرد برنج را به همراه دارچین ، بکینگ پودر ، وانیل به گردو اضافه می کنیم. در ادامه تخم مرغ را اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.

پس از اینکه مواد کوکو یکدست و منسجم شد ، یک تابه روی حرارت قرار می دهیم و پس از داغ شدن روغن ، مایه کوکو را در روغن می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را ضاف می کنیم. پس از سرخ شدن یک سمت کوکو آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز طلایی شود.

در مرحله بعدی شکر را در آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر آب شود سپس زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شربت کمی غلیظ شود. در پایان شربت را روی کوکو می ریزیم و پس از اینکه شربت به خورد کوکو رفت آنرا سرو می کنیم.

کوکو عدس,کوکوی عدس,طرز تهیه کوکو عدس,دستور پخت کوکو عدس

طرز تهیه کال کباب

طرز تهیه کال کباب

کال کباب,طرز تهیه کال کباب,دستور پخت کال کباب

کال کباب یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی شمال کشورمان است که به نام های کال کباب رشتی یا کال کباب گیلانی شهرت دارد. این غذای خوشمزه هم مانند دیگر غذاهای معروف شمالی مثل میرزا قاسمی حاوی بادمجان است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۶ نفر کال کباب تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کال کباب در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم کال کباب
بادمجان۱۰ عدد
آبغوره۱ فنجان
سیر۶ حبه
گردو۱۵۰ گرم
نعناع۱ قاشق غذاخوری
خلواش۱ قاشق غذاخوری
چوچاق۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا باید بادمجان ها را مانند میرزا قاسمی کباب کنیم. برای این منظور یک برش طولی روی بادمجان می زنیم و طوری بادمجان ها را روی حرارت یا فر قرار می دهیم که تمام نقاط آن کباب شود. پس از اینکار پوست بادمجان ها را می گیریم.

و در صورتی که درون بادمجان ها پر از تخم بود ، آنها را نیز خارج می کنیم تا غذایمان طعم تلخی نگیرد. در مرحله بعد بادمجان ها را در یک کاسه بزرگ می ریزیم و با گوشتکوب به خوبی له می کنیم. سیر ها را هم پس از له کردن به بادمجان اضافه می کنیم.

سبزیجات ( نعناع ، خلواش و چوچاق ) را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه آبغوره به غذا اضافه می کنیم. گردوها را هم بهتر است پودر کنیم و به کال کباب اضافه کنیم. در پایان نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.

پس از اینکه مواد یکدست شدند غذای ما آماده سرو کردن است. می توانیم آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنیم. برای زیبایی و خوشمزگی بیشتر کال کباب می توانیم مقداری دانه انار خشک شده و رب انار هم به غذا اضافه کنیم.

حلیم بادمجان,طرز تهیه حلیم بادمجان,دستور پخت حلیم بادمجان

طرز تهیه کوکو تره

طرز تهیه کوکو تره

کوکو تره,کوکوی تره,طرز تهیه کوکو تره,دستور پخت کوکو تره

کوکوی تره یکی از کوکوهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به کوکوی سبزی دارد. اگر در تهیه این کوکوی خوشمزه به جای استفاده از تره اهلی از تره کوهی استفاده کنید کوکوی شما چندین برابر خوشمزه تر خواهد شد و خواص آن هم نیز بیشتر خواهد بود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کوکو تره تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کوکو تره در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم کوکو تره
تره۸۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
گردو۵۰ گرم
سیر۲ حبه
زرشکبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا تره ها را پس از شستشو و آبکشی به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه یک کاسه بزرگ انتخاب می کنیم و تره خرد شده را داخلش می ریزیم. سیر را رنده می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. تخم مرغ ها را به صورت جداگانه می شکنیم.

نمک و فلفل سیاه را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم سپس به کاسه حاوی تره اضافه می کنیم. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود.

سپس نصف مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم و درب تابه را می گذاریم تا کوکو خودش را بگیرد. پس از اینکه کوکو خودش را گرفت ، گردو و زرشک را روی سطح آن پخش می کنیم و نیم دیگر مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم و درب تابه را می گذاریم.

می توانیم برای زیبایی کوکو چند گردوی سالم را هم روی سطح کوکو قرار دهم. پس از اینکه سطح زیزین کوکو کاملا سرخ شد ، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. سپس آنرا برش می زنیم و به همراه نان سرو می کنیم.

کوکو اسفناج,کوکوی اسفناج,طرز تهیه کوکو اسفناج,دستور پخت کوکو اسفناج