وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه پیتزا پپرونی در خانه

طرز تهیه پیتزا پپرونی در خانه

پیتزا پپرونی

پیتزا پپرونی از ان دسته از پیتزاهایی است که با سوسیس پپرونی تهیه می شود. این سوسیس در کشورهای غیر مسلمان از گوشت خوک تهیه می شود ولی در کشور ما با گوشت گاو تهیه می شود و در فضای باز در معرض هوا قرار می گیرد تا خشک شود.

مواد لازم پیتزا پپرونی

گوجه فرنگی

فلفل دلمه

آویشن

روغن مایع

خمیر پیتزا

سس قرمز

پنیر پیتزا

سوسیس پپرونی یا ژامبون پپرون

 

طرز تهیه پیتزا پپرونی

ابتدا فر را در دمای 120 درجه روشن کنید تا گرم شود.سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. خمیر را داخل ظرف قرار دهید اگر خمیر را از بیرون بخرید باید طرفی که صافتر هست را رو به بالا قرار دهید.

اگر خمیرتان خشک بود دور خمیر را کمی مرطوب کنید تا در هنگام طبخ نسوزد . سس قرمز را روی نان بمالید (به ضخامت 3 میلیمتر) . بعد پنیر پیتزای رنده شده را روی سس بریزید تا کاملا سطح نان را بپوشاند.

سپس سوسیس یا ژامبون پپرونی را که خرد کرده اید روی پنیر پیتزا بچینید بعد مواد دیگر مثل گوجه و فلفل دلمه ای و ... را روی پیتزا بریزید.

ظزف را داخل فر قرار بدید و دما رو روی 220 درجه تنظیم نمایید. هرپانزده دقیقه پیتزا را چک نمایید و زمانی که احساس کردید پیتزای شما پخته است و از پف مطلوب برخوردار گشته آن را از فر بیرون بیاورید.

پیتزا پپرونی را به قطعات کوچک برش بزنید و سرو کنید. این پیتزای خوشمزه را می توانید با سس های کچاپ یا سس مورد علاقه خود مصرف کنید.

آموزش پخت کیک اسفنجی در منزل

 آموزش پخت کیک اسفنجی در منزل

کیک اسفنجی

کیک اسفنجی تقریبا بیس تمام کیک های تولد و مجلسی است . ابتدا کیک اسفنجی ار تهیه می کنند سپس برش می زنند و با اضافه کردن خمه فرم گرفته و مواد دیگر یک کیک تولد زیبا درست می کنند . اگر می خواهید هر نوع کیکی تهیه کنید ابتدا باید بتوانید یک کیک اسفنجی خوب و خوشمزه درست کنید. با ما همراه شوید تا در آشپزی امروز این کار را به شما یاد بدهیم.

مواد لازم کیک اسفنجی

آرد      2 پیمانه

شکر     1 پیمانه

روغن مایع     2/3 پیمانه

تخم مرغ     4 عدد

بکینگ پودر     2 قاشق مرباخوری

شیر     1 پیمانه

وانیل     یک دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک اسفنجی

ابتدا زرده‌ها و سفیده تخم‌مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده‌ها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم گرفته، سفید شود تا  از ظرف نریزد، سپس آن را در یخچال بگذارید.

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. زرده‌ها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید و کش دار شود. حالا کم‌کم به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

در یک ظرف آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار آنها را الک کنید، سپس آن را به مخلوط زرده اضافه کنید. در انتها سفیده را هم به مواد اضافه کنید. مواد را به حالت دورانی هم بزنید. دقت کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.

مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان که قبلاً چرب کرده‌اید بریزید و آن را در فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.

بعد از آنکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را از قالب درآورید. بعد از آنکه کیک خنک شد، آن را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید.

روی یک لایه را با خامه بپوشانید، سپس لایه دیگر را روی آن قرار داده و آن را هم با خامه بپوشانید. کیک را با میوه دلخواه، تکه‌های شکلات و در صورت تمایل شکلات سفید آب شده تزیین کنید.

کیک اسفنجی اماده هم در اکثر سوپرمارکت ها وجود دارد که سریعا می توانید آنرا درست کنید البته مطمئن باشید کیک خانگی طعم خیلی بهتری دارد زیرا می توانید با اضافه کردن مواد دلخواه آنرا به یک کیک ایده آل برای خانواده تبدیل کنید.

در دوره همی های خانوادگی می توانید کیک اسفنجی مخصوص خود را داشته باشید و با چای سرو کنید.

آموزش کباب بلدرچین

آموزش کباب بلدرچین

کباب بلدرچین

با آموزش کباب بلدرچین در خدمتتون هستیم . این کباب از کباب های جدید حساب می شود و یک کباب سنتی نیست ولی به خاطر طعم خوبش طرفداران بسیار را جذب کرده است. با پخت و دستور العمل های خوشمزه تر شدن این کباب عالب ما را همراهی کنید.

مواد لازم کباب بلدرچین مجلسی

پیاز خام خلال شده ۳ عدد

زعفران به مقدار لازم

پاپریکا به مقدار لازم

روغن زیتون ۰.۵ فنجان

گوشت بلدرچین ۱۲۰۰ گرم

آب لیموترش ۲.۵ فنجا

کرفس خرد شده به مقدار لازم

جعفری شاخه ای به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کباب بلدرچین

بلدرچین دارای گوشت بسیار عالی ست که قطعات کباب آن باید با دقت تهیه شود تا نرم شود و طعم مطلوب پیدا کند.

اگر تا حالا گوشت بلدرچین نخوردید مطمئنا با خوردن کباب بلدرچین از طرفدارهای پر و پا قرص این کباب خواهید شد !!

بلدرچین را بعد از تمیز کردن با ۲ تا ۳ لیوان آب یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو برگ بو یا ساق کرفس و چند ساق جعفری می‌گذاریم نیم پز بشود و آب آن به خوردش برود و بعد با کارد تیز پوست آن را می‌کنیم قطعات سینه و ران را جدا می‌کنیم

و استخوان‌های سینه را می‌گیریم و سسی از روغن زیتون یا کره آب کرده و آبلیمو و نمک و فلفل آماده می‌کنیم و قطعات گوشت را در سس می‌خوابانیم و بعد مثل کباب جوجه به سیخ می‌کشیم

و روی حرارت ملایم کباب می‌کنیم، باید زمان طبخ آن از جوجه طولانی تر و حرارت ملایم تر باشد و مرتب به آن سس کره و آبلیمو داد تا کاملاً کباب پخته و برشته شود، انواع پرندگان حلال گوشت را به همین طریق می‌توان کباب کرد.

نژادهای جوان احتیاج به پختن ندارد و مثل کباب جوجه می‌توانیم آنها را خورد کرده و در سس بخوابانیم و کباب کنیم.

کباب بلدرچین را می توانیم با برنج و گوجه کبابی سرو کنیم یا اینکه با نان داغ سرو کنیم. پیشنهاد ما پلو زعفرانی است  که طعم این کباب را دو چندان بهتر خواهد کرد.

طرز تهیه کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی

کباب ترکی,طرز تهیه کباب ترکی,دستور پخت کباب ترکی

کباب ترکی معروف ترین کباب خیابانی ترکیه است که مانند فلافل فروشی های خودمان در دکه های خیابانی تهیه می شود. این کباب خوشمزه به این دلیل که طعم بسیار خوبی دارد در کشورمان بسیار فراگیر شده است و در دو نوع تهیه می شود. کباب ترکی مرغ و کباب ترکی گوشت قرمز که هر کدام طرفداران خاص خودشان را دارند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کباب ترکی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کباب ترکی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم کباب ترکی
مغز ران گوساله۶۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
قارچ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
سیر۴ حبه
روغن مایع۵ قاشق غذاخوری
کره۳ قاشق غذاخوری
آویشنبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ما در این دستور از گوشت قرمز استفاده کرده ایم ، در صورت منع مصرف گوشت قرمز می توانید از سینه مرغ استفاده کنید. گوشت را می شوییم ، سپس اطرافش را با سلفون می پوشانیم و درون یخچال فریزر قرار می دهیم تا نیمه منجمد شود.

سپس از فریزر خارج می کنیم و به اندازه کف دست به صورت ورقه ورقه برش می زنیم. باید ورقه های گوشت نازک باشند تا مغز پخت شوند. برای طعم دار کردن گوشت ۱ عدد پیاز را رنده می کنیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم.

پس از اینکار سیرها را له می کنیم و به همراه آویشن ، روغن مایع ، نمک و فلفل سیاه به کاسه مواد اضافه می کنیم. پس از مخلوط کردن گوشت با مواد ، روی کاسه را می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت طعم دار شود.

پس از طعم دار شدن گوشت ، یک تابه روی حرارت قرار می دهیم و کره را داخل تابه می ریزیم. گوشت را در کره تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. پس از اینکه گوشت تقریبا پخت ، قارچ ، پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت حلقه ای نازک برش می زنیم و به گوشت اضافه می کنیم.

مواد را خوب تفت می دهیم تا کاملا بپزند ، حدود ۵ دقیقه تفت دادن مواد کافی است. در پایان کباب ترکی و مخلفات آنرا را در نان ساندویچی ( همبرگر ) قرار می دهیم و به همراه خیار شور ، گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ کرده سرو می کنیم.

جوجه کباب,طرز تهیه جوجه کباب,دستور پخت جوجه کباب

طرز تهیه کیک مرغ

طرز تهیه کیک مرغ

کیک مرغ,طرز تهیه کیک مرغ,دستور پخت کیک مرغ, ;d; lvy

کیک مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی است که در مراسم های خاص مانند جشن تولد ها سرو می شود. این کیک خوشمزه شباهت زیادی به سالاد الویه دارد. در این آموزش کامل ترین دستور تهیه کیک مرغ را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۶ نفر کیک مرغ تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کیک مرغ در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم کیک مرغ
سینه مرغ۲ عدد
نان تست۱ بسته
سس مایونز۱ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
خیار شور½ لیوان
گردو۱ لیوان
ماست خامه ای½ لیوان
جعفری½ لیوان
پیازچه۱ لیوان
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا سینه مرغ را به صورت آبپز با مقداری زردچوبه می پزیم. سپس گوشت مرغ از از استخوان جدا می کنیم و آن را به صورت ریش ریش خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم. در همین حین تخم مرغ ها را نیز به صورت آبپز می پزیم.

پس از گرفتن پوست تخم مرغ ها ، آنها را خرد می کنیم و به مرغ اضافه می کنیم. در مرحله بعد ماست خامه ای را به همراه پیازچه خرد شده ، ½ سس مایونز ، خیار شور خرد شده ، فلفل سیاه ، نمک و گردوهای خرد شده به کاسه اضافه می کنیم.

مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در این مرحله لبه های نان تست را جدا می کنیم و مقداری از نان تست را کف ظرف مورد نظرمان می چینیم و رویش را با مخلوط گوشت مرغ می پوشانیم و مواد را به صورت یکنواخت روی نان تست پخش می کنیم.

به همین ترتیب لایه های بعدی کیک مرغ را درست می کنیم. در لایه پایانی باقیمانده سس مایونز را روی کیک می ریزیم و تمام نقاط کیک را با سس پوشش می دهیم. پس از تمام شدن مراحل کار روی کیک را می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم.

این کار باعث می شود که مواد کیک جذب نان تست شوند. پس از تمام شدن ۲ ساعت کیک را با جعفری خرد شده ، گوجه فرنگی ، ذرت و … تزیین می کنیم. برای تزیین این کیک مانند سالاد روسی الویه دست ما خیلی باز است.

سالاد ماکارونی,سالاد ماکارانی,طرز تهیه سالاد ماکارونی,دستور پخت سالاد ماکارونی