وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه نان شیرمال

طرز تهیه نان شیرمال

نان شیرمال مغز دار ساده , طرز تهیه نان شیرمال ترکی و ترکیه ای , دستور پخت نان شیرمال خانگی , khk advlhg

نان شیرمال یکی از انواع نان سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به فطیر دارد. تفاوت نان شیرمال با فطیر این است که برای تهیه خمیر فطیر از آب استفاده می شود ولی برای نان شیرمال از شیر استفاده می شود. البته این دو نوع نان تفاوت های ظاهری هم با هم دارند. جالب است بدانید نان شیرمال یکی از مهم ترین سوغاتی های شهر سمنان است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور شیرینی پزی می توانید برای ۴ نفر نان شیرمال تهیه نمایید. با آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه نان شیرمال در ادامه با هم دوره همراه باشید.

مواد لازم نان شیرمال
آرد گندم۳ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
شیر۱ لیوان
کشمش¼ لیوان
شکر¾ لیوان
کره۱۵۰ گرم
پودر خمیر مایه۱ قاشق غذاخوری
نمک¼ قاشق چایخوری
روغن مایعبه اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا پودر خمیر مایه را به همراه ۲ قاشق غذاخوری آب ولرم و ۱ قاشق چایخوری شکر در یک ظرف مناسب می ریزیم. اجازه می دهیم مایه خمیر کمی استراحت کند تا وَر بیاید. برای ور آمدن خمیر مایه ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان لازم است.

کره را در دمای محیط قرار می دهیم تا نرم شود ، سپس یک کاسه جادار انتخاب می کنیم و خمیر مایه را پس از آماده شدن به همراه یک عدد تخم مرغ ، کره ، شیر ، شکر و نمک داخل کاسه می ریزیم و به خوبی با هم مخلوط می کنیم.

پس از اینکه مواد یکدست شدند آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیری لطیف و نرم به دست بیاید. پس از اینکه خمیر شکل گرفت کشمش را اضافه می کنیم و خمیر را در حدی ورز می دهیم تا مواد آن کاملا یکدست شوند.

خمیر ما باید لطیف و نرم باشد و اگر کمی هم به دست بچسبد مشکلی نیست. پس از ورز دادن خمیر آنرا به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یک ظرف که قبلا با روغن چرب کرده ایم قرار می دهیم ، سپس ظرف را در یک جای گرم می گذاریم تا خمیر استراحت کند.

پس از اینکه خمیر آماده شد آنرا به سلیقه خود شکل می دهیم. مثلا می توانید به صورت ساده با وردنه خمیر را تخت کنیم و از خمیر با قالب های دلخواه قالب بزنیم یا اینکه از روش های خاص تری مانند بافتن خمیر استفاده کنیم.

پس از اینکه خمیر را به شکل دلخواه قالب زدیم ، آنرا در سینی فر می چینیم. در یک کاسه کوچک ۱ زرده تخم مرغ را به همراه ۵۰ گرم کره آب شده مخلوط می کنیم و با قلمو روی خمیر ها می زنیم. در این مرحله ۳۰ دقیقه به خمیرها استراحت می دهیم.

پس از گذشت ۳۰ دقیقه خمیرها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فری که قبلا با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار می دهیم تا بپزند. یک ظرف آب هم داخل فر قرار می دهیم تا با بخار آب نان ها خشک نشوند.

در پایان شعله بالای فر را روشن می کنیم تا روی نان ها طلایی رنگ شود. پس از خارج کرده سینی از داخل فر اجازه می دهیم نان ها کمی خنک شوند سپس آنها را جمع می کنیم و در جای خشک و خنک نگهداری می کنیم.

نکات تهیه نان شیرمال

نان شیرمال بافته شده

شاید در نگاه اول کار سختی به نظر برسد اما تهیه نان شیرمال با این روش بسیار آسان است. برای تهیه نان شیرمال بافته شده سه یا چهار تکه خمیر را به شکل لوله ای با طول ۳۰ سانتی متر شکل می دهیم. سپس مانند بافتن مو خمیرها را به هم می بافیم و در سینی فر قرار می دهیم.

حال دل با تو گفتنم هوس است

حال دل با تو گفتنم هوس است

معنی و تفسیر فال حافظ از شعر حال دل با تو گفتنم هوس است

فال حافظ

حال دل با تو گفتنم هوس است

خبر دل شنفتنم هوس است

طمع خام بین که قصه فاش

از رقیبان نهفتنم هوس است

شب قدری چنین عزیز شریف

با تو تا روز خفتنم هوس است

وه که دردانه‌ای چنین نازک

در شب تار سفتنم هوس است

ای صبا امشبم مدد فرمای

که سحرگه شکفتنم هوس است

از برای شرف به نوک مژه

خاک راه تو رفتنم هوس است

همچو حافظ به رغم مدعیان

شعر رندانه گفتنم هوس است

معنی فال

کارهایی که انجام می دهید زیرکانه است و کسی سر از کار شما در نمی آورد. البته این موضوع اصلا بد نیست ، فقط باید به این موضوع توجه داشته باشید که برای رسیدن به موفقیت نباید به کسی آسیب برسانید. در پایان این را بدانید اگر کارهایتان را با توکل بر خداوند متعادل انجام دهید و همچنین به کسی آسیب نرسانید مطئمن باشید که انشاءالله موفق خواهید شد.

غزل تصادفی

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

باقالی پلو با ماهیچه مجلسی , طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خاله خانم , دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه پسران کریم

باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی و قدیمی ایرانی است که برای مجالس و مهمانی های خاص مانند جشن عروسی تدارک دیده می شود. این غذای پر طرفدار با روش های مختلفی تهیه می شود که ما در این آموزش یکی از کامل ترین روش های پخت باقالی پلو با ماهیچه را به همراه توضیحات کامل آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر باقالی پلو با ماهیچه تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم باقالی پلو با ماهیچه
ماهیچه۵۰۰ گرم
برنج۴ پیمانه
باقلا سبز۱ لیوان
شوید خشک۳ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد
سیر۴ عدد
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
روغن مایعبه اندازه کافی
فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبهبه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و پس از خرد کردن پیاز ها به صورت خلالی ، آنها را به همراه مقداری روغن مایع در قابلمه می ریزیم. تفت دادن پیاز ها را ادامه می دهیم تا نرم شود. در ادامه ماهیچه ها را به خوبی تمیز می کنیم و می شوییم.

پس از شستشوی ماهیچه ها ، آنها را به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را قرار می دهیم تا حدود ۱۵ دقیقه گوشت به آرامی بپزد. پس از گذشت ۱۵ دقیقه ماهیچه ها را بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز به خوبی سرخ شود.

در این مرحله نیمی از سیرها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری زردچوبه ، فلفل سیاه و نمک به ماهیچه ها اضافه می کنیم. در مرحله بعد به اندازه ای آب داخل قابلمه می ریزیم که کاملا روی ماهیچه ها را بپوشاند.

سپس حرارت زیر قابلمه را ملایم تر می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم. حدود ۳ تا ۴ ساعت زمان نیاز است تا ماهیچه ها به آرامی مغز پخت شوند. سعی کنید مقداری آب داخل قابلمه بریزید که دیگر نیاز نباشد دوباره آب اضافه کنید

در صورتی که آب کمی اضافه کنید و مجبور باشید دوباره آب داخل قابلمه ماهیچه ها بریزید روی طعم غذا تاثیر می گذارد. البته در صورتی که مجبور شدید آب اضافه کنید حتما آب جوش اضافه کنید تا تاثیر کمتر روی طعم غذا بگذارد.

پس از اینکه کارمان با ماهیچه ها تمام شد به سراغ تهیه باقالی پلو می رویم. برای این منظور باقلا ها را از وسط جدا می کنیم و به خوبی می شوییم ، سپس در صورت تمایل خرد می کنیم. در ادامه باقلاها را به مدت ۱ ساعت در آب قرار می دهیم تا به خوبی خیس بخورند.

در مرحله بعد برنج را خیس می کنیم و یک قابلمه حاوی چند لیوان آب روی حرارت قرار می دهیم . مقداری نمک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد برنج را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کمی نرم شود.

زمانی که اطراف دانه های برنج نرم و مغز آن سفت بود برنج را آبکشی می کنیم. در ادامه پس از گذشت ۱ ساعت باقلا ها را به همراه مقداری روغن داخل یک تابه لبه دار بزرگ می ریزیم و پس از کمی تفت داده سیرهای باقیمانده را خرد و اضافه می کنیم.

مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد می زنیم و پس از کمی تفت دادن باقلاها ، برنج آبکش شده را به همراه شوید خشک اضافه می کنیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم.

برای ته دیگ به دلخواه می توانیم از سیب زمینی حلقه شده یا نان لواش استفاده کنیم. در ادامه مخلوط برنج و باقلا را اضافه می کنیم. حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا برنج شروع به بخار کردن کند سپس حرارت را کم می کنیم.

و نصف لیوان مخلوط آب و روغن مایع به برنج اضافه می کنیم ، سپس یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم تا بخار از قابلمه خارج نشود و برنج به خوبی دم بکشد. در پایان پس از آماده شدن باقالی پلو و ماهیچه ، غذا را سرو می کنیم.

بیا که قصر امل سخت سست بنیادست

بیا که قصر امل سخت سست بنیادست

معنی و تفسیر فال حافظ از شعر بیا که قصر امل سخت سست بنیادست

فال حافظ

بیا که قصر امل سخت سست بنیادست

بیار باده که بنیاد عمر بر بادست

غلام همت آنم که زیر چرخ کبود

ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزادست

چه گویمت که به میخانه دوش مست و خراب

سروش عالم غیبم چه مژده‌ها دادست

که ای بلندنظر شاهباز سدره نشین

نشیمن تو نه این کنج محنت آبادست

تو را ز کنگره عرش می‌زنند صفیر

ندانمت که در این دامگه چه افتادست

نصیحتی کنمت یاد گیر و در عمل آر

که این حدیث ز پیر طریقتم یادست

غم جهان مخور و پند من مبر از یاد

که این لطیفه عشقم ز ره روی یادست

رضا به داده بده وز جبین گره بگشای

که بر من و تو در اختیار نگشادست

مجو درستی عهد از جهان سست نهاد

که این عجوز عروس هزاردامادست

نشان عهد و وفا نیست در تبسم گل

بنال بلبل بی دل که جای فریادست

حسد چه می‌بری ای سست نظم بر حافظ

قبول خاطر و لطف سخن خدادادست

معنی فال

در ذهن شما آرزوهای محال و غیرممکن زیادی وجود دارد که خودتان هم می دانید غیر ممکن هستند ولی باز هم در رویا به سر می برید. بهتر است از خیال بافی دست بردارید و در واقعیت از فرصت های خود نهایت استفاده را ببرید. شما انسان توانایی هستید و با توکل بر خداوند متعال می توانید به موفقیت هایی زیادی برسید ، پس از همین امروز فرصت ها را غنیمت بشمارید.

غزل تصادفی

فال حافظ

فال حافظ

فال حافظ , فال حافظ اصلی , فال حافظ کامل , فال حافظ از دیوان , فال حافظ مستانه

فال حافظ شیرازی

فال حافظ یکی از محبوب ترین فال ها نزد ایرانیان است. از قدیم الایام در روزهای خاصی مانند عید نوروز و شب یلدا حافظ خوانی و گرفتن فال حافظ در میان ایرانیان مرسوم بوده است. شاید کمتر خانه ای را پیدا کنید که در آن یک دیوان حافظ یافت نشود.

البته با پیشرفت تکنولوژی همه چیز رنگ و بوی دیگری گرفته است که فال حافظ هم از این قاعده مستثنی نیست. امروزه به راحتی می توانید به صورت آنلاین فال حافظ بگیرید. در ادامه برای گرفتن فال حافظ خود بصورت آنلاین با همدوره همراه باشید.

fale hafez , فال حافظ پیچک , فال حافظ اصلی با تفسیر , فال حافظ کامل , thg phtz advhcd

آداب گرفتن فال حافظ

برای گرفتن فال حافظ ابتدا به نیتی که دارید فکر کنید سپس یک صلوات و فاتحه برای شادی روح حافظ شیرازی نثار نمایید ، سپس روی دکمه گرفتن فال کلیک نمایید. انشالله هر آنچه به خیر و صلاح شماست برایتان آشکار گردد.

گرفتن فال