وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

بیوگرافی بهاره کیان افشار

بیوگرافی بهاره کیان افشار

بهاره کیان افشار,بیوگرافی بهاره کیان افشار,زندگینامه بهاره کیان افشار,اینستاگرام بهاره کیان افشار

معرفی کوتاه بهاره کیان افشار
نام اصلیبهاره
نام خانوادگیکیان افشار
تاریخ تولد۱۳۶۲/۲/۱۲
محل تولدتهران
تحصیلاتمهندس نرم افزار

Bahareh Kian Afshar,کودکی بهاره کیان افشار,بچگی بهاره کیان افشار

عکس کودکی بهاره کیان افشار

بیوگرافی و زندگینامه

بهاره کیان افشار متولد دوازدهم اردیبهشت ماه ۱۳۶۲ در شهر تهران است. تحصیلاتش را در رشته مهندسی کامپیوتر به پایان رسانده است. به گفته خودش خانوادگی به شدت اهل سفر هستند و خودش لذت های زندگی اش را تئاتر و سفر می داند.

از کودکی به بازیگری علاقمند بوده است و در دوره ابتدایی به گروه تئاتر مدرسه ملحق می شود. بعدها با جدیت بیشتری به دنبال علاقه خود می رود و به اتفاق خانواده به تماشای تئاتر های مختلف می رود که در همین تئاتر دیدن ها علاقه اش برای بازیگر بیشتر می شود.

بعد از دیدن تئاتر دندون طلا به کارگردانی داود میرباقری و تئاتر دایره گچی به کارگردانی استاد حمید سمندریان بازیگری تئاتر برایش تبدیل به یک رویا می شود. البته در دوران نوجوانی خانواده بهاره کیان افشار با حضور او در عرصه تئاتر مخالف بوده اند.

و همین مخالفت ها به دلیلی اینکه او در دوره نوجوانی بود باعث شد که عطش بیشتری برای بازی در تئاتر داشته باشد. برای راضی کردن خانواده اش وقت زیادی می گذارد و بالاخره موفق می شود رضایت خانواده را برای شروع فعالیت هنری در زمینه تئاتر به دست آورد.

البته در حال حاضر خانواده اش از مخالف به حامی او تبدیل شده اند و شدیدا پیگیر کارهای او هستند. بهاره کیان افشار در مصاحبه ای در مورد این موضوع گفته است که من فکر می کنم انسان اگر اراده کند می تواند سرنوشتش را به نفع آرزوهایش تغییر دهد.

بازیگری حرفه ای را با بازی در سریال کلاه پهلوی به کارگردانی سید ضیاءالدین در تلویزیون تجربه کرد. اولین حضورش در سینما را با بازی در فیلم گناهکاران در کنار بازیگرانی مثل رامبد جوان و همایون ارشادی به کارگردانی فرامرز قریبیان تجربه کرد.

عکس بهاره رهنما,بیوگرافی بهاره رهنما,خانواده بهاره رهنما,بهاره رهنما

fihvi ;dhk htahv,بهاره کیان افشار و پدرش,شغل پدر بهاره کیان افشار

بهاره کیان افشار در کنار پدرش

شغل اول و دوم

بهاره کیان افشار بازیگری را شغل اول خود نمی داند. او در مصاحبه ای گفته است : در رشته مهندسی کامپیوتر تحصیل کرده ام و به این دلیل که بیشتر دوستان نزدیکم معمار هستند با یکی ، دو نفر از این دوستان شرکت کارهای اجرایی ، ساخت و سار و طراحی دکوراسیون داخلی داشتیم.

گروه خیلی فعالی بودیم تا اینکه دوستانم فعلا از ایران رفتند. در حال حاضر به غیر از بازیگری شغل دیگری نیز دارم. البته هیچ وقت از وجهه بازیگری ام برای تبلیغ شغل دیگرم استفاده نکرده ام و حتی خیلی ها نمی دانند که کار دیگری انجام می دهم.

عکس ساره بیات,بیوگرافی ساره بیات,خانواده ساره بیات,ساره بیات

خواص انجیر

خواص انجیر

خواص انجیر,khavas anjir,عوارض انجیر,مضرات انجیر,زیان های انجیر,فواید انجیر,o,hw hk[dv

انجیر

همه چیز در مورد انجیر

انجیر از راسته گل سرخ سانان است و گونه های بسیار زیادی دارد. تاکنون بیش از ۶۰۰ گونه درخت انجیر مختلف ثبت شده است. البته اکثر گونه های این درخت وحشی هستند یا اینکه به صورت زینتی مورد استفاده قرار می گیرند.

زادگاه اصلی درخت انجیر در روستایی به نام سمغان یا سمنگان در ایران است. میوه انجیر ارزش غذایی بالایی دارد و از برگ و میوه آن برای درمان برخی بیماری ها استفاده می شود. شناخته شده ترین مواد غذایی که با انجیر تهیه می شود مربای انجیر است.

خواص انجیر

سلامت و رشد استخوان ها

یکی از خواص انجیر محافظت از استخوان های بدن است. انجیر حاوی مقادیر غنی از کلسیم است که برای رشد استخوان های کودکان و تقویت و استحکام استخوان های میانسالان بسیار مفید است. برای پیشگیری از پوکی استخوان در سنین بالا حتما انجیر را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

خواص انجیر,عوارض انجیر,مضرات انجیر,زیان های انجیر,فواید انجیر,انجیر

بهبود سرفه

یکی دیگر از فواید انجیر این است که می تواند سرفه را درمان کند. سرفه کردن بیشتر اوقات به دلیل سرماخوردگی یا عفونت گلو و ریه است. برای درمان سرفه چند انجیر خشک شده را در مقداری شیر بجوشانید و مصرف کنید تا شبی بدون سرفه را پشت سر بگذارید.

خواص عناب,مضرات عناب,زیان های عناب,فواید عناب,میوه عناب,عناب

پیشگیری از یبوست

انجیر حاوی مقادیر غنی از فیبر است که برای عملکرد صحیح دستگاه گوارش بسیار مفید است. مصرف انجیر از ابتلا به یبوست جلوگیری می کند ضمن اینکه فیبر موجود در انجیر مانع از ابتلا به اسهال هم می شود و باعث عملکرد صحیح روده ها نیز می گردد.

خواص انجیر,عوارض انجیر,مضرات انجیر,زیان های انجیر,فواید انجیر,انجیر

پیشگیری از بیماری های قلبی

انجیر حاوی مقادیر مناسبی از اسید های چرب فنول ، امگا ۳ و امگا ۶ است. این اسید های چرب باعث می شوند خطر ابتلا به بیماری های قلبی در بدن کاهش یابد. تری گلیسیرید یکی از دلایل اصلی بیماری های قلبی است.

برگ انجیر می تواند بر تری گلیسیرید موجود در خون تاثیر بگذارید و باعث کاهش مقدار کلی آن شود که در نهایت خطر ابتلا به بیماری های قلبی کاهش می یابد. توصیه ما این است با مشورت مشاور تغذیه برای سلامتی قلب تان انجیر را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

خواص عسل,عوارض عسل,مضرات عسل,زیان های عسل,فواید عسل,عسل

مضرات انجیر

کبد ضعیف

انجیر خواص بسیار زیادی دارد اما ممکن است برای برخی افراد که بیماری های خاصی دارند مشکلاتی ایجاد کند. کسانی که کبد ضعیفی دارند بهتر است انجیر مصرف نکنند یا اینکه انجیر را با توصیه مشاور تغذیه به همراه گردو مصرف کنند.

خواص انجیر,عوارض انجیر,مضرات انجیر,زیان های انجیر,فواید انجیر,انجیر

طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته

آش رشته,ash reshteh,طرز تهیه آش رشته,دستور پخت آش رشته,Ha vaji

آش رشته یکی از معروف ترین و پر طرفدارترین آش های ایرانی است. خانواده های ایرانی اغلب این آش خوشمزه را در فصل های زمستان و پاییز تهیه می کنند. ضمن اینکه آش رشته در ماه رمضان یکی از پیش غذاهای ویژه سفره افطار است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ تا ۶ نفر آش رشته تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه آش رشته در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم آش رشته
سبزی آشی۱ کیلوگرم
رشته آشنصف بسته
لوبیا چیتینصف لیوان
نخودنصف لیوان
عدس۱ لیوان
پیاز۶ عدد
سیر۶ عدد
کشکبه میزان لازم
نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری
روغنبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

در مرحله اول باید نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل در آب بخیسانیم و در صورت امکان چند بار آبشان را عوض کنیم تا در زمان مصرف ایجاد نفخ نکنند. یک قابلمه بزرگ برای تهیه آش انتخاب می کنیم و نخود و لوبیا خیس خورده را به همراه ۵ لیوان آب داخلش می ریزیم.

حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب داخلش به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم می کنیم تا نخود و لوبیا نیم پز شوند. پس از اینکه نخود و لوبیا کمی نرم شدند عدس را به قابلمه اضافه می کنیم و همچنان اجازه می دهیم حبوبات به خوبی بپزند.

پیازها و سیرها را به صورتی نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم تا رنگشان تغییر کند و طلایی شود. ۱ ساعت که از ریختن عدس در قابلمه گذشت نیمی از سیر و پیاز سرخ شده را داخل قابلمه می ریزیم.

نصف سیر و پیاز سرخ را شده را برای تزیین آش رشته کنار می گذاریم. بلافاصله بعد از اضافه کردن سیر و پیاز سرخ شده سبزی آش را خرد می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم. نیاز به گذاشتن درب قابلمه نیست چون باعث بد رنگ شدن سبزی آش می شود.

حرارت زیر قابلمه باید ملایم باشد تا مواد آش به خوبی بپزند. زمانی که مطمئن شدید مواد آش کاملا پخته شده اند رشته آشی را به قابلمه اضافه می کنیم. پس از بیست دقیقه کشک را به آش اضافه می کنیم و در آخر نمک و فلفل را اضافه می کنیم.

دقت داشته باشید کشک و رشته آش ممکن است شور باشند و نیاز به اضافه کردن نمک زیادی نباشد پس در این مرحله مراقب باشید آش رشته را شور نکنید. کمی مواد آش را زیر و رو می کنیم و آش را از روی حرارت بر می داریم.

در یک کاسه کوچک کمی روغن می ریزیم و نعناع خشک شده را به آن اضافه می کنیم. کاسه را روی حرارت قرار می دهیم و نعناع خشک را کمی تفت می دهیم سپس از روی حرارت بر می داریم. در زمان کشیدن آش در کاسه با نعناع داغ ، پیاز داغ و سیر داغ روی آش را تزیین می کنیم.

نکات تهیه آش رشته

سبزی آش رشته

سبزی آش رشته شامل تره ، جعفری ، گشنیز ، اسفناج یا برگ چغندر است. سبزی آشی را باید نسبت به سبزی خورشتی درشت تر خرد کرد. می توانید از سبزی فروشی ها سبزی آماده و خرد شده آشی تهیه نمایید. بهتر است اسفناج یا برگ چغندر را به صورت درشت تر از باقی سبزیحات آشی خرد کنید.

طرز تهیه خورش فسنجان

طرز تهیه خورش فسنجان

خورش فسنجان,khoresh fesenjan,طرز تهیه خورش فسنجان,دستور پخت خورش فسنجان,o,va tsk[hk

خورش فسنجان از قدیمی ترین و اصیل ترین خورش های ایرانی است. مواد اصلی خورش فسنجان گوشت ، گردو و رب انار هستند. خورش فسنجان اصالتا یک خورش گیلانی است. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورشت فسنجان تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش فسنجان در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم خورش فسنجان
گوشت مرغ۴ تکه
مغز گردو۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
رب انار۴ قاشق غذاخوری
شکر۲ قاشق غذاخوری
برگ بو۲ عدد
روغن مایعبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا گردوها را به وسیله چرخ گوشت چرخ کنید. سپس داخل یک قابلمه مقداری آب سرد بریزید و گردوها را بلافاصله داخل قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید تا آب به جوش بیابید. زمانی که آب به جوش امد حرارت زیر قابلمه را متعادل کنید.

بگذارید حدود ۲ ساعت گردوها در آب جوش بخورند تا روغن شان کاملا خارج شود. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در قابلمه ای دیگر به همراه کمی روغن تفت دهید. پیاز که نرم شد قطعات مرغ را به تابه اضافه کنید. مرغ را هم کمی تفت دهید.

سپس نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و برگ بو را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا ادویه ها به خورد پیاز و گوشت مرغ بروند. هنگامی که مرغ کمی سرخ شد ۲ لیوان به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید ۱ ساعت مرغ به آرامی پخته شود.

پس از اینکه گردو ها کامل به روغن افتادند رب انار را به گردوها اضافه می کنیم. در این مرحله گوشت مرغ ، شکر ، مقداری نمک و فلفل به خورش اضافه می کنیم. حدود ۲ ساعت زمان نیاز است تا خورش به خوبی جا بیفتد. حرارت زیر قابلمه را خیلی ملایم کنید تا خورش کاملا جا بیفتد.

نکات تهیه خورش فسنجان

روغن انداختن خورش

برای اینکه خورش فسنجون شما به خوبی روغن بیندازد باید گردوها را در آب خیلی سرد بریزید تا به گردوها شوک وارد شود که این شوک باعث می شود روغن درون گردوها آزاد گردد که باعث زیبایی و رنگ و لعاب خورش فسنجان می شود.

طرز تهیه خورش قیمه

طرز تهیه خورش قیمه

خورش قیمه,khoresh gheyme,خورشت قیمه,طرز تهیه خورش قیمه,دستور پخت خورش قیمه,o,va rdli

خورش قیمه در کنار قورمه سبزی از پر طرفدارترین خورش های ایرانی است. مواد اصلی این خورش گوشت ، لپه ، سیب زمینی و لیمو عمانی هستند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورشت قیمه تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش قیمه در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم خورش قیمه
گوشت گوسفند۴۰۰ گرم
لپه۲ پیمانه
سیب زمینی۲ عدد
پیاز۲ عدد
لیمو عمانی۳ عدد
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
روغن مایعبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

بهتر است لپه ها را از شب قبل بخیسانیم تا راحت تر پخته شوند و نفخ شان نیز گرفته است. در زمان خیساندن بهتر است آب لپه ها را چند بار عوض کنیم. در ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و با مقداری روغن در قابلمه ای که برای تهیه خورش در نظر  گرفته ایم تفت می دهیم.

زمانی که پیازها کمی حالت شکل دادند و نرم شدند ، گوشت را به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در پایان وقتی رنگ گوشت کمی تغییر کرد لپه ها را هم به قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

در این مرحله چند لیوان آب ( حدود ۵ لیوان ) روی مواد می ریزیم. سپس رب گوجه فرنگی را با مقدار کمی روغن در یک ظرف جداگانه تفت می دهیم و به قابلمه خورش اضافه می کنیم. حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید.

سپس حرارت را به صورت ملایم تنظیم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا خورش به آرامی شروع به پختن کند. لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ می کنیم و داخل یک لیوان آب می اندازیم تا مقداری از تلخی شان گرفته شود و باعث تلخ شدن خورش نشوند.

زمانی که گوشت و لپه خورش پخت لیمو عمانی ها را باید به خورش اضافه کرد. در همین مرحله نمک و فلفل سیاه را نیز به خورش اضافه می کنیم. در صورت تمایل می توانیم برای خوشرنگ تر شدن خورش مقداری زعفران نیز در این مرحله به آن اضافه کنیم.

بعد از اضافه کردن چاشنی های خورش حدود ۱ ساعت زمان نیاز است تا آن به خوبی جا بیفتد. سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد می کنیم و با مقداری روغن سرخشان می کنیم. در پایان بعد از کشیدن خورش در ظرف با مقداری سیب زمینی آن را تزیین می کنیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

خورش قیمه,خورشت قیمه,طرز تهیه خورش قیمه,دستور پخت خورش قیمه

نکات تهیه خورش قیمه

گوشت خورش

برای خوشمزه تر شدن خورشت قیمه توصیه می شود از گوشت سر دست گوسفند یا گوشت مغز ران گوساله استفاده کنید. البته در صورتی که منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید از گوشت های سفید مانند گوشت بلدرچین ، گوشت مرغ و … نیز استفاده کنید.

قورمه سبزی,خورش قورمه سبزی,خورشت قورمه سبزی,طرز تهیه خورش قورمه سبزی

تلخ شدن خورش

تلخ شدن خورش قیمه تنها یک دلیل دارد و آن هم لیمو عمانی است. اگر لیمو عمانی را زود داخل خورشت بیندازید خورشت شما را تلخ خواهد کرد. ضمن اینکه اگر لیمو عمانی را یک ساعت قبل از انداختن داخل خورش سوراخ کنید و داخل آب بگذارید تلخی آن برطرف می شود.

خورش بامیه,خورشت بامیه,طرز تهیه خورش بامیه,دستور پخت خورش بامیه