وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه سالاد اسفناج

طرز تهیه سالاد اسفناج

سالاد اسفناج و انار , shghn hstkh[ , طرز تهیه سالاد اسفناج و پرتقال ,دستور سالاد اسفناج و پنیر فتا , salad esfenaj

سالاد اسفناج مخصوص افرادی است که دوست دارن مزه های جدید را کشف کنند. ضمن اینکه این سالاد به خاطر مواد مغذی که در آن استفاده می شود برای بدن بسیار مفید است. مواد اصلی تشکیل دهنده این سالاد اسفناج ، انار ، گردو و رب انار هستند. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر سالاد اسفناج تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سالاد اسفناج در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم سالاد اسفناج
اسفناج۵۰۰ گرم
مغز گردو۲۰۰ گرم
انار۱ عدد
سرکه بالزامیک۲ قاشق غذاخوری
رب انار۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور طرز تهیه

این سالاد یکی از سالادهایی است که در صورت موجود بودن موادش می توانید آنرا به سرعت تهیه و سرو نمایید. برای تهیه سالاد اسفناج ابتدا اسفناج ها را به خوبی می شوییم و توسط یک دستمال تمیز خشک می کنیم.

اسفناج ها را پس از خشک کردن داخل ظرف مخصوص سالاد می چینیم. بهتر است از یک انار بزرگ و خوشرنگ استفاده کنیم. انار را به دقت دان می کنیم و دانه هایش را لا به لای برگ های اسفناج می ریزیم. در لایه آخر مغز گردوها را روی سالاد می ریزیم.

برای تهیه سس سالاد رب انار را در یک کاسه می ریزیم. سپس روغن زیتون و سرکه بالزامیک را به آن اضافه می کنیم. مقداری نمک ، فلفل و ادویه های مورد نظر خود را به مواد اضافه می کنیم و مواد سس را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

در پایان سس را روی سالاد می ریزیم تا هم زیبایی سالاد را بیشتر کند هم طعم بهتری به آن بدهد. در برخی دستور ها از پرتقال و پنیر فتا هم در تهیه این سالاد استفاده می شود که استفاده از این مواد در سالاد اسفناج به سلیقه و ذائقه شما بر می گردد.

سالاد سزار,سالادسزار,طرز تهیه سالاد سزار,دستور سالاد سزار

نکات تهیه سالاد اسفناج

انتخاب اسفناج مناسب

به دلیل اینکه نمی خواهیم اسفناج ها بپزیم بهتر است برای تهیه این سالاد از برگ های کوچک و تازه اسفناج استفاده کنیم. اسفناج هم مانند کاهو برگ های کوچک و وسط آن جوان تر و خوش طعم تر هستند و برای مصرف خام مناسب تر هستند.

سالاد انار,سالاد انار و کلم قرمز,طرز تهیه سالاد انار,دستور سالاد انار

بیوگرافی ریما رامین فر

بیوگرافی ریما رامین فر

ریما رامین فر , زندگینامه ریما رامین فر , بیوگرافی ریما رامین فر , اینستاگرام ریما رامین فر

معرفی کوتاه ریما رامین فر
نام اصلیریما
نام خانوادگیرامین فر
تاریخ تولد۱۳۴۹/۱/۵
محل تولدتهران
تحصیلاتکارگردانی تئاتر

Rima Raminfar , ریما رامین فر و پسرش آیین , امیر جعفری همسر ریما رامین فر

ریما رامین فر به همراه پسر و شوهرش

بیوگرافی و زندگینامه

ریما رامین فر متولد پنجم فروردین ماه ۱۳۴۹ در شهر تهران است. در سال ۱۳۶۷ موفق به دریافت دیپلم شد و در همان سال در رشته گرافیک قبول شد اما بعد از مدتی تصمیم گرفت برای تحصیل به اروپا مهاجرت کند و برای همین رشته گرافیک را نیمه کاره رها کرد و به آلمان رفت.

حدود ۴ سال در کشور آلمان زندگی کرد و وارد دانشگاه شد اما به دلایلی از تحصیل در آلمان انصراف داد و به ایران بازگشت. زمانی که برگشت مهلت ثبت نام در آزمون دولتی گذشته بود و یک فرصت ۱۰ روزه برای شرکت در آزمون دانشگاه آزاد وجود داشت.

در دانشگاه آزاد به تحصیل در رشته نمایش پرداخت و همزمان با تحصیل کار تئاتر را هم شروع کرد. ضمن اینکه در آن زمان یک نمایشنامه هم به نام ( پس فردا ) نوشت که در جشنواره تئاتر فجر جایزه سوم نمایشنامه نویسی را دریافت کرد.

جالب است بدانید او در سریال بدون شرح هم به عنوان نویسنده فعالیت می کرد و اولین کار تلویزیونی اش که به عنوان بازیگر حضور داشت سریال من یک مستاجرم بود که باعث شد به شهرت برسد. اولین حضور او در سینما با فیلم نان ، عشق ،موتور ۱۰۰۰ در سال ۱۳۸۰ بود.

خیلی ها معتقد هستند یکی از مهمترین عواملی که باعث درخشش ریما رامین فر شد بازی او در سریال های سیروس مقدم و همکاری با عوامل سریال پایتخت است. بازی او به عنوان هما همسر نقی ( محسن تنابنده ) در سریال های پایتخت برای همیشه ماندگار شد.

عکس فاطمه گودرزی , بیوگرافی فاطمه گودرزی , خانواده فاطمه گودرزی , فاطمه گودرزی

vdlh vhldk tv , ریما رامین فر و پدرش , ابوالحسن رامین فر پدر ریما رامین فر

ریما رامین فر در کنار پدرش

شایعه طلاق

مدتی قبل شایعه ای راه افتاد که امیر جعفری و ریما رامین فر از هم جدا شده اند. کلی هم به این شایعه آب و تاب داده شده بود تا باور پذیر تر شود. متن شایعه به این صورت بود : ( متاسفانه رابطه یک زوج هنرمند دیگر هم به پایان رسید.

این زوج که از آغاز زندگی مشترک شان بیش از ۱۰ سال می گذرد با اینکه یک فرزند پسر دارند ترجیح دادند به صورت جداگانه زندگی کنند. این زوج با کارگردان های بزرگی فعالیت کرده اند و در سریال های خاطره انگیزی بازی کرده اند. )

البته این زوج مانند خیلی از هنرمندان دیگر که درگیر شایعات اینچنینی می شوند به این شایعه واکنشی نشان ندادند و بعدها حضور مشترک شان در محافل هنری از جمله جشنواره فیلم فجر نشان داد این شایعه کاملا کذب است.

عکس نسرین مقانلو , بیوگرافی نسرین مقانلو , خانواده نسرین مقانلو , نسرین مقانلو

طرز تهیه میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی رشتی , ldvch rhsld , میرزا قاسمی رستورانی , میرزا قاسمی مجلسی , mirza ghasemi

میرزا قاسمی یکی از معروف ترین غذاهای محلی استان گیلان است که امروزه در کل کشور فراگیر شده است. مواد اصلی میرزا قاسمی رشتی سیر ، بادمجان و تخم مرغ هستند. میرزا قاسمی توسط ( محمد قاسم خان والی ) حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه قاجار ابداع و گسترش یافت. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر میرزا قاسمی رستورانی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه میرزا قاسمی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم میرزا قاسمی
بادمجان۶ عدد
تخم مرغ۲ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
سیر۴ حبه
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

بادمجان ها را روی اجاق گاز یا ذغال کباب کنید. باید بادمجان ها را تا حدی کباب کنید که پوست بادمجان بسوزد و مغز بادمجان نرم شود. البته بعضی افراد طعم بادمجان کبابی را دوست ندارند و ترجیح می دهند بادمجان ها را سرخ کنند.

بعد از کباب شدن بادمجان ها پوست شان را بگیرید و بادمجان ها را ( مانند کشک و بادمجان ) کاملا له کنید و کنار بگذارید. گوجه فرنگی ها را در آب جوش می اندازیم تا پوست شان به راحتی جدا شود. سپس خردشان می کنیم و کنار می گذاریم.

درون یک تابه مقداری روغن می ریزیم و سیر ها را یا له می کنیم یا رنده و داخل تابه می ریزیم. پس از اینکه سیرها را کمی تفت دادیم تکه های گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و در آخر بادمجان های له شده را به تابه اضافه می کنیم.

مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب مواد تبخیر و به روغن بیفتند. در تابه ای جداگانه تخم مرغ ها را نیمرو می کنیم و به مواد میرزا قاسمی اضافه می کنیم سپس مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

در پایان بعد از آماده شدن میرزا قاسمی ، آنرا در ظرف مورد نظر می کشیم و سرو می کنیم. این غذا یکی از اصلی ترین غذاهای رستوران های گیلان است و جالب است بدانید میرزا قاسمی رستورانی را با سبزی خوردن سرو می کنند.

کوکو بادمجان , کوکوی بادمجان , طرز تهیه کوکو بادمجان , دستور پخت کوکو بادمجان

نکات پخت میرزا قاسمی

رنگ و لعاب بهتر

برای اینکه میرزا قاسمی مجلسی ما رنگ و لعاب بهتری داشته باشد می توانیم مقداری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنیم. برای این منظور رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت دهیم تا کمی سرخ شود سپس قبل از اضافه کردن تخم مرغ به مواد میرزا قاسمی اضافه کنیم و خوب با مواد مخلوطش کنیم.

کوکو پیازچه , کوکوی پیازچه , طرز تهیه کوکو پیازچه , دستور پخت کوکو پیازچه

گوجه فرنگی در میرزا قاسمی

مواد اصلی میرزا قاسمی عبارتند از بادمجان ، سیر و تخم مرغ . اما برای طعم بهتر و زیبایی بیشتر میرزا قاسمی بیشتر افراد از گوجه فرنگی هم در آن استفاده می کنند. البته در صورت تمایل می توانید گوجه فرنگی را از مواد لازم حذف کنید.

میرزا قاسمی,میرزا قاسمی رشتی,میرزا قاسمی رستورانی,میرزا قاسمی مجلسی,میرزا قاسمی خوشمزه

اضافه کردن تخم مرغ

تخم مرغ را به دو روش به میرزا قاسمی اضافه می کنند. یک روش را که در بالا توضیح دادیم. روش دوم به این صورت است که بعد از اضافه کردن ادویه ها ، تخم مرغ ها را روی مواد می شکنیم و حرارت زیر تابه را کم می کنیم تا تخم مرغ ها به آرامی بسته شوند سپس مواد را مخلوط می کنیم.

میرزا قاسمی,میرزا قاسمی رشتی,میرزا قاسمی رستورانی,میرزا قاسمی مجلسی,میرزا قاسمی خوشمزه

جنجال سخنان سحر قریشی در مورد استادیوم نرفتن خانم ها

جنجال سخنان سحر قریشی در مورد استادیوم نرفتن خانم ها

سحر قریشی

سحر قریشی اخیرا در مصاحبه ای گفته است فوتبال را دوست دارم و نگاه هم می کنم اما دوست ندارم برای تماشای فوتبال به استادیوم بروم.

او در ادامه صحبت های جنجالی اش گفت : دوست ندارم به استادیوم بروم زیرا زمانی که کنار آقایان زیادی قرار می گیرم منقلب می شوم و احساس امنیت ندارم.

با این مسئله که به خانم ها اجازه ورود به استادیوم را نمی دهند کاملا موافق هستم.

جنجال به این خاطر شروع شد که سحر قریشی چند وقت چیش برای دیدن یک بازی وفتبال مهم تیم پرسپولیس به استادیوم در یکی از کشورهای عربی رفته بود.

سحر قریشی

مهناز افشار در توئیترش به حرفه های سحر قریشی واکنش نشان داد و توئیتی با متن زیر را منتشر کرد:

نمیشه خیلی راحت حق نیمی از جامعه رو انکار کرد چون یک نفر وقتی در کنار مردان قرار می‌گیره «منقلب» میشه! ورود به ورزشگاه‌ها حق زنان است. والسلام #زنان_علیه_زنان

طرز تهیه سوپ قارچ

طرز تهیه سوپ قارچ

سوپ قارچ , طرز تهیه سوپ قارچ مجلسی , دستور پخت سوپ قارچ خوشمزه , soup gharch , s,\ rhv]

سوپ قارچ یکی از انواع سوپ های مجلسی است که بیشتر در رستوران های خاص سرو می شود. البته شما می توانید با کمک این آموزش این سوپ ویژه را برای مهمانی های خود در منزل تهیه و سرو کنید. این سوپ به سوپ قارچ و شیر یا سوپ قارچ و مرغ هم شهرت دارد. در دستور اصلی این سوپ جو وجود ندارد اما بعضی افراد آنرا مانند سوپ جو تهیه می کنند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۲ نفر سوپ قارچ تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سوپ قارچ و شیر در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم سوپ قارچ
قارچ۸ عدد
هویج۱ عدد
پیاز۲ عدد
گوشت مرغ¼ سینه مرغ
شیر۲ لیوان
کره۴ قاشق غذاخوری
آرد سفید۴ قاشق غذاخوری
آب۱ لیوان
روغن مایعبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا گوشت مرغ را به همراه مقداری زردچوبه ، یک پیاز و دو لیوان آب داخل یک قابلمه قرار می دهیم تا خوب بپزد. حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید سپس آنرا کم می کنیم تا مرغ به خوبی بپزد. زمانی که آب داخل قابلمه به نصف لیوان رسید قابلمه را از روی حرارت بر میداریم.

آب مرغ را توسط یک پارچه تمیز صاف می کنیم و کنار می گذاریم. گوشت مرغ را نیز به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. حالا در قابلمه ای که برای پخت سوپ قارچ و مرغ در نظر گرفته ایم ۳ قاشق روغن مایع می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. کمی پیاز را تفت می دهیم سپس هویج را با رنده درشت رنده می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم. در این مرحله قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

کمی مواد داخل قابلمه را تفت می دهیم تا قارچ ها آب بیندازند و نرم شوند. در یک ظرف جداگانه شیر و ۱ لیوان آب را مخلوط می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. بعد از اضافه کردن مایعات حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا سوپ شروع به جوشیدن کند.

بعد از اینکه سوپ به جوش آمد حرارت زیرش را ملایم می کنیم. در این مرحله فلفل سیاه ، نمک ، آب مرغ و تکه های مرغ را به قابلمه سوپ شیر و قارچ اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. به جای آب مرغ می توانیم از عصاره یا آب گوشت نیز استفاده کنیم.

کره را درون کاسه ای می ریزیم و روی بخار آب حل می کنیم. سپس آرد را کم کم به کره اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا یکدست شود. سپس مخلوط آرد و کره را به سوپ اضافه می کنیم و مواد داخل قابلمه را به خوبی مخلوط می کنیم.

در این مرحله باید حرارت زیر قابلمه بسیار ملایم باشد تا سوپ ته نگیرد و به خوبی جا بیفتد. سوپ قارچ را به دلیل اینکه حاوی کره است و زود سفت می شود باید به صورت داغ سرو کرد. برای اینکه بتوانید این سوپ را مدت طولانی بعد از آماده شدن داغ نگه دارید می توانیم از مایکروفر استفاده کنیم.

برای تزیین سوپ قارچ و شیر می توانیم مانند سوپ جو قرمز از مقداری سبزیجات تازه مثل جعفری استفاده کنیم. البته برای زیبایی بیشتر سوپ قارچ می توانیم از مقداری ذرت کنسروی ، هویج پخته رنده شده و … برای تزیین استفاده کنیم.

طرز تهیه سوپ جو

نکات تهیه سوپ قارچ

مواد دلخواه در سوپ قارچ

مواد تشکیل دهنده سوپ قارچ اصلی متشکل از قارچ ، شیر ، هویج هستند و در صورتی که تمایل داشته باشید می توانید موادی مانند جو ، مرغ و … به آن اضافه کنید. در منوی جستجوی سایت می توانید آموزش سوپ جو را به سبک رستورانی بیابید.

طرز تهیه سوپ شیر

خامه در سوپ قارچ

اضافه کردن خامه در سوپ قارچ و خامه باعث می شود کالری سوپ افزایش یابد. اگر با این مورد مشکلی ندارید می توانید بعد از ۵ دقیقه قبل از برداشتن سوپ قارچ از روی حرارت ۲ قاشق غذاخوری خامه داخل سوپ بریزید و آنرا در سوپ مخلوط کنید سپس سوپ را سرو کنید.

سوپ قارچ,سوپ قارچ و شیر,سوپ قارچ و مرغ,سوپ قارچ و خامه