وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه قارچ سوخاری

طرز تهیه قارچ سوخاری

قارچ سوخاری,طرز تهیه قارچ سوخاری,دستور پخت قارچ سوخاری

قارچ سوخاری یکی از پیش غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که ماده اصلی آن قارچ است. قارچ سوخاری مانند سیب زمینی سرخ کرده یکی از انواع پیش غذاهای معروف و پرطرفدار است که به همراه انواع غذاهای فست فودی مثل همبرگر ، مرغ سوخاری یا انواع پیتزاها سرو می شود. البته تهیه قارچ سوخاری رستورانی نکته های مهمی دارد که اگر به آنها توجه نکنید نتیجه کار شما خراب می شود. در این آموزش بهترین روش طرز تهیه قارچ سوخاری را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ تا ۶ نفر قارچ سوخاری تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه قارچ سوخاری در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم قارچ سوخاری
 قارچ ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
ماست۴ قاشق غذاخوری
آرد سوخاریبه میزان لازم
آبلیمو۱ قاشق مرباخوری
زعفران۱ قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا یک کاسه جادار و مناسب انتخاب می کنیم. ماست را به همراه تخم مرغ داخل کاسه می ریزیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. حالا زعفران دم کرده را به همراه نمک ، فلفل و آبلیمو به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم و مواد را مجددا مخلوط می کنیم.

آرد سوخاری را کم کم به مایه داخل کاسه اضافه می کنیم تا کمی سفت شود. مایه سوخاری باید به حدی غلظت داشته باشد تا به راحتی جذب قارچ ها شود. ریختن بیش از حد آرد سوخاری باعث می شود که مایه سوخاری جذب قارچ ها نشود.

حالا قارچ ها را می شوییم و با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. سپس داخل کاسه می اندازیم تا قارچ ها آغشته به مواد شوند و برای طعم دار کردن بهتر قارچ ها اجازه می دهیم قارچ ها حدود ۳۰ دقیقه در مایه بمانند تا به خوبی طعم دار شوند.

پس از اینکه قارچ ها طعم دار شدند در یک تابه کوچک و گود مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی می ریزیم و اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود. در یک کاسه مقداری آرد سوخاری درشت می ریزیم و قارچ ها را در آرد سوخاری می غلتانیم.

سپس در روغن می اندازیم تا سرخ شوند. باید به حدی روغن در تابه بریزیم تا قارچ ها ( مانند فلافل ) در روغن شناور باشند. زمانی که قارچ ها طلایی رنگ شدند از روغن خارج می کنیم و بر روی یک دستمال کاغذی ضخیم قرار می دهیم تا روغن اضافی قارچ ها گرفته شود.

کوکو قارچ,کوکوی قارچ,کوکو قارچ و مرغ,کوکو قارچ و سیب زمینی,کوکو قارچ و اسفناج

طرز تهیه فرنی

طرز تهیه فرنی

فرنی,فرنی با آرد برنج, ferni ,دستور پخت فرنی,طرز تهیه فرنی, tvkd

فرنی یکی از افطاری های معروف و پر طرفدار ایرانی است که در ماه رمضان تهیه می شود. فرنی به روش های مختلفی طبخ می شود که فرنی با آرد برنج و فرنی با نشاسته معروف ترین انواع آن می باشد. البته فرنی یک غذای مقوی برای کودکان هم می باشد. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۲ نفر فرنی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه فرنی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم فرنی
شیر۴ لیوان
آرد برنج۴ قاشق غذاخوری
گلاب۴ قاشق غذاخوری
شکر۸ قاشق غذاخوری

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و شیر را به همراه گلاب و شکر درونش می ریزیم. شکر را داخل شیر حل می کنیم و آرد برنج را کم کم اضافه می کنیم به صورتی که آرد برنج در شیر گلوله نشود. سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.

مواد را متداوم باید هم بزنیم تا زمانی که شیر به جوش بیاید. پس از اینکه شیر به جوش آمد باید دقت بیشتری داشته باشیم زیرا اگر هم زدن فرنی را متوقف کنیم فرنی سریعا ته می گیرد و طعم خوبش را از دست می دهد.

به همین دلیل پس از اینکه شیر به جوش آمد فرنی را به آرامی و با صبوری هم می زنیم تا کم کم غلظتش بیشتر شود و کمی سفت شود. پس از اینکه غلظت آن مناسب بود ، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم فرنی سرد شود ، سپس سرو می کنیم.

شیر برنج,شیربرنج,طرز تهیه شیر برنج,دستور پخت شیر برنج

نکات پخت فرنی

آب انداختن فرنی

شاید خیلی از زمان ها فرنی تهیه کرده باشید و پس از خارج کردن فرنی از یخچال مشاهده کرده باشید فرنی شما آب انداخته است. دلیل آب انداختن فرنی این است که برای خنک شدن آن را در یخچال قرار داده اید . فرنی باید در دمای محیط خنک شود.

شله زرد,طرز تهیه شله زرد,دستور پخت شله زرد

طرز تهیه مرغ سوخاری

طرز تهیه مرغ سوخاری

مرغ سوخاری,طرز تهیه مرغ سوخاری,دستور پخت مرغ سوخاری

مرغ سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است. این غذای خوشمزه را می توان هم با برنج سرو کرد هم با نان. این غذای خوشمزه شباهت زیادی به مرغ کنتاکی که یک غذای امریکایی است دارد. ماده اصلی این غذا همانطور که از نامش مشخص است قطعات گوشت مرغ است که با ادویه ها و طعم دهنده ها طعم دار می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر مرغ سوخاری تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه مرغ سوخاری در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم مرغ سوخاری
گوشت مرغ۸ تکه
آرد۲ لیوان
ماست۱ لیوان
پیاز۱ عدد
سبزیجات معطر¼ لیوان
پودر پیاز½ قاشق چایخوری
پودر سیر½ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا باید قطعات مرغ را طعم دار کنیم. برای این منظور پیاز را خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم. سپس سبزیجات معطر ( جعفری ، ترخون ، آویشن ) را ساطوری می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. ماست را هم اضافه می کنیم.

پس از اینکار قطعات مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل به کاسه اضافه می کنیم. در پایان ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. روی کاسه را می پوشانیم و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ ها طعم دار شوند.

در یک کاسه دیگر آرد را به همراه پودر سیر ، پودر پیاز و مقداری نمک و فلفل سیاه می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا پودر سوخاری یکدست شود. پس از اینکه مرغ ها طعم دار شد قطعات مرغ را در مخلوط آرد می غلتانیم تا تمام نقاط مرغ آغشته به آرد شود.

یک تابه گود و کوچک روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم ، سپس مرغ ها را در روغن سرخ می کنیم. بهتر است از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنیم تا روغن جذب مرغ نشود. در پایان می توانیم مقداری سیب زمینی هم سرخ کنیم و در کنار مرغ سوخاری سرو کنیم.

استیک مرغ,طرز تهیه استیک مرغ,دستور پخت استیک مرغ

طرز تهیه ژله بستنی

طرز تهیه ژله بستنی

ژله بستنی,طرز تهیه ژله بستنی,دستور ژله بستنی

ژله بستنی یکی از معروف ترین و پر طرفدارترین دسرهای ایرانی است. این دسر خوشمزه به روش های مختلفی تهیه می شود. این نوع ژله با رنگ های های مختلفی تهیه می شود و با نام ژله لایه ای معروف است. در این آموزش سریع ترین و ساده ترین نوع طرز تهیه ژله بستنی را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر دسر ژله بستنی تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه ژله بستنی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم ژله بستنی
ژله۲ بسته
بستنی وانیلی۱٫۵ عدد
آب جوشبه میزان کافی

دستور طرز تهیه

ابتدا بستنی وانیلی را در دمای محیط قرار می دهیم تا نرم شود ( فقط بستنی باید کمی نرم شود و نباید بیش از حد شل شود ) . در مرحله بعد یک بسته پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل می کنیم و روی حرارت بخار آب مواد را هم می زنیم تا ژله شفاف شود.

وقتی پودر ژله را در آب جوش حل کردیم نصف بستنی وانیلی را به آن اضافه و مخلوط می کنیم تا مواد صاف شوند سپس در قالب مورد نظرمان می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا ژله ببندد. برای بستن ژله حدودا ۴۵ دقیقه زمان نیاز است.

بعد از اینکه لایه اول ژله خودش را گرفت ، بسته دوم ژله را مانند روشی که در بالا توضیح دادیم در آب جوش حل می کنیم و پس از مخلوط کردن با بستنی وانیلی روی لایه اول می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا دسر ما آماده شود.

در مرحله پایانی حداقل ژله را به مدت ۲ ساعت باید در یخچال قرار دهیم تا ژله آماده سرو شود. نکته مهم در مورد تهیه ژله بستنی دو لایه این است که بهتر است برای زیباتر شدن نمای دسر ، ژله ای که رنگش روشن تر است در لایه بالایی قرار بگیرد.

در این آموزش ما ژله بستنی دو لایه را آموزش دادیم ، شما اگر می خواهید ژله ای با لایه های بیشتر تهیه کنید فقط کافیست همین مراحل را چند بار دیگر تکرار کنید و لایه های رنگی بیشتری تولید کنید. هر چه لایه ها بیشتر باشد ژله شما زیباتر خواهد شد.

پاناکوتا شکلاتی,دسر پاناکوتا شکلاتی,طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی,دستور پاناکوتا شکلاتی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ,طرز تهیه زرشک پلو با مرغ,دستور پخت زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهایی معروف و مجلسی ایرانی است. این غذای خوشمزه محبوبیت زیادی نزد ایرانیان دارد و در مراسمات مهم و خاص از آن استفاده می شود. در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه زرشک پلو با مرغ را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر زرشک پلو با مرغ تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه زرشک پلو با مرغ در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم زرشک پلو با مرغ
سینه یا ران مرغ۴ تکه
برنج۴ پیمانه
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
زرشک۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق چایخوری
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
کره کوچک۱ قالب
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا پوست مرغ ها را جدا می کنیم و مقداری نمک روی قطعات مرغ می پاشیم. یک تابه روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. قطعات مرغ را به صورتی که دو طرفشان طلایی رنگ شود در روغن سرخ می کنیم.

حالا سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در یک قابلمه با مقداری روغن تفت می دهیم. سپس قطعات مرغ را داخل قابلمه می چینیم و پس از آن رب گوجه فرنگی را به همراه آبلیمو ، نمک و فلفل به قابلمه اضافه می کنیم.

مواد را چند دقیقه تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی هم سرخ شود سپس ۲ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم. با حرارت بسیار ملایم اجازه می دهیم تا مرغ ها بپزند و سس موجود در قابلمه غلیظ شود و روغن بیندازد.

حدود ۲ ساعت برای پخت کامل مرغ ها و آماده شدن سس زمان نیاز است. حدود ۱۰ دقیقه مانده به آماده شدن مرغ ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم. حالا مرغ ما تقریبا آماده است و باید برنج را آماده کنیم.

برنج را نسبت به نوع آن به مدت ۳۰ دقیقه در آب می خیسانیم و مقداری نمک رویش می پاشیم. یک قابلمه حاوی چند لیوان آب روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید سپس برنج را پس از شستن داخل قابلمه آب جوش می ریزیم.

برنج را زمانی باید از روی حرارت بر داریم که وقتی میان دو انگشت دانه های برنج را فشار دادیم اطرافش نرم و مغزش سفت باشد. پس از اینکه برنج آماده شد آنرا در آبکش می ریزیم و آبکشی می کنیم. ته قابلمه کمی روغن می ریزیم.

سپس به سلیقه خود مقداری نان لواش یا سیب زمینی به عنوان ته دیگ قرار می دهیم. در مرحله بعد برنج آبکشی شده را داخل قابلمه می ریزیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا برنج شروع به بخار کردن کند. وقتی بخار کرد ½ لیوان آب و مقداری روغن به برنج اضافه می کنیم.

حالا باید حرارت را ملایم کنیم و یک دم کنی روی درب قابلمه قرار دهیم. پس از اینکار به سراغ آماده کردن زرشک ها می رویم. زرشک ها را حدود ۳۰ دقیقه در آب ولرم می خیسانیم ، سپس آبکشی می کنیم و در کره سرخ می کنیم.

پس از اینکه زرشک سرخ شد ، ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده به آن اضافه می کنیم و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بر می داریم. پس از اینکه برنج را کشیدیم با مقداری زرشک روی آنرا تزیین می کنیم و به همراه خورش مرغ سرو می کنیم.

لوبیا پلو,طرز تهیه لوبیا پلو,دستور پخت لوبیا پلو