وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه شربت خاکشیر

طرز تهیه شربت خاکشیر

طرز تهیه شربت خاکشیر و تخم شربتی , دستور شربت خاکشیر با زعفران , xvc jidi avfj oh adv

شربت خاکشیر

شربت خاکشیر یکی از نوشیدنی های محبوب و بسیار خوشمزه ایرانی است که مانند شربت تخم شربتی برای رفع تشنگی در فصل تابستان و ماه رمضان مورد استفاده قرار می گیرد. این شربت خوشمزه علاوه بر طعم خوبش خواص درمانی زیادی نیز دارد.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۶ نفر شربت خاکشیر تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شربت خاکشیر تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شربت خاکشیر با وبلاگ پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر

مواد لازم شربت خاکشیر

  • شکر ۱ لیوان
  • آب خنک ۶ لیوان
  • خاکشیر نصف لیوان
  • گلاب ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه

طرز تهیه شربت خاکشیر

درست کردن شربت خاکشیر به دو روش است روش اول بسیار راحت و سریع آماده می شود به این صورت که خاکشیر کاملا تمیز را در در پارچ می ریزیم و روی آن شکر می ریزیم و آب خنک را به آن ها اضافه می کنیم و با قاشق خوب هم می زنیم

تا شکر کاملا در آب حل شود و بعد گلاب را اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم و در لیوان می ریزیم و نوش جان می کنید. اما روش دوم کمی مجلسی تر و وقت گیر است به این صورت که ۲ الی ۳ لیوان از آب را در قابلمه ای می ریزیم

و روی حرارت قرار می دهیم و شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود و بعد صبر می کنیم تا آب بجوش بیاید و کمی قوام بیابد بعد گلاب را به آن اضافه می کنیم و در آخر خاکشیر را اضافه می کنیم

و از روی حرارت شربت را بر می داریم و به عنوان یک شربت غلیظ از آن استفاده می کنیم و در هر لیوان ۲ قاشق از این شربت غلیظ را می ریزیم و روی آن آب خنک می گیریم و چند تکه یخ کوچک روی شربت می اندازیم

و یک قاشق داخل لیوان قرار می دهیم تا شربت را خود مهمان مخلوط کند و نوش جان کند. در صورت تمایل می توانید یک قاشق سوپخوری زعفران دم کرده هم به شربت اضافه کنید تا شربت ظاهر بهتری داشته باشد.

منبع : parsiday.com/2705-sharbat-khakeshir


بیوگرافی و عکس های سحر قریشی

بیوگرافی و عکس های سحر قریشی

سحر قریشی , ازدوااج های سحر قریشی , سحر قریشی افغانی , بیوگرافی سحر قریشی

سحر قریشی

بیوگرافی و زندگینامه

سحر قریشی در ششم دی ماه سال ۱۳۶۶ در شهر تهران به دنیا آمده است. تحصیلاتش را تا مقطع دیپلم ادامه داده است و در حال حاضر به همراه تنها برادرش سپهر و مادر ندا افشار زندگی می کند. طرفدار پر و پا قرص تیم استقلال تهران است.

اولین حضورش مقابل دوربین فیلم لج و لج بازی بود که توسط یکی از آشنایان همسر سابقش ( مهران اخوان ذاکر ) به کارگردان این فیلم معرفی می شود. بعد از این فیلم با بازی در سریال دلنوازان در کنار بازیگرانی همچون شاهرخ استخری و سمانه پاکدل به شهرت رسید.

سحر قریشی , خانواده سحر قریشی , همسر سحر قریشی , شوهر سحر قریشی

عکس های سحر قریشی

وزن و قد سحر قریشی

به دلیل اینکه استعداد چاقی دارد همواره اهل ورزش است و مراقب است وزنش را متعادل نگه دارد. سحر قریشی ۱۷۰ سانتی متر قد و ۵۸ کیلوگرم وزن دارد. هیچ لذتی را بالاتر از غذا نمی داند و علاقه شدیدی به غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی دارد.

سحر قریشی و مهدی طارمی , منقلب شدن سحر قریشی , پدر سحر قریشی , مادر سحر قریشی

سحر قریشی با حجاب کامل

جراحی های زیبایی سحر قریشی

در بسیاری از صفحات مجازی شایعه شده است سحر قریشی بینی خود را عمل کرده است و تزریق ژل هم داشته است البته سحر قریشی با حضور در برنامه تی وی پلاس تمام شایعات را تکذیب کرد و اظهار داشت فقط دندان هایم را لمینت کرده ام و هیچ گونه عمل زیبایی نداشته ام.

سحر قریشی , زندگینامه سحر قریشی , جنجال سحر قریشی , قد و وزن سحر قریشی , spv rvdad

سحر قریشی خارج از کشور

تجربه بازی در صحنه تئاتر

سحر قریشی با بازی در تئاتر لامبورگینی ۲ به کارگردانی سیامک صفری اولین تجربه تئاتری خود را کسب کرد. این تئاتر در سال ۹۶ روی صحنه رفت و سحر قریشی با گریمی بسیار متفاوت در آن هنرنمایی کرد که این نقش آفرینی جنجال های زیادی هم در میان اهالی هنر به دنبال داشت.

اولین فیلم سحر قریشی , عکس سحر قریشی در فیلم لج و لج بازی , اولین فیلم سینمایی سحر قریشی

سحر قریشی در نمایی از فیلم لج و لج بازی

خلاصه داستان فیلم لج و لج بازی

پونه ( سارا خوئینی ها ) و همسرش فرهاد ( امیر جعفری ) پس از پانزده سال زندگی مشترک حدود سه سال است که از هم جدا شده اند. پس از اینکه پونه با مردی جوان آشنا می شود و تصمیم به ازدواج با او دارد فرهاد تصمیم می گرد که رقیب جدید را از میدان خارج کند و مجددا با همسرش زندگی تازه ای را شروع کند.

منبع : parsiday.com/2715-sahar-ghoreyshi


طرز تهیه خورش گوجه سبز

طرز تهیه خورش گوجه سبز

خورش گوجه سبز , طرز تهیه خورش گوجه سبز , دستور پخت خورش گوجه سبز

خورش گوجه سبز

خورش گوجه سبز یا آلو سبز یکی از خورش های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در فصل بهار و تابستان تهیه می شود. این خورش مانند خورش پرتقال طعمی ترش دارد و می توانید آنرا با گوشت قرمز یا گوشت مرغ تهیه کنید.

در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه خورش گوجه سبز را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورش گوجه سبز تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش گوجه سبز در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم خورش گوجه سبز

گوجه سبز    ۲۰ عدد

جعفری    ۳۰۰ گرم

سینه یا ران مرغ    ۴ تکه

نعناع خشک    ۲ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط    ۳ عدد

شکر و روغن مایع    به اندازه کافی

نمک ، فلفل و زردچوبه    به اندازه کافی

طرز تهیه خورش گوجه سبز

ابتدا مرغ را به همراه یک پیاز داخل یک قابلمه مناسب بریزید سپس ۲ تا ۳ لیوان آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مرغ ها نیم پز شوند. برای گرفتن بوی زهم مرغ می توانید علاوه بر پیاز از دارچین و زردچوبه هم استفاده کنید.

در مرحله بعدی پیازهای باقیمانده را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید و به همراه کمی روغن مایع داخل یک تابه مناسب بریزید و خوب تفت دهید تا پیازها نرم شوند سپس کمی زردچوبه اضافه کنید و با پیازها تفت دهید تا یکدست شوند.

جعفری را پس از شستشو به صورت ساطوری خرد کنید و به همراه نعناع خشک به تابه حاوی پیاز تفت داده شده اضافه کنید. سبزیجات را به همراه پیاز تفت دهید تا جعفری کمی سرخ شود ( میزان سرخ کردن جعفری به خودتان بستگی دارد )

پس از اینکه جعفری را سرخ کردید تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. پس از اینکه آب موجود در قابلمه مرغ نصف شد پیاز موجود در قابلمه را خارج کنید و دور بیندازید سپس سبزیجات تفت داده شده ( جعفری ، نعناع و پیاز ) را به آن اضافه کنید.

پس از اینکار اجازه دهید سبزیجات و مرغ به طور کامل بپزند. در همین حین چوب های انتهای گوجه سبزها را جدا کنید و پس از اینکه مرغ به طور کامل پخت گوجه سبزها را اضافه کنید. پس از اضافه کردن گوجه سبزها ۱۰ دقیقه صبر کنید

سپس طعم خورش را بچشید و در صورت تمایل مقداری شکر ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر خورش روی حرارت ملایم بماند تا به خوبی جا بیفتد و روغن بیندازد سپس آنرا به همراه برنج سرو کنید.

منبع : hamdore.com/5202-khoresh-goje-sab

طرز تهیه شربت آلبالو

طرز تهیه شربت آلبالو

طرز تهیه شربت آلبالو خانم گل آور , دستور شربت آلبالو تصویری با هسته ترش , xvc jidi avfj Hgfhg

شربت آلبالو

شربت آلبالو یکی از انواع شربت های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که مانند شربت پرتقال بیشتر برای پذیرایی در مهمانی ها و مجالس مورد استفاده قرار می گیرد. شربت آلبالوی طبیعی علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای سلامتی بدن نیز مفید است.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۱۲ نفر شربت آلبالو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شربت آلبالو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شربت آلبالو با وبسایت پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱۲ نفر

مواد لازم شربت آلبالو

  • آلبالو ۲۵۰ گرم
  • شکر ۵۰۰ گرم
  • آب ولرم نصف لیوان

دستور تهیه

طرز تهیه شربت آلبالو

برای تهیه شربت آلبالوی طبیعی ابتدا آلبالوها را تمیز می کنیم و اگر لابه لای آنها از برگ های درخت بود آنها را می گیریم و آلبالوها را در قابلمه ای می ریزیم و روی آن ها آب می گیریم و ۵ دقیقه اجازه می دهیم در آب بمانند و بعد آبکشی می کنیم و در سینی آبکش را قرار می دهیم

و آلبالوها را دانه دانه با چاقو از یک طرف برش می دهیم و هسته آن ها را جدا می کنیم و یا با هسته گیر این کار را انجام می دهیم و آلبالوها را در قابلمه ای می ریزیم. پس از جداکردن کامل هسته ها، لا به لای آلبالوها شکر می ریزیم

و ظرف آلبالو را در یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۷ ساعت در یخچال بماند و آب بیاندازد. (بهتر است این کار را شب انجام دهید تا صبح آماده پختن باشد) سپس قابلمه آلبالوها را از یخچال بیرون می آوریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم

و آب ولرم را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود. حرارت را خیلی کم نمی کنیم چون رنگ شربت سیاه می شود و زیاد هم نمی کنیم چون ممکن است آلبالو ها بسوزند. پس از اینکه شکر کاملا در شربت حل شد ۱۵ دقیقه زمان می دهیم تا شربت قوام بیابد

و اگر روی شربت کف ایجاد می شد با قاشق کف ها را می گیریم. بعد از گذشت این زمان قابلمه شربت را از روی حرارت بر می داریم و آب آن را از آلبالوها جدا می کنیمبه این صورت که از آلبالوها در قابلمه بر می داریم و در صافی می ریزیم تا آب آلبالوها کاملا از آن ها جدا شود

و در ظرفی می ریزیم و یا بسته بندی می کنیم و آب آلبالوها را نیز در شیشه می ریزیم و هر زمان خواستیم کمی از آلبالو را در لیوان می ریزیم و روی آن آب خنک می گیریم و با قاشق مخلوط می کنیم و نوش جان کنید. آلبالوها را نیز می توانید برای مربای آلبالو یا آلبالو پلو استفاده کنید.

منبع : parsiday.com/2707-sharbat-albaloo

خواص گوشت بوقلمون

خواص گوشت بوقلمون

خواص گوشت بوقلمون , مضرات گوشت بوقلمون , خاصیت ها و زیان های گوشت بوقلمون , o hw aj f rgl k

گوشت بوقلمون

بوقلمون یکی از گونه های پرندگان بزرگ است که بومی آمریکای شمالی می باشد. جالب است بدانید بوقلمون ها بزرگترین پرندگان جنگل های محل زندگی خود هستند. گوشت بوقل از سالیان دور گوشت بوقلمون در جشن ها و اعیاد برای مهمانی های مهم استفاده می شده است.

گوشت بوقلمون دارای ویتامین و مواد معدنی زیادی می باشد که به نسبت گوشت های دیگر چربی و کالری آن بیشتر است. گوشت بوقلمون نسبت به گوشت دیگر پرندگان بایدمدت طولانی تری پخته شود تا به صورت کامل مغز پخت شود.

جالب است بدانید که گوشت بوقلمون دارای امگا سه بیشتری نسبت به سایر گوشت ها می باشد. همچنین گوشت بوقلمون دارای انواع ویتامین می باشد که شامل ویتامین ب ۶ و ب۱۲ ، نیاسین ، کولین ، سلنیوم و زینک است.

گوشت بوقلمون ماده پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این خواص را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند ، به همین جهت خلاصه ای از خواص گوشت بوقلمون را برایتان جمع آوری کرده ایم. برای شناخت بیشتر مهم ترین خواص گوشت بوقلمون در ادامه با پارسی دی همراه باشید.

خواص گوشت بوقلمون

حاوی کلسترول کمتر

گوشت بوقلمون به نسبت سایر گوشت های موجود در بازار دارای کلسترول کمتری می باشد ، از این رو انتخاب بهتری محسوب می شود. برای جلوگیری از مصرف کلسترول زیاد می توانید گوشت بوقلمون را جایگزین گوشت های دیگر کنید.

درمان کم خونی

گوشت بوقلمون سرشار از ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن است و به همین جهت برای افرادی که مبتلا به کم خونی هستند بسیار مفید است. گوشت بوقلمون می تواند با افزایش دادن گلبول های قرمز باعث درمان کم خونی شود ، ضمن اینکه محققین در حال تحقیقات بیشتر در این زمینه هستند.

کنترل قند خون

خیلی از کارشناسان معتقدند که گوشت بوقلمون برای افراد دیابتی بسیار مفید می باشد چرا که باعث کنترل بهینه قند خون در بدن می شود.

سلامت استخوان و دندان

گوشت بوقلمون حاوی مقادیر مناسبی از فسفر است که برای سلامت و تقویت استخوان ها و دندان ها ضروری است. شما با مصرف یک وعده کباب بوقلمون می توانید نزدیک به ۲۰۰ میلی گرم فسفر جذب بدن خود کنید.

رژیم لاغری و کاهش وزن

به دلیل پروتئین زیاد در گوشت بوقلمون شما پس از مصرف آن احساس سیری خواهید کرد ، یعنی اگر گوشت بوقلمون را میل کنید به مدت زیادی احساس سیری می کنید. این امر باعث می شود تا از پرخوری اجتناب شود.

دریافت پروتئین زیاد باعث می شود که توده عضلانی بدن شما حفظ شود. همچنین این گوشت باعث تثبیت سطح انسولین در بدن می شود. شما می توانید مقدار دریافت پروتئین مورد نیاز بدن خود را در طول روز تقسیم بندی کنید.

بخش زیادی از چربی گوشت بوقلمون در پوست آن واقع شده است. سینه بوقلمون به نسبت سایر قسمت ها دارای کالری کمتری می باشد. شما می توانید برای تهیه انواع غذاهای سنتی و مدرن از گوشت بوقلمون استفاده کنید.

خواص گوشت بوقلمون برای بدنسازی

کسانی که ورزش های سنگین انجام می دهند باید از گوشت بوقلمون مصرف کنند. چرا که این گوشت دارای پروتئین و کربوهیدرات عالی می باشد و همچنین چربی آن کم است. گوشت بوقلمون دارای حدود ۳۰ گرم پروتئین است

که به ساخت ماهیچه های بدن شما کمک می کند. اگر ورزش سنگین می کنید و به دنبال یک منبع انرژی عالی هستید از گوشت بوقلمون میل کنید. مواد مغذی موجود در این گوشت بعد از تمرین به بدن شما کمک می کند تا انرژی از دست رفته بازیابی شود.

خواص برای بیماری سندرم روده تحریک پذیر

گوشت بوقلمون برای درمان سندرم روده تحریک پذیر که یک بیماری گوارشی می باشد مفید است. شما می توانید قبل از مصرف گوشت بوقلمون پوست آن را جدا کنید تا گوشت بوقلمون سالم تر شود.

حاوی انواع ویتامین

گوشت بوقلمون دارای مقادیر زیادی از ویتامین گروه ب ، فسفر ، پتاسیم ، آهن و زینک می باشد. این مواد برای بدن مفید بوده و باعث می شود تا آنتی اکسیدان های قوی در برابر رادیکال های آزاد موجود در بدن ایجاد شود. سلنیوم موجود در گوشت بوقلمون برای بدن مفید است.

رفع مشکلات بی خوابی

این گوشت دارای تریپتوفان می باشد که یک اسید آمینه مفید برای مغز می باشد. این اسید آمینه باعث تولید سروتونین در بدن می شود. سروتونین در بدن باعث می شود که شما احساس آرامش کنید. خیلی از افراد از گوشت بوقلمون برای درمان بی خوابی های شبانه استفاده می کنند. ویتامین ب۳ و ب۶ موجود در این گوشت باعث می شود تا اختلالات خواب شما رفع شود.

مضرات گوشت بوقلمون

مصرف فقط با توصیه پزشک

گوشت بوقلمون خواص بسیار زیادی برای بدن دارد البته بعضی افراد با بیماری های خاص مثل نقرس حتما باید قبل از مصرف این گوشت با پزشک خود مشورت کنند. پیورین موجود در گوشت بوقلمون می تواند باعث حمله نقرس شود.

منبع : parsiday.com/1723-goosht-booghalamoon