وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

متن و اس ام اس سنگین تیکه دار

متن و اس ام اس سنگین تیکه دار

سنگین تیکه دار , اس ام اس سنگین تیکه دار , متن سنگین تیکه دار

متن سنگین

در این مطلب مجموعه ای از بهترین و زیباترین جملات و متن های زیبا و ناب سنگین و تیکه دار را جمع آوری می کنیم. در ادامه با بهترین اس ام اس های سنگین و تیکه دار با سایت پارسی دی همراه باشید.

متن و اس ام اس سنگین تیکه دار

باعث افتخار منه که

با خرد کردنم

ثابت کردی لقمه بزرگتر از دهانت برداشتی . . .

به بعضی ها باید گفت :

اینقدر روزا زود میگذره

که نفهمیدم کی واسه ما آدم شدی !

پیامک سنگین تیکه دار , جملات سنگین تیکه دار , پیام سنگین تیکه دار

عکس های سنگین تیکه دار

بعضیا هم

مثل انگشت کوچیکه پا می مونن

واسه اینکه به چشم بیان

خودشون رو به در و دیوار می زنن !

بعضیا علاوه بر اینکه

آدم نیستن ،

آدم بشو هم نیستن !

بیو سنگین تیکه دار , استاتوس سنگین تیکه دار , کپشن سنگین تیکه دار برای اینستاگرام

تصاویر سنگین و زیبا

به بعضیام باس گفت:

بیشعوری قضیه‌ فیثاغورث نیست که

هی سعی در اثبات کردنش دارید . . !

لعنت به اونایی که

خود عوضیشون تو آغوش یکی دیگست

ولی یاد کثیفشون پیش ماست . . .

متن های سنگین تیکه دار , اس ام اس های سنگین تیکه دار , جمله های سنگین تیکه دار

متن های خفن تیکه دار

به من که رسیدی

چه قدر سرت شلوغ شد

میدونستم پاقدمم خوبـه

ولی نه دیگه اینقدر !

تا فهمید خریدار واقعی هستم

گران شد

کسی که برای دیگران

مفت هم نمی ارزید . . .

مسیج سنگین تیکه دار , تصاویر سنگین تیکه دار , عکس نوشته و پوستر سنگین تیکه دار

جملات تیکه انداختن

گاهی دلم

برای زمانی که نمی شناختمت

تنگ می شود !

اونی که میگه تو حالم رو خوب میکنى

دوره درمانش که تموم بشه مرخص میشه !

متن سنگین درباره پسر و دختر , متن فاز سنگین کوتاه , شعر و اشعار سنگین و تیکه دار , hs hl hs sk dk jd i nhv

متن فاز سنگین

قسمت نشد دستت رو بگیرم

ولی روزای آخر

خوب مچتو گرفتم . . .

امروز نشستم غم فردا خوردم

در دست زمانه خم شدم ، تا خوردم

مانند تو در عشق دو رو باید بود

من چوب همین صداقتم را خوردم

به بعضیا باید گفت :

عزیزم باید ژن آدم بودن داشت نه ژستشو !

بذارید هرکی خواست با هر بهونه ای بره؛

ولی با هیچ بهونه ای نذارین برگرده !

منبع : parsiday.com/2684-sms-sangin

طرز تهیه بورک اسفناج

طرز تهیه بورک اسفناج

بورک اسفناج , طرز تهیه بورک اسفناج , دستور پخت بورک اسفناج , f v hstkh

بورک اسفناج

بورک اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه می باشد که به خاطر طعم فوق العاده خوبش در کشور عزیزمان ایران هم فراگیر شده است. بورک اسفناج را می توانید به عنوان پیش غذا یا حتی غذای کامل سرو کنید.

در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه بورک اسفناج را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر بورک اسفناج تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه بورک اسفناج در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم بورک اسفناج
اسفناج۴۰۰ گرم
پیاز بزرگ۱ عدد
پنیر خامه ای۲ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
خمیر یوفکابه تعداد کافی
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
شیرنصف لیوان
پنیر موزارلابه اندازه کافی
کنجد و روغن مایعبه اندازه کافی
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبهبه اندازه کافی

طرز تهیه بورک اسفناج

در مرحله اول فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. ابتدا اسفناج را بشویید سپس به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برگ های اسفناج پخته شوند.

در مرحله بعدی پیاز و سیر را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک تابه مناسب روی حرات قرار دهید و مقداری روغن داخل تابه بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد سیر و پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهد تا نرم و سبک شوند.

در ادامه کمی زردچوبه و فلفل سیاه به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و در مرحله بعدی اسفناج پخته شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا مواد یکدست شوند. پس از اینکه اسفناج را کمی تفت دادید پنیر خامه ای را به تابه اضافه کنید.

پس از اینکه پنیر خامه ای ذوب شد می توانید پنیر موزارلا را نیر به همراه کمی نمک به مخلوط مواد اضافه کنید. پس از اینکه مواد یکدست شدند تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. در مرحله بعدی باید سس روی خمیر یوفکا را آماده کنید.

برای این منظور شیر را به همراه کمی روغن مایع و زعفران دم کرده در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و جلوی دست خود بگذارید. خمیر یوفکا را روی یک سطح صاف پهن کنید و از مخلوط شیر و زعفران با قلمو روی آن بمالید تا نرم شود.

پس از اینکه خمیر یوفکا نرم شد مقداری از مخلوط اسفناج به همراه کمی پنیر موزارلا داخل آن بریزید و آن را مانند رولت بپیچید تا شبیه یک لوله شود. پس از اینکه خمیر را رول کردید مقداری از مخلوط شیر و زعفران روی آن بمالید.

در ادامه کمی کنجد روی رول ها بپاشید و خمیرهای آماده شده را داخل یک ظرف پیرکس بچینید. بهتر است ظرف پیرکس را از قبل با کمی روغن کمی چرب کنید تا بورک ها به آن نچسبند. در پایان ظرف را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا بورک ها آماده شوند.

منبع " http://hamdore.com/5026-bourk-esfenaj "

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر با مرغ مکزیکی , دستور پخت فلفل دلمه ای شکم پر بدون فر , xvc jidi tgtg ngli hd a l v

فلفل دلمه ای شکم پر

فلفل دلمه ای شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که شباهت زیادی به دلمه فلفل دلمه ای دارد. این غذای خوشمزه و مجلسی را می توانید در مهمانی ها و مجالس خود به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر فلفل دلمه ای شکم پر تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری فلفل دلمه ای شکم پر تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش فلفل دلمه ای شکم پر با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم فلفل دلمه ای شکم پر

  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • برنج خام نصف پیمانه
  • گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای سبز ۶ عدد
  • گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم
  • پنیر چدار خرد شده ۱ پیمانه
  • روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری

دستور پخت

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

برای تهیه فلفل دلمه ای شکم پر با پنیر پیتزا ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته خرد می کنیم و کنار می گذاریم و بعد پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای کمی روغن می ریزیم

و روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم تا کمی داغ شود و بعد پیازها را در تابه می ریزیم و تفت می دهیم و تامل می کنیم تا طلایی شوند.بعد گوشت چرخ کرده را به آن می افزاییم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند و کمی سرخ شود.

مقداری نمک و فلفل روی گوشت می پاشیم و مخلوط می کنیم. سپس برنج را می شوییم و آب آن را بیرون می ریزیم و همراه با نصف لیوان آب و گوجه فرنگی های خرد شده به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا به مدت تقریبا ۱۵ دقیقه بعد برنج کمی پخته شده باشد.

در این ۱۵ دقیقه، باقی مواد را آماده می کنیم.در قابلمه ای (که تمامی فلفل دلمه ای ها در آن جا بشوند) آب می ریزیم و درب آن را می گذاریم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب بجوش بیاید.فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵سانتیگراد) قرار می دهیم

و سری به مواد تابه می زنیم و با قاشق کمی از برنج را بر می داریم و زیر دندان تست می کنیم اگر برنج پخته بود،تابه را از روی حرارت بر می داریم و پنیر چدار خرد شده را به آن اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.

به قابلمه آب سر می زنیم اگر آب در حال جوشیدن بود کمی نمک به آن اضافه می کنیم و سر فلفل دلمه ای ها را می بریم و دانه های آن را بیرون می آوریم و فلفل ها را به مدت ۵ دقیقه داخل آب در حال جوش قرار می دهیم.

سپس فلفل ها را بیرون می آوریم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود.آن وقت فلفل ها را در سینی می گذاریم و از مواد داخل فلفل دلمه ای ها را پر می کنیم و در سینی فر قرار می دهیم. سپس در تابه ای رب گوجه فرنگی را می ریزیم

و روی حرارت قرار می دهیم تا غلیظ تر و خوش رنگ تر شود و بعد از روی حرارت بر می داریم و رب را روی فلفل دلمه ای ها می ریزیم و اگر تمایل داشتید می توانید برای زیبایی بیشتر کمی پنیر(پیتزا) نیز روی آن ها بریزید

و روی مواد را با فویل کاملا می پوشانیم و سینی را در فر قرار می دهیم و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا در فر بماند و پنیر کاملا آب شود.در آخر فلفل دلمه ای های شکم پر را از فر خارج می کنیم و در ظرف مناسب می چینیم و نوش جان کنید.

منبع : parsiday.com/2668-felfel-dolmei-shekam-por

طرز تهیه شربت به لیمو

طرز تهیه شربت به لیمو

طرز تهیه شربت به لیمو سنتی , دستور شربت به لیمو با برگ به لیمو , xvc jidi avfj fi gdl

شربت به لیمو

شربت به لیمو یکی از شربت های خوشمزه و محبوب ایرانی است که مانند دیگر شربت های سنتی ایرانی برای رفع تشنگی در روزهای گرم مورد استفاده قرار می گیرد. این شربت خوشمزه علاوه بر اینکه برای رفع تشنگی مناسب است باعث خوشبو شدن دهان نیز می شود.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر شربت به لیمو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شربت به لیمو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شربت به لیمو با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم شربت به لیمو

  • به ۲ عدد
  • آب ۲ لیوان
  • شکر نصف لیوان
  • برگ به لیمو ۱ عدد
  • آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه

طرز تهیه شربت به لیمو

برای تهیه شربت به لیمو ابتدا به ها را پوست می گیریم و از وسط نصف می کنیم و هسته های آن را بیرون می آوریم و کنار می گذاریم و در آبمیوه گیری آب آن ها را می گیریم و یا اگر تمایل دارید خرده های به در شربت دیده شود نیز می توانید آن ها را رنده کنید و کنار بگذارید.

سپس در یک قابلمه ۲ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم و شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا سریع تر در آب حل شود و بعد اجازه می دهیم تا شربت جوش بخورد و حرارت را کم می کنیم و آب به را به آن اضافه می کنیم

و با قاشق هم می زنیم و صبر می کنیم تا شربت کمی قوام بگیرد. آن وقت آب لیمو ترش و برگ به لیمو را به آن می افزاییم تا شربت خوشبو و خوش طعم تری داشته باشیم. پس از گذشت ۵ دقیقه قابلمه شربت را از روی حرارت بر می داریم

و اجازه می دهیم کمی خنک شود و بعد در ظرف مورد نظر شربت را می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم و هر زمان که خواستید استفاده کنید کمی از شربت را در لیوان می ریزید و روی آن آب خنک می گیرید و چند تکه یخ و با قاشق هم می زنید و نوش جان می کنید.

parsiday.com

طرز تهیه شربت لیموناد

طرز تهیه شربت لیموناد

طرز تهیه شربت لیموناد نعنایی , دستور لیموناد اصل , xvc jidi gdl khn

شربت لیموناد

شربت لیموناد یکی از نوشیدنی های خوشمزه و بسیار پر طرفدار در جهان است که علاوه بر اینکه طعم بسیار مطبوعی دارد ، مانند شربت تخم شربتی برای رفع تشنگی طولانی مدت در ماه های گرم فصل تابستان بسیار مناسب است.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر شربت لیموناد تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شربت لیموناد تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شربت لیموناد با سایت پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم شربت لیموناد

  • شکر ½ لیوان
  • آب ولرم ۱ لیوان
  • آب سرد ۳ لیوان
  • یخ به اندازه کافی
  • لیمو ترش تازه ۴ عدد

دستور تهیه

طرز تهیه شربت لیموناد

برای تهیه شربت لیموناد طبیعی ابتدا آب ولرم را در قابلمه ای کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا سریع تر در آب حل شود و صبر می کنیم تا شربت قوام بگیرد.

پس از غلیظ شدن شربت قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. در مرحله بعدی لیمو ترش های تازه را از وسط نصف می کنیم و در کاسه ای آب آن ها را با دست محکم می گیریم و هسته های لیموها را جدا می کنیم

در ادامه آب لیموها را به شربت اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم تا طعم لیمو کاملا در شربت احساس شود.شربت را در پارچ می ریزیم و آب سرد به آن اضافه می کنیم و مجددا شربت را هم می زنیم تا مواد شربت خوب مخلوط شوند.

شربت لیموناد آماده شده را در لیوان می ریزیم و با یک برش حلقه ای از لیمو ترش آن را تزیین می کنیم و مقداری یخ در آن می ریزیم و سرو می کنیم. در صورت تمایل می توانید به سلیقه خود به شربت نعناع یا زعفران دم کرده نیز اضافه کنید.نوش جان

منبع : parsiday.com/2660-sharbat-limoonad