وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه مربا انجیر

طرز تهیه مربا انجیر

طرز تهیه مربا انجیر خشک و سیاه , دستور مربای انجیر خانگی قرمز , xvc jidi lvfhd hk dv

مربا انجیر

مربا انجیر یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که که مانند انواع مرباها به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می شود. این مربای خوش طعم را می توانید به همراه خامه صبحانه ، کره یا انواع پنکیک های صبحانه سرو کنید.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه مربا تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری مربای انجیر تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه مربا انجیر با سایت پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ شیشه مربا

مواد لازم مربا انجیر

  • آب ۲ لیوان
  • شکر ۷۵۰ گرم
  • انجیر ۱ کیلوگرم
  • گلاب ۱ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت

طرز تهیه مربا انجیر

برای تهیه مربای انجیر ابتدا دنباله انجیرها را می گیریم و آن ها را تمیز می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا خشک شوند.سپس در قابلمه ای ۲ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و شکر را کم کم به آن می افزاییم

و با قاشق هم می زنیم تا زود تر در آب حل شود و صبر می کنیم تا آب به طور کامل به جوش بیاید و بعد انجیرها را به آرامی به شربت اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا انجیرها نرم شوند و در شربت پخته شوند.

سپس گلاب و آبلیمو را به شربت می افزاییم و ۵ دقیقه بعد مربا را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا مربا در دمای محیظ به ظور کامل خنک شود. مربا انجیر آماده شده را داخل شیشه های مورد نظر می ریزیم

و در یخچال قرار می دهیم و برای صبحانه نوش جان کنید. برای مربای انجیر بهتر است از انجیرهایی استفاده کنید که خیلی درشت نباشند و نیاز به خرد کردن نداشته باشند ، ضمن اینکه یک دست بودن انجیرها باعث می شود مربای زیباتری داشته باشید.

منبع : parsiday.com/2657-moraba-anjir

طرز تهیه دمپختک دمی باقالی

طرز تهیه دمپختک

دمپختک , طرز تهیه دمپختک , دستور پخت دمپختک , nl oj

دمپختک

دمپختک یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که علاوه بر اینکه بسیار خوشمزه است ، دستور پخت آن بسیار آسان است و به راحتی می توانید آنرا در منزل تهیه کنید. این غذای خوشمزه با نام دمی باقالی هم شناخته می شود.

در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه دمپختک را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر دمپختک تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه دمپختک در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم دمپختک
برنج۴ پیمانه
باقالی دمپختک۱٫۵ پیمانه
کره۱ قالب ۵۰ گرمی
پیاز متوسط۳ عدد
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبهبه اندازه کافی
روغن مایعبه اندازه کافی

طرز تهیه دمپختک

دو ساعت قبل از شروع آشپزی باقالی ها را به همراه مقداری آب داخل یک ظرف مناسب بریزید تا خوب خیس بخورند و نرم شوند. در مرحله اول پیازها را به صورت خلالی خرد می کنیم سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

کره را به همراه کمی روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کره به خوبی ذوب شود سپس پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا پیاز نرم و سبک شود. اگر از کره به تنهایی استفاده شود ممکن سات بسوزد و طعم غذا را خراب کند.

پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم. تفت دادن را ادامه می دهیم تا زمانی که پیاز با ادویه ها یکدست شود. در ادامه باقالی را آبکشی می کنیم و به پیاز تفت داده شده اضافه می کنیم.

باقالی را هم کمی تفت می دهیم تا سرخ شود سپس یک لیوان آب اضافه می کنیم. در این مرحله حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید سپس مجددا حرارت را ملایم کنید تا باقالی ها بپزند و آب داخل قابلمه تبخیر شود.

یک قابلمه دیگر روی حرارت قرار می دهیم و چند لیوان آب و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم. در ادامه برنج را که از قبل خیسانده ایم به قابلمه روی حرارت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب جوش بیاید تا برنج نرم شود.

زمانی که اطراف دانه های برنج نرم و مغزشان سفت بود باید برنج را آبکشی کنیم. در این مرحله برنج را آبکش می کنیم. در مرحله بعدی برنج را با باقالی مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم

و مقداری روغن مایع داخلش میریزیم. ته دیگ را به سلیقه خودتان می توانید از نان لواش یا سیب زمینی حلقه شده استفاده کنید.  اجازه دهید ته دیگ کمی سرخ شود سپس مخلوط برنج و باقالی را داخل قابلمه بریزید.

روی درب قابلمه یک دستمال تمیز بپیچید و اجازه دهید دمپختک به آرامی دم بکشد. حدود ۴۵ دقیقه زمان نیاز است تا دمپختک به طور کامل دم بکشد. پس از اینکه دمپختک آماده شد آنرا به هم تخم مرغ نیمرو شده سرو می کنیم.

طرز تهیه شیرین پلو

طرز تهیه شیرین پلو

طرز تهیه شیرین پلو قزوینی , دستور پخت شیرین پلو با گوشت چرخ کرده , xvc jidi advdk g

شیرین پلو

شیرین پلو یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که به عنوان یک غذای پر طرفدار و مجلسی در میان ایرانیان شناخته می شود. شیرین پلو به صورت متداول با گوشت مرغ طبخ می شود البته در برخی شهرها این غذا را با گوشت قرمز هم طبخ می کنند.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر شیرین پلو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شیرین پلو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی شیرین پلو با پرتال پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم شیرین پلو

  • پیاز ۱ عدد
  • کره ۷۵ گرم
  • برنج ۳ پیمانه
  • سینه مرغ ۲ عدد
  • خلال بادام ۶۰ گرم
  • خلال پسته ۵۰ گرم
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • شکر ۱ قاشق سوپ خوری
  • زعفران ۳ قاشق سوپ خوری
  • نمک و زردچوبه به اندازه کافی
  • پوست پرتقال خلال شده ۵۰ گرم
  • هل کوبیده شده ۱ قاشق چایخوری

دستور پخت

طرز تهیه شیرین پلو

برای تهیه شیرین پلو با مرغ ابتدا در قابلمه ای آب سرد می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا به جوش بیاید. سپس یک عدد پیاز کوچک را پوست می گیریم و به چهار قسمت برش می دهیم و داخل آب جوش قرار می دهیم و کمی زردچوبه به آب اضافه می کنیم

و تکه های مرغ را داخل آبجوش قرار می دهیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت بعد که تکه های مرغ کاملا پخته شوند. سپس تکه های مرغ پخته شده را از قابلمه بیرون می آوریم و در آبکشی قرار می دهیم

و اجازه می دهیم تا خنک شوند.بعد در تابه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و مرغ ها را داخل تابه می چینیم و تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند.سپس تکه های مرغ را از داخل تابه بیرون می آوریم در آبکش یا روی حوله کاغذی قرار می دهیم

تا روغن اضافه آن خارج شود.آن وقت تکه های مرغ را روی تخته آشپزخانه می گذاریم و آن ها را خرد می کنیم. نصفی از شکر،هل و زعفران را در کاسه ای می ریزیم و با هم کاملا مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.پس از آن قابلمه ای را پر از آب می کنیم

و کمی نمک داخل آب می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب بجوش بیاید.برنج را تمیز می کنیم و آب روی آن می ریزیم و چند مرتبه آب آن را تعویض می کنیم تا برنج کاملا تمیز و شسته شود.آب که بجوش آمد، آب برنج را خالی می کنیم

و برنج را داخل آبجوش می ریزیم و با ملاقه یکبار هم می زنیم و برنج را بحال خود به مدت ۵ دقیقه با حرارت زیاد رها می کنیم و بعد از گذشت ۵ دقیقه مجددا برنج را هم می زنیم و یک دانه از برنج را زیر دندان تست می کنیم اگر اطراف برنج نرم شده

ولی مغز آن کمی سفت است زمان آبکش کردن برنج است.پس برنج را در آبکش می ریزیم و کف قابلمه را با آب سرد کمی پر می کنیم و روی برنج می ریزیم و ۲ الی ۳ مرتبه آبکش را تکان می دهیم تا برنج هایی که در زیر هستند جابجا شوند و آب اضافه برنج خارج شود و له نشود.

حرارت را کم می کنیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا آب داخل آن خشک شود و روغن کف قابلمه می ریزیم و اگر تمایل داشتید ته دیگ نان یا سیب زمینی روی روغن می چینیم و با کفگیر یک لایه از برنج را می ریزیم و لایه بعدی مرغ و مخلوط هل را روی آن می ریزیم

و مجددا پلو و روی آن مرغ و مخلوط هل می ریزیم.این کار را ادامه می دهیم تا در آخر برنج سفید می ریزیم و خلال بادام را در بشقابی یا پیاله ای در گوشه ای از برنج یا روی برنج قرار می دهیم تا با بخار برنج کمی نرم شود.

درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را زیاد می کنیم تا برنج بخار کند و ۷۰ گرم کره را با ۳ قاشق سوپخوری روغن مایع در شیر داغ کن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. بعد از بخار کردن برنج روغن و کره داغ شده را روی برنج می ریزیم

و باقی زعفران را نیز در گوشه ای از برنج می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و سریعا حرارت را ملایم می کنیم تا به مرور زمان برنج پخته شود. تا پخت برنج خلال پسته را با آب سرد می شوییم و در آبکش می ریزیم و تابه ای را روی حرارت می گذاریم

و باقیمانده کره و روغن مایع را داخل آن می ریزیم و پسته را نیز اضافه می کنیم و به مدت ۲ دقیقه با هم تفت می دهیم تا کاملا یکدست شوند. پس از پخت شیرین پلو ظرف خلال بادام را از داخل قابلمه بیرون می آوریم

و برنج را مخلوط می کنیم و نصفی از آن را در ظرفی می ریزیم و تکه مرغ ها را روی آن قرار می دهیم و و خلال پوست پرتقال را با هم خوب مخلوط می کنیم و در دیس می کشیم و با خلال بادام و پسته آن را تزِیین می کنیم.نوش جان

منبع : https://parsiday.com/2641-shirin-polo/

طرز تهیه شربت تخم شربتی

طرز تهیه شربت تخم شربتی

طرز تهیه شربت تخم شربتی با زعفران , دستور شربت تخمه شربت , xvc jidi avfj jol avfjd

شربت تخم شربتی

شربت تخم شربتی یکی از شربت های بسیار مفید و پر طرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه برای رفع تشنگی بسیار مفید است به دلیل وجود خواص تخم شربتی برای بدن نیز فواید بسیاری دارد. این نوشیدنی بیشتر در فصل تابستان و ماه رمضان تهیه می شود.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر شربت تخم شربتی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شربت تخم شربتی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم شربت تخم شربتی

  • آب خنک ۴ لیوان
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • شکر به اندازه کافی
  • زعفران دم کرده به اندازه کافی
  • تخم شربتی ۴ قاشق غذاخوری

دستور تهیه

طرز تهیه شربت تخم شربتی

برای تهیه شربت تخم شربتی ابتدا تخم شربتی را در یک کاسه می ریزیم و روی آن آب می گیریم و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم تا تخم شربتی تمیز و لعاب دار شود.سپس تخم شربتی را آرام از داخل آب بیرون می آوریم

تا شن های ریز آن وارد شربت نشود. این کار را چندین بار انجام می دهیم تا کاملا تخم شربتی تمیز شود.سپس تخم شربتی را در یک پارچ می ریزیم و ۴ لیوان آب خنک به آن اضافه می کنیم. لیمو ترش را از وسط نصف می کنیم

و در کاسه ای آب آن را محکم می گیریم و هسته های لیمو ها را جدا می کنیم و به شربت آب لیمو تازه را اضافه می کنیم و شکر را نیز به مقداری که تمایل دارید به آن می افزاییم و در صورت دلخواه زعفران دم کرده را نیز به شربت اضافه می کنیم

و خوب مواد شربت را مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل شود،سپس شربت را در لیوان می ریزیم و چند عدد یخ کوچک داخل شربت قرار می دهیم و این شربت خوش رنگ و خوش طعم و پرخاصیت را نوش جان کنید.

منبع : https://parsiday.com/2654-sharbat-tokm-sharbati

طرز تهیه خیار شور

طرز تهیه خیار شور

طرز تهیه خیار شور صنعتی در خانه , دستور خیارشور سرکه ای بدون سرکه یک روزه , xvc jidi odhv a v

خیار شور

خیار شور از چاشنی های محبوب و بسیار پر طرفدار ایرانی است که در کنار انواع غذاها سرو می شود. در گذشته از خیار شور فقط در کنار انواع ساندویچ ها استفاده می شده است اما امروزه در کنار غذاهای زیادی برای تزیین و طعم دهندگی استفاده می شود.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه خیار شور تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خیار شور تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه خیار شور با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ شیشه

مواد لازم خیار شور

  • آب ۲ لیوان
  • سیر ۵ عدد
  • شوید ۱۰۰ گرم
  • ترخون ۱۰۰ گرم
  • نمک نصف لیوان
  • فلفل قرمز ۳ عدد
  • سرکه سفید ۱ لیوان
  • خیار قلمی ریز ۱ کیلوگرم
  • زاج سفید یک تکه کوچک
  • تخم گشنیز ¼ قاشق چایخوری

دستور پخت

طرز تهیه خیار شور

برای تهیه خیارشور خانگی ابتدا شوید و ترخون را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند. در مرحله بعد خیارها را نیز می شوییم و با دستمال خشک می کنیم. حتما باید سبزیجات و خیار کاملا خشک باشند تا خیارشور در زمان آماده شدن کپک نزند.

پس از خشک شدن کامل سبزیجات در قابلمه ای آب را می ریزیم و نمک،سرکه را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوش بیاید و بعد شعله را خاموش می کنیم و قابلمه را کنار می گذاریم تا مخلوط آب سرکه نمک خنک شود

سیر ها را پوست می گیریم و می شوییم و می گذاریم تا کاملا خشک شوند. سپس در شیشه ای که انتخاب کرده ایم خیارها را ابتدا از پایین یک لایه کاملا می چینیم و یک عدد فلفل قرمز بین خیارها قرار می دهیم  و ترخون ، شوید و کمی تخم گشنیز  و ۱ الی دو عدد سیر را در کنار خیارها قرار می دهیم

و بعد لایه بعدی را نیز به همین شکل می چینیم تا اینکه کاملا شیشه پر شود.برای ترد شدن خیارشورها می توانید یک تکه کوچک زاج سفید نیز در شیشه قرار دهید. سپس مخلوط آب سرکه خنک شده را روی مواد داخل شیشه می ریزیم

تا کاملا خیارشورها را پوشش بدهد و درب شیشه را محکم می بندیم که هوا در آن اصلا نفوذ نکند. شیشه خیارشور را به مدت ۱ هفته در جای خشک و خنک قرار می دهیم تا خیارشور آماده شود و بعد در یخچال نگهداری می کنیم.نوش جان

https://parsiday.com/2639-khiyar-shoor/