وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه مربا توت فرنگی

طرز تهیه مربا توت فرنگی

طرز تهیه مربا توت فرنگی خانم گلاور , دستور پخت مربا توت فرنگی با عسل بیتوته , xvc jidi lvfhd j j tvk d

مربا توت فرنگی

مربا توت فرنگی یکی از انواع مرباهای پر طرفدار و بسیار خوشمزه در جهان است که مانند انواع مرباها به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می شود. مربای توت فرنگی را می توانید به همراه خامه صبحانه ، کره یا انواع پنکیک های صبحانه سرو کنید.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه مربا تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری مربا توت فرنگی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه مربا توت فرنگی با سایت پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ شیشه مربا

مواد لازم مربای توت فرنگی

  • شکر ۵۰۰ گرم
  • توت فرنگی ۵۰۰ گرم
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه

طرز تهیه مربا توت فرنگی

برای تهیه مربای توت فرنگی خانگی ابتدا توت فرنگی ها را تمیز می شوییم و آبکش می کنیم و همان لحظه خشک می کنیم چون اگر بگذاریم خودشان خشک شوند آب در آن ها نفوذ می کنید و طعم اصلی خود را از دست می دهند.

سپس توت فرنگی ها را در قابلمه ای می ریزیم به این صورت که یک لایه توت فرنگی می ریزیم و یک لایه شکر روی آن ها می ریزیم و در لایه آخر شکر می ریزیم و قابلمه را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا توت فرنگی ها آب بیندازند.

سپس قابلمه را از یخچال بیرون می آوریم و روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم تا بجوش بیاید.در تمام طول پروسه مربا درب قابلمه را به هیچ وجه نمی گذاریم. روی مربا کف هایی ایجاد می شود که با کف گیر آن ها را می گیریم

و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد از به جوش آمدن توت فرنگی قوام می گیرد و از روی حرارت قابلمه مربا را بر می داریم سپس آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا به خورد مربا برود و از شکرک زدن مربا جلوگیری کند.

اگر بگذاریم مربا زیاد بجوشد و دیر از روی حرارت بر داریم باعث شکرک زدن مربا می شود. اجازه می دهیم تا مربا کمی خنک شود و بعد در شیشه مورد نظر می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.در آخر این نکته نیز حائز اهمیت است که

زود برداشتن مربا از روی حرارت به صورتی که توت فرنگی ها هنوز نپخته باشند و مربا به غلظت مطلوب نرسیده باشد نیز می تواند باعث کپک زدم مربا بشود.پس لطفا به نکات دقت کنید تا مربای خوش طعم و مطلوبی داشته باشید.نوش جان

منبع : parsiday.com/2703-moraba-tootfarangi

طرز تهیه خورش پرتقال

طرز تهیه خورش پرتقال

خورش پرتقال , طرز تهیه خورش پرتقال , دستور پخت خورش پرتقال

خورش پرتقال

خورش پرتقال یکی از خورش های محلی و سنتی ایرانی است که اصالت ان متعلق به شهرهای شمالی کشور می باشد. این خورش خوشمزه طعمی ترش دارد و برای کسانی که غذاهای ترش مزه را می پسندد می تواند تجربه جالبی باشد.

در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه خورش پرتقال را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورش پرتقال تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش پرتقال در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم خورش پرتقال

سینه مرغ    ۸۰۰ گرم

خلال پوست پرتقال    ۲ قاشق غذاخوری

پرتقال بدون هسته    ۴ عدد

خلال پسته    ۱ قاشق غذاخوری

شکر    ۱ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده    ۱ قاشق غذاخوری

روغن مایع    به اندازه کافی

طرز تهیه خورش پرتقال

برای شروع آشپزی ابتدا سینه مرغ را بشویید سپس استخوان های آن را با یک چاقوی تیز خارج کنید. در ادامه سینه مرغ را به قطعات کوچکتر ( کمی بزرگتر از قطعات جوجه کباب ) تبدیل کنید سپس قطعات مرغ را بشویید و کنار بگذارید تا آب اضافی شان خارج شود.

در مرحله بعدی قطعات مرغ را به همراه مقداری روغن مایع داخل یک قابلمه مناسب تفت دهید تا طلایی و سرخ شوند. پس از اینکه رنگ مرغ ها تغییر کرد خلال پرتقال را به قابلمه اضافه کنید و با مرغ یکی دو دقیقه تفت دهید.

در مرحله بعدی دو لیوان آب گرم به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ ها با حرارت ملایم بپزند. در همین حین پرتقال ها را با دقت پوست بگیرید و کنار بگذارید. در این مرحله حتما تمام لایه های سفید رنگ روی پرتقال را جدا کنید.

پس از اینکه مرغ به طور کامل پخت پرتقال ها را به همراه شکر و زعفران دم کرده به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید خورش با حرارت بسیار ملایم جا بیفتد سپس آنرا در خورش خوری بکشید و با خلال پسته تزیین کنید. در پایان خورش را با برنج یا کته سرو کنید.

منبع : hamdore.com/5195-khoresh-portaghal

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

طرز تهیه ترشی کلم قرمز با شکر , دستور ترشی کلم قرمز خانم گلاور شیرین با سرکه سیب , xvc jidi jvad gl rvlc

ترشی کلم قرمز

ترشی کلم قرمز یکی از انواع ترشی های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برخلاف اکثر ترشی های ایرانی در تمام فصل ها سرو می شود. این ترشی خوشمزه و خوشرنگ علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای تزیین غذا نیز بسیار مناسب است.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه کوچک ترشی کلم قرمز تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی کلم قرمز تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه ترشی کلم قرمز با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ شیشه

مواد لازم ترشی کلم قرمز

  • کلم قرمز ۵۰۰ گرم
  • سرکه قرمز به اندازه کافی
  • نمک نصف قاشق غذاخوری

دستور تهیه

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

برای تهیه ترشی کلم قرمز ابتدا کلم را تمیز می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و یا با یک دستمال تمیز خشک می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت نوارهای باریک و بلند خرد می کنیم تا ترشی کلم مجلسی داشته باشیم.

سپس کلم خرد شده را در ظرفی می ریزیم و با نمک مخلوط می کنیم و روی آن سلفون می کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا استراحت کند. سپس کلم ها را در ظرف مورد نظر می ریزیم و به اندازه ای سرکه روی کلم ها می ریزیم تا کاملا روی کلم ها را بپوشاند.

در مرحله بعدی درب ظرف را محکم می بندیم تا هوا واد آن نشود. ترشی را به مدت ۱ هفته در جایی خشک و خنک نگهداری می کنیم. برای این مدل ترشی روشی دیگر نیز وجود دارد به این صورت که کلم قرمز را خرد می کنیم و در قابلمه کلم و سرکه را می ریزیم

و روی حرارت قرار می دهیم تا کمی بجوشد و کلم ها نرم شوند و در ظرف می ریزیم و می توانید همان زمان از ترشی را مصرف کنیم. البته اگر با این روش ترشی کلم را آماده کنید مدت زمان نگهداری آن بسیار کمتر است و کیفیت آن نیز بسیار پایین تر از روش اول است.

منبع : parsiday.com/2677-torshi-kalam-ghermez

خواص ماست

خواص ماست

خواص ماست , مضرات ماست , خاصیت ها و زیان های ماست , o hw lhsj

ماست

آشنایی با ماست

ماست یکی از انواع لبنیات است که معمولا با شیر گاو یا گوسفند تهیه می شود. جالب است بدانید که ماست از تخمیر شیر توسط یک نوع باکتری ( لاکتوباسیلوس ) تهیه می شود و تقریبا از هر نوع شیری می توان ماست تهیه کرد.

امروزه تقریبا اکثر ماست های موجود در بازار با شیر گاو تهیه می شوند. مواد مغذی موجود در ماست شامل ریبوفلاوین ، ویتامین های گروه ب ، اسید فولیک ، اسید لاکتیک ، پتاسیم ، فسفر ید و روی می باشد. اگر ماست را به صورت متداوم مصرف کنید سلامت خود را تضمین کرده اید.

ماست لبنیات پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این خواص را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند ، به همین جهت خلاصه ای از خواص این لبنیات ارزشمند را برایتان جمع آوری کرده ایم. برای شناخت بیشتر مهم ترین خواص ماست در ادامه با پارسی دی همراه باشید.

خواص ماست

سلامتی روده ها

سلامت روده ها برای سلامت دستگاه گوارش بسیار مفید می باشد. روده ی سالم برای هضم بهتر غذا موثر است. شما حالا می توانید با مصرف ماست سلامت دستگاه گوارش خود را تضمین کنید. ماست باعث می شود تا سلامت دستگاه گوارش به شکل ویژه ای تامین شود و از بیماری های گوارشی جلوگیری شود.

سلامت قلب

مطالعات نشان می دهد که ماست برای کنترل کلسترول در بدن بسیار عالی می باشد. ماست دارای آنزیم هایی می باشد که برای سلامت قلب در افراد مفید است. همچنین ماست با فشار خون بالا مبارزه می کند.

بهبود هضم غذا

باکتری های پرفایده موجود در ماست باعث می شود تا به هضم غذا کمک کند. کسانی که مشکلات گوارشی دارند می توانند از ماست استفاده کنند. ماست برای درمان یبوست و معده درد مفید است. شما می توانید به صورت روزانه ماست را در رژیم غذایی خود قرار دهید تا دستگاه گوارش شما تسکین شود.

هضم آسان

هضم ماست از شیر راحت تر می باشد. کسانی که مشکل عدم تحمل لاکتوز دارند می توانند به راحتی از از ماست استفاده کنند.

بهبود متابولیسم بدن

ماست دارای آنزیم های مختلفی می باشد که باعث بهبود متابولیسم بدن می شود. ماست دارای آنزیم های مختلفی می باشد که برای هضم غذا عالی است.

تقویت سیستم ایمنی بدن

مطالعات صورت گرفته نشان می دهد که ماست برای سلامت بدن مفید می باشد و همچنین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. شما می توانید به مدت سه ماه هر روز دو فنجان ماست میل کنید تا سیستم ایمنی بدن شما تقویت شود.

جالب است بدانید باکتری های موجود در ماست باعث تقویت روده می شود. اگر می خواهید دستگاه گوارش قوی داشته باشید بهتر است ماست میل کنید. ماست به نوبه ی خود باعث تقویت سیستم دفاعی بدن می شود.

پیشگیری از ابتلا به اسهال

ماست به دلیل اینکه پروبیوتیک دارد باعث جلوگیری از یبوست می شود. همچنین با اسهال جلوگیری می کند. چرا که اسهال به خاطر عفونت باکتریایی در بدن ایجاد می شود. ماست با عفونت های باکتریایی جلوگیری می کند.

منبع غنی از کلسیم

ماست یک منبع عالی از کلسیم می باشد که برای سلامت استخوان ها و دندان ها مفید است. مقدار کلسیم موجود در ماست از مقدار کلسیم موجود در شیر بیشتر است.

کاهش وزن و رژیم لاغری

اگر به صورت روزانه ماست میل کنید می تواند وزن بیشتری از دست بدهید. ماست دارای باکتری هایی می باشد که باعث می شود تا سوخت و ساز بدن به درستی انجام شود. اگر می خواهید زمان بیشتری احساس سیری کنید به شما توصیه می کنیم ماست میل کنید.

ماست دارای کلسیم می باشد که باعث می شود در بدن کورتیزول کمتری آزاد شود و اشتهای شما کاهش پیدا کند. اسید آمینه موجود در ماست به سوزاندن چربی در بدن کمک می کند. اگر می خواهد از خوردن هله هوله دست بردارید ماست میل کنید تا جلوی اشتهای شما گرفته شود.

درمان یبوست

یبوست به خاطر حرکت کند روده ها شکل می گیرد ، ماست حاوی پروبیوتیک می باشد که باعث حرکت بهتر روده ها می شود. اگر می خواهید با یبوست خداحافظی کنید ماست میل کنید.

سلامت و زیبایی موها

یکی دیگر از خواص ماست برای سلامت و زیبایی موها می باشد. شما اگر ماست بخورید دیگر نباید نگران سلامت موهای خود باشید چرا که ماست دارای روی ، اسید لاکتیک ، پروتئین و کلسیم می باشد که بهسلامت موها کمک شایانی می کنند.

ضمن اینکه ماست برای تقویت و رشد موهای سر موثر است و شوره سر را نیز کاهش می دهد. همچنین برای خارش پوست مصرف ماست بسیار موثر است. برای درمان موهای آسیب دیده و خشک می توان از ماست کمک گرفت.

درمان سندروم روده تحریک پذیر

اگر دچار سندروم روده تحریک پذیر هستید می توانید از ماست کمک بگیرید ، اگر می خواهید گوارش سالمی داشته باشید به شما پیشنهاد می کنیم حتما از ماست استفاده کنید. ماست کمک می کند تا هضم غذا به درستی انجام شود.

پیشگیری از پوک شدن استخوان ها

ماست دارای کلسیم زیادی برای سلامت بدن می باشد ، اگر می خواهید از پوکی استخوان در امان باشید بهتر است از ماست استفاده کنید. چرا که ماست دارای کلسیم و ویتامین دی می باشد و باعث تراکم استخوان ها می شود. شما باید همیشه به دنبال ماست هایی باشید که دارای ویتامین دی فراوان می باشد.

بهبود عفونت مخمری واژن

کسانی که به بیماری دیابت مبتلا هستند می توانند بیشتر در معرض خطر عفونت مخمری واژن قرار بگیرند. ماست دارای یک ماده به نام لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس می باشد که به کشتن مخمر کمک می کند. همچنین این ماده باعث می شود تا پی اچ داخل واژن متعادل شود. مصرف ماست به صورت روزانه باعث می شود تا عفونت های مخمری موجود در واژن بانوان از بین برود.

تعادل فشار خون

یکی از دلایل فشار خون بالا خوردن نمک می باشد. پتاسیم موجود در ماست از جمع شدن سدیم در بدن جلوگیری می کند و باعث پیشگیری از آن می باشد. کسانی که فشار خون بالا دارند می توانند ماست بدون چربی میل کنند تا فشار خون بدن آنها متعادل شود.

پروبیوتیک طبیعی

در روده انسان پروبیوتیک وجود دارد ، اگر می خواهید پروبیوتیک طبیعی در بدن ایجاد کنید ماست میل کنید. پروبیوتیک برای سلامت دستگاه گوارش بسیار مفید است و در ماست به وفور یافت می شود.

سلامت دهان و دندان

جالب است بدانید که ماست می تواند حتی برای سلامت دهان و دندان نیز بسیار موثر باشد ، ماست کم چرب برای جلوگیری از مشکلات لثه بسیار مفید است. اسید لاتیک موجود در ماست از عفونت لثه ها جلوگیری کرده می کند.

ضمن اینکه این اسید باعث از بین بردن باکتری های دهان نیز می شود. ماست دارای کلسیم و پروتئین می باشد که برای سطح سلامت دهان و دندان بسیار مفید است. ماست باعث می شود تا از بوی بد دهان جلوگیری شود.

کاهش کلسترول

ماست دارای ارگانیسم های فعال می باشد که با کلسترول بالا در بدن مقابله می کند. ارگانیسم های فعال در بدن باعث می شود تا چربی موجود در کبد کاهش پیدا کند. پروبیوتیک های موجود در ماست باعث می شود تا کلسترول به شکل ویژه ای کاهش پیدا کند.

همچنین مصرف روزانه ماست باعث می شود تا از احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی جلوگیری شود. مطالعات صورت گرفته نشان می دهد کسانی که دیابت نوع دوم دارند می توانند از ارگانیسم های موجود در ماست استفاده کنند. چرا که باعث کاهش قندخون بدن می شود. کسانی که کلسترول زیادی دارند می توانند ماست را در رژیم خود قرار دهند.

پیشگیری از چاقی

ماست برای تنظیم متابولیسم بدن بسیار مناسب است ، ماست را می توان در لیست خوراکی هایی قرار داد که باعث تنظیم شدن متابولیسم بدن می شود. تنظیم شدن متابولیسم بدن باعث جلوگیری از بروز چاقی در بدن می شود.

فواید برای زنان باردار

مادران باردار می توانند از ماست برای سلامت دوران بارداری استفاده کنند ، ماست به دلیل داشتن کلسیم و فولات برای سلامت و رشد جنین بسیار مفید است. فولات موجود در ماست باعث می شود تا از بروز نقص مادرزای جلوگیری شود.

پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ

ماست یک خوراکی عالی برای روده بزرگ می باشد ، کسانی که ترس از بیماری سرطان روده بزرگ دارند می توانند ماست میل کنند. ماست دارای باکتری لاکتوباسیلوس می باشد که یک باکتری مفید برای روده است و باعث سلامت روده بزرگ می شود.

این باکتری باعث می شود تا ارگانیسم های مضر در روده بزرگ از بین برود. ماست با ارگانیسم های مضر در روده بزرگ مقابله می کند. شما برای سالم نگه داشتن بدن خود می توانید ماست را به صورت ناشتا و با معده خالی میل کند.

افزایش انرژی بدن

ماست باعث می شود تا انرژی بدن شما افزایش پیدا کند. ماست دارای پروتئین می باشد که برای افزایش انرژی بدن موثر است. کربوهیدرات موجود در ماست باعث می شود تا سوخت و ساز بدن افزایش پیدا کند و انرژی زیاد شود

کاهش خطر ابتلا به افسردگی

ماست برای سلامتی بسیار مفید می باشد ، ماست باعث می شود تا خطر افسردگی کاهش پیدا کند. مصرف روازنه ماست برای کاهش افسردگی بسیار موثر است.

مضرات ماست

طبیعت سرد

طبیعت یا مزاج ماست سرد و تر است و در صورتی که ماست ترش باشد سردی و تری آن بیشتر می شود. از این رو توصیه می شود افرادی که مزاج سرد دارند بهتر است از خوردن ماست های ترش خودداری کنند زیرا می تواند باعث مشکلاتی مانند نفخ شکم و ضعف و بی حالی شود.

منبع : parsiday.com/1830-mast

طرز تهیه شربت پرتقال

طرز تهیه شربت پرتقال

طرز تهیه شربت پرتقال خانگی با پوست , دستور شربت پرتقال در خانه , xvc jidi avfj vjrhg

شربت پرتقال

شربت پرتقال یکی از انواع شربت های سالم و بسیار پر طرفدار در جهان است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد حاوی مقادیر غنی از ویتامین سی است. شربت پرتقال معمولا در کنار صبحانه یا میان وعده ها سرو می شود.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۱۲ نفر شربت پرتقال تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شربت پرتقال تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شربت پرتقال با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱۲ نفر

مواد لازم شربت پرتقال

  • آب ۳ پیمانه
  • شکر ۳ پیمانه
  • پرتقال ۲ کیلوگرم
  • آب پرتقال ۲ پیمانه
  • اسانس پرتقال به دلخواه

دستور تهیه

طرز تهیه شربت پرتقال

برای تهیه شربت پرتقال طبیعی ابتدا در قابلمه ای ۳ پیمانه آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا سریع تر در آب حل شود.تقریبا ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا شربت بجوشد.پرتقال ها را می شوییم

و پوست آن ها را می گیریم و در سینی قرار می دهیم. پس از گذشت ۳۰ دقیقه اگر روی شربت کف بوجود آمده کف ها را با کفگیر می گیریم و آب پرتقال را به شربت اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا بجوش بیاید.

سپس پرتقال های پوست گرفته را در پارچه ای تمیز و نازک قرار می دهیم و گره می زنیم و داخل قابلمه شربت می گذاریم تا به مرور زمان شیره پرتقال به خورد شربت برود و صبر می کنیم تا شربت به جوش بیاید و بعد حرارت را کم می کنیم

و اجازه می دهیم تا ۳۰ دقیقه دیگر شربت خوب بجوشد. بعد پارچه ای که پرتقال ها داخل آن بودند را از قابلمه بیرون می آوریم و در آبکشی قرار می دهیم و آبکش را در سینی می گذاریم تا اگر آب پرتقال ها بیرون آمد در سینی بریزد.

صبر می کنیم تا پارچه و پرتقال های داخل آن خنک شوند و آن وقت محکم پارچه را فشار می دهیم تا اگر آبی در پرتقال ها باقی مانده است خارج شود و به شربت اضافه می کنیم و قابلمه شربت را از روی حرارت بر می داریم

و کنار می گذاریم تا شربت در دمای محیط خنک شود. می توانید برای زیباتر شدن رنگ شربت ۵ دقیقه مانده به اینکه شربت را از روی حرارت بر دارید رنگ یا اسانس پرتقال را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ شربت یکدست شود

در مرحله آخر شربت پرتقال را در پارچ می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم و هر زمان که خواستید مصرف کنید مقداری کمی از شربت پرتقال را در لیوان می ریزید و کمی آب خنک و یخ به آن اضافه کنید و نوش جان کنید.

منبع : parsiday.com/2675-sharbat-portaghal