وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه رب گوجه فرنگی

طرز تهیه رب گوجه فرنگی

طرز تهیه رب گوجه فرنگی کارخانه , دستور پخت رب گوجه فرنگی خوشمزه , xvc jidi vf i tvk d

رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی یکی از چاشنی های پر مصرف و محبوب بین المللی است که در کشور عزیزمان ایران هم از پر استفاده ترین چاشنی های غذایی محسوب می شود. این چاشنی به دلیل رنگ و طعم خوبش در اکثر غذاهای سنتی ایرانی مورد استفاده قرار می گیرد.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید حدود ۲ کیلوگرم رب گوجه فرنگی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری رب گوجه فرنگی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه رب گوجه فرنگی با پورتال پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ کیلو گرم

مواد لازم رب گوجه فرنگی

  • نمک ۴۰ گرم
  • آب ۲ کیلوگرم
  • روغن مایع ۱۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۱۰ کیلوگرم

دستور پخت

طرز تهیه رب گوجه فرنگی

برای تهیه رب گوجه فرنگی خانگی ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان برود سپس از وسط تمامی گوجه فرنگی ها را با چاقو نصف می کنیم و در قابلمه ای بزرگ قرار می دهیم.

زمانیکه تمامی گوجه فرنگی ها نصف شدن قابلمه را روی حرارت می گذاریم و صبر می کنیم تا آب خود گوجه فرنگی ها در بیاید و به جوش بیاید.اینطوری پوست گوجه فرنگی ها خیلی راحت جدا می شود.البته همچنان اجازه می دهیم

تا گوجه فرنگی ها بجوشند تا کمی نرم شوند. پس از آنکه گوجه فرنگی ها نرم شدن، توری سیمی که سوراخ های آن بسیار ریز است را داخل قابلمه یا ظرف بزرگی قرار می دهیم و زیر قابلمه را خاموش می کنیم

و گوجه فرنگی ها را کم کم یا یکدفعه (اگر توری سیمی بزرگ باشد) داخل توری می ریزیم و گوجه فرنگی ها را روی توری فشار می دهیم تا پوست آن و دانه های داخل گوجه ها راحت جدا شوند و آب گوجه فرنگی داخل قابلمه یا ظرفی که توری را در آن گذاشته ایم بریزد.

دقت کنید دانه های گوجه فرنگی از صافی توری رد نشود چون باعث کپک زودهنگام می شود. زمانیکه همه گوجه فرنگی ها آبشان از توری رد شد قابلمه را روی حرارت می گذاریم و صبر می کنیم تا آب گوجه فرنگی ها به جوش بیاید.

پس از اینکه آب گوجه فرنگی ها کمی غلیظ شد و شروع به قل زدن کرد نمک را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.برای اینکه متوجه شویم به غلظت کافی برای رب گوجه فرنگی رسیده است یا نه بهترین و راحترین کار این است که با قاشق روی رب خطی بکشیم.

اگر طول کشید تا شکاف ایجاد شده پر شود یعنی به غلظت رب گوجه فرنگی رسیده است و باید کاملا مراقب رب گوجه فرنگی بود و اگر سریع شکاف پر شد باید هنوز صبر کرد و زمان داد تا غلیظ شود.اگر رب را در حالی که شل است بر داریم باعث می شود

که زود کپک بزند پس صبر کنید تا قوام یابد. باید مرتبا رب گوجه فرنگی را هم بزنیم تا ته نگیرد چون طعم بدی به ما می دهد و امکان دارد ته آن سیاه شود.در پایان روغن را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و اگر تمایل داشتید می توانید روغن بیشتر نیز به آن اضافه کنید.

زیر قابلمه را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا رب گوجه فرنگی آماده شده خنک شود و به دمای محیط برسد.سپس در ظرف مورد نظر می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم و در یخچال نگهداری می کنیم و برای انواع غذاها از این رب گوجه فرنگی سالم و خانگی استفاده می کنیم.نوش جان

https://parsiday.com/2637-rob-gojeh-farangi/

طرز تهیه خورش تره

طرز تهیه خورش تره

خورش تره , طرز تهیه خورش تره , دستور پخت خورش تره

خورش تره

خورش تره یکی از خورش های خوشمزه و سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به خورش قورمه سبزی دارد. این خورش متعلق به استان کردستان می باشد و یکی از محبوب ترین و مجلسی ترین غذاهای کردی محسوب می شود.

در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه خورش تره را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورش تره تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش تره در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم خورش تره

گوشت خورشتی    ۳۰۰ گرم

پیاز بزرگ    ۱ عدد

تره تازه    ۵۰۰ گرم

لیمو عمانی    ۲ عدد

لوبیا سفید    نصف پیمانه

روغن مایع    به اندازه کافی

نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه    به اندازه کافی

طرز تهیه خورش تره

ابتدا لوبیا سفید را از چند ساعت قبل بخیسانید تا راحت تر پخته شود و نفخش نیز برطرف شود سپس پیاز را به صورت نگینی یا خلالی ریز خرد کنید و با مقداری روغن مایع در یک قابلمه مناسب تفت دهید تا پیاز نرم و سبک شود.

پس از اینکه پیاز شفاف شد مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند. در مرحله بعدی گوشت خورشتی را به صورت قیمه ای ( مانند خورش قیمه ) خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.

تفت دادن گوشت را به همراه پیاز ادامه دهید تا گوشت کمی سرخ شود و تغییر رنگ دهد. پس از اینکه گوشت سرخ شد لوبیا سفید را آبکشی کنید سپس به قابلمه اضافه کنید. لوبیا سفید را هم یکی دو دقیقه تفت دهید.

در مرحله بعدی چند لیوان آب داغ به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید لوبیا و گوشت با حرارت ملایم بپزند. در حین پختن گوشت و لوبیا سفید تره ها را به صورت ساطوری خرد کنید و به همراه مقداری روغن مایع تفت دهید تا کمی سرخ شوند.

در این مرحله اجازه دهید گوشت نیم پز شود سپس تره سرخ شده را به همراه لیمو عمانی ها به قابلمه اضافه کنید. بهتر است لیمو عمانی ها را یک ساعت قبل با چنگال سوراخ کنید سپس در یک لیوان آب قرار دهید تا تلخی شان گرفته شود.

پس از اینکه گوشت پخت مقداری نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش روغن بیندازد و جا بیفتد. پس از اینکه خورش آماده شد می توانید آنرا با گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ کرده تزیین و با برنج سرو کنید.

منبع : hamdore.com/5177-khoresh-tare

متن و اس ام اس صبح بخیر

متن و اس ام اس صبح بخیر

متن و اس ام اس صبح بخیر , اس ام اس صبح بخیر عاشقانه دوستانه خنده دار باحال

صبح بخیر

در این مطلب مجموعه ای از بهترین و زیباترین جملات و متن های عاشقانه ، زیبا و ناب با موضوع صبح بخیر و شروع روز را جمع آوری می کنیم. در ادامه با بهترین اس ام اس های صبح بخیر با سایت پارسی دی همراه باشید.

متن و اس ام اس صبح بخیر

قهر ما شوخى ترین

رخدادِ عاشق بودن است …

صبحِ خندان هدیه آوردم،

بخیرش را بگو …

محمدصادق زمانی

باز شدن چشمانم

هر روز صبح ؛

یعنى خدا

دوست داشتنت را تمدید کرده

قدرش را می دانم …

اس ام اس صبح بخیر گفتن , اس ام اس صبح بخیر به همسر , اس ام اس صبح بخیر به عزیزم

عکس صبح بخیر زیبا

عشق است اینکه

یک نفر آغاز می‌کند

هر روز صبح را

به هوای سلام تو . . .

چشم بگشا تا طلوع آسمان پیدا شود

اطلسی های زمان در هر نفس شیدا شود

عطر یاس چشمهایت نور می بخشد به صبح

از شمیم دیدگانت در دلم غوغا شود

صبح بخیر , سلام صبح بخیر , متن صبح بخیر , متن صبح بخیر عاشقانه

تصاویر صبح بخیر زیبا

یک نفر هست که

خودش نیست !

ولی خاطره اش ،

صبح هر روز

مرا سخت بغل می گیرد …

کاش دنیا بفهمد که

زمین ثابت است

هر روز

خورشید به عشق زیباترین دختر دنیا

زمین را دور می زند

سلام زیباترین دختر دنیا

صبحت بخیر

صبح بخیر , پیامک صبح بخیر , شعر صبح بخیر , عکس نوشته و تصویر صبح بخیر , hs hl hs wfp fodv

صبح بخیر عزیزم

سلام صبح شده،

شیشه مه گرفته ی زندگیت را

پاک نمی کنی؟

منظره قشنگی در انتظارته

امروز

اولین روز از بقیه زندگی توست

هر طلوعی تولدی دوباره است

و هر تولدی شروعی دوباره!

صبحتون بخیر

لبتون خندون

دلتون بی غم

زندگیتون پر از عشق و امید

صبح بخیر دوستان

صبح ‌آمده تا دست پر از روزیِ خورشید

بر قامت تاریکیِ شب نور بریزد

تا هر چه دل ‌آشوبی ‌و تشویش‌ و خرا‌بی‌ست

از ساحتِ آرامشتان، دور بریزد…

امیدوارم روزتان را

با یک دنیا امید

یک بغل آرزو

و یک عالمه انرژی مثبت

شروع کنید

صبح بخیر

خورشید من

درون دو پلک قشنگ توست

روزم به نور چشم تو

آغاز می شود . . .

فرهاد شریفی

لبخند خدا یعنی

همین باز شدن پلک های هر روزت

دوباره امروز متولد شدی آدم

پس خجسته باد هر روزت

صبحتون بخیر دوستان

صبح است

چه بی تابانه می خواهمت

و برای گفتن دوستت دارم

لحظه شماری می کنم

بیدارشو …

بدجور دلم کرده هوایت برخیز

آغوش گشوده ام برایت برخیز

خورشیدم و تا پنجره ات آمده ام

ای جان به فدای خنده هایت برخیز

صبح

یعنی آغاز

آغاز یک عبور

و دریچه یک سلام

گوش کن!

در نبض کودکانه ی صبح

این راز برکت است که می نوازد

به حرکت سلام کن

source : parsiday.com/2622-sms-sobh-bekheyr

طرز تهیه مربا زرشک

طرز تهیه مربا زرشک

طرز تهیه مربا زرشک خشک سیاه , دستور مربای زرشک خوشرنگ قرمز , xvc jidi lvfhd cva

مربا زرشک

مربا زرشک یکی از انواع مرباهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که مانند انواع مرباها به عنوان صبحانه یا میان وعده سرو می شود. این مربا طعمی ملس دارد و می توانید آنرا به همراه خامه ، کره یا پنکیک صبحانه سرو کنید.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه مربا تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری مربا زرشک تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه مربا زرشک با پورتال پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ شیشه مربا

مواد لازم مربای زرشک

  • آب ۵ لیوان
  • زرشک تازه ۱ کیلوگرم
  • شکر ۱ کیلو و ۲۵۰ گرم
  • وانیل نصف قاشق چایخوری

دستور پخت

طرز تهیه مربای زرشک

برای تهیه مربای زرشک خانگی ابتدا زرشک ها را پاک می کنیم و در ظرفی بزرگ مثل یک کاسه می ریزیم و تا روی آن آب سرد می گیریم و به مدت ۱ ساعت کنار می گذاریم تا خوب خیس بخورد.سپس زرشک ها را در آبکش می ریزیم

و روی آن آب سرد می گیریم.بعد یک سوم از شکر را در کنار دستمان قرار می دهیم و کمی از زرشک را در ظرفی می ریزیم و کمی شکر روی آن می ریزیم(مقداری می ریزیم که این یک سوم شکر به کل زرشک و لایه هایش برسد)

و مجددا کمی زرشک می ریزیم و لایه بعد کمی شکر می ریزیم تا زرشک ها کلا در ظرف ریخته شود و شکر کنار دستمان تمام شود و آن وقت ظرف را به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا زرشک ها کم کم آب بیندازند.

سپس قابلمه ای را روی حرارت قرار می دهیم و ۵ لیوان آب در آن می ریزیم و باقی شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا در آب حل شود.آنگاه زرشک و شکر در یخچال را بیرون می آوریم و به آن اضافه می کنیم

و حرارت را متوسط می کنیم و درب قابلمه را نمی گذاریم چون باعث بد رنگ شدن مربا زرشک می شود.کمی مواد را آرام با هم مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا مربا قوام بیابد. زمانیکه مربا غلیظ شد و قوام یافت وانیل را می افزاییم

و با قاشق چوبی آن را با مربا مخلوط می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا مربا زرشک خنک شود. سپس مربا زرشک را در شیشه ای می ریزیم و درب آن را می گذاریم و در یخچال یا جای خنک نگهداری می کنیم.نوش جان

https://parsiday.com/2632-moraba-zereshk/

طرز تهیه خورش داوود پاشا

طرز تهیه خورش داوود پاشا

خورش داوود پاشا , طرز تهیه خورش داوود پاشا , دستور پخت خورش داوود پاشا

خورش داوود پاشا

خورش داوود پاشا یکی از خورش های خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است که در کشورمان هم از محبوبیت زیادی برخوردار است. دلیل محبوبیت این خورش در میان ایرانیان به این دلیل است که این خورش خوشرنگ و خوشمزه شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد.

در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه خورش داوود پاشا را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورش داوود پاشا تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش داوود پاشا در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم خورش داوود پاشا
گوشت چرخ کرده۶۰۰ گرم
پودر نعناع خشک۱ قاشق سوپخوری
پیاز متوسط۲ عدد
روغن مایعبه اندازه کافی
رب انار۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبهبه اندازه کافی

طرز تهیه خورش داوود پاشا

ابتدا یکی از پیازها را با رنده ریز رنده کنید و آبش را بگیرید سپس داخل یک کاسه جادار بریزید. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به پیاز رنده شده اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

پس از اینکه مواد را خوب ورز دادید از مایه گوشت کوفته قلقلی های کوچک به اندازه گردو درست کنید و کنار بگذارید. پس از اینکه کوفته ها آماده شد یک کیسه فریزر روی کوفته ها بیندازید و آنها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

در مرحله بعدی پیاز باقیمانده را به صورت خلالی ریز خرد کنید و در یک قابلمه مناسب با کمی روغن مایع تفت دهید تا پیاز نرم و یکدست شود. پس از اینکه پیاز سبک شد زردچوبه را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا یکدست شوند.

در مرحله بعدی نعناع خشک را به قابلمه اضافه کنید و با پیاز کمی تفت دهید تا نعناع کاملا نرم شود. در مرحله بعدی کوفته های قلقلی را اضافه کنید و تفت دهید تا به خوبی سرخ شوند. کوفته ها را بچرخانید تا تمام نقاط شان سرخ شود.

پس از اینکه کوفته قلقلی ها به طور کامل سرخ شد رب انار  را با یک لیوان بزرگ آب جوش مخلوط کنید تا کاملا رقیق شود سپس به قابلمه خورش اضافه کنید و با کوفته ها مخلوط کنید. در ادامه حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا کوفته ها به طور کامل بپزند.

در پایان طعم خورش را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. اگر می خواهید طعم خورش خیلی ترش نباشد می توانید یک قاشق سوپخوری شکر به خورش اضافه کنید. در پایان خورش را با برنج سرو کنید.

http://hamdore.com/5172-khoresh-dawood-pasha/