وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه مربای بهار نارنج

طرز تهیه مربا بهار نارنج

طرز تهیه مربا بهار نارنج خشک و تازه , دستور مربای بهار نارنج تصویر با عکس , xvc jidi lvfhd fihv khvk

مربا بهار نارنج

مربا بهار نارنج یکی از انواع مرباهای خوشمزه و بسیار خوش عطر ایرانی است که مانند انواع مرباها به عنوان صبحانه یا میان وعده مصرف می شود. مربای بهار نارنج را می توانید به همراه خامه صبحانه ، کره یا انواع پنکیک صبحانه سرو کنید.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه بزرگ مربا تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری مربا بهار نارنج تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه مربا بهار نارنج با سایت پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ شیشه مربا

مواد لازم مربای بهار نارنج

  • آب ۳ پیمانه
  • شکر ۱ کیلوگرم
  • گل بهار نارنج ۱ کیلوگرم
  • آب لیمو ترش ۲ قاشق سوپخوری

دستور پخت

طرز تهیه مربای بهار نارنج

برای تهیه مربای بهار نارنج ابتدا برای از بین بردن تلخی بهار نارنج ها در کاسه ای بزرگ آب و کمی آهک خوراکی را با هم کمی مخلوط می کنیم ( آب آهک در آب حل نمی شود و ته نشین می شود اما خواص خود را به آب می دهد)

و بهارنارنج ها را به آن ها می افزاییم  و به مدت ۱۲ الی ۲۴ ساعت اجازه می دهیم تا خیس بخورند و ترد شوند.خاصیت آب آهک این است که اجازه نمی دهید مواد مربا تغییر حالت بدهند و بهارنارنج ها به همان شکل اولیه خود در مربا باقی خواهند ماند.

سپس در قابلمه ای آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید و بعد بهار نارنج ها را از مخلوط آب و آب آهک در صافی می ریزیم و داخل آب در حال جوش می ریزیم تا بجوشد و بعد در صافی بهارنارنج ها را می ریزیم

و مجددا قابلمه را پر از آب می کنیم و روی حرات می گذاریم تا به جوش بیاید و دوباره بهارنارنج ها را در آب در حال جوش می ریزیم تا بجوشند و بعد در صافی می ریزیم.این کار را ۳ الی ۴ مرتبه انجام می دهیم.البته می توانید برای راحتی این کار دو تا قابلمه را روی گاز بگذارید

تا آب یکی جوش آمد اول بهارنارنج ها را داخل آن بریزید و بعد که جوشید در صافی ریختید مجددا در قابلمه دیگر بریزید تا کار زودتر پیش برود. پس از جوشاندن بهارنارنج ها زمانی که برای بار آخر آبکش کردید و در صافی ریختید بهارنارنج ها را در آب سرد می ریزیم

و به مدت ۲۴ ساعت می گذاریم در آب سرد بماند تا کاملا تلخی آن از بین رفته باشد.الیته بهتر است آب سرد نیز دو الی سه مرتبه عوض شود. سپس می پردازیم به پخت خود مربا که بسیار راحت است.در قابلمه ای ۳ پیمانه آب می ریزیم

و شکر را به آن می افزاییم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و با قاشق کمی هم می زنیم تا شکر در آب کاملا حل شود.صبر می کنیم تا مخلوط آب و شکر به جوش بیاید و بعد بهارنارنج را که در آب سرد بوده را از صافی رد می کنیم

و به شربت در قابلمه اضافه می کنیم و حرارت را ملایم می کنیم و تامل می کنیم تا بهارنارنج ها در شربت بجوشند و شربت مربا کمی غلیظ شود. در آخر با قاشق کمی از مربا را بر می داریم و می گذاریم تا خنک شود

و بعد قاشق را کج می کنیم اگر مربا سریع از روی قاشق نریخت و کمی سفت شده بود یعنی مربا به قوام مطلوب خودش رسیده است و می توانید طعم آن را نیز بچشید تا مطمئن شوید که بهارنارنج ها نیز کاملا جوشیده و پخته شده است.

حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا مربا در دمای محیط به آرامی خنک شود سپس در شیشه های مورد نظر می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم و هر زمان تمایل داشتید این مربای خوش عطر و طعم را نوش جان کنید.

منبع : parsiday.com

متن و اس ام اس تسلیت

متن و اس ام اس تسلیت

متن و اس ام اس تسلیت , جملات تسلیت مرگ فوت پدر برادر مادر همسر دوست خواهر پدر بزرگ

متن تسلیت

در این مطلب مجموعه ای از بهترین و زیباترین جملات و متن های رسمی و دوستانه را برای عرض تسلیت به عزیزان ، دوستان و آشنایان جمع آوری می کنیم. در ادامه با بهترین اس ام اس های تسلیت با سایت پارسی دی همراه باشید.

متن و اس ام اس تسلیت

هر چند میدونم تو این شرایط هیچ کلامی

تسلی بخش درد و غم شما و خانوادتون نیست.

ولی خواستم بدونی ما در کنارت هستیم

یادش گرامی

اندوه ما در غم از دست دادن

آن عزیز بزرگوار در واژه ها نمیگنجد

تنها می توانیم از خداوند برایتان صبری عظیم

و برای آن مرحوم روحی شاد و آرام طلب کنیم

از درگاه خداوند متعال

برای آن مرحوم رحمت و مغفرت واسعه

و برای جنابعالی و خانواده محترم

صبوری و شکیبایی مسئلت می نمایم

خداوند قرین رحمتش فرماید

تسلیت قطره ایست در برابر غم دریا گونه ی شما

از خداوند صبری عظیم برای شما

و خانواده محترمتان خواستارم

از درگاه خداوند سبحان

برای آن مرحوم غفران و رحمت الهی

و برای حضرت عالی و دیگر سوگواران

صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم

خبر اندوه وارده به شما

ما را در غصه جانگداز فرو برد.

اندوه بی پایانمان از این واقعه دردناک قابل وصف نیست.

مصیبت وارده به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض می‌نمایم.

عرض تسلیت حقیر را بپذیرید

تحمل سوگ فقدان مادر صبری الهی را می طلبد

خداوند شما را اجر صابرین دهد که حضرتش فرمود :

و بشر الصابرین الذین اذا اصابتهم مصیبه قالو انا لله و انا الیه راجعون

می‌دانم عظمت هیچ صبری از وسعت غم نزدیکترین عزیزان نمی کاهد،

فقط کنار می‌آییم و یاد می‌گیریم به تلخی‌ها نیندیشیم.

ما را در غمتان شریک بدانید.

تحمل سوگ فقدان مادر

صبری الهی را می طلبد

ما را در این غم سترگ و جانکاه شریک بدانید

می دانم عظمت هیچ صبری

از وسعت غم نزدیکترین عزیزان نمی کاهد

فقط کنار می آییم و یادمیگیریم به تلخی ها نیندیشیم

پس تسلیت واژه کوچکیست در مقابل غم عظیم عزیزان ،

دردت را درک میکنم

و آرزو میکنم دوباره انرژی و شادی را در شما ببینم.

ضایعه درگذشت پدر گرامیتان را خدمت شما

و خانواده محترم تسلیت عرض نموده

برای آن عزیر علو درجات الهی را مسئلت می داریم

تسلیت واژه کوچکیست در برابر غم بزرگ شما

از خداوند صبر برای شما و خانواده محترم خواهانم

امیدوارم که غم آخر باشد

مصیبتی که به شما رسیده،

گویی نه غم شما که غم من است.

بدان که شریک غصه شما هستم

وقتی که ارزش بودن را همیشه

از اندیشه یک لحظه نبودن عزیزان می‌توان فهمید.

منبع : parsiday.com

خواص لوبیا قرمز

خواص لوبیا قرمز

خواص لوبیا قرمز , مضرات لوبیا قرمز , زیان ها و خاصیت های لوبیا قرمز , o hw g fdh rvlc

لوبیا قرمز

آشنایی با لوبیا قرمز

لوبیا قرمز یکی از انواع لوبیاهای مرسوم و پر مصرف در جهان است که شکل ظاهری آن شبیه به کلیه می باشد و به همین دلیل این لوبیا در انگلیسی لوبیای کلیوی ماگذاری شده است. نوع دیگری لوبیا نیز وجود دارد با نام لوبیای آزوکی که شباهت زیادی به لوبیا قرمز دارد.

بیشتر مصرف لوبیا قرمز در صنایع غذایی می باشد. لوبیا قرمز در فهرست غذایی ما ایرانی ها نیز جایگاه ویژه ای دارد و برای تهیه غذاهای محبوب و پرطرفداری مانند خورشت قورمه سبزی و خوراک لوبیا از آن استفاده می شود.

لوبیا قرمز حبوبات پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این خواص را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند ، به همین جهت خلاصه ای از خواص لوبیا قرمز را برایتان جمع آوری کرده ایم. برای شناخت بیشتر مهم ترین خواص لوبیا قرمز در ادامه با پارسی دی همراه باشید.

خواص لوبیا قرمز

سلامت مفاصل

مس برای سلامت استخوان ها و مفاصل بدن ضروری است. لوبیا به دلیل داشتن آنزیم های خاص باعث می شود تا انعطاف پذیری رباط و مفاصل افزایش پیدا کند.

پاکسازی دستگاه گوارش

لوبیا قرمز به دلیل خواصی که دارد می تواند به راحتی باعث پاک سازی دستگاه گوارش شما شود. کسانی که سابقه ی خانوادگی سرطان روده ی بزرگ دارند بهتر است از لوبیا قرمز استفاده کنند.

کاهش کلسترول

لوبیا قرمز به دلیل داشتن مقدار زیاد کربوهیدرات و فیر باعث می شود تا کلسترول بدن کاهش پیدا کند. کاهش کلسترول باعث کاهش بیماری های قلبی عروقی در افراد می شود.

درمان سندروم روده تحریک پذیر

خیلی از افراد به بیماری سندروم روده تحریم پذیر گرفتار هستند ، شما می توانید با مصرف فیبر زیاد این بیماری را تا حدود زیادی کنترل کنید. مصرف لوبیا قرمز برای درمان سندروم روده تحریک پذیر مناسب است.

کاهش چین و چروک پوست

همانطور که بالا عنوان شد لوبیا قرمز با رادیکال های آزاد موجود در بدن مبارزه می کند. با از بین رفتن رادیکال های آزاد در بدن روند سلول های پیری کاهش پیدا می کند. لوبیا قرمز باعث کاهش چین و چروک پوستی می شود.

مفید برای بیماران دیابتی

کسانی که دیابت دارند باید رژیم غذایی خود را رعایت کنند. لوبیا قرمز برای بیماران دیابتی بسیار مفید می باشد. لوبیا قرمز دارای شاخص گلیسمی پایین می باشد که این امر باعث می شود تا قند خون در بدن متعادل شود. لوبیا قرمز از بیماری دیابت پیشگیری می کند.

درخشان تر شدن پوست

اگر می خواهید پوست سالمی داشته باشید بهتر است از لوبیا قرمز استفاده کنید چرا که دارای آمینو اسید ، اسیدهای چرب می باشد. مصرف منظم لوبیا در رژیم غذایی باعث می شود تا شما پوست درخشانی داشته باشید.

سلامت و محافظت از قلب

لوبیا قرمز دارای منیزیوم می باشد که این ماده بر کلسترول بد خون تاثیر گذار است. لوبیا قرمز با بیماری های قلبی و عروقی مبارزه می کند و باعث می شود تا شما قلبی سالم تر و قوی تر داشته باشید.

تقویت مغز

لوبیا قرمز به دلیل دارای بودن ویتامین گروه ب به عملکرد مغز کمک می کند. وجود ویتامین ب۱ برای انتقال دهنده عصبی مغز و تقویت آن مفید می باشد. باعث تمرکز حافظه می شود. همچنین این ویتامین باعث می شود تا از زوال عقل و بیماری آلزایمر پیشگیری شود.

پیشگیری از پوکی استخوان

شما می توانید برای تقویت سیستم ایمنی بدن خود از لوبیا قرمز کمک بگیرید ، چرا که سرشار از پروتئین ، پتاسیم و منیزیم می باشد. لوبیا سرشار از فیبر بوده که باعث می شود تا از پوکی استخوان پیشگیری شود.

تقویت سیستم ایمنی بدن

آنتی اکسیدان های موجود در لوبیا قرمز باعث می شود تا با رادیکال های آزاد موجود در بدن مبارزه کند. این امر باعث می شود تا از سلول های بدن محافظت کرده و سیستم ایمنی را تقویت کند.

تقویت استخوان های بدن

لوبیا قرمز سرشار از منگنز و کلسیم می باشد که باعث می شود تا استخوان های شما تقویت شود. پوکی استخوان یک عارضه می باشد که خیلی از افراد با آن درگیر هستند. این افراد بهتر است در رژیم غذایی خود لوبیا قرمز را قرار دهند.

افزایش انرژی بدن

لوبیا قرمز دارای منگنز می باشد ، منگنز برای تجزیه مواد مغذی و تولید انرژی کاربرد دارد. خواصی که در لوبیا قرمز وجود دارد باعث دفاع از آنتی اکسیدان های بدن می شود ، آنتی اکسیدان با رادیکال های آزاد موجود در بدن مبارزه کرده و آن ها را دفع می کند. لوبیا قرمز از جمله حبوباتی می باشد که سرشار از آنتی اکسیدان است.

کنترل قند خون

خیلی از افراد به بیماری قندخون دچار هستند ، بیماری قند خون باعث ایجاد بیماری های دیگری مانند بیماری های قلبی می شود. لوبیا قرمز به دلیل داشتن پروتئین و فیبر بالا باعث می شود تا قند خون شما کنترل شود. همانطور که قبلا بیان شد شاخص گلیسمی لوبیا بسیار مناسب است و باعث کاهش خطر ابتلا به دیابت می شود.

درمان و پیشگیری از یبوست

کسانی که یبوست دارند اکثرا به دلیل مشکل کمبود فیبر به این عارضه دچار می شوند. لوبیا قرمز برای درمان یبوست مناسب است چرا که سرشار از فیبر است.

سم زدایی بدن

خیلی از مواد غذایی که امروزه مصرف می کنیم ناسالم بوده و دارای سولفیت زیادی می باشد. محتوای سولفیت در بدن باعث می شود تا اثرات سمی در بدن ایجاد شود. لوبیا قرمز به عنوان یک سم زدای طبیعی رفتار می کند.

خواص ضد سرطانی

لوبیا سرشار از منگنز است و وجود منگنز در لوبیا قرمز به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل کرده و با رادیکال های آزاد موجود در بدن مبارزه می کند. همچنین لوبیا شامل ویتامین کا می باشد که برای جلوگیری از استرس موثر است. تحقیقات نشان می دهد که لوبیا قرمز می تواند با حدود زیادی با سرطان کولون مبارزه کند.

کاهش درد میگرن

میگرن یک بیماری عصبی می باشد که دردهای شدیدی دارد ، برای کاهش دردهای میگرنی بهتر است لوبیا قرمز مصرف کنید.

منبع غنی پروتئین

لوبیا قرمز به دلیل اینکه پروتئین زیادی دارد به عنوان یک جایگزین مناسب می باشد که برای گیاه خواران بسیار مناسب است. کسانی که گوشت مصرف نمی کنند بهتر است از لوبیا قرمز به عنوان جایگزین آن استفاده کنند.

پیشگیری از ابتلا به آسم

لوبیا قرمز به دلیل داشتن منیزیم باعث می شود تا بیماری آسم کاهش پیدا کند. چرا که باعث عبور هوا در داخل و خارج از بدن می شود.

ترمیم سریعتر بافت های آسیب دیده

لوبیا قرمز دارای ویتامین گروه ب از جمله ب۶ می باشد ، این ویتامین باعث می شود تا بافت های آسیب دیده ترمیم شود و همچنین از ریزش مو جلوگیری خواهد شد.

پیشگیری از ابتلا به فشار خون

به دلیل اینکه لوبیا قرمز دارای پتاسیم ، منیزیوم ، فیبر می باشد باعث کاهش فشار خون می شود. اگر شما دارای فشار خون بالا هستید ما به شما لوبیا قرمز را توصیه می کنیم. پتاسیم و منیزیم موجود در لوبیا قرمز باعث می شود تا عروق گسترش پیدا کرده و جریان خون به درستی انجام شود.

کاهش التهاب ناشی از آتروز

این حبوبات خوشمزه می تواند برای کاهش التهاب بدن ناشی از آتروز موثر باشد. چرا که مس موجود در لوبیا قرمز باعث انعطاف پذیری مفاصل می شود

پیشگیری از آب مروارید

لوبیا قرمز به دلیل داشتن ویتامین ب۳ می تواند از بیماری آب مروارید جلوگیری کند.

رژیم غذایی و کاهش وزن

لوبیا قرمز سرشار از فیبر می باشد ، می دانید که اگر غذای سرشار از فیبر مصرف کنید به مدت طولانی سیر می مانید. لوبیا قرمز از چربی کمی برخوردار می باشد و یک وعده غذایی عالی می باشد.

مضرات لوبیا قرمز

آسیب های مغزی

لوبیا قرمز دارای آهن می باشد ، اگر لوبیا قرمز را به صورت مکرر و بیش از حد تعادل مصرف کنید ممکن است به آسیب های مغزی منجر شود.

مسمومیت هموگلوتنین

به دلیل اینکه لوبیا قرمز حاوی هموگلوتنین می باشد ، مصرف بیش از حد لوبیا قرمز باعث ایجاد بیماری های اسهال ، حالت تهوع ، درد شکم و استفراغ می شود.

مشکلات گوارشی

اگر شما لوبیا قرمز را به صورت روزانه مصرف کنید باعث ایجاد گاز معده می شود که ممکن است اسهال به دنبال داشته باشد.

خطر ابتلا به سرطان

اگر فولات بدن افزایش پیدا کند خطر احتمال ابتلا به بیماری سرطان بیشتر می شود. انسان در طول روز می بایست حدود ۸۰۰ میکروگرم فولات مصرف کند. سعی کنید مواد غذایی را در حد اعتدال و با برنامه غذایی تخصصی مصرف کنید.

منبع  : parsiday.com

طرز تهیه شیر زردچوبه

طرز تهیه شیر زردچوبه

طرز تهیه شیر زردچوبه برای سرماخوردگی , دستور شیر زردچوبه برای سرفه , xvc jidi adv cvn fi

شیر زردچوبه

شیر زردچوبه یکی از نوشیدنی های مفید و خوشمزه در جهان است که در سالیان گذشته برای درمان بیماری های در هند از آن استفاده می شده است. این نوشیدنی پر فایده می تواند شما را در برابر بیماری هایی مثل سرماخوردگی و آنفولانزا محافظت کند.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۲ نفر شیر زردچوبه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شیر زردچوبه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شیر زردچوبه با وبسایت پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر

مواد لازم شیر زردچوبه

  • شیر بادام ۲ فنجان
  • پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
  • پودر زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
  • پودر هل نصف قاشق چایخوری
  • عسل یا شکر ۲ قاشق چایخوری

دستور تهیه

طرز تهیه شیر زردچوبه

برای تهیه شیر زردچوبه ابتدا شیربادام را در کاسه ای می ریزیم و پودر هل ، پودر زردچوبه ، پودر زنجبیل را به آن اضافه می کنیم و با قاشق با هم مخلوط می کنیم و در شیشه ای شبیه به شیشه شیر می ریزیم و عسل یا شکر را به آن اضافه می کنیم

و درب شیشه را محکم می بندیم و به مدت ۲ دقیقه شیشه را مداوم تکان می دهیم تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. سپس درب شیشه را باز می کنیم و مواد را از صافی رد می کنیم و شیر زردچوبه آماده شده را در لیوان می ریزیم و نوش جان کنید.

شیر زردچوبه دارای کلسیم بسیاز زیادی است که برای محکم شدن استخوان ها عالی است.همچنین برای سردرد نیز شیر زردچوبه گرم پیشنهاد ما به شماست که علاوه بر رفع سردرد باعث داشتن خوابی خوب نیز می شود و یک ضدعفونی کننده بسیار قوی برای سلامت داخلی بدن نیز به شمار می رود.

منبع : parsiday.com

طرز تهیه ترشی سالاد فصل

طرز تهیه ترشی سالاد فصل

طرز تهیه ترشی سالاد فصل با رب گوجه , دستور ترشی سالاد فصل با آب گوجه , xvc jidi jvad shghn twg

ترشی سالاد فصل

ترشی سالاد فصل یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پر طرفدار فصل زمستان است که می توانید آنرا جایگزین سالادهایی مثل سالاد فصل کنید. مواد این ترشی خوشمزه شباهت هایی به ترشی گل کلم دارد البته این دو ترشی از نظر ظاهر کاملا متفاوت هستند.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک ظرف بزرگ ترشی سالاد فصل تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی سالاد فصل تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه ترشی سالاد فصل با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ ظرف بزرگ

مواد لازم ترشی سالاد فصل

  • سیر ۶ حبه
  • هویج ۲ پیمانه بزرگ
  • کرفس ۲ پیمانه بزرگ
  • فلفل سبز تند ۶ عدد
  • گل کلم ۳ پیمانه بزرگ
  • گوجه فرنگی ۲ کیلوگرم
  • سرکه سفید ۲ پیمانه بزرگ
  • نمک و زرد چوبه ۲ قاشق سوپخوری

دستور تهیه

طرز تهیه ترشی سالاد فصل

برای تهیه ترشی سالاد فصل ابتدا گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و خرد می کنیم و در ظرفی پلاستیکی قرار می دهیم و کمی نمک روی آن ها می پاشیم و دستکش به دست می کنیم و خوب گوجه فرنگی ها را چنگ می زنیم

و به مدت ۱۵ ساعت می گذاریم در جای خنک بماند. پس از آن گوجه فرنگی ها را از صافی رد می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و آب آن تبخیر شود و کمی گوجه فرنگی غلیظ شود.

تا غلیظ شدن گوجه فرنگی ها ،هویج ها را با پوست کن پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه به هر مدلی که تمایل دارید خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم.همچنین ساقه کرفس ها را نیز تمیز می شوییم

و (متناسب با خرد شده هویج ها) خرد می کنیم و به هویج ها اضافه می کنیم.سپس گل کلم را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد خرد می کنیم و به گوجه فرنگی مجددا سر می زنیم اگر آب آن تبخیر شده بود

و کمی غلیظ بود گل کلم های خرد شده را به همراه هویج و کرفس خرد شده و فلفل سبز تند و سیر به آن می افزاییم و می گذاریم تا مواد جوش بزنند و زردچوبه و نمک و کمی ادویه ترشی را به آن اضافه می کنیم و در آخر سرکه را داخل مواد می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم

و ۵ دقیقه بعد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم تا خنک شوند. سپس مواد ترشی را در ظرف مورد نظر می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم و بعد از ۲الی ۳ هفته بعد ترشی کاملا جاافتاده است و می توانید مصرف کنید. نوش جان

منبع : parsiday.com