وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه خورش کلم بروکلی

طرز تهیه خورش کلم بروکلی

خورش کلم بروکلی , طرز تهیه خورش کلم بروکلی , دستور پخت خورش کلم بروکلی

خورش کلم بروکلی

خورش کلم بروکلی یکی یا خورش های جدید ایرانی است که به خاطر فواید فراوان کلم بروکلی در فهرست غذایی ما ایرانی ها قرار گرفته است. این خورش خوشمزه و بسیار مفید شباهت های زیادی به خورش گل کلم دارد.

در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه خورش کلم بروکلی را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورش کلم بروکلی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش کلم بروکلی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم خورش کلم بروکلی

گوشت خورشتی    ۴۰۰ گرم

لپه    ۱۵۰ گرم

کلم بروکلی    ۲۵۰ گرم

رب گوجه فرنگی    ۲ قاشق غذاخوری

روغن مایع    به اندازه کافی

آبلیمو    به اندازه کافی

ادویه کاری ، پودر سیر و دارچین    به اندازه کافی

نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه    به اندازه کافی

طرز تهیه خورش کلم بروکلی

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید سپس به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت دهید تا پیاز سبک شود سپس کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را تا جایی ادامه دهید که پیاز و زردچوبه کاملا یکدست شوند.

در مرحله بعدی گوشت را به صورت قورمه ای ( مانند قورمه سبزی ) خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. گوشت را کمی تفت دهید تا سرخ شود سپس لپه را اضافه کنید و با گوشت کمی تفت دهید. بهتر است لپه را از چند ساعت قبل بخیسانید.

در مرحله بعدی رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. در ادامه پودر کاری را به همراه پودر سیر و دارچین به خورش اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن چند لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.

درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید لپه و گوشت با حرارت ملایم بپزند. در مرحله بعدی کلم بروکلی را به تکه های کوچکتر تقسیم کنید سپس یک قابلمه با مقداری آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید سپس کلم ها را داخل قابلمه بریزید.

پس از ۵ دقیقه کلم ها را از داخل آب جوش خارج کنید سپس آبکشی کنید و کنار بگذارید تا آب اضافی شان خارج شود. پس از اینکه آب اضافی کلم ها خارج شد ، آنها را با کمی روغن تفت دهید تا حالت خود را حفظ کنند و در خورش له نشوند.

پس از اینکه گوشت و لپه پختند کلم بروکلی را به قابلمه خورش اضافه کنید. در این مرحله مقداری نمک ، فلفل سیاه و آب لیمو به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش به مدت ۳۰ دقیقه جا بیفتد سپس به همراه برنج یا نان سرو کنید.

منبع : hamdore.com

طرز تهیه سالاد کاردینال

طرز تهیه سالاد کاردینال

طرز تهیه سالاد کاردینال فرانسوی , دستور سالاد کاردینال مجلسی و خوشمزه , xvc jidi shghn hvndkhg

سالاد کاردینال

سالاد کاردینال یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار معروف در جهان است که اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد. این سالاد خوشمزه را مانند سالادهایی مثل سالاد ماکارونی و سالاد الویه می توانید به عنوان یک وعده کامل غذایی سرو کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۶ نفر سالاد کاردینال تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد کاردینال تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سالاد کاردینال با پرتال پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر

مواد لازم سالاد کاردینال

  • مغز کرفس ۲ عدد
  • سس مایونز ۱ پیمانه
  • سیب زمینی ۵۰۰ گرم
  • مغز گردو ۳ قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • برنج پخته شده ۳ قاشق غذاخوری
  • سرکه و آب لیمو ترش به اندازه کافی

دستور پخت

طرز تهیه سالاد کاردینال

برای تهیه سالاد کاردینال خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را در قابلمه ای قرار می دهیم و روی آن ها آب می گیریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آبپز شوند.سپس سیب زمینی ها را در ابکش قرار می دهیم تا خنک شوند

و پوست آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه سیب زمینی ها را خلالی یا ورقه ورقه ای خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم. مغز کرفس را تمیز می شوییم و باریک باریک و بلند خرد می کنیم و به سیب زمینی می افزاییم.

در مرحله بعدی سس مایونز را در کاسه ای می ریزیم و مقداری آب لیمو ترش ، سرکه ، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد سس یکدست شوند سپس به مواد سالاد اضافه می کنیم

در ادامه برنج پخته شده و گردوی خرد شده را نیز به مواد می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم و روی آن سلفون می کشیم و در یخچال سالاد را قرار می دهیم و زمان سرو در ظرف مورد نظر سالاد را می ریزیم و با ژامبون و مغز گردو تزیین می کنیم.نوش جان

منبع : parsiday.com

اشعار مولانا

اشعار مولانا

اشعار مولانا , شعرهای مولوی , اشعار رومی , اشعار کوتاه و عاشقانه مولانا

اشعار مولانا

در این مطلب مجموعه ای از بهترین و زیباترین اشعار عارفانه ، کوتاه و عاشقانه مولانا را جمع آوری می کنیم. در ادامه با زندگینامه مولوی و گزیده ای از اشعار این شاعر بزرگ با سایت پارسی دی همراه باشید.

بیوگرافی مولانا

آشنایی با مولانا

جلال الدین محمد بلخی متولد ششم ربیع الاول سال ۶۰۴ هجری قمری در شهر بلخ و در گذشته در سال ۶۷۲ هجری قمری است. از معروف ترین القاب او می توان به مولوی ، مولانا ، جلال الدین ، مولوی رومی و رومی اشاره کرد.

زبان مادری وی زبان پارسی بوده است ، شاید به همین دلیل است که بیشتر آثار مولانا با زبان پارسی نوشته شده است ، البته او آثاری به زبان های ترکی ، عربی و یونانی هم دارد. جالب است بدانید از مولانا حدود هفتاد هزار بیت شعر به زبان فارسی به جای مانده است.

اشعار مولانا

من آنِ تواَم

مَرا بِه مَن باز مَدِه…

همه را بیازمودم

ز تو خوش ترم نیامد

معشوقه چو آفتاب تابان گردد

عاشق به مثال ذره گردان گردد

چون باد بهار عشق جنبان گردد

هر شاخ که خشک نیست رقصان گردد

آنکه به دل اسیرمش

در دل و جان پذیرمش

گر چه گذشت عمر من

باز ز سر بگیرمش

درویشی و عاشقی به هم سلطانیست

گنجست غم عشق ولی پنهانیست

ویران کردم بدست خود خانه دل

چون دانستم که گنج در ویرانیست

من از عالم تو را تنها گزیدم

روا داری که من غمگین نشینم ؟!

در نگنجد عشق در گفت و شنی

عشق دریایی ست قعرش ناپدید

قطره‌های بحر را نتوان شمرد

هفت دریا پیش آن بحرست خرد

اندر سر ما همت کاری دگر است

معشوقه خوب ما نگاری دگر است

والله که به عشق نیز قانع نشویم

ما را پس از این خزان بهاری دگر است

بشنو این نی چون شکایت می‌کند

از جداییها حکایت می‌کند

کز نیستان تا مرا ببریده‌اند

در نفیرم مرد و زن نالیده‌اند

سینه خواهم شرحه شرحه از فراق

تا بگویم شرح درد اشتیاق

هر کسی کو دور ماند از اصل خویش

باز جوید روزگار وصل خویش

ای دوست قبولم کن و جانم بستان

مستم کن و از هر دو جهانم بستان

با هرچه دلم قرار گیرد بیتو

آتش به من اندر زن و آنم بستان

اندر دل بی وفا غــم و ماتم باد

آن را که وفا نیست ز عالم کم باد

دیدی که مـرا هیچ کسی یاد نکرد

جز غـم که هزار آفرین بر غم باد

یار مرا غار مرا عشق جگرخوار مرا

یار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرا

نوح تویی روح تویی فاتح و مفتوح تویی

سینه مشروح تویی بر در اسرار مرا

نور تویی سور تویی دولت منصور تویی

مرغ که طور تویی خسته به منقار مرا

قطره تویی بحر تویی لطف تویی قهر تویی

قند تویی زهر تویی بیش میازار مرا

حجره خورشید تویی خانه ناهید تویی

روضهٔ امید تویی راه ده ای یار مرا

روز تویی روزه تویی حاصل دریوزه تویی

آب تویی کوزه تویی آب ده این بار مرا

دانه تویی دام تویی باده تویی جام تویی

پخته تویی خام تویی خام بمگذار مرا

این تن اگر کم تندی راه دلم کم زندی

راه شدی تا نبدی این همه گفتار مرا

اشعار مولانا درباره عطار نیشابوری

هفت شهر عشق را عطار گشت

ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم

من آن مولای رومی ام که از نطقم شکر ریزد

ولیکن در سخن گفتن غلام شیخ عطارم

من پیر فنا بدم جوانم کردی

من مرده بدم ز زندگانم کردی

می ترسیدم که گم شوم در ره تو

اکنون نشوم گم که نشانم کردی

یک بوسه ز تو خواستم و شش دادی

شاگرد که بودی که چنین استادی

خوبی و کرم را چو نکو بنیادی

ای دنیا را ز تو هزار آزادی

بی همگان به سر شود بی‌تو به سر نمی‌شود

داغ تو دارد این دلم جای دگر نمی‌شود

دیده عقل مست تو چرخه چرخ پست تو

گوش طرب به دست تو بی‌تو به سر نمی‌شود

جان ز تو جوش می‌کند دل ز تو نوش می‌کند

عقل خروش می‌کند بی‌تو به سر نمی‌شود

دلتنگم و دیدار تو درمان من است

بی رنگ رخت زمانه زندان من است

بر هیچ دلی مبـاد و بر هیچ تنی

آنچ از غم هجران تو بر جان من است

گر شرم همی از آن و این باید داشت

پس عیب کسان زیر زمین باید داشت

ور آینه وار نیک و بد بنمائی

چون آینه روی آهنین باید داشت

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود

بی عشق وجود خوب و موزون نشود

صد قطره ز ابر اگر به دریا بارد

بی جنبش عشق در مکنون نشود

آنکس که ترا دید و نخندید چو گل

از جان و خرد تهیست مانند دهل

گبر ابدی باشد کو شاد نشد

از دعوت ذوالجلال و دیدار رسل

از آتش عشق در جهان گرمیها

وز شیر جفاش در وفا نرمیها

زانماه که خورشید از او شرمنده‌ست

بی شرم بود مرد چه بی شرمیها

ای یوسف خوش نام ما خوش می‌روی بر بام ما

ای درشکسته جام ما ای بردریده دام ما

ای نور ما ای سور ما ای دولت منصور ما

جوشی بنه در شور ما تا می شود انگور ما

ای دلبر و مقصود ما ای قبله و معبود ما

آتش زدی در عود ما نظاره کن در دود ما

ای یار ما عیار ما دام دل خمار ما

پا وامکش از کار ما بستان گرو دستار ما

در گل بمانده پای دل جان می‌دهم چه جای دل

وز آتش سودای دل ای وای دل ای وای ما

معشوقه به سامان شد تا باد چنین بادا

کفرش همه ایمان شد تا باد چنین بادا

ملکی که پریشان شد از شومی شیطان شد

باز آن سلیمان شد تا باد چنین بادا

یاری که دلم خستی در بر رخ ما بستی

غمخواره یاران شد تا باد چنین بادا

هم باده جدا خوردی هم عیش جدا کردی

نک سرده ی مهمان شد تا باد چنین بادا

زان طلعت شاهانه زان مشعله خانه

هر گوشه چو میدان شد تا باد چنین بادا

زان خشم دروغینش زان شیوه شیرینش

عالم شکرستان شد تا باد چنین بادا

شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد

خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا

یک نفس بی یار نتوانم نشست

بی رخ دلدار نتوانم نشست

از سر می می نخواهم خاستن

یک زمان هشیار نتوانم نشست

نور چشمم اوست من بی نور چشم

روی با دیوار نتوانم نشست

دیده را خواهم به نورش بر فروخت

یک نفس بی یار نتوانم نشست

من که از اطوار بیرون جسته ام

با چنین اطوار نتوانم نشست

من که دایم بلبل جان بوده ام

بی گل و گلزار نتوانم نشست

کار من پیوسته چون بی کار تست

بیش ازین بی کار نتوانم نشست

هر نفس خواهی تجلای دگر

زان که بی انوار نتوانم نشست

زان که یک دم در جهان جسم و جان

بی غم آن یار نتوانم نشست

شمس را هر لحظه می گوید بلند

بی اولی الا بصار نتوانم نشست

من هوای یار دارم بیش ازین

در غم اغیار نتوانم نشست

منبع : parsiday.com

طرز تهیه مربا هویج

طرز تهیه مربا هویج

طرز تهیه مربا هویج پوست پرتقال , دستور مربا هویج با عسل , xvc jidi lvfhd i d

مربای هویج

مربا هویج یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پر مصرف در کشورمان است که مانند انواع مرباها به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می شود. مربای هویج را می توانید به همراه خامه صبحانه ، کره یا انواع پنکیک های صبحانه سرو کنید.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه مربا تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری مربا هویج تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه مربا هویج با سایت پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ شیشه مربا

مواد لازم مربای هویج

  • آب ۲ لیوان
  • شکر ۵۰۰ گرم
  • هویج ۵۰۰ گرم
  • هل مقدار کمی
  • زعفران مقدار کمی
  • گلاب ۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه

طرز تهیه مربای هویج

برای تهیه مربای هویج خانگی ابتدا با چاقو سر و ته هویج ها را می گیریم سپس با کارد یا پوست کن ، پوست روی آن ها را می گیریم. در ادامه هویج ها را تمیز می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود.

بعد با رنده ریز یا درشت ( براساس سلیقه تان ) هویج ها را رنده می کنیم سپس در  یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ هویج ها تغییر کند و کمی نرم شوند.

سپس ۲ لیوان آب را به همراه شکر به هویج می افزاییم و خوب هم می زنیم تا شکر در آب سریع تر حل شود و هل ، گلاب، آب لیمو ترش و زعفران دم کرده را به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و شعله پخش کن را زیر قابلمه می گذاریم

و صبر می کنیم تا مربا پخته شود و اصطلاحا جا بیافتد.زمان مناسب برای پخت مربا هویج ۲ الی ۳ ساعت است که برای مطمئن شدن از جا افتادن مربا،با قاشق کمی از شربت مربا را بر می داریم و صبر می کنیم تا خنک شود

و بعد قاشق را به سمت پایین می گیریم اگر مربا به سختی از روی قاشق ریخت یعنی مربا به غلظت مطلوب خود رسیده است و آماده شده است و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و تامل می کنیم تا مربا خنک شود.

اگر تمایل داشتید می توانید در این مرحله کمی خلال بادام یا پسته داخل مربا بریزید.باید دقت داشته باشیم که دو دلیل باعث کپک زدن مربا هویج می شود یکی اگر مربا را زود از روی حرارت بر داریم به طوری که شربت مربا به غلظت نرسیده باشد

باعث می شود که مربا زود کپک بزند و دیگری اینکه شکر مربا کافی نباشد.پس از خنک شدن مربا هویج را در شیشه مورد نظر می ریزیم و درب آن را می بندیم و داخل یخچال نگهداری می کنیم و هر زمان خواستید از آن استفاده کنید.نوش جان

منبع : parsiday.com

جوک و اس ام اس خنده دار

جوک و اس ام اس خنده دار

جوک و اس ام اس خنده دار , جک های جدید , جوک های خفن , کپشن خنده دار

جوک

در این مطلب مجموعه ای از بهترین و جدیدترین جوک ها ، کپشن ها و اس ام اس های خنده دار را جمع آوری می کنیم. در ادامه با بهترین اس ام اس های خنده دار با سایت پارسی دی همراه باشید.

جوک و اس ام اس خنده دار

یه خط افقی وسط صفحه تلویزیون مون ظاهر شده،

قرار خانوادگی بریم چشم پزشکی،

نذر کردیم که ایراد از چشمامون باشه