وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

وب تفریحی نیو وب

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

طرز تهیه ترشی گل کلم

طرز تهیه ترشی گل کلم

طرز تهیه ترشی گل کلم با آب گوج و زردچوبه , دستور ترشی گل کلم مخلوط قرمز زرد , xvc jidi jvad g gl

ترشی گل کلم

ترشی گل کلم یکی از انواع ترشی های سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند دیگر ترشی ها در فصل پاییز یا زمستان تهیه می شود. ماده اصلی این ترشی گل کلم است ولی مواد دیگر آن در شهرهای مختلف کشور متفاوت هستند.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه بزرگ ترشی گل کلم تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی گل کلم تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه ترشی گل کلم با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ شیشه

مواد لازم ترشی گل کلم

  • هویج ۵۰۰ گرم
  • فلفل سبز تند ۵ عدد
  • سرکه به اندازه کافی
  • گل کلم متوسط ۱ عدد
  • سیب ترشی ۵۰۰ گرم
  • نمک ، گلپر و ترخون به اندازه کافی

دستور تهیه

طرز تهیه ترشی گل کلم

برای تهیه ترشی گل کلم ابتدا گل کلم را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود.سپس ترخون تازه را نیز پاک می کنیم و می شوییم و آبکش می کنیم و می گذاریم تا آب اضافه آن خارج شود. هویج ها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم

و به صورت حلقه حلقه خرد می کنیم و در ظرف بزرگی می ریزیم.سیب زمینی ها را نیز پوست می گیریم و متناسب با اندازه هویج ها خرد می کنیم و به هویج ها ملحق می کنیم. بعد گل کلم را را نیز خرد می کنیم به ظرف مواد خرد شده می افزاییم.

اندازه مواد خرد شده در ظاهر زیبای ترشی بسیار تاثیر دارد پس سعی می کنیم تا اندازه ها با هم تناسب داشته باشند. سپس ترخون تازه را روی تخته آشپزخانه ساطوری می کنیم و روی مواد می ریزیم.می توانید از ترخون خشک شده نیز استفاده کنید

و با دست آن ها را خرد تر کنید  و روی مواد ترشی بریزید.گلپر را نیز در مرحله آخر روی مواد ترشی می پاشیم و با هم مخلوط می کنیم.شیشه ای که ترشی را در آن می خواهیم بریزیم را چک می کنیم تا کاملا خشک باشد

و کم کم مواد ترشی را در شیشه می ریزیم و لابه لای هر ملاقه ترشی که می ریزیم فلفل سبز تند نیز قرار می دهیم.اندازه دوبند انگشت روی شیشه را خالی می گذاریم برای اضافه کردن سرکه ترشی مان. سرکه و نمک را با هم مخلوط می کنیم

و داخل شیشه ترشی می ریزیم به مقداری که روی مواد را سرکه بگیرد و درب شیشه را محکم می بندیم و در جای مناسب که خنک باشد حدودا ۱۵ روز آن را نگهداری می کنیم و بعد مصرف می کنیم. می توانید برای طعم یا رنگ متفاوت ترشی از لبو نیز استفاده کنید که ترشی قرمزی خواهید داشت.

همچنین می توانید این ترشی را آماده طی ۲ ساعت داشته باشید به این شکل که مواد ترشی را با سرکه مخلوط کنید و در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا با هم بپزند.(البته نگذارید کاملا مواد نرم شوند کمی که دندان گیر بود از روی حرارت بر دارید)

منبع : parsiday.com

خواص زالزالک

خواص زالزالک

خواص زالزالک , مضرات زالزالک , خاصیت ها و زیان های زالزالک , o hw chgchg

زالزالک

آشنایی با زالزالک

زالزالک یکی از گیاهانی است که در دسته بندی گل سرخ سانان دسته بندی می شود. این گیاه با نام های خَفجه ، کیالک و کویج هم شناخته می شود. جالب است بدانید زالزالک در بیشتر شهرهای کشورمان یافت می شود.

زالزالک دارای خواص بی شماری برای سلامت بدن می باشد ، زالزالک هم خواص دارویی دارد و هم می توان به عنوان مصارف آشپزی از آن استفاده نمود. زالزالک دارای بیوفلاونوئید و آنتی اکسیدان های مختلف می باشد که برای سلامت قلب بسیار مفید است.

کسانی که مشکلات قلبی دارند و این مشکلات ارثی هستند می توانند زالزالک میل کنند. جالب است بدانید که زالزالک برای درمان استرس و اضطراب نیز مفید است. شما می توانید برای داشتن سلامت جسم زالزالک را به رژیم خود اضافه کنید.

زالزالک میوه پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این خواص را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند ، به همین جهت خلاصه ای از خواص زالزالک را برایتان جمع اوری کرده ایم. برای شناخت بیشتر مهم ترین خواص زالزالک در ادامه با پارسی دی همراه باشید.

خواص زالزالک

خواص آنتی اکسیدان های زالزالک

زالزالک دارای آنتی اکسیدان های زیادی می باشد که با رادیکال های آزاد موجود در بدن مبارزه می کند. رادیکال های آزاد موجود در بدن اگر به صورت کنترل شده در نیایند باعث می شود که بیماری های مختلف فرد را درگیر کند. رادیکال های آزاد باعث می شود که پیری زودرس رخ داده و بیماری های قلبی افزایش پیدا کند.

درمان استرس و افسردگی

در طب سنتی از زالزالک برای درمان اختلالات روانی مانند اضطراب و استرس و افسردگی استفاده می شود. زالزالک برای درمان پرفشاری خون بسیار موثر است. کسانی که اضطراب دارند می توانند زالزالک را در رژیم غذایی خود قرار دهند.

زالزالک با تاثیر گذاری بر روی سطح هورمون ها باعث می شود که تنش های روحی و جسمی برطرف شود. شاید جالب باشد که بدانید که در زمان های گذشته از این خوراکی خوشمزه به عنوان درمان دلشکستگی استفاده می شود. شما می توانید زالزالک را در رژیم روزانه ی خود بگنجانید.

درمان نارسایی های قلبی

زالزالک برای درمان نارسایی های قلبی بسیار مفید است ، نارسایی قلب بیماری است که در آن پمپاژ خون به دیگر اعضای بدن به درستی انجام نمی شود. مطالعات نشان می دهد که زالزالک باعث درمان نارسایی قلبی می شود.

زالزالک باعث می شود تا نارسایی قلبی در مرحله یک و دو برطرف شود. همچنین زالزالک می تواند برای درمان خستگی و تنگی نفس مفید باشد. زالزالک را می بایست به همراه داروهای نارسایی قلبی مصرف کنید تا تاثیر آن دوچندان شود.

افزایش قدرت و انرژی بدن

همانطور که بالا گفته شد زالزالک می تواند باعث منبسط شدن رگ های خونی شود. این امر باعث می شود که گردش خون به درستی در سراسر بدن انجام شود. اکسیژن رسانی صحیح به کل بدن باعث می شود که سطح انرژی فرد بالا رفته و متابولیسم در سطح مناسبی انجام شود. اگر می خواهید انرژی خود را افزایش دهید بهتر است زالزالک میل کنید.

تتنظیم دستگاه گوارش

زالزالک دارای ترکیبات ارگانیک می باشد که باعث می شود تا با آنزیم های روده ای ترکیب شده و گوارش را بهبود ببخشید. علاوه بر موارد گفته شده زالزالک دارای فیبر می باشد که باعث می شود هضم غذا بهتر انجام شود و برای درمان یبوست موثر است.

پیشگیری از ابتلا به آنژین

آنژین دلایل مختلفی دارد ، یکی از دلایل ایجاد آنژین در بدن جریان کم خون به قلب می باشد که زالزالک به کمک این مشکل می آید. زالزالک باعث می شود نا رگ های خونی منبسط شده و جریان خون افزایش پیدا کند. ماهیچه های قلب را می توان به کمک زالزالک بهبود بخشید و این خوراکی باعث خلاص شدن بدن از سدیم می شود.

کاهش کلسترول خون

کلسترول بالا در بدن باعث می شود که خطر بیماری های قلبی انسان را تهدید کند. تحقیقات نشان می دهد که مصرف زالزالک باعث می شود تا تری گلیسیرید خون کاهش پیدا کند. برای درمان طبیعی کلسترول بالا می توان زالزالک را میل نمود.

تقویت سیستم ایمنی بدن

زالزالک دارای ویتامین سی فراوان می باشد ، همین امر باعث می شود تا فعالیت سلول های سفید خون تقویت شده و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود. زالزالک دارای آنتی اکسیدان مفید برای بدن نیز می باشد.

درمان بیماری های پوستی

زالزالک را می توانید به صورت موضعی بر روی پوست خود قرار دهید. ترکیبات ارگانیک موجود در زالزالک باعث می شود که خارش نارشی از درمان زخم ها کم شود و اگزما و پسوریازیس را می توان به راحتی به کمک زالزالک درمان نمود.

درمان فشار خون بالا

کسانی که با فشار خون بالا دست و پنجه نرم می کنند می توانند زالزالک میل کنید. زالزالک باعث می شود تا فشار خون بالا کنترل شود. تحقیقات نشان می دهد که زالزالک باعث می شود تا فشار خون دیاستولیک به راحتی درمان شود.

درمان عفونت های روده ای

زالزالک می تواند برای درمان عفونت های روده ای بسیار موثر باشد ، زالزالک دارای مواد مغذی می باشد که باعث می شود کرم های نواری موجود در روده پاکسازی شود.

مضرات زالزالک

منع مصرف با برخی داروها

زالزالک خواص بسیار برای بدن دارد البته باید توجه داشته باشید که مصرف این میوه به صورت همزمان با داروهای مرتبط با فشار خون ، دستگاه گوارش و قلب باید حتما با مشورت پزشک متخصص انجام شود ، زیرا ممکن است باعث تشدید بیماری شود.

مصرف بیش از حد ممنوع

مصرف بیش از حد هر ماده غذایی می تواند مشکلاتی برای بدن به وجود آورد ، زالزالک هم از این قاعده مستثنا نیست و مصرف بیش از حد این میوه می تواند مشکلاتی مثل حالت تهوع و استفراغ ، تپش قلب و خواب آلودگی و سر درد به وجود آورد.

منبع : parsiday.com

طرز تهیه گراتن بادمجان

طرز تهیه گراتن بادمجان

موساکا بادمجان , موساکا یونانی , گراتن بادمجان , طرز تهیه گراتن بادمجان , دستور پخت گراتن بادمجان

گراتن بادمجان یا موساکا بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه یونانی است که به خاطر طعم خوبش در کشور عزیزمان نیز فراگیر شده است. گراتن ها در پایان پخت ظاهری شبیه به پیتزا دارند و در کشورهای غربی از غذاهای محبوب و پرطرفدار محسوب می شوند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر گراتن بادمجان تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه گراتن بادمجان در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم سس بشامل
شیر۱ لیوان
آرد سفید۱ قاشق غذاخوری
کره۲۵ گرم
نمکمقدار کمی

طرز تهیه سس بشامل

در یک ظرف کوچک آرد سفید را روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی آن رفع شود ، در ظرفی دیگر کره را روی حرارت بسیار ملایم آب می کنیم سپس آرد را به همراه مقداری نمک به کره اضافه می کنیم و به خوبی مواد را مخلوط می کنیم.

زمانی که آرد و کره کاملا یکدست شدند و رنگ آرد کاراملی شد ، شیر را کم کم اضافه می کنیم و مواد را متداوم مخلوط می کنیم تا سس غلیظ شود. سپس از روی حرارت بر می داریم و پس از خنک شدن برای تهیه گراتن بادمجان استفاده می کنیم.

مواد لازم گراتن بادمجان
بادمجان متوسط۴ عدد
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
سیب زمینی بزرگ۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
پودر سوخاری۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبهبه اندازه کافی
پودر سیربه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی

طرز تهیه و دستور پخت

ابتدا بادمجان ها را پس از شستشو ، پوست می گیریم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم ، سپس روی یک سینی می چینیم و مقداری نمک روی بادمجان ها می پاشیم تا آب اضافه و تلخی شان گرفته شود. در همین حین به سراغ تهیه مایه گراتن می رویم.

برای تهیه مایه گراتن پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در یک تابه مناسب با مقداری روغن تفت می دهیم تا نرم شود ، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم. گوشت و پیاز را کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت کمی تغییر کند.

سپس رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و پودر سیر به مخلوط پیاز و گوشت اضافه می کنیم. بعد از مخلوط کردن مواد نصف لیوان آب به مواد اضافه می کنیم تا گوشت با حرارت ملایم بپزد ، پس از تبخیر آب و پختن گوشت آنرا کنار می گذاریم.

حدود ۳۰ دقیقه پس از نمک پاشیدن روی بادمجان ها ، آنها آبکشی و خشک می کنیم. سپس در یک تابه مناسب با مقداری روغن سرخ می کنیم. در ادامه یک ظرف مناسب ( برای قرار دادن گراتن داخل فر ) انتخاب می کنیم و داخل ظرف را با روغن چرب می کنیم.

پودر سوخاری را کف ظرف می پاشیم و سیب زمینی را که از قبل آبپز کرده ایم به صورت حلقه ای برش می زنیم و روی پودر سوخاری می چینیم. در ادامه نیمی از بادمجان ها را روی سیب زمینی ها می چینیم و مایه گوشت چرخ کرده را روی بادمجان ها پخش می کنیم.

برای لایه بعدی مجددا از بادمجان استفاده می کنیم و پس از آن سس بشامل را روی بادمجان ها می ریزیم. در مرحله پایانی پنیر پیتزا را روی گراتن می ریزیم و مانند پیتزا تمام نقاط غذا را با پنیر پیتزای فراوان پوشش می دهیم.

فر را با درجه ۱۸۰ تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد از قبل روشن می کنیم تا گرم شود سپس ظرف حاوی گراتن بادمجان را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا پنیر روی غذا کاملا آب شود. برای طلایی شدن پنیر چند دقیقه گریل فر را روشن می کنیم.

پس از اینکه غذا آماده شد آنرا از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کمی خنک شود. اگر غذا را به صورت داغ برش بزنیم ممکن است شکل خود را از دست بدهد ولی اگر کمی خنک شود به صورت قالبی و شکیل برش می خورد.

طرز تهیه کمپوت سیب

طرز تهیه کمپوت سیب

طرز تهیه کمپوت سیب با شیشه عسل , دستور کمپوت سیب فوری درسته , xvc jidi l j sdf

کمپوت سیب

کمپوت سیب یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که در کشور عزیزمان ایران بیشتر برای تقویت بیماران مورد استفاده قرار می گیرد. از کمپوت سیب می توانید در انواع کیک های ساده و کیک های تولد هم استفاده کنید.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کمپوت سیب تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری کمپوت سیب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش تهیه کمپوت سیب با پورتال پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کمپوت سیب

  • آب دو لیوان
  • سیب ۴ عدد
  • گلاب به اندازه دلخواه
  • پوست لیمو ترش ۲۰ گرم
  • شکر یا عسل ۴ قاشق غذاخوری

دستور تهیه

طرز تهیه کمپوت سیب

برای تهیه کمپوت سیب خانگی ابتدا سیب ها را می شوییم و پوست می گیریم و به چهار قسمت تقسیم می کنیم و هسته های آن ها را کاملا می گیریم و بعد آب را در قابلمه ای نسبتا بزرگ می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوش بیاید

و بعد شکر یا عسل را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا سریعتر در آب حل شود و پوست لیمو را نیز داخل آب می اندازیم و صبر می کنیم تا آب چند جوش بزند و آن وقت سیب ها را نیز به مواد کمپوت می افزاییم تا جوش بخورند.

بعد از ۵ دقیقه بعد از جوشیدن سیب ها را تست کنید هر کدام که نرم شده بودند از داخل شهد بیرون بیاورید و در ظرفی قرار می دهیم. بهترین حالت این است که نگذاریم سیب ها کاملا نرم شوند و کمی سفت باشند که دندان بگیرد

اما اگر برای افراد مسن این کمپوت را آماده می کنید بهتر است بگذارید نرم شوند. تمامی سیب ها را که از شهد بیرون آوردیم اجازه می دهیم تا شربت بجوشد و به اندازه ۱ و نیم لیوان آز آن بماند و بعد حرارت را خاموش می کنیم

و سیب ها را در ظرف مورد نظر می ریزیم و اگر تمایل داشتید کمی گلاب به شربت باقی مانده می افزاییم و روی سیب ها شربت را می ریزیم سپس سیب ها را در یخچال قرار می دهیم تا کمپوت خنک شود و بعد نوش جان کنید.

منبع : https://parsiday.com/2752-kompoot-sib/

طرز تهیه کاچی

طرز تهیه کاچی

طرز تهیه کاچی سنتی با زردچوبه , دستور پخت کاچی برای زائو و بعد زایمان , xvc jidi h d

کاچی

کاچی مانند شله زرد یکی از انواع دسرهای قدیمی و سنتی ایرانی است که به عنوان صبحانه هم سرو می شود. کاچی علاوه بر اینکه به عنوان یک دسر محبوب شناخته می شود به عنوان یک غذای کمکی برای خانم هایی که زایمان کرده اند نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کاچی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری کاچی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش تهیه کاچی با پورتال پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کاچی

  • کره ۲۰۰ گرم
  • شکر ۲۰۰ گرم
  • گلاب ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر هل ۱ قاشق مرباخوری
  • مخلوط آرد برنج و گندم ۳۰۰ گرم
  • خلال پسته یا بادام و دارچین به اندازه کافی

دستور پخت

طرز تهیه کاچی

برای تهیه کاچی ساده ابتدا در قابلمه ای آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر سریع تر در آب حل شود و حرارت را ملایم رو به کم می کنیم و اجازه می دهیم تا شربت کمی قوام بگیرد.

سپس کره را در تابه ای قرار می دهیم و روی حرارت می گذاریم تا آب شودو بعد آرد را به آن می افزاییم و تفت می دهیم تا خوب مخلوط شوند حرارت را کم می کنیم تا نسوزد و مداوم تفت می دهیم تا اگر هوایی داخل آرد و کره مانده خالی شود

.زمانی که آرد را به کره اضافه می کنیم ابتدا مثل خمیر جمع می شود ولی با تفت دادن مداوم از این حالت خارج می شود و روان تر می شود به دلیل وجود کره داخل آرد مواد روان می شود.همچنان به تفت دادن ادامه می دهیم تا رنگ شبیه به طلایی کمی تیره تر بشود.

سپس شربت را تست می کنیم اگر قوام یافته بود پودر هل و زعفران و گلاب را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و شربت را از روی حرات بر می داریم و کنار می گذاریم تا کمی خنک شود.همچنان به تفت دادن آرد و کره ادامه می دهیم

تا کمی طلایی متمایل به قهوه ای که شد یک ملاقه از شربت را به آن اضافه می کنیم ، در این مرحله باید توجه داشته باشید که در حین اضافه کردن شربت این کار را به آرامی انجام دهید تا مواد شربت به دلیل داغ بودن آرد به سمت دستمان نپاشد.

شربت را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و مجددا کمی شربت می افزاییم و مخلوط می کنیم و در آخر همه شربت را با آرد و کره اضافه می کنیم و هم می زینم تا قوامی شبیه به فرنی بگیرد. در آخر اگر دیدید کمی سفت تر از فرنی شده است

کمی آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید تا روی حرارت بسیار ملایم به قوام فرنی برسد. کاچی آماده شده را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با پودر دارچین و پودر پسته آن را به صورت دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان

منبع : https://parsiday.com/2750-kachi/